Doktoruma gittim geldim.
Ne çok endişem varmış, dakikalarca beni sakinleştirmeye çalıştı.
Oğlum iyi ,eşi suyu iyi ama kordonda hala rahim ağzını kapatmış vaziyette. Yani kordon sarkması riski var.
Öte yandan kafasını kanala yaklaştırmamış bile. Doğum için kafasını döndürürmüş bebekler hafifçe, bizim ki dimdik göbeğime doğru bakıyor hala. Hala çok yukarıda taşıyormuşum.
"Gördüğüm vakalara dayanarak doğum yakın değil, Sen istirahat et suyun gelmesi riskini azaltalım, bebeğin biraz daha büyüsün dedi.
"Erken davranıp akışını bozmayalım, belki kordonu çeker oradan hiç belli olmuyor bu yaramazların işi "dedi....
"Bebeğin ve Senin iyilik halinin devam etmesi durumunda ben Aralık ilk haftasını da beklerim aceleye gerek yok." dedi.
Ayın 22'si ve 28'ine gün verdi muayene için.
Kendimi hazırlamıştım Kasım sonu doğum yapma fikrine. Şimdi aylar var gibi geliyor...Garip oldum...
Ama oğlumun yüzünü gördüm, günün en güzel anı oydu.
Özetle normal doğum umudumuz yeniden yeşerdi, ama çok dikkatli olmam gerekiyor belirtilere karşı...
Kizlar bilginiz varmi fiyatlar artmismi muayne ucreti falan adatipin arkadasim gecen beyhekime gitti 78 lira olmus muayne masallahhhhhh bize piyango vurduuu
ayy duydum bende beyhekim cozutmuş böyle giderse devlet hastanelerinde yığılma olur yine 78 de ne yaa çok fazla bence ama daha dün adatıpa gittim aynıydı muayene ücreti ama birdahaki ay gitmeden arayıp öyle giderim orada zam yapabilir bebişimin kilosuna bakcak ek gıda listesi vercek diye 78 lira veremem kağıdı yemiycekya bu çocuk :) o parayla ne ek gıdalar alınır di mi ama hastalık filan olursa o başka tabi Allah uzak etsin
Ay yaaaa onlu sayılarada düştük çok heyecanlı 18 gün kaldı bu gün başımıza ne gelicek nasıl olucak napıcağız çok merak ediorum sanki hiç dourmuycakmışım gibi gelio bana hehehe
masalla cnm bak sukur sağlıcakla bu haftaya geldınız artık bebklerınız de kurtardı kendını masalla
sıra sabırla beklemeye geldı
sen nasıl oldun
İNşallah kurtardılar kendilerini bnde daha iim Allaha şükür sen nasılsın canım
cok sevındım tatlım benım
çocuklarımı uyuttum kk keyfı
yapıyorum
senınde bırkac gun kaldı kontrole heyecan varmı
aynı fıkırdeyım tatlım
ama bundan oncekı zamdada en cok beyhekım eklentı yapmıştı adatıp 5 6 tl gıbı bır yükselme yapmıştı
bızım rutın ayımız gectı artık kı sızınde 6 ay dolunda gecıcek umıt bey dıyor zaten artık 3 ayda goruselım dıye ama dedıgınde haklısın rutın ıcın gereksız hastalık olduğunda tabıkıde dedıgın gıbı ozman aklımaza ucret gelmez bıle
Ay yaaaa onlu sayılarada düştük çok heyecanlı 18 gün kaldı bu gün başımıza ne gelicek nasıl olucak napıcağız çok merak ediorum sanki hiç dourmuycakmışım gibi gelio bana hehehe
Doktoruma gittim geldim.
Ne çok endişem varmış, dakikalarca beni sakinleştirmeye çalıştı.
Oğlum iyi ,eşi suyu iyi ama kordonda hala rahim ağzını kapatmış vaziyette. Yani kordon sarkması riski var.
Öte yandan kafasını kanala yaklaştırmamış bile. Doğum için kafasını döndürürmüş bebekler hafifçe, bizim ki dimdik göbeğime doğru bakıyor hala. Hala çok yukarıda taşıyormuşum.
"Gördüğüm vakalara dayanarak doğum yakın değil, Sen istirahat et suyun gelmesi riskini azaltalım, bebeğin biraz daha büyüsün dedi.
"Erken davranıp akışını bozmayalım, belki kordonu çeker oradan hiç belli olmuyor bu yaramazların işi "dedi....
"Bebeğin ve Senin iyilik halinin devam etmesi durumunda ben Aralık ilk haftasını da beklerim aceleye gerek yok." dedi.
Ayın 22'si ve 28'ine gün verdi muayene için.
Kendimi hazırlamıştım Kasım sonu doğum yapma fikrine. Şimdi aylar var gibi geliyor...Garip oldum...
Ama oğlumun yüzünü gördüm, günün en güzel anı oydu.
Özetle normal doğum umudumuz yeniden yeşerdi, ama çok dikkatli olmam gerekiyor belirtilere karşı...[/QUOTE
hersey yolynda gidiyor ne guzel canim.rabbim saglikla kucaginada aldirsin ins.dogumun basil olacagi ile ilgilide hk. hayirli olani nasip eysin mevlam
princess cok az kalmis doguma gercekten hayirlisiyla kurtul ins
Saoğlun kızlar.
Şükür her şey yolunda.
Artık hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyoruz bol bol...
Çok heyecanlıyım, duygusalım bakalım Rabbim neler gösterecek Princess ile bana...
bn biraz stok yaptım ama artıkın hayırlısıKizlar makarnalari stoklayin eve
Taze annemde sizlere guzel.sos tarifleri verir:)
Kizlar makarnalari stoklayin eve
Taze annemde sizlere guzel.sos tarifleri verir:)
canım yha bizim tahmini doum tarihlerimiz aynı yada yakın heralde ama bakalım hangisi önce gelicek
bn biraz stok yaptım ama artıkın hayırlısı
Ben stokluyorum ama sonrada dayanamayıp yiyiyorum :))
Taze anne bekliyoruz :))
Haha oda guzelmis bak
Kizlar toplamda kac kg aldniz
Ben şu son haftalarda 11. kg mi aldım ama hızla 12 ye doğru gidiorum şu ara çok açıldı iştahım doğumdan sonra inş verebilirim
Ay ne kadar ideal.
Dogumdan sonra 7 kg hibi hemen gidiyor dusun
Simdiden verdin say
Sevgi hamik.ilk 6 ay 12 verikiyir dedi
Ben 21 verdim
Kizimdasa 3o vermistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?