Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

canim gecmis olsun su ara kendi isimizden cevap yazamadim kimseye son zamanlarin dikkat et canim kendine en azindan sorunu ogrenmissin

canim gecmis olsun su ara kendi isimizden cevap yazamadim kimseye son zamanlarin dikkat et canim kendine en azindan sorunu ogrenmissin

Saol canm bnm senin bebişinde daha iimiş annenin gelmeside ii olmuş senn için dinlenirsin biraz daha azıcıkta sönmüş heralde çicekleri geçer heralde yawaş yawaş

Şükür Allah'a rahatladınız. Senin yaramaz kızın böbreğe çalışıyormuş demek ki annesi:)
Moral bozacak bir durum yokmuş bak.
Bol bol dinlen şimdi Sen. Enerji depola, uykusuz kaldığın geceleri telafi et.

Ntsde de sancı çıkmamış. Demek ki vakti var daha. Baya bir için rahatlamıştır.
Bu günleri iyi değerlendirmen lazım dinlenip Princess..

çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla doğum yapar kurtulursunuz.gebeligin son günleri çok zor geçiyo gerçekten ama kucağına aldığındaki mutluluk hepsionio uinutturacak inşallah

Ben ona sorucam ama çıkınca=)
elimden geldiğince uyuyp dinlenmeye çalışıorum zaten sancıda yok ii kırk haftayı doldurururz heralde biz bi sorun olmazsa baskıdan dolayı böbrek zarar görmezse dursun azıcık daha kilo alsın çırpı bacaklarını ısırıcam onun

Haha valla bu bebelerin ayari belli olmaz tazee anne gunduz girdi gece dogum basladi:)

Gerçekten öyle pat diye oluyor mu kiii Yaren ? Ben de gerine gerine oturuyorum sancım yok ohhhooo daha var diye :))

Isır, öp onun çırpı bacaklarını annesii. Allah sağlık versin, insanın bir yeri ağrısa canı orada oluyor. Hiç ağzının tadı kalmıyor.
O yüzden çok şükür etmemiz lazım..

çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla doğum yapar kurtulursunuz.gebeligin son günleri çok zor geçiyo gerçekten ama kucağına aldığındaki mutluluk hepsionio uinutturacak inşallah

Şu kırmızıyla yazdığın kısım var ya. Bütün anneler ondan bahsediyor. O anı çok merak ediyorum..
Sen yazınca çok duygulandım.a
Şimdi de bizimle atıyor küçük kalbi şimdide çok seviyoruz. Ama göz göze gelince farklıymış.
İnşallah bize de bunu sağlıkla, ağız tadıyla tecrübe etmek nasip olur..

Haha valla benim.tecrubem.yok.ta dun taze anne de yazmis gunduz nst de cikmamais gece sanculandi her an olabilir
Sen tarih belirledinmi canom

Ay tabiki sevgicim hersaman o yinde dua etmeZmiyiz saglik.li olsun diye
Eminim.endiselenmissinizdir cok sukur ki hersey yolunda
Saglikla.gelsin dunyaya disaridada buyur.minik.kuzun
Of of kolaymi evladim benim ne slklntilari var
Ah cnm ya sanci vb derken meger slklntin cok farkliymis
Bak dr da guzel ilgilenmis sorunu sen soylemeden bulmus ayin 22 sibe kadar sorun olursa orayada gidersin

Tatlim benim beysalin kv persembe gidiyormus ondan sonraki gunlerde olucak o zamana bulasiciiligu son bulucak ama sen yine nasil.huzurlu olucaksan tabikide ole olsun

Haha valla benim.tecrubem.yok.ta dun taze anne de yazmis gunduz nst de cikmamais gece sanculandi her an olabilir
Sen tarih belirledinmi canom

Hayırlısı artık o zaman....
Cuma sabahı randevumuz canım. Sezeryan kesinleşirse gün belirleyeceğiz bakalım.. çok heyecanlıyım çok.

Hayırlısı artık o zaman....
Cuma sabahı randevumuz canım. Sezeryan kesinleşirse gün belirleyeceğiz bakalım.. çok heyecanlıyım çok.

Ay az kalmis randavuya canim
Her randavu bir heyecan
Baksana gun geldi catti artik.yavrunu kucagina alcagin gune adim.adim.yaklasiyorsun
Cok guzel.annelik o mis koku anlatamadigim anlatmaya cumleler yetmeyen bu duyguyu artik yasicaksin

ayy canım benim ya sizin heyecanınızı gördükçe bizde heyecanlanıyoruz.inşallah hayırlı bi şekilde en kısa zamanda yaşarsınız bu mükemmel duyguyu.çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır ve tevekkül..
güzel yüzlüne kavuşacaksın inşallah en kısa zamanda

anladim canim neyse p.tesi kontrole gidelim umit amcamiz ne djyecek.birde tarih belli olsun duruma gore bakarim annemde gelebilir bana onada birakirim
korkuyorum kimseye bizden gecmesin

ay canım çok sevindim hamileliğinle ilgili bi sorunun olmadığına.sen kendine dikkat edicen artık drun dediği gibi sola yatıcan ahh yaramaza bak sen benimkide çok acıtırdı canımı günahlarımıza kefaret olsun inş.

kevserle görüştüm bugün ertelemişler yine çınarın ameliyatı kontrolü varmış burda dönmüşler pazar günü büyük bi ihtimal ertelencek yine dedi ameliyat işi boswer bikaç gündür girmiyo buraya ama bi sorun yok yani görüştük biz bugün

Haha valla bu bebelerin ayari belli olmaz tazee anne gunduz girdi gece dogum basladi:)

aynen öyle :) doğum anlık bi olay bebişler ne zaman gelmek istiyolarsa o zaman geliyolar.ben aynı gün dra gittim nst de sancı çıkmadı sonra pikniğe gittik orda rahat rahat oturdum gece suyum geldi doğuma gittim işte.o yüzden artık dışarı filan tedbirli çıkın yalnız çıkmayın artık heran doğabilirler keyiflerine kalmış

kızlar size nacizane bi tavsiyede bulunucam ben susuzluğa hiç dayanamam sancı çekerkende insanın iyice dili damağı kuruyo 6 saat bana su içirmediler bişeyler yiyip içmek yasak oluyo doğumdan önce bağırsaklar dolmasın diye sancıdan çok susuzluk beni mahfetmişti o yüzden yanımda zemzem vardı ondan içiyodum sadece malum biliyosunuzdur zemzem belden aşağı inmediği için rahatlıkla içebilirsiniz o yüzden yanınıza sadece bebeğiniz için değil kendiniz içinde almanızı öneririm

Aaa bakncok guzel bir tavsiye olmus kizlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…