bebefim agladukca tutmaya kiyamiyorum canini yakacagim dite
umiy amcamiz ovadril losyon verdi onu surecekmisim.dokulmeye baslayana kadar disari cikmak yok.ates icin surup verdi koltukaltindan olc atesi 37,5 oldumu surup ver 4 saat icinde dusmezse yada cogalirsa ilik suya sokuyosun baktin olmadi hemen has.goturuyosun dedi.
eger boyle gucsuz kalir kotu olursa getur hastaneye yatmasi gerekir dedi.haftayada kontrole cagirdi bakalim ins.daha kotu olnaz
bebefim agladukca tutmaya kiyamiyorum canini yakacagim dite
umiy amcamiz ovadril losyon verdi onu surecekmisim.dokulmeye baslayana kadar disari cikmak yok.ates icin surup verdi koltukaltindan olc atesi 37,5 oldumu surup ver 4 saat icinde dusmezse yada cogalirsa ilik suya sokuyosun baktin olmadi hemen has.goturuyosun dedi.
eger boyle gucsuz kalir kotu olursa getur hastaneye yatmasi gerekir dedi.haftayada kontrole cagirdi bakalim ins.daha kotu olnaz
buarada özel hastaneler muayene ücretini arttıracaklar diye bir haber duymuştum Sakarya da ki hastaneler de birleşmiş ve karar almış ama beyhekim sadece şimdilik uygulamaya koymuş doğum ücretini de arttırmış 900 den 1300 e çıkmış bende bunu arkadaşımdan duydum ve altınovayı aradım geçen haftalarda bizde daha bir değişiklik yok dedi ama ben ocakta doğurana kadar ücrette bir artış olur gibi geliyor sizin duyduğunuz bir şey var mı acaba bu konuyla ilgili?
canım benım pek bılgım yok perşembe ssevgı hanıma gdıcem bakalım degısıklık varmı ucrette ozman gorucez
ins.canim bol bol emziriyorum suan yapabilecegim en iyi ilac o sanirim
Ne kadar heyecanlı bekleyiş Allah'ım sağ salim kavuştursun yavruna inşallah tecrübelerini yazarsın inşallah bizde sabırsızlıkla bekliyoruz
buarada özel hastaneler muayene ücretini arttıracaklar diye bir haber duymuştum Sakarya da ki hastaneler de birleşmiş ve karar almış ama beyhekim sadece şimdilik uygulamaya koymuş doğum ücretini de arttırmış 900 den 1300 e çıkmış bende bunu arkadaşımdan duydum ve altınovayı aradım geçen haftalarda bizde daha bir değişiklik yok dedi ama ben ocakta doğurana kadar ücrette bir artış olur gibi geliyor sizin duyduğunuz bir şey var mı acaba bu konuyla ilgili?
Çok geçmiş olsun .Çabucak şifa versin Rabbim inşallah. Üzülme annesi, Sen onu emzirip sevdikçe o mutludur.
Aminnn. İnşallah hepimiz kolaylıkla, sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza... Cuma günü nasipse doğum şeklide netleşecek bütün tecrübelerimi yazmaya çalışacağım Sizlere.
bu gwce hic uyumadik desek yeridir iyice yayildilar.saat 1 e dogru aglayarak uyandi baktim atesi var gibi.koltuk altindan 38,2 cikti hemen surup verdim soydum dustu hamd olsun ama birdaga tam dalamadi uykuya
simdi losyon surmek icin soydum dayanamadim basladim aglamaua ne gogsunde ne sirtinda bosyer kalmamis yuzu desrn ona keza.hasaa isyan etmiyorum ama yuregim dayanamiyor .allahim sifasiz hastalik verme
bu gwce hic uyumadik desek yeridir iyice yayildilar.saat 1 e dogru aglayarak uyandi baktim atesi var gibi.koltuk altindan 38,2 cikti hemen surup verdim soydum dustu hamd olsun ama birdaga tam dalamadi uykuya
simdi losyon surmek icin soydum dayanamadim basladim aglamaua ne gogsunde ne sirtinda bosyer kalmamis yuzu desrn ona keza.hasaa isyan etmiyorum ama yuregim dayanamiyor .allahim sifasiz hastalik verme
kaçta gidiceksin sevgi hanıma?bizde perşembe ümit beye gidicez inşallah
ah yavrum yaa kıyamam benimde gözlerim doldu valla rabbim şifa versin korusun onu tez zamanda geçer inşallah
Canim 14.4o en son randavu ya siz?
Taze anne ne uzulurum ben omer asafa
Zaten su xicegi dedimmi.icim.sizliyor arasin sabaha kadaar caresiz bagirmasi gekiyor akloma hadi bizim.surup degisti coxuk rahatladida bu yavrucak.ilacta icemez
bizimki erken 9.45 te.ya bende çok kötü oldum vallahi benim kuzenler 7-8 yaşında geçirdi onlar bile çok etkilendi teyzem bana hep su çiçeği aşısı yaptır der zor çok gerçekten heleki ömer daha minnacık dediğin gibi ilaçta kullanamaz yavrum.Rabbim bizden daha merhametlidir şüphesiz inşallah kolayca atlatır yavrum
Haha hic uyusmuyoz baksana birimiz bas birimiz.son
Ama.herzmaan bas yada son ranfavuyu sevmisimdir
Sen su cicegi olmadiysan yaptirmalisin cnm.ikinci bir gebelik icin hele sart buyuklerin cok daha agir geciyor yasinin hastaligi olmadigindan aman dikkat
Kizlar bu hafta savas yok.beysalin kv var haftaya gidicem ben bubhafta cagirmak.istiyordum ama eksiklwrimiz var ne yapalim
Kızlar ya bana bişi söyleiyn bnm sağ tarafımda boşluğumdan kasığıma doğru bi ağrı var dayanamiorum bazen bebekden mi enfeksiyondan mı onuda anlamadım üç gündür karnımdakasılmalar kasıklarımda ağrılar oluo ama bu sağ tarafımn ağrısı beni çok mehvetti dün gece yatmadan enfeksiyon için ilaç içtim ama hiç uyku uyuyamamdım sırtımın belimn ağrısı bi yandan kaısklarım bi yandan acaba bebek kolunu bacaını fln mı dayadıki diorum en sonunda dedim eşime gidelim sezeryana olsun bitsin oda dünden razı zaten =) canımn acısına söylediimide bilio hazırlan hadi gidelim fln dedi vazgeçtim sonra tabii bebeğin hareketleri normal hareket edio yani ona bişi olduda ondanmı bu kdr canm yanio die düşünüorum bazen off off
Canım çok geçmş olsun Allah şifa versin yavruna bian önce atlatırsınız inşallah senin yerinde olsam bende dayanamaz oturur ağlardım heralde ama geçer bi kaç güne
Kızlar ya bana bişi söyleiyn bnm sağ tarafımda boşluğumdan kasığıma doğru bi ağrı var dayanamiorum bazen bebekden mi enfeksiyondan mı onuda anlamadım üç gündür karnımdakasılmalar kasıklarımda ağrılar oluo ama bu sağ tarafımn ağrısı beni çok mehvetti dün gece yatmadan enfeksiyon için ilaç içtim ama hiç uyku uyuyamamdım sırtımın belimn ağrısı bi yandan kaısklarım bi yandan acaba bebek kolunu bacaını fln mı dayadıki diorum en sonunda dedim eşime gidelim sezeryana olsun bitsin oda dünden razı zaten =) canımn acısına söylediimide bilio hazırlan hadi gidelim fln dedi vazgeçtim sonra tabii bebeğin hareketleri normal hareket edio yani ona bişi olduda ondanmı bu kdr canm yanio die düşünüorum bazen off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?