erdal çil doğumevinde de görev alıyor iyi bir doktor onu biliyorum.oraya gitmek için internetten sıra alıyorsun dimi
benim tanıdığım iki kişi doğum yaptı orda gerçi biri korucukta yaptı ama sonuç olarak aynı hastaneler. her ikiside epiduralli sezeryan oldular ve çok memnun kaldılar hastaneden. bi terslik olmazsa bende orda yapmayı düşünüyorumkızlar eğitim araştırma şu merkezdeki olan demi.nasıl hiç doğum yapan var mı orada koşulları nasıl hastanenin
erdal çil doğumevinde de görev alıyor iyi bir doktor onu biliyorum.oraya gitmek için internetten sıra alıyorsun dimi
dün renkli ultroson için doğum evine gittim sağlıklı normal çıktı herşey
doktor olmadığın dün soramadım serkan kumbasar yokmuş azcık soruşturdum oralarda yeni doktormuş 4 -5 ay filan olmuş geleliburaya henüzpek tanınmıyor yorum yapanı pek olmadı :)
genel olrak mustafa günderiyi tavsiye ettiler yarın için ondan sıra aldım hem tahlillerimi ultroson sonuçlarını göstermek için hemde denemek için yarın sabah mustafa günderiye gitcem:)
dayanamadım cumaya kadar dün belediye polikiliniğindeki necmi çakmakoğluna gösterdim sonuçları normal sağlıklı dedi sadece solda baskı var sağ tarafına yat hep dedi sami kemiği sordum nasıl biridir diye hakkında kötü birşey duymadım hiç tanımıyorumda kendisini ama gelen hastalardn yada başka yerlerden hakkında hiç şikayet duymadım olumlu şeyler duydum hep altınovada iyi bir hastane bence orada devam et dedi eğer devleti düşünüyorsan musa bey var onu önerebilirim dedi bu arada necmi beyi tanıdığımdan bana tavsiyesi bu şekildeydi yoksa her gidene doktor tavsiye eden biri değildir yanlış anlaşılmasın :)
ttatlım doğuma az kaldı nerde ve ne şekılde yapıcagına karar verıldımı
hayırlısı olsun canım ya sami beye ve altınovaya kesinlikle kefilim harika bir doğum geçirdim Allaha şükürler olsun çok ilgililerdi hastane çok temiz doktorlar ve hemşireler de ilgili hiiç sıkıntı yaşamadım çok şükür umarım kızın sağlıkla zamanında gelir tatlım...
amin beysal ama ben kararımı degistirdim dogumevine gitcem samiye de kontrollere gidiyorum hala ama dogumu dogumevi istiyorum
tatlım benım hakkında hayılıısı olsun derım
ınşalla rahat bı doğum yaparsın aslında eczreyrey de 20 gun önce orada doğum yaptı ondan bıraz bılgı alırssan ıyı olur cnm sanırım bı takım sorunlar yasamış hem sanada tecrube olur
senın tavsıyenle dayımın eşinede senın dr unda randavu aldım cnm 2 kere gıttı su an 2 aylık hamıle fakat folık asıt yada elevıt benzerı ıc bı ılaç vermemış sana vermışmıydı cnm benım dr um vermıştı bn önmlı dıye bılıyoru bunları kullanmak
sagolasın insallah sıkıntısız atlatırız
eczreyrey nerelerdesin neler yasadı acaba
ben öncesinde sami kemige gittigimden bana elevitide folicide sami kemik vermisti daha sonra mustafa güdere gittim aldıgım ilacları sordu söyledim birsey demedi ama magnezyumumu tahlil yapıp baktı bıraktırdı daha sonra tekrar baslattırdı bence yengende gittiginde sorsun ben elevit folic filan almadım alayımmı ne dersiniz diye genelde sanırım bir özel bir devlet doktoruna gittigi icin insanlar atlayabiliyorlar yada baska bildikleride olabilir bence direk sorarsa daha iyi olur zaten adam sabırla her soruyu yanıtlıyor ben memnun kaldım cok insallah yengende memnun kalır doktorundan iyi bir hamilelik gecirir
sagolasın insallah sıkıntısız atlatırız
eczreyrey nerelerdesin neler yasadı acaba
ben öncesinde sami kemige gittigimden bana elevitide folicide sami kemik vermisti daha sonra mustafa güdere gittim aldıgım ilacları sordu söyledim birsey demedi ama magnezyumumu tahlil yapıp baktı bıraktırdı daha sonra tekrar baslattırdı bence yengende gittiginde sorsun ben elevit folic filan almadım alayımmı ne dersiniz diye genelde sanırım bir özel bir devlet doktoruna gittigi icin insanlar atlayabiliyorlar yada baska bildikleride olabilir bence direk sorarsa daha iyi olur zaten adam sabırla her soruyu yanıtlıyor ben memnun kaldım cok insallah yengende memnun kalır doktorundan iyi bir hamilelik gecirir
mandiş seninde son zamanların bir avazda kurtulursun inşallah..Doktorunu sevmen güzel yoksa doğumevi zor olur herhalde...eczreyrey için bende duydum sıkıntı yaşadığını..Güzel bir doğum geçirirsin umarım..Ama bize anlatmayı unutma fikrimiz olsun...
aynen cnm bende dedım sosaydın keşke ılk zamanlar ıcın önemlı cunku bıde 2.ay tahlıllerı olması lazım degılmı
tahlıl vermemış bıde su zaman bu zaman gel dememışş bızımkıde sormamış bence bıraz durtmek mı gerekıyo sende dr un psıkolojısı nasıl bu konuda
ben dedım ılk 3 ay 15 te gıttım yada 20 de
bıde kan pıhtılaşma tahlılı yapılmadan kan sulandırıcı vermış cnm önceden duşugu oldugu ıcın
kendı semtlerıdekı dr da öle tanı konmadan ıcme demış duşuge bıle sebebıyet olabılır demış
senın bılgin varmı cnm ıcmelımı ıcmemelı bende duşuk yaptım bana dr kan pıhtılaşma tahlılı yaptı cıkmayınca vermedı
mandiş seninde son zamanların bir avazda kurtulursun inşallah..Doktorunu sevmen güzel yoksa doğumevi zor olur herhalde...eczreyrey için bende duydum sıkıntı yaşadığını..Güzel bir doğum geçirirsin umarım..Ama bize anlatmayı unutma fikrimiz olsun...
ilac konusunda bir sey diyemem Allah korusun yanlıs bir sey olur molur sonucta en iyisini doktor bilir ama genelde önce folic baslatılıyor o bitince elevit ve ferrum yada vitamin ve kan ilaclarını yazıyorlar bana ayrıntılıda celtik cıktıgından aspirinde verdi uyusmalarımdan magnezyum verdi ama bunlar hep benim tahlillerin ultroson sonucları yada sikayetlerime göre verildi
ilk zamanlarda ayda bir cagırıyordu ama seker yüklemesini icin saglık ocagına gitcek zaten onu saglık ocagından ögrenip yaptırıp doktora götürsün bir bebegin otistik yada engelli olup olmaması ile ilgili test var ben kabul etmedigimden yaptırmadım yaptırmak isterse onun haftasını hatırlamıyorum nette yazıyor ama o haftalarda gidebilir onun haricinde zamanı olan bir sey yok digerleri esnek ama doktora her soruyu rahatca sorabilir kalabalıktan hızlı muayene ediyor gibi görünüyor ama benim sorularım var dediginde durup hemen cevaplıyor her kafasına takılanı önemsiz olsada sormalı doktor asla bastan savmıyor ama sorması gerekli gercekten kalabalık adam da haklı aklına gelip soylemese
aslında tahlilleride sikayetine göre veriyor bak arkadasıma her gittiginde guatr tahlilleri yaptırıyordu bu güne kadar bana bir kere yaptırdı onuda ben söyledim bana hic guatr tahlili yapmadınız diye ama ayrıntılıya herkes bir kere giriyor bana her gidisimde yazdı herkesin durumu farklı o yüzden yöntem degisiyor ufak da olsa herseyi sormakta söylemekte fayda var bize göre önemsiz gelen bir belirti aslında onların bir tahlil yada farklı bakısını gerektirebiliyor
kendi tahlillerime bir bakayım hangi dönemde neler yapılmıs bulabilirsem yazarım yine
amin bosver ecmain
ayy cok merak ettim neler yasadı dogumevinde
tatlım dedıgın gıbı dr a hatırlatması gerekıcek sanırım yoğunluga yoğundur ama her ınsan da bılgılı olamıyo
ben cok aykın dönemde gecırdım tahlıl zamanlaı ılacları hepsını hatırlıyorum ama her dr aynı şeyı ıstemıyo
bakalım artım hayırlısı
cvp ıcın teşekkurler cnm
cnm benım tek okudugum malesef vakumla alınmak zorunda kalmış suyu erken palatılmış yanlış hatırlamıyosam hata yapmışım yazıyodu hastane secımı ıle ılgılı
cnm sende ıyı duşun tatlı benım arkadaşımın da sonucu geldı malesef doğum sırasında plesanta parcası unutulmuş ondan dolayı 2 kere kurtaj ve 2 gun yoğun bakımda yattı
bunlar belkı nadır yaşanan olaylar ama ınsan yınede tedırgın oluyo
tabi herseyi bilemeyiz ama cok soru sorarsak adam zaten yazıyor yapması gerekeni
haklısın her doktor aynı seyleri istemiyor aynı doktorda istemiyor duruma göre degisiyor :)
bende birsey bilmezdim burada kızların yazdıklarından duyduklarımla gittim hep :) yaa bu doktor bana bunu yapmadı benimde haftam aynı dedim icimden ama benim doktorum bir kac hafta sonra yaptı yada daha erken yaptı :)
evet profiline girip okudum insallah baska hic kimse yasamaz böyle olay kac saat sancı cekmis her hastanede olabilecek seyler bunlarda özeldekiler daha dikkatli baslarına neler gelebilecegini biliyorlar bu konularda devlet özensiz simdi birde stajerlerin eline bırakma olanagı bile var bunlardan korkuyorum ama tanıdıgım hemsire arkadaslarım ilgileneceklerine söz verdiler zaten özele gitme fikrimi onlar degistirdi birde rahatsızlıgımdan dolayı özele bile gitsem devlete gönderme olasılıgı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?