Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

sami beyle asla görüştürmüyolar evet.
sekreteri bana söyleyin ben iletirim diyor.birtek şekerim yüksek çıktığında bağladılar tel.na bir kez

Evet ablam giderken Sami Bey'e bir akşam çok hafif sancı ve pembe kanama oldu. Sami Bey'i aradık, ameliyattaydı. Sekreteri Siz içiniz rahat etsin hastaneye gelin dedi.
Hastaneye gittiğimizde Sami Bey ablama
" Telefondan herhangi bir teşhis, rahatlatıcı açıklamada bulunamam, bu büyük bir sorumluluk, Sana önemli bir şey değil o ağrı derim, belki erken doğum başlamıştır.Belki sancın tehlikelidir. En iyisi bir şikayet olunca muhakak buraya gelmene. bana olamazsa bile bir sağlık kuruluşuna ulaşman." dedi.

Bence de haklısınız. Herkes beklentisine göre doktor ve hastane seçmeli.
Direk ilk muayenede söylüyorlar zaten Altınovada şartlarını o yüzden yapılacak çok fazla bir şey yok.
Ben endişe ettiğim bir durumda kaç doktor gezdim hamileliğimin başında. Evde durmam, telefon bile etmem. Hastaneye giderim. O yüzden altnovaya gitmemin bir sebebi de bu zaten.

PRİNCESS
Çok üzüldüm canım ya kum döküyormuşsun. Ayaklarını, bacaklarını hep sıcak tut. Bir sürü şikayetimiz var zaten, bir de onun ağrısı yormuştur Seni. Yanında annen, yakının vardır inşallah..
Princess uzakta oturuyorsun canım. İçin rahat etmiyorsa muhakkak bir alternatif düşünmelisin. Doğum işi güven işi.
Çok çok geçmiş olsun Princess, enfeksiyon, kum gibi durumlar varsa doğuma kadar geçsin inşallah..

Canim Eger sabit bir fikiri varsa en azindan telefona.cikma.nezaketiinde bulunup.hastaneye gelmesi yonunde yonlendirebilir fikrimce
Ameliyatta ise de hastaya bu soylenmeli

Bu arada bende sen gibiyim heleki normal.dogum yapicak.olsaydim ben her kasilmaya hastanedeysim.heralde

:)) evet telefon kesmiyor beni de nisa.

Ben Şenol Bey'e de gitmiştim aynı hastanede. Daha bismillah demeden" telefon etmeyin, cevap veremiyoruz direk gelin." dedi dan diye.
Eşim çok sinirlenmişti. " Olur hatta hiç gelmeyiz." demişti.
Bu o hastanenin kadın doğum politikası gibi bir şey galiba . Ben öyle anladım. Muayene için beklerken de arayanlar oluyor. Kadın hep aynı cevabı verdi. " doktorlarımıza telefon bağlayamıyoruz. Lütfen buraya gelin."
Ama sadece bir kere gördüm, Sami Beye acil telefon bağlandığını riskli bir hastaymış haber bekliyormuş. Muayene ederken kendi söylemişti. Gerisini bilmiyorum.

Son düzenleme:
38. haftaya girdik bugün Princess ve ben.
Aklınıza geldikçe bizlere dua edin, artık her an eli kulağında bebeklerimizin.
Sağlıkla, kolaylıkla gelsinler inşallah...

Princess Sende bir an önce iyileş inşallah.. Sakın sıkıntı yapma kendine, geçecek inşallah kolayca...

çok teşekkürler yaren dr bir şey yok diyince dünyalar benim oldu ilk yaptığım şey rabbime şükretmek oldu ve bütün hastalara şifa versin diye rabbim dua ettim çok zor gerçekten rabbim hiç kimseyi evladıyla imtahan etmesin
yaren sadece ben değil bekleyen çok hastası var porf çok yoğun amaliyatlara giriyomuş sürekli mesai dışı da gelip hastaları muane ediyo çok iyi bir hekim ALLAH razı olsun ondan ve onun gibi hekimlerden ona muane olmak çok zor gerçekten çok şükür beklediğimize değdi
evet neşe hanım bizi endişelendirdi başta bizimde tuhafımıza gitti ama bu onun dikkatli biri olduğunu gösterir biz en azından bu tarafından bakmaya çalışıyoruz bu olayın
birde neşe hanım demişti bir şey çıkmayada bilir onunda içi rahat etmesi için gönderdi herhalde ikinci kez

canım zaten dopplere girdim söylediğin dr araştırıcam
evet prof de 1 hafta yanılma olabilir organlarıyla ilgili bir şey söylemek için geç bir dönem dedi daha önceki haftalarda olması gerekiyomuş bende detaylı usg çekildim sorun yoktu dedim daha önceki ultrason resimlerini asistanına inceletti herşeyin normal olduğunu söyledi
zaten adamı zorla psikopat ediyolar :))

ocağa kadar bebeğin istediğin kiloya gelir mutlaka sen kafanı takma stresten de uzak durmaya çalış hep derler ya iyi düşün iyi şeyler olur diye aslında bu gerçek sen pozitif düşün daha 2 ay var

evet daha 10 haftam var asıl doğduğunda herşey belli olucak
bir sürpriz bebek olan kızım belki doğumda da bize sürpriz yapar :))

Sevgi. Güzel haberler almışsınız çok şükür...
Güzel kızın büyüyor, daha da çook büyüyecek inşallah.

Princess nasıl oldun ?

Şimdi sizlerden okuyarak fikir sahibi oluyorum.Hiç aramadım tabii daha,sorunumuz olmadı çok şükür.Bir taraftan da şöyle de düşünmeliyiz bence,ilgi ve bilgilerimizi net almak için doktor ve hastane seçimleri yapıyoruz.Çoğumuz özel hastaneye iyi bir doktora gidiyoruz.Randevularımız uzun uzun bizi tatmin edecek şekilde gerçekleştiriliyor.Bir doktora giden sayısı o kadar çoktur ki gün içinde çok kişinin aradığı düşünülürse randevular çok sağlıklı geçmez diye düşünüyorum,bölünür yani.Çok abidik gubidik şeyler için arayanlar var bulunduğum topiktede okuyorum bazen.Bunun önüne sadece bu şekilde geçilir sanırım.Tabii uzak veya riski yüksek hastalarda karşılıklı olarak anlaşma sağlanabiliyordur bence aralarında.

Oda cok acik sozluymus baksana
Aslinda bende muayne esnasinda dr un telefinla.konusma taraftari degilim.hastanin hakkindan caliniyor ama geri donus yada hasta var ise bekletme olabilir vb
Hastanenin politikasi ilabilir beysal da cunki kizlqrla.toplandigimizda bahsetmisti cocuk dr una yapilcak igne ile.ikgili mutlaka.ulasmasi.gerekirken tel no da vermemisler dr uda bir turlu baglamislar gercektwn acil.bir durumdu hele.ki ortada bir bebek.sozkonusu iken

Evet evet bende ayni fikirdeyim hastanin hakki.calindigini dusunuuorum.hatta
Ama bekletme hasta aralarinda bosluklarda cvplama olabilir

Tabi çok yönlü bir konu bu.
Herkes ilgi istiyor. Sonuçta hasta sıfatıyla oradayız.

Ama ben biraz daha gerçekçiyim galiba. Baştan biliyorum ki durum bu. Ona göre gittim.
Baştan bana " arayabilirsin" deyip çıkmasa telefona bende çok bozulurum.

Çocuk doktorları da bambaşka bir mevzu zaten.
Oradaki anne baba hassasiyeti bambaşka. Allah yavrularımızı korusun .

Evet cnm tercih olayi tabikide

Sevgicim sonic olarak bebegin saglikli hersey yolunda ya gercekten cok cok mutlu oldum.rabbim.ayni sekilde kucagindasa.gormeyi nasip.eder insalla
Bak dogdugindada bir bebek 1.5 aliken digero 75o aliyor artik olaya boyle.bakmadi

canım sorun olmadığına çok sevindim neşe hannım kilo konusuna çok takık demekki iyice emin olmak istedi başka bi drunda gözlemlemesini istedi bu da cidden bi hastanın hayatını ne kadar önemsediğini gösterir sonuçta aman bişe çıkmamıştı deyip kestirip atmamış bana hep minyon bebeğin olcak dedi annem kendide 3100 kilo doğdu deyince kendin gibi bi bebek doğurcaksın 3500 ü geçmez senin bebek demişti ki öyle oldu 3230 doğdu ama doğduktan sonra hep iyi kilo aldı kızlarda gördüler baya iyiydi kilosu şimdi çok hareketli emekliyo o yüzden daha az almaya başladı yani diyeceğim zayıf bile doğsa doğduktan sonra allahın izniyle toparlar kendini aman tek derdimiz kiloları olsun

Sevgicim sonic olarak bebegin saglikli hersey yolunda ya gercekten cok cok mutlu oldum.rabbim.ayni sekilde kucagindasa.gormeyi nasip.eder insalla
Bak dogdugindada bir bebek 1.5 aliken digero 75o aliyor artik olaya boyle.bakmadi

evet aynen öyle kilosu az doğanların gelişimleri daha iyi oluyo kilolu doğan daha az kilo alıyo doğduktan sonra gerçekten

He yok ona oyke bakmiyorum aras 4 kg ye yakin dogdu erken haftasina ragmen ama yinede ilk uc ayda 1.5 a yakin aldi hep
Ama kucuk bebeklerinde hmen toparlandiklari bir gercek

çok tonbiş bebek beklemiyorum zaten en önemli olanı haftasını tamamlaması
gelişimini etkiler mi diye çok endişe ettim birde erken doğma durumu olur mu diye çok şükür şimdilik bir sorun yok
Rabbim cümlesine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

çok sağol canım ya
valla çok endişe ettim
en korktuğum şey ise bebeğimi kaybetmek
eşimde bende çok mutlu olduk şimdilik içimiz rahat sağlıklı olsunda varsın kilosu az olsun ne olucak
ya bende anlamıyorum yani illa bebeklerin hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi aynı boy ve kiloda mı olucak :)
şimdi nasılki kimimiz uzun kimimiz kısa aynı şekilde kilo durumularıda kişeden kişye değişiyosa bu doğmamış bebekler içinde geçerli değil midir belirli standartlara tabi tutuluyoruz maalesef uymayınca sorun oluyo işte
neyse vardır bunda da bir hayır diyorum

savaş ve princess ikinizide çok merak ediyorum daha doğrusu ömeri.nasıl ateşi düştümü döküntüler ne alemde?
princess sen nasılsın dünden beri girmedin merak ettim çok inş. iyisinizdir bebeğinle beraber

dun gecede hic uyumadik ite kaka 3 saat falan uyudu iste.ateside 38,6 falan oldu surup vetfim soydum inda hamd olsun.
bugun sanki biraz sonustuler hani daha sonuk kirmizi renkleti anlatamadim anlamisinizdr ins.yakinda iyice sonet ve dokeriz
3 gundur uyku uyumayinca annem geldi bugun 1,5 saat kadar uyudum oglen oglum aglamaya baslayinca uyandim

İlginiz için hepinize çok teşekkürediorum oydu buydu derken bu gün asıl sorunuçözmüş bulunuoruz bu gün bi kere daha gördüm ki kadın doumun drları çok başarılı ve ilgili (bazıları) şimdiye kadar tek tek çounu gördüm zaten
Eşim idrar tahlilinde kum kristalleri var ama az bu kadar ağrı yapmaz demişti haklıymış bn bi sonuca bağlamak istemiştim canımn aacısını ve buna yormuştum
Buraya gelen dr gittim bu gün ilgiliydi bnle gayet güzel ilgilendi sonra bn söylemeden böbreğimdeki tıkanıklığı söyledi bize bebek baskı yapmış böbreeğin tıkanıklıklık yapmış dedi bütün bu ağrılarımn hhalsizliğmn miğde bulantılarımn sebebi buymuş bn çocuu görünce sormayı bile unutmuştum inanın antibiyotik verdi bol sıvı içiceksin hep soluna yatıcaksın dedi nstye yolladı beni herşey normalmiş sezeryana alıcaklarmı deyince korktum ama dr geçer dedi
Sami hocaya bu gün ulaştık eşim tekrar aradı tekrar hastaneyi durumu bildirdi oda ilaçları kullanın ürolojiye gözükmesi gerekebilir demiş sıcak uygulama yapın bol sıvı alın sağına kesinlikle yatmasın demiş bu gün daha iim Allaha şükür

yarencim bulusmayi gaftaya ertekemissiniz sagolun.ins.oglum toplsr kendini.ama yinede oglumu getitmeden gelmeyi dusunuyorum.ananeye birakirim azda olsa katilirim araniza nasipse.bir suru bebek icine sokamam allah korusun birinizinki gecirse vicdan azabindan duramam cok minik hepsi
bu arada kevser nerelerde cinar nasil olmus.boswer de gellmemis iyidirlet ond.

hamile ark.heosine allah im yardim etsin.saglikla sihgatle alursinuz ins.bebislerinizi kucaklariniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…