kızlar size nacizane bi tavsiyede bulunucam ben susuzluğa hiç dayanamam sancı çekerkende insanın iyice dili damağı kuruyo 6 saat bana su içirmediler bişeyler yiyip içmek yasak oluyo doğumdan önce bağırsaklar dolmasın diye sancıdan çok susuzluk beni mahfetmişti o yüzden yanımda zemzem vardı ondan içiyodum sadece malum biliyosunuzdur zemzem belden aşağı inmediği için rahatlıkla içebilirsiniz o yüzden yanınıza sadece bebeğiniz için değil kendiniz içinde almanızı öneririm
Gerçekten öyle pat diye oluyor mu kiii Yaren ? Ben de gerine gerine oturuyorum sancım yok ohhhooo daha var diye :))
Isır, öp onun çırpı bacaklarını annesii. Allah sağlık versin, insanın bir yeri ağrısa canı orada oluyor. Hiç ağzının tadı kalmıyor.O yüzden çok şükür etmemiz lazım..
kızlar size nacizane bi tavsiyede bulunucam ben susuzluğa hiç dayanamam sancı çekerkende insanın iyice dili damağı kuruyo 6 saat bana su içirmediler bişeyler yiyip içmek yasak oluyo doğumdan önce bağırsaklar dolmasın diye sancıdan çok susuzluk beni mahfetmişti o yüzden yanımda zemzem vardı ondan içiyodum sadece malum biliyosunuzdur zemzem belden aşağı inmediği için rahatlıkla içebilirsiniz o yüzden yanınıza sadece bebeğiniz için değil kendiniz içinde almanızı öneririm
Önerin için sağol canım aklımızda olsun doğumunu nerde yapmıştın sen
Çok teşekkürler, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Ama zemzem çantamda duruyordu. Üstüne eklemekte fayda var.
Doğumdan sonra bende aşırı derecede unutkanlık başladı kızlar ya aranızda bundan şikayetçi olan başka biri daha varmı?
bendede çok var ya sabah elimdeki çorabı arıyodum.demir eksikliğinden olabilir belki ya da yorgunluktan yoğunluktan aynı anda 40 tane şeyi düşünmek zorunda olmaktanda olabilir
:)) evet onu bende yapıyorum elimde yada gözümün önündeki şeyi aradığım oluyo.dikkat dağınıklığıda var.ne doğummuş ya kendimi yaşlanmış gibi hissediyorum.saçlar dökülüyo akıl uçtu gitti ama yavrularımızın canı sağolsun yeterki
Nisa uykusuzlukta etkili olabilir belki. Sen çalışıyorsunda üstüne üstlük.
Ben daha doğurmadım ama bende de o unutkanlık var. Telefonla konuşurken evde telefonu aradığım oluyor !!
Doğurunca da bitmiyor di mi bu vücudumuzun tahribatıHamileyken şişkinlik, kilo, selülit, garip bir burun doğumdan sonra saç dökülmesi, güçsüzlük ...Eski halime dönmeyi hayal bile etmiyim ben.
Evet canım ya öyle yoruluyorumki ev iş arası mekik dokuyorum.bugün süt iznine çiktim tekrar işe döndüm kizlara diyorum yakında iğne iplik kalacam heralde :)
önümüzdeki hafta izne çikiyorum ınşallah biraz dinlenirim
Bencede hayal etme eski halini doğumdan sonra insan anne olduğuna inanamiyo bebeğine baktikçaq bu benim parçammi diyeceksin ama şuna inan eski haline dönmemeye bile razı olacaksin küçük meleğini gördükçe.ANNE olmak çok farkli bi duygu inan kendini çok güçlü hissediyo başka bi mutluluk tanimiyorum ben.
Kizlar bende de ayni sorunlar var
Halsizlik enerji azligi sac dokulmesi umutkanlik
Bugun sevgi hanimda yillik.kontrolum.vardi hepsini anlattim
Demir eksikligi bas sebepmis .oda bende var yeniden kam hali baslicam makat catlagi nuksettmessee dev.edicem
Birde emzirmenin verdigi kalori kaybida halsizlik yapabikiryormi
Onun disinda balik yagi ve multivitamine baslicam kendi kullandiklarinin ismininyazdo serdivan avm de varmis bir gin birini bir hin birini kullanicam
Insalla faydasini gorurum
Ozlemisim dr u sihpet etmeyi.arasimda cok sebeklok.yapto dr teyzesine
Yaren emziriyorsun hala değil mi ? Maşallah. İyi bakın kendinize, herkesin ortak şikayeti olduğuna göre bunlar önemli konular.
Buzdevri gecen sana yazamamistim ben dogim sonrasi firsat bulup.cikip.alamamostim.hediye bugun aldim.ole gittim
Hemsireyi sormussun cepine para koymuslar adettendir diye
Yarrende hemen ameliyat cikisi vermisler
Ama aras ameluyat cikisi cocuk dr nun kucaginda hemen uca uca kuveze gittiginden sonradijfa verildi
Evet canım ya öyle yoruluyorumki ev iş arası mekik dokuyorum.bugün süt iznine çiktim tekrar işe döndüm kizlara diyorum yakında iğne iplik kalacam heralde :)
önümüzdeki hafta izne çikiyorum ınşallah biraz dinlenirim
Bencede hayal etme eski halini doğumdan sonra insan anne olduğuna inanamiyo bebeğine baktikçaq bu benim parçammi diyeceksin ama şuna inan eski haline dönmemeye bile razı olacaksin küçük meleğini gördükçe.ANNE olmak çok farkli bi duygu insan kendini çok güçlü hissediyo başka bi mutluluk tanimiyorum ben.
Dogumnyapicak arkadaslar hastanede yazi dikkatimi cekti rabbim vermesin tabide yenidogan kuvez vj ucretsizmis sarilik.oldugunda falan yatiyirlar ya bilgilerinize
Dogumnyapicak arkadaslar hastanede yazi dikkatimi cekti rabbim vermesin tabide yenidogan kuvez vj ucretsizmis sarilik.oldugunda falan yatiyirlar ya bilgilerinize
Kizlar bilginiz varmi fiyatlar artmismi muayne ucreti falan adatipin arkadasim gecen beyhekime gitti 78 lira olmus muayne masallahhhhhh bize piyango vurduuu
Kiz sen neelerdesin napiyosun ozelden msj attim yorum yazdm hic cvp yazmadin gorusemiyoz ne zamandir
Doktoruma gittim geldim.
Ne çok endişem varmış, dakikalarca beni sakinleştirmeye çalıştı.
Oğlum iyi ,eşi suyu iyi ama kordonda hala rahim ağzını kapatmış vaziyette. Yani kordon sarkması riski var.
Öte yandan kafasını kanala yaklaştırmamış bile. Doğum için kafasını döndürürmüş bebekler hafifçe, bizim ki dimdik göbeğime doğru bakıyor hala. Hala çok yukarıda taşıyormuşum.
"Gördüğüm vakalara dayanarak doğum yakın değil, Sen istirahat et suyun gelmesi riskini azaltalım, bebeğin biraz daha büyüsün dedi.
"Erken davranıp akışını bozmayalım, belki kordonu çeker oradan hiç belli olmuyor bu yaramazların işi "dedi....
"Bebeğin ve Senin iyilik halinin devam etmesi durumunda ben Aralık ilk haftasını da beklerim aceleye gerek yok." dedi.
Ayın 22'si ve 28'ine gün verdi muayene için.
Kendimi hazırlamıştım Kasım sonu doğum yapma fikrine. Şimdi aylar var gibi geliyor...Garip oldum...
Ama oğlumun yüzünü gördüm, günün en güzel anı oydu.
Özetle normal doğum umudumuz yeniden yeşerdi, ama çok dikkatli olmam gerekiyor belirtilere karşı...
Doktoruma gittim geldim.
Ne çok endişem varmış, dakikalarca beni sakinleştirmeye çalıştı.
Oğlum iyi ,eşi suyu iyi ama kordonda hala rahim ağzını kapatmış vaziyette. Yani kordon sarkması riski var.
Öte yandan kafasını kanala yaklaştırmamış bile. Doğum için kafasını döndürürmüş bebekler hafifçe, bizim ki dimdik göbeğime doğru bakıyor hala. Hala çok yukarıda taşıyormuşum.
"Gördüğüm vakalara dayanarak doğum yakın değil, Sen istirahat et suyun gelmesi riskini azaltalım, bebeğin biraz daha büyüsün dedi.
"Erken davranıp akışını bozmayalım, belki kordonu çeker oradan hiç belli olmuyor bu yaramazların işi "dedi....
"Bebeğin ve Senin iyilik halinin devam etmesi durumunda ben Aralık ilk haftasını da beklerim aceleye gerek yok." dedi.
Ayın 22'si ve 28'ine gün verdi muayene için.
Kendimi hazırlamıştım Kasım sonu doğum yapma fikrine. Şimdi aylar var gibi geliyor...Garip oldum...
Ama oğlumun yüzünü gördüm, günün en güzel anı oydu.
Özetle normal doğum umudumuz yeniden yeşerdi, ama çok dikkatli olmam gerekiyor belirtilere karşı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?