Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Sevgi hanim.cnm.rabbim.zora dusurmesin gercide
Ne desen haklisin gitmesende dogumuna oraya
dr oldugu halde baglamamak ne demek yani bence hic etik degil
Her sorunumuz oldugunda hastanw kapisinami dayanicaz yani ki sen pamulovada oturuyorsun
Konusulamicak mi problemimi icimiz rahat edemicek mi.normal bir durum.oldugunu duyamayipta

ya insanı şu düşürdükleri duruma bak banada aynı şeyi neşe hanım demişti insan nasıl kötü hissediyo kendini bu lafları duyunca.sanki kurbanlık koyunuz biz bunların çoğu para için yapıyo bu işi oysa drluk gönül işi olmalı hep derim tıp öğrencileri matematik fizik sınavına tabi tutulmamalı sadece.
canım sen sıkma canını rahatlat kendini bizde yaşadık aynı sıkıntıları malesef yarenin dediği gibi yap en kötü ihtimalle ara sevgi hanımı bi sıkıntın olursa çekinme bence

Doguma.girmeme olayi da can slklcl tamam on saat sancin varsa tabi dr seninle.durama ama dogum eylemi dr da bitmeli.mutlaka
Canim sende son ayda her hafta gittin degilmi

dr olup olmadığınıda bilmioruz ki ne biliim bi açıklama yapabilirlerdi dr yok yada ameliyette bn sizi sekreterine yönlendiriim yada bu gün samibey izinli hiç bi açkıklama yok yani

geçen hafta gittimde bu haftayı pas geçti bi dahaki haftaya geldemişti 22snde gidicem

Son düzenleme:
Doguma.girmeme olayi da can slklcl tamam on saat sancin varsa tabi dr seninle.durama ama dogum eylemi dr da bitmeli.mutlaka
Canim sende son ayda her hafta gittin degilmi

tabi tabi her hafta gittim hatta doğum belirtisi olmayınca son hafta 2 kez çağırdı eğer 41. haftayı bekleseydi 2 günde 1 gidicektim.ya tabi kısmet bu işler aynı gün kontrole gittim 3 kez nst ye girdim bişe yoktu gece kanamayla doğuma girdim.dualara çok sığın princess en çok onlar rahatlatıyo insanı

bi ağrı kesici aldım daa iim şimdi doktorda ağrı kesici alsın demiş

çok geçmiş olsun canım

kızlar bende dün neşe hanıma gittim pek içi açıcı konuşmadı gene bebek 2cm büyümüş baş çevresi normal karın çevresi hala küçük 15 günde 70,80gr almış dedi yani bebek toplamda 1070 civarı tekrar bizi araştırmadı proförsere yönlendirdi
eyer muane olamazsan izmitte yada istanbulla gidersiniz dedi
bizde bugün 10 da hastaneye gittik uzun uğraş ve bekleyişimizden sonra saat 5 de hocaya muane olduk
haftasıyla uyumlu bir hafta yanılma payı olabilir dedi
çok şükür bebeğimiz iyiymiş kilosu 1190 çıktı:44:

eşimde acaba başka dr daha mı gitsek diyo bebekte gelişim geriliği çıktı demeyiz bakalım o doktorda aynı şeyi söyleyecek mi :44:
benden haberler bunlar çok yorucu bir gündü çok şükür sonu güzel bitti

bencede ama zaten dırek kural bence telle gorusturmuyorlar herhangı bır sebebı yok cok yazık ama düşünsene esımın kuzenının eltısı 9 ay gıttı amelıyat gunu vermıs cuma pazartesı su saatte alalım gel dıye yıllık ızıne cıkmıs başka dr da oldu
samı beye 22 de gıdıceksın cnm ya bu hafta nereye gıdıceksın mutlaka gıt bence bız hep gıttık her hafta

dımı son ayda her hafta hatta senın son zaman daha sık olmuş
hayırlısıyla buzdevrı prıncess te bebeklerını kucaklarına alıcaklar bır daha bebıslerden bahseıcez ınsalla

Son düzenleme:

ay ALLAHIM INANMIYORUM YA HERSEY YOLUNDA YANI COK SUKUR COK SEVINDIM GERCEKTEN
BENCE GITME YANI GITME BU KADAR OLURMU GIT ORAYA BURAYA SU OLAYINDA TANIDIGIMIZI ORDAN ORAYA SURUKLEDI AGLATTI 40 HAFTADA DOGMAK BILMEDI BEBEK
BIRDE SAAT 10 DAN 5 E ADAR BEKLEMISSINN IKI CANINLA NE DEMEK
BENCE ESINI DINLE SEN BASKA DR A GIT YOKSA SIRADA IZMIT ISTANBUL VAR SOYLEYIM
ZORLA SORUN ARIYO YAHU

ya canım bencede bi gidin başka dr a da.neşe hanım bazen çok takıntılı olabiliyo sen bence renkli ultrasonu olan bi dra görün.mesela turgay şenene gidebilirsin.sonuçta bi sorun çıkmadı bebeğin zayıf yapılı olabilir ya da hep drlar tvde bahsediyolar + - 500 gr oynama yapabiliyo ultrasonlar diye .sen içini rahatlatmak adına bi git bence başkasına.yani ben olsam en az 2 dra daha giderdim psikopat olunca :) ki gittim her sorunda 3 tane dra

Canım inşallah yalancı doğum sancılarıdır kasılmalar yaşıyorsundur sadece senin doğuma az kaldı o yüzden birden fiyat artışı yapamazlar gibi geliyor çünkü arkadaşım beyhekimde doğum yapacak gidip konuşmuşlar aralık ortasına geliyor doğumu ben eski tarifeden yapmak istiyorum demiş onlar da kabul etmişler 900 dü eski tarife şimdi 1300 olmuş son zamanlarda gittiği doktor olduğu için kabul etmişler her neyse Allah en kısa zamanda bir aksilik olmadan herkesi kurtarmayı nasip etsin inşallah

ocağa kadar bebeğin istediğin kiloya gelir mutlaka sen kafanı takma stresten de uzak durmaya çalış hep derler ya iyi düşün iyi şeyler olur diye aslında bu gerçek sen pozitif düşün daha 2 ay var

oda çok heyecanlı konuşuyor şarkı söylüyor kardeşine ama iş ciddiye binince bakalım nasıl davranacak mutlaka kıskanacaktır ama inşallah kolay atlatırız ozamanları

ay ne kadar seker ınsalla kıskanmaz cnm yaren kıskanmadı ama oldukça buyuk belkı o sebepten olabılır
sızınde az kalmış günler yaklaşıyor ılkogretım demı görev yapıyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…