İlginiz için hepinize çok teşekkürediorum oydu buydu derken bu gün asıl sorunuçözmüş bulunuoruz bu gün bi kere daha gördüm ki kadın doumun drları çok başarılı ve ilgili (bazıları) şimdiye kadar tek tek çounu gördüm zaten
Eşim idrar tahlilinde kum kristalleri var ama az bu kadar ağrı yapmaz demişti haklıymış bn bi sonuca bağlamak istemiştim canımn aacısını ve buna yormuştum
Buraya gelen dr gittim bu gün ilgiliydi bnle gayet güzel ilgilendi sonra bn söylemeden böbreğimdeki tıkanıklığı söyledi bize bebek baskı yapmış böbreeğin tıkanıklıklık yapmış dedi bütün bu ağrılarımn hhalsizliğmn miğde bulantılarımn sebebi buymuş bn çocuu görünce sormayı bile unutmuştum inanınantibiyotik verdi bol sıvı içiceksin hep soluna yatıcaksın dedi nstye yolladı beni herşey normalmiş sezeryana alıcaklarmı deyince korktum ama dr geçer dedi
Sami hocaya bu gün ulaştık eşim tekrar aradı tekrar hastaneyi durumu bildirdi oda ilaçları kullanın ürolojiye gözükmesi gerekebilir demiş sıcak uygulama yapın bol sıvı alın sağına kesinlikle yatmasın demiş bu gün daha iim Allaha şükür
canim gecmis olsun su ara kendi isimizden cevap yazamadim kimseye son zamanlarin dikkat et canim kendine en azindan sorunu ogrenmissin
İlginiz için hepinize çok teşekkürediorum oydu buydu derken bu gün asıl sorunuçözmüş bulunuoruz bu gün bi kere daha gördüm ki kadın doumun drları çok başarılı ve ilgili (bazıları) şimdiye kadar tek tek çounu gördüm zaten
Eşim idrar tahlilinde kum kristalleri var ama az bu kadar ağrı yapmaz demişti haklıymış bn bi sonuca bağlamak istemiştim canımn aacısını ve buna yormuştum
Buraya gelen dr gittim bu gün ilgiliydi bnle gayet güzel ilgilendi sonra bn söylemeden böbreğimdeki tıkanıklığı söyledi bize bebek baskı yapmış böbreeğin tıkanıklıklık yapmış dedi bütün bu ağrılarımn hhalsizliğmn miğde bulantılarımn sebebi buymuş bn çocuu görünce sormayı bile unutmuştum inanınantibiyotik verdi bol sıvı içiceksin hep soluna yatıcaksın dedi nstye yolladı beni herşey normalmiş sezeryana alıcaklarmı deyince korktum ama dr geçer dedi
Sami hocaya bu gün ulaştık eşim tekrar aradı tekrar hastaneyi durumu bildirdi oda ilaçları kullanın ürolojiye gözükmesi gerekebilir demiş sıcak uygulama yapın bol sıvı alın sağına kesinlikle yatmasın demiş bu gün daha iim Allaha şükür
Ntsde de sancı çıkmamış. Demek ki vakti var daha. Baya bir için rahatlamıştır.
Bu günleri iyi değerlendirmen lazım dinlenip Princess..
Şükür Allah'a rahatladınız. Senin yaramaz kızın böbreğe çalışıyormuş demek ki annesi:)
Moral bozacak bir durum yokmuş bak.
Bol bol dinlen şimdi Sen. Enerji depola, uykusuz kaldığın geceleri telafi et.
Ntsde de sancı çıkmamış. Demek ki vakti var daha. Baya bir için rahatlamıştır.
Bu günleri iyi değerlendirmen lazım dinlenip Princess..
Haha valla bu bebelerin ayari belli olmaz tazee anne gunduz girdi gece dogum basladi:)
Ben ona sorucam ama çıkınca=)
elimden geldiğince uyuyp dinlenmeye çalışıorum zaten sancıda yok ii kırk haftayı doldurururz heralde biz bi sorun olmazsa baskıdan dolayı böbrek zarar görmezse dursun azıcık daha kilo alsın çırpı bacaklarını ısırıcam onun
çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla doğum yapar kurtulursunuz.gebeligin son günleri çok zor geçiyo gerçekten ama kucağına aldığındaki mutluluk hepsionio uinutturacak inşallah
Gerçekten öyle pat diye oluyor mu kiii Yaren ? Ben de gerine gerine oturuyorum sancım yok ohhhooo daha var diye :))
Isır, öp onun çırpı bacaklarını annesii. Allah sağlık versin, insanın bir yeri ağrısa canı orada oluyor. Hiç ağzının tadı kalmıyor.
O yüzden çok şükür etmemiz lazım..
Ay tabiki sevgicim hersaman o yinde dua etmeZmiyiz saglik.li olsun diyeçok sağol canım ya
valla çok endişe ettim
en korktuğum şey ise bebeğimi kaybetmek
eşimde bende çok mutlu olduk şimdilik içimiz rahat sağlıklı olsunda varsın kilosu az olsun ne olucak
ya bende anlamıyorum yani illa bebeklerin hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi aynı boy ve kiloda mı olucak :)
şimdi nasılki kimimiz uzun kimimiz kısa aynı şekilde kilo durumularıda kişeden kişye değişiyosa bu doğmamış bebekler içinde geçerli değil midir belirli standartlara tabi tutuluyoruz maalesef uymayınca sorun oluyo işte
neyse vardır bunda da bir hayır diyorum
Of of kolaymi evladim benim ne slklntilari vardun gecede hic uyumadik ite kaka 3 saat falan uyudu iste.ateside 38,6 falan oldu surup vetfim soydum inda hamd olsun.
bugun sanki biraz sonustuler hani daha sonuk kirmizi renkleti anlatamadim anlamisinizdr ins.yakinda iyice sonet ve dokeriz
3 gundur uyku uyumayinca annem geldi bugun 1,5 saat kadar uyudum oglen oglum aglamaya baslayinca uyandim
Ah cnm ya sanci vb derken meger slklntin cok farkliymisİlginiz için hepinize çok teşekkürediorum oydu buydu derken bu gün asıl sorunuçözmüş bulunuoruz bu gün bi kere daha gördüm ki kadın doumun drları çok başarılı ve ilgili (bazıları) şimdiye kadar tek tek çounu gördüm zaten
yarencim bulusmayi gaftaya ertekemissiniz sagolun.ins.oglum toplsr kendini.ama yinede oglumu getitmeden gelmeyi dusunuyorum.ananeye birakirim azda olsa katilirim araniza nasipse.bir suru bebek icine sokamam allah korusun birinizinki gecirse vicdan azabindan duramam cok minik hepsi
bu arada kevser nerelerde cinar nasil olmus.boswer de gellmemis iyidirlet ond.
hamile ark.heosine allah im yardim etsin.saglikla sihgatle alursinuz ins.bebislerinizi kucaklariniza
Haha valla benim.tecrubem.yok.ta dun taze anne de yazmis gunduz nst de cikmamais gece sanculandi her an olabilir
Sen tarih belirledinmi canom
Hayırlısı artık o zaman....
Cuma sabahı randevumuz canım. Sezeryan kesinleşirse gün belirleyeceğiz bakalım.. çok heyecanlıyım çok.
Şu kırmızıyla yazdığın kısım var ya. Bütün anneler ondan bahsediyor. O anı çok merak ediyorum..
Sen yazınca çok duygulandım.a
Şimdi de bizimle atıyor küçük kalbi şimdide çok seviyoruz. Ama göz göze gelince farklıymış.
İnşallah bize de bunu sağlıkla, ağız tadıyla tecrübe etmek nasip olur..
Ay tabiki sevgicim hersaman o yinde dua etmeZmiyiz saglik.li olsun diye
Eminim.endiselenmissinizdir cok sukur ki hersey yolunda
Saglikla.gelsin dunyaya disaridada buyur.minik.kuzun
Of of kolaymi evladim benim ne slklntilari var
Ah cnm ya sanci vb derken meger slklntin cok farkliymis
Bak dr da guzel ilgilenmis sorunu sen soylemeden bulmus ayin 22 sibe kadar sorun olursa orayada gidersin
Tatlim benim beysalin kv persembe gidiyormus ondan sonraki gunlerde olucak o zamana bulasiciiligu son bulucak ama sen yine nasil.huzurlu olucaksan tabikide ole olsun
sevindim canım biraz daha sönmeye başladı demişsin inşallah atlatır en kısa zamanda hayırlısıyla
yarencim bulusmayi gaftaya ertekemissiniz sagolun.ins.oglum toplsr kendini.ama yinede oglumu getitmeden gelmeyi dusunuyorum.ananeye birakirim azda olsa katilirim araniza nasipse.bir suru bebek icine sokamam allah korusun birinizinki gecirse vicdan azabindan duramam cok minik hepsi
bu arada kevser nerelerde cinar nasil olmus.boswer de gellmemis iyidirlet ond.
hamile ark.heosine allah im yardim etsin.saglikla sihgatle alursinuz ins.bebislerinizi kucaklariniza
Haha valla bu bebelerin ayari belli olmaz tazee anne gunduz girdi gece dogum basladi:)
Gerçekten öyle pat diye oluyor mu kiii Yaren ? Ben de gerine gerine oturuyorum sancım yok ohhhooo daha var diye :))
Isır, öp onun çırpı bacaklarını annesii. Allah sağlık versin, insanın bir yeri ağrısa canı orada oluyor. Hiç ağzının tadı kalmıyor.
O yüzden çok şükür etmemiz lazım..
kızlar size nacizane bi tavsiyede bulunucam ben susuzluğa hiç dayanamam sancı çekerkende insanın iyice dili damağı kuruyo 6 saat bana su içirmediler bişeyler yiyip içmek yasak oluyo doğumdan önce bağırsaklar dolmasın diye sancıdan çok susuzluk beni mahfetmişti o yüzden yanımda zemzem vardı ondan içiyodum sadece malum biliyosunuzdur zemzem belden aşağı inmediği için rahatlıkla içebilirsiniz o yüzden yanınıza sadece bebeğiniz için değil kendiniz içinde almanızı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?