Saol canım teşekkürler dr un adı neydi eğer çok zorda kalırsam ararım eşimde götüreyim seni dedi ama bn istemedim bn en başından beri takıntılıyım zaten bu olaya şimdi bişi olmuş olsa nöb sami hoca deilse bana başkası bakıcak zati dokuz ay ona gitmemn bi önemi yoksa bu durumda eğer doumum normal başlarsa gitmicem oraya sinir oldum eşim idrar tahlilime baktı da kum döküyorum büyük ihtimalle
Yok sami hoca başta peşin peşin mesai saatleri dışında gelmem buraya gelrsinz nöb dr ilgilenir dedi bnmde garibime gitmiştti o zmnda şimdide sekreterine bile bağlamadılar k açıklama bile yapmadılar
Saol canım teşekkürler dr un adı neydi eğer çok zorda kalırsam ararım eşimde götüreyim seni dedi ama bn istemedim bn en başından beri takıntılıyım zaten bu olaya şimdi bişi olmuş olsa nöb sami hoca deilse bana başkası bakıcak zati dokuz ay ona gitmemn bi önemi yoksa bu durumda eğer doumum normal başlarsa gitmicem oraya sinir oldum eşim idrar tahlilime baktı da kum döküyorum büyük ihtimalle
Yok sami hoca başta peşin peşin mesai saatleri dışında gelmem buraya gelrsinz nöb dr ilgilenir dedi bnmde garibime gitmiştti o zmnda şimdide sekreterine bile bağlamadılar k açıklama bile yapmadılar
ya insanı şu düşürdükleri duruma bak banada aynı şeyi neşe hanım demişti insan nasıl kötü hissediyo kendini bu lafları duyunca.sanki kurbanlık koyunuz biz bunların çoğu para için yapıyo bu işi oysa drluk gönül işi olmalı hep derim tıp öğrencileri matematik fizik sınavına tabi tutulmamalı sadece.
canım sen sıkma canını rahatlat kendini bizde yaşadık aynı sıkıntıları malesef yarenin dediği gibi yap en kötü ihtimalle ara sevgi hanımı bi sıkıntın olursa çekinme bence
Sevgi hanim.cnm.rabbim.zora dusurmesin gercide
Ne desen haklisin gitmesende dogumuna oraya
dr oldugu halde baglamamak ne demek yani bence hic etik degil
Her sorunumuz oldugunda hastanw kapisinami dayanicaz yani ki sen pamulovada oturuyorsun
Konusulamicak mi problemimi icimiz rahat edemicek mi.normal bir durum.oldugunu duyamayipta
Doguma.girmeme olayi da can slklcl tamam on saat sancin varsa tabi dr seninle.durama ama dogum eylemi dr da bitmeli.mutlaka
Canim sende son ayda her hafta gittin degilmi
bi ağrı kesici aldım daa iim şimdi doktorda ağrı kesici alsın demiş
bencede ama zaten dırek kural bence telle gorusturmuyorlar herhangı bır sebebı yok cok yazık ama düşünsene esımın kuzenının eltısı 9 ay gıttı amelıyat gunu vermıs cuma pazartesı su saatte alalım gel dıye yıllık ızıne cıkmıs başka dr da oldudr olup olmadığınıda bilmioruz ki ne biliim bi açıklama yapabilirlerdi dr yok yada ameliyette bn sizi sekreterine yönlendiriim yada bu gün samibey izinli hiç bi açkıklama yok yani
geçen hafta gittimde bu haftayı pas geçti bi dahaki haftaya geldemişti 22snde gidicem
tabi tabi her hafta gittim hatta doğum belirtisi olmayınca son hafta 2 kez çağırdı eğer 41. haftayı bekleseydi 2 günde 1 gidicektim.ya tabi kısmet bu işler aynı gün kontrole gittim 3 kez nst ye girdim bişe yoktu gece kanamayla doğuma girdim.dualara çok sığın princess en çok onlar rahatlatıyo insanı
çok geçmiş olsun canım
kızlar bende dün neşe hanıma gittim pek içi açıcı konuşmadı gene bebek 2cm büyümüş baş çevresi normal karın çevresi hala küçük 15 günde 70,80gr almış dedi yani bebek toplamda 1070 civarı tekrar bizi araştırmadı proförsere yönlendirdi
eyer muane olamazsan izmitte yada istanbulla gidersiniz dedi
bizde bugün 10 da hastaneye gittik uzun uğraş ve bekleyişimizden sonra saat 5 de hocaya muane olduk
haftasıyla uyumlu bir hafta yanılma payı olabilir dedi
çok şükür bebeğimiz iyiymiş kilosu 1190 çıktı:44:
eşimde acaba başka dr daha mı gitsek diyo bebekte gelişim geriliği çıktı demeyiz bakalım o doktorda aynı şeyi söyleyecek mi :44:
benden haberler bunlar çok yorucu bir gündü çok şükür sonu güzel bitti
çok geçmiş olsun canım
kızlar bende dün neşe hanıma gittim pek içi açıcı konuşmadı gene bebek 2cm büyümüş baş çevresi normal karın çevresi hala küçük 15 günde 70,80gr almış dedi yani bebek toplamda 1070 civarı tekrar bizi araştırmadı proförsere yönlendirdi
bizde bugün 10 da hastaneye gittik uzun uğraş ve bekleyişimizden sonra saat 5 de hocaya muane olduk
eşimde acaba başka dr daha mı gitsek diyo bebekte gelişim geriliği çıktı demeyiz bakalım o doktorda aynı şeyi söyleyecek mi :44:
Kızlar altınovayı aradı eşim sami hocayla görüşmek için mesai saatleri içindeydi şu an bağlayamayız eğer eşiniz çok rahatsıızsa hastaneye gelin demiş telefondaki baayaaann :S ne saçma bişi ya dokuz ay gidiorum o hastaneye şurda doursam dorursan dour dicek nerdeyse nebiliim ameliyatı varsa bi açıklama yap hastanede yoksa yok de musait deilde dertleri ne muayne ücretimi anlayamadım :S
TazeAnne ilk yaşadığım için olan hiç bişii bilmiorum bi anlamda veremiorum sevinç heyecan korku hepsi karışık ama en çok merak ediorum nasıl bişi olacağını elini yüzünü kime benzeyeceğini eşyalarını çıkartıorm seviorum beşiğne bakiorum orda yatıcaı zamanları hayal ediorum uykusuz kalıcaımız geceleri düşünüorum =) ilk banyosunu nasıl yaptırıcaımızı hayal etmeye çalışıorum oyhhh vede şu ağrılarımdan kurtulup ona kavuşma isteğim hat sahfada
çok geçmiş olsun canım
Merhaba gulen nasılsın
iyiyim çok sağol sen nasılsın fırsat buldukça buraya bakmaya çalışıyorum oğlum kocam yatıyo anca bakabiliyorum
bnde aynı gece kusu çocuklar uyudu
kafamdan ela lale elele lerı atmak ıcın buraya geldım yakında sayıklıcam :)
oglun kac yasında
3.5 yaşında o da anasınıfına gidiyor
aa ne hos abı olmaya hazırmı
oda çok heyecanlı konuşuyor şarkı söylüyor kardeşine ama iş ciddiye binince bakalım nasıl davranacak mutlaka kıskanacaktır ama inşallah kolay atlatırız ozamanları
yatıyorum bizimki mırıldanıyor iyi geceler birdahaki kaçamak zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?