benimde hamileliğimin ilerleyen zamanlarında sağ tarafımda özellikle bebeğim o tarafa tekme attığında çok ağrım oluyodu neşe hanıma söylemiştim o bana idrar tahlil yaptırdı bişe çıkmadı sonra dahiliyeye git demişti ama ben gitmemiştim bağırsaklarımla ilgili sorunum olduğu için ondan kaynaklanıyo diye düşündüm şuanda ağrıyo mesela seninde böyle bi sorunun varmı? gerçi kasıklarıma doğru diyosun acaba yalancı sancı filan olabilirmi çünkü son zamanlarda sancı çok oluyo rahim kasılmaları başlıyo yavaş yavaş doğuma hazırlanıyo vücut eğer dayanılmıycak gibi bi ağrın olursa bence drunla görüşmelisin canım en azından arayıp sor sana gel veya gelme der muhakkak ya da bi tavsiyede bulunur.malum çok az kalmış doğumuna ihmal etme derim
İdrar yollarımda enfeksiyon vardı zaten geçen gittiğimzde ama ilaca gerek gömemişti dün akşam ağrım artınca bi ilaç aldım bn bağırsaklarımla ilgili bi sorunm yokda bebek aşşağıya indii için baskı yapio ama o sağa değil sol tarafıma ağrı yapması lzm ne biliim anlamadım bişi yarın bi dr gözükücm zatn olmasa sami hocayıda ararız
ben su çiçeği olmuşum aşıyı benim için değil kızım için yaptır diyo teyzem hani özel aşılara girdiği için ama galiba 2 yaşında dilan yaptırılıyo o aşı yinede ekstra aşı yaptırırmıyım bilmem ama gerçekten su çiçeği zor bi hastalık fiziki olarakta hasar bırakabiliyo çünkü döküntü olduğu için iz filan kalabiliyo.benim yüzümde var mesela çiçek izi ama ömer kaşıyamıyacağı için olmaz heralde ahh yavrum yaa çok üzücü bir durum
haftaya yolculuk nereye?vallahi benim için farketmez sıkma sen kendini bu hafta zor olur heralde artık yarın ha diye çağıramazsın perşembe dr a gidiceksin çağırsan bi cuma kalıyo ama dediğin gibi kızlarda müsait değilmiş.haftayada çağırsaydın savaş için yine zor olurdu heralde çünkü su çiçeği geçtikten sonra bile 10 gün mikrobu taşıyıcı oluyo.heralde en iyisi daha sonra görüşmek olacak
Tatlim.arrik.devlet bumyesinden 1 yasina gelince ucretsiz vuruluyir tabi biz o gunu goremedik.dilekce.imzalattilar bir yasinda aras icin
Ay apollo.yanlis yazmis benim.birnyere gittigim.yok beysalin kv var kalmakra haftaya gidicek
Ben bu hafta obur hafta heo evdeyim 2o sinden sonra.basliyor benim.gunler
Su cicegi dokuntuden 2 gun once dokuldukten 5 gun sonraya kadar bulasici sonra bulasicilik bitiyor
Zaten dedigimiz zamana kadar oda iyi olur gecen beysal.nisa savas yoktu isteriz onlarda olsun degiilmi
Canim.bence hemen dr unu aramalisin sahsen ben o.sekilde yapardim.ancak ozaman icim.rahat ederdi
Geçmiş olsun Princess, tarifin bana benzer geldiği için bence çok endişe etme derim. Bebeğin hareketli nasılsa.
Benimde karnımın sol yanında müthiş bir acı ve kasıklarıma doğru çekilme hissi oluyor. Meğer oğlum plesantayı ve kordonu o yana çekmiş, eli ayağı ile bastırdıkça canım acıyormuş.
Belki Seninde kızın hareketleri sebebiyle baskı yapınca iç organlarını acıtıyordur.
Ama kasılmalar önemli tabi. Eskiye göre artması normal ama dinlenince hafiflemesi gerek.
Bu hafta doktora gittiğinde, gün boyunca kasılma sıklığını sayıp söyle bence. Belki nts ye alır Seni. Sorularına cevap bulmuş olursun böylece.
Bazen bende diyorum şu beklemek, belirsizlikten, çatı kemiği ağrısından kurtulayım bu cuma gidiyim aldırayım şu çocuğu :)
Benim düzensiz kasılmalarım ve sancılarım oluyor ama günde 3 kere falan en fazla kısa süreli.
.
son zamanlarda tuhaf ağrılar olabiliyo insan ilk kez yaşadığı için anlam veremiyo bu ağrılara sen endişeye kapılma bebeğin hareketleri normalse ama seni uyutmayacak kadar ağrın olursa bence drunu ara en azından onun seni rahatlatması açısından.kafana takıp moralini bozmaktansa dru aramayıp rahatlat kendini ama buzdevrinin dediği gibi dinlenince geçiyosa ciddiye alıncak birşey değildir.Allah hayırlısıyla kurtarsın sizi çok az kalmış yaa :) ne kadar heyecanlısındır sen şimdi .ben boş yatağa bakıp bunun içi nasıl bişeyle dolacak kimbilir diye uyuyamazdım geceleri.
Kızlar altınovayı aradı eşim sami hocayla görüşmek için mesai saatleri içindeydi şu an bağlayamayız eğer eşiniz çok rahatsıızsa hastaneye gelin demiş telefondaki baayaaann :S ne saçma bişi ya dokuz ay gidiorum o hastaneye şurda doursam dorursan dour dicek nerdeyse nebiliim ameliyatı varsa bi açıklama yap hastanede yoksa yok de musait deilde dertleri ne muayne ücretimi anlayamadım :SCanim.bence hemen dr unu aramalisin sahsen ben o.sekilde yapardim.ancak ozaman icim.rahat ederdi
Kizlar ya bir hayirlisi ile.kurtulsaniz buy.yuk.kalkicak valla ben digurunca oh be dedim .
bu gwce hic uyumadik desek yeridir iyice yayildilar.saat 1 e dogru aglayarak uyandi baktim atesi var gibi.koltuk altindan 38,2 cikti hemen surup verdim soydum dustu hamd olsun ama birdaga tam dalamadi uykuya
simdi losyon surmek icin soydum dayanamadim basladim aglamaua ne gogsunde ne sirtinda bosyer kalmamis yuzu desrn ona keza.hasaa isyan etmiyorum ama yuregim dayanamiyor .allahim sifasiz hastalik verme
Kızlar altınovayı aradı eşim sami hocayla görüşmek için mesai saatleri içindeydi şu an bağlayamayız eğer eşiniz çok rahatsıızsa hastaneye gelin demiş telefondaki baayaaann :S ne saçma bişi ya dokuz ay gidiorum o hastaneye şurda doursam dorursan dour dicek nerdeyse nebiliim ameliyatı varsa bi açıklama yap hastanede yoksa yok de musait deilde dertleri ne muayne ücretimi anlayamadım :S
TazeAnne ilk yaşadığım için olan hiç bişii bilmiorum bi anlamda veremiorum sevinç heyecan korku hepsi karışık ama en çok merak ediorum nasıl bişi olacağını elini yüzünü kime benzeyeceğini eşyalarını çıkartıorm seviorum beşiğne bakiorum orda yatıcaı zamanları hayal ediorum uykusuz kalıcaımız geceleri düşünüorum =) ilk banyosunu nasıl yaptırıcaımızı hayal etmeye çalışıorum oyhhh vede şu ağrılarımdan kurtulup ona kavuşma isteğim hat sahfada
Zaten sulugözlüyüm buara okudukça gözlerim doluyorRabbim kısa sürede atlatmayı nasip etsin miniğe.
Okudukça heyecanlanıyorumŞimdi çok uzun zaman var gb geliyor ama son haftalar daha zor geçiyordur heyecandan :) Rabbim sağlıkla hayal ettiklerinizi yaşamayı nasip etsin,birbirinizden mahrum etmesin hiç.Allah yardımcınız olsun.Kapalı bir bayanmısınız bilmiyorum ama doğuma gidenlerin küçük örtme aldığınıda duymuştum.Beyazı meleklerin sevdiğine ve dua ederken kapalı olmaya inandığımızdan sanırım.Tabii zaten bu kadar önemli birşey gerçekleşirken Allah bilir ne olduğunu ama paylaşmak istedim :)
Kızlar altınovayı aradı eşim sami hocayla görüşmek için mesai saatleri içindeydi şu an bağlayamayız eğer eşiniz çok rahatsıızsa hastaneye gelin demiş telefondaki baayaaann :S ne saçma bişi ya dokuz ay gidiorum o hastaneye şurda doursam dorursan dour dicek nerdeyse nebiliim ameliyatı varsa bi açıklama yap hastanede yoksa yok de musait deilde dertleri ne muayne ücretimi anlayamadım :S
TazeAnne ilk yaşadığım için olan hiç bişii bilmiorum bi anlamda veremiorum sevinç heyecan korku hepsi karışık ama en çok merak ediorum nasıl bişi olacağını elini yüzünü kime benzeyeceğini eşyalarını çıkartıorm seviorum beşiğne bakiorum orda yatıcaı zamanları hayal ediorum uykusuz kalıcaımız geceleri düşünüorum =) ilk banyosunu nasıl yaptırıcaımızı hayal etmeye çalışıorum oyhhh vede şu ağrılarımdan kurtulup ona kavuşma isteğim hat sahfada
gebeliğin tadını çıkarın insan hamileyken biran önce doğum yapayım istiyo doğumdan sonrada özlüyo o günlerini keşke biraz daha tadını çıkarsaydım diyo...
yani anın tadını çıkarın :))
nasıl yani gerçekten sana bişe olsa dr una ulaşamıycakmısın :S en azından sorunu sekreteri iletebilirdi hayret ediyorum bu insanlardaki rahatlığa.ay çok kızdım o suratsız neşe hanım bile kartını verdi acil bişe olursa ara diye ayrıca mesai saatinde aradığımdada sekreteriyle konuşuyodum o iletiyodu sorularımı hayret bişe
ya canım bizde hep öyleydik cahilliğimden çok komik şeyler yaşamışlığım var:)ya allahın izniyle o hayaller gerçek olucak bak bizimkiler nasıl büyüdü 5 aylık oldu şimdi o beşiklerden düşerler diye korkuyoruz :) hayaller korkular o kadar değişiyoki onlar büyüdükçe. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsini yaşarsın inşallah ilk banyosunu ilk dönmesini ilk kahkahasını :)
nbr cnm benımmmm
iyiyim canım hamdolsun.eşim gececi bu hafta fırsat bulmuşken gireyim dedim
sen nasılsın?
gebelerimiz sıkıntıda okuduğuma göre
ALLAH yardımcıları olsun
Saol canım teşekkürler dr un adı neydi eğer çok zorda kalırsam ararım eşimde götüreyim seni dedi ama bn istemedim bn en başından beri takıntılıyım zaten bu olaya şimdi bişi olmuş olsa nöb sami hoca deilse bana başkası bakıcak zati dokuz ay ona gitmemn bi önemi yoksa bu durumda eğer doumum normal başlarsa gitmicem oraya sinir oldum eşim idrar tahlilime baktı da kum döküyorum büyük ihtimalleBoyle sacmalikmi olur cnm sen ozele.gidiyorsun sonucta dr unu arayip birsey danisamicaksan yok yani ozaman kadin digumculuk yapmicak
Simfi.pamukovadan ta orayami gidiceksin sorunun oldugunda
Ben ozelden sana dr umun nosunu yazayim.cnm acil birsey olursa ararsin
En azindan elinde bir numara.olsun
Kk da iki.arkadasim.aramisti.isim.falan sormuyor fahatsizligini haftani soyle yeter
Canim ozel mesajla.attim.acil birsey olursa ararsin en azindan yada aklindaysa simdide ara ay son zamanlar simdi aramicaksinda nezamann arican
Belki gitmen lazim.degil mi qmq
Yok sami hoca başta peşin peşin mesai saatleri dışında gelmem buraya gelrsinz nöb dr ilgilenir dedi bnmde garibime gitmiştti o zmnda şimdide sekreterine bile bağlamadılar k açıklama bile yapmadılarnasıl yani gerçekten sana bişe olsa dr una ulaşamıycakmısın :S en azından sorunu sekreteri iletebilirdi hayret ediyorum bu insanlardaki rahatlığa.ay çok kızdım o suratsız neşe hanım bile kartını verdi acil bişe olursa ara diye ayrıca mesai saatinde aradığımdada sekreteriyle konuşuyodum o iletiyodu sorularımı hayret bişe
ya canım bizde hep öyleydik cahilliğimden çok komik şeyler yaşamışlığım var:)ya allahın izniyle o hayaller gerçek olucak bak bizimkiler nasıl büyüdü 5 aylık oldu şimdi o beşiklerden düşerler diye korkuyoruz :) hayaller korkular o kadar değişiyoki onlar büyüdükçe. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsini yaşarsın inşallah ilk banyosunu ilk dönmesini ilk kahkahasını :)
Canim.simdi nasil oldun agrin varmi istersen pamukovadaki hastaneye bi git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?