Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canim.cok sukur hersey yolundaymis artik keyifle bebeguni bekleyebilirsin
Ne kadar seninle olursa okadar iyi
Normal dogum da siz konusu olabilir sanirim
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun cnm

canım kısmette ne varsa o oluyo bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyo o yüzden hayırlısı olsun inşallah.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.sen dinlenmeye bak artık gerisini düşünmemeye çalış

Kizlar bilginiz varmi fiyatlar artmismi muayne ucreti falan adatipin arkadasim gecen beyhekime gitti 78 lira olmus muayne masallahhhhhh bize piyango vurduuu

ayy duydum bende beyhekim cozutmuş böyle giderse devlet hastanelerinde yığılma olur yine 78 de ne yaa çok fazla bence ama daha dün adatıpa gittim aynıydı muayene ücreti ama birdahaki ay gitmeden arayıp öyle giderim orada zam yapabilir bebişimin kilosuna bakcak ek gıda listesi vercek diye 78 lira veremem kağıdı yemiycekya bu çocuk :) o parayla ne ek gıdalar alınır di mi ama hastalık filan olursa o başka tabi Allah uzak etsin

aynı fıkırdeyım tatlım
ama bundan oncekı zamdada en cok beyhekım eklentı yapmıştı adatıp 5 6 tl gıbı bır yükselme yapmıştı
bızım rutın ayımız gectı artık kı sızınde 6 ay dolunda gecıcek umıt bey dıyor zaten artık 3 ayda goruselım dıye ama dedıgınde haklısın rutın ıcın gereksız hastalık olduğunda tabıkıde dedıgın gıbı ozman aklımaza ucret gelmez bıle

Ay yaaaa onlu sayılarada düştük çok heyecanlı 18 gün kaldı bu gün başımıza ne gelicek nasıl olucak napıcağız çok merak ediorum sanki hiç dourmuycakmışım gibi gelio bana hehehe

Ay yaaaa onlu sayılarada düştük çok heyecanlı 18 gün kaldı bu gün başımıza ne gelicek nasıl olucak napıcağız çok merak ediorum sanki hiç dourmuycakmışım gibi gelio bana hehehe

masalla cnm bak sukur sağlıcakla bu haftaya geldınız artık bebklerınız de kurtardı kendını masalla
sıra sabırla beklemeye geldı
sen nasıl oldun

cok sevındım tatlım benım
çocuklarımı uyuttum kk keyfı
yapıyorum
senınde bırkac gun kaldı kontrole heyecan varmı

bnm daha var kontrolüme 22sinde gidicem merak ediorum heyecandan çok ne olacak nasıl olacak die hayırlısıyla olsada kurtulsam ya neyse bnde yatiim iigeceler

ya bence beyhekimde düşürür ücreti çünkü en az % 50 oranda kaybeder hasta sayısını.kimse gitmeyince az kazanacağına fiyat düşüklüğü yaparlar.yani en azından mantıklı olan bu

ya bende hamilelik takviminde gördüm beni bile heyecan sardı.bakalım sizden nasıl bi doğum hikayesi dinliycez :)

Saoğlun kızlar.
Şükür her şey yolunda.
Artık hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyoruz bol bol...
Çok heyecanlıyım, duygusalım bakalım Rabbim neler gösterecek Princess ile bana...

Saoğlun kızlar.
Şükür her şey yolunda.
Artık hakkımızda hayırlısı olsun diye dua ediyoruz bol bol...
Çok heyecanlıyım, duygusalım bakalım Rabbim neler gösterecek Princess ile bana...

canım yha bizim tahmini doum tarihlerimiz aynı yada yakın heralde ama bakalım hangisi önce gelicek

Kizlar makarnalari stoklayin eve
Taze annemde sizlere guzel.sos tarifleri verir:)
bn biraz stok yaptım ama artıkın hayırlısı

Ben şu son haftalarda 11. kg mi aldım ama hızla 12 ye doğru gidiorum şu ara çok açıldı iştahım doğumdan sonra inş verebilirim

Ay ne kadar ideal.
Dogumdan sonra 7 kg hibi hemen gidiyor dusun
Simdiden verdin say
Sevgi hamik.ilk 6 ay 12 verikiyir dedi
Ben 21 verdim
Kizimdasa 3o vermistim

Ay ne kadar ideal.
Dogumdan sonra 7 kg hibi hemen gidiyor dusun
Simdiden verdin say
Sevgi hamik.ilk 6 ay 12 verikiyir dedi
Ben 21 verdim
Kizimdasa 3o vermistim

şu son bi kiloyuda almazdım bn çok dikkat ediodum ama bu ara artık dayanamiorum hamur işi ekmek fln yemiodum ama ekmeğe hamura yüklendim bu ara ondan aldım o kiloyuda ağırladıkça hareketlilikde azalio tabi doğuma kdr iki kg daha alsam inş senin gibi verebilirim altı ay içinde karnım top gibi oldu iice önümde=)

İyi geceler herkese arkadaşlar herkes nasıl? Biz iyiyiz şükür. Çınar ameliyat olayı yattı, ben de rahatladım biraz da olsa. Takibimizi süleyman bey yapıyordu ama ben daha fazla tahammül edemedim kendisine. O yüzden artık adatıptan hüseyin beyle devam edecegiz yolumuza. Zaten çocuk dr u olarak da ümit beyden çok memnundum. Artık kbb uzmanımızda adatıptan oldu. Benim hamişlik ilerliyor, göbüş fena ama neyse son 10hafta yakında dogum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah kuzularınızı. herkese güzel bir gece dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…