Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canim.benim ya kiyamam bizde cok zor gunler gecirdik
Sagolsun umit bey kontrolu hic elden birakmadi tam uc kez gittik cigerlwrw sicrama durumu olabiliyormus insalla.sizde hastaneye yatma durumu olmadan atlatirsiniz gerekli uyarilarida yapmis.zaten
Uzulmustur de degilmi arasa uzulmustu

çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah

canım benım pek bılgım yok perşembe ssevgı hanıma gdıcem bakalım degısıklık varmı ucrette ozman gorucez

ins.canim bol bol emziriyorum suan yapabilecegim en iyi ilac o sanirim

Çok geçmiş olsun .Çabucak şifa versin Rabbim inşallah. Üzülme annesi, Sen onu emzirip sevdikçe o mutludur.

Ne kadar heyecanlı bekleyiş Allah'ım sağ salim kavuştursun yavruna inşallah tecrübelerini yazarsın inşallah bizde sabırsızlıkla bekliyoruz

Aminnn. İnşallah hepimiz kolaylıkla, sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza... Cuma günü nasipse doğum şeklide netleşecek bütün tecrübelerimi yazmaya çalışacağım Sizlere.

O belirsizlik hepimiz için var.
Her hafta muayene ücretlerine zam geldi mi acaba diye bilmeden gidiyoruz.
Ben de geçen hafta gittiğimde konuştum.
Şu an için öyle bir öngörü yok dediler ama Altınovada kadın doğumda çok yoğunluk olmaya başlamış. Bu yüzden muayene ve doğum için fiyat artışı bekliyorum açıkçası. Altınova da sezeryan 1020 tl ama normal doğum daha uygun.
Doğum için yatış yaptığımız gün bile fiyat farkından etkilenebiliriz. Ben hep 1500 lira gibi düşünüp ona göre hesap yapmaya çalıştım ne olur ne olmaz diye.
Artık eli kulağında inşallah uçuk zamlar yapıp yeniden hastane aramak zorunda bırakmazlar bizi.

bu gwce hic uyumadik desek yeridir iyice yayildilar.saat 1 e dogru aglayarak uyandi baktim atesi var gibi.koltuk altindan 38,2 cikti hemen surup verdim soydum dustu hamd olsun ama birdaga tam dalamadi uykuya
simdi losyon surmek icin soydum dayanamadim basladim aglamaua ne gogsunde ne sirtinda bosyer kalmamis yuzu desrn ona keza.hasaa isyan etmiyorum ama yuregim dayanamiyor .allahim sifasiz hastalik verme

saol canim yaa.inan bir gulusune dunyaui degismezsin evladinin

Of savasim ya inan aklim.hep sizde kolaymi ufacik.yakalndi yavrularim aras 8 aylikti kahroldum.omer hepten kucuk rabbim.yardimciniz olsun of of insalla cabucak atlatir yavrucak

ah yavrum yaa kıyamam benimde gözlerim doldu valla rabbim şifa versin korusun onu tez zamanda geçer inşallah

ah yavrum yaa kıyamam benimde gözlerim doldu valla rabbim şifa versin korusun onu tez zamanda geçer inşallah

Taze anne ne uzulurum ben omer asafa
Zaten su xicegi dedimmi.icim.sizliyor arasin sabaha kadaar caresiz bagirmasi gekiyor akloma hadi bizim.surup degisti coxuk rahatladida bu yavrucak.ilacta icemez

Canim 14.4o en son randavu ya siz?

Taze anne ne uzulurum ben omer asafa
Zaten su xicegi dedimmi.icim.sizliyor arasin sabaha kadaar caresiz bagirmasi gekiyor akloma hadi bizim.surup degisti coxuk rahatladida bu yavrucak.ilacta icemez

bizimki erken 9.45 te.ya bende çok kötü oldum vallahi benim kuzenler 7-8 yaşında geçirdi onlar bile çok etkilendi teyzem bana hep su çiçeği aşısı yaptır der zor çok gerçekten heleki ömer daha minnacık dediğin gibi ilaçta kullanamaz yavrum.Rabbim bizden daha merhametlidir şüphesiz inşallah kolayca atlatır yavrum

Oyy kiyamam ya yavrum benim insanin yüregi dayanmıyo canım ya gerçekten.RABBiM tez zamanda şifa versin inşallah içim çok kötü oldu

Haha hic uyusmuyoz baksana birimiz bas birimiz.son
Ama.herzmaan bas yada son ranfavuyu sevmisimdir
Sen su cicegi olmadiysan yaptirmalisin cnm.ikinci bir gebelik icin hele sart buyuklerin cok daha agir geciyor yasinin hastaligi olmadigindan aman dikkat

Kizlar bu hafta savas yok.beysalin kv var haftaya gidicem ben bubhafta cagirmak.istiyordum ama eksiklwrimiz var ne yapalim

ben su çiçeği olmuşum aşıyı benim için değil kızım için yaptır diyo teyzem hani özel aşılara girdiği için ama galiba 2 yaşında dilan yaptırılıyo o aşı yinede ekstra aşı yaptırırmıyım bilmem ama gerçekten su çiçeği zor bi hastalık fiziki olarakta hasar bırakabiliyo çünkü döküntü olduğu için iz filan kalabiliyo.benim yüzümde var mesela çiçek izi ama ömer kaşıyamıyacağı için olmaz heralde ahh yavrum yaa çok üzücü bir durum

Kizlar bu hafta savas yok.beysalin kv var haftaya gidicem ben bubhafta cagirmak.istiyordum ama eksiklwrimiz var ne yapalim

haftaya yolculuk nereye?vallahi benim için farketmez sıkma sen kendini bu hafta zor olur heralde artık yarın ha diye çağıramazsın perşembe dr a gidiceksin çağırsan bi cuma kalıyo ama dediğin gibi kızlarda müsait değilmiş.haftayada çağırsaydın savaş için yine zor olurdu heralde çünkü su çiçeği geçtikten sonra bile 10 gün mikrobu taşıyıcı oluyo.heralde en iyisi daha sonra görüşmek olacak

Kızlar ya bana bişi söyleiyn bnm sağ tarafımda boşluğumdan kasığıma doğru bi ağrı var dayanamiorum bazen bebekden mi enfeksiyondan mı onuda anlamadım üç gündür karnımdakasılmalar kasıklarımda ağrılar oluo ama bu sağ tarafımn ağrısı beni çok mehvetti dün gece yatmadan enfeksiyon için ilaç içtim ama hiç uyku uyuyamamdım sırtımın belimn ağrısı bi yandan kaısklarım bi yandan acaba bebek kolunu bacaını fln mı dayadıki diorum en sonunda dedim eşime gidelim sezeryana olsun bitsin oda dünden razı zaten =) canımn acısına söylediimide bilio hazırlan hadi gidelim fln dedi vazgeçtim sonra tabii bebeğin hareketleri normal hareket edio yani ona bişi olduda ondanmı bu kdr canm yanio die düşünüorum bazen off off

Canım çok geçmş olsun Allah şifa versin yavruna bian önce atlatırsınız inşallah senin yerinde olsam bende dayanamaz oturur ağlardım heralde ama geçer bi kaç güne

benimde hamileliğimin ilerleyen zamanlarında sağ tarafımda özellikle bebeğim o tarafa tekme attığında çok ağrım oluyodu neşe hanıma söylemiştim o bana idrar tahlil yaptırdı bişe çıkmadı sonra dahiliyeye git demişti ama ben gitmemiştim bağırsaklarımla ilgili sorunum olduğu için ondan kaynaklanıyo diye düşündüm şuanda ağrıyo mesela seninde böyle bi sorunun varmı? gerçi kasıklarıma doğru diyosun acaba yalancı sancı filan olabilirmi çünkü son zamanlarda sancı çok oluyo rahim kasılmaları başlıyo yavaş yavaş doğuma hazırlanıyo vücut eğer dayanılmıycak gibi bi ağrın olursa bence drunla görüşmelisin canım en azından arayıp sor sana gel veya gelme der muhakkak ya da bi tavsiyede bulunur.malum çok az kalmış doğumuna ihmal etme derim

Geçmiş olsun Princess, tarifin bana benzer geldiği için bence çok endişe etme derim. Bebeğin hareketli nasılsa.
Benimde karnımın sol yanında müthiş bir acı ve kasıklarıma doğru çekilme hissi oluyor. Meğer oğlum plesantayı ve kordonu o yana çekmiş, eli ayağı ile bastırdıkça canım acıyormuş.
Belki Seninde kızın hareketleri sebebiyle baskı yapınca iç organlarını acıtıyordur.
Ama kasılmalar önemli tabi. Eskiye göre artması normal ama dinlenince hafiflemesi gerek.
Bu hafta doktora gittiğinde, gün boyunca kasılma sıklığını sayıp söyle bence. Belki nts ye alır Seni. Sorularına cevap bulmuş olursun böylece.
Bazen bende diyorum şu beklemek, belirsizlikten, çatı kemiği ağrısından kurtulayım bu cuma gidiyim aldırayım şu çocuğu :)
Benim düzensiz kasılmalarım ve sancılarım oluyor ama günde 3 kere falan en fazla kısa süreli.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…