Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Ay ne kadar ideal.
Dogumdan sonra 7 kg hibi hemen gidiyor dusun
Simdiden verdin say
Sevgi hamik.ilk 6 ay 12 verikiyir dedi
Ben 21 verdim
Kizimdasa 3o vermistim

13 kg almistim 4-4,5 kg kaldi yani 7-8kg gitti.oglum 3.ayini doldurdu kaldi 3 ay bu uc ayda 4-5 kg den fazla gitse keske cunku hamike kaldigimda da cok zayif degildim

bu arada kizlar bozanin sut arttirdigini duymustum ama bu.kadar tahmin etmemistim sevenkere sut icin siddetle tavsiye ederim.gerci bulgur pilavida yapmistim 2si birlesince mi boyle oldu bilmiyorum

kevsercim cinarin iyi olnazina cok sevindim huseyin bey sskda calisiyordu kucukken bende giderdon cokiyi bir dr.bu arada seninde doguma az kalmus masallah

Sagol canım hüseyin bey'e ilk kendim bogazım agrıdıgında gitmiştim, antibiyotiksiz geçmez dedim ama bitkisel bir şurupla iyileştirdi beni sagolsun. Hekimligi de kendisi de çok başarılı ve cidden çok tonton bir adam evet son 10hafta. Bunu saymam ama bu hamilelikten bir şey anlayamadan geçip gidiyor günler

Cinar ıyi olduğu Icin yattı ameliyat işi Dimi.. ama illaki bu ameliyat olacaksa eger doğumdan sonra bebekle daha zor olmazmi?
Doğuma az kalmış zaman nasılda geçiyor...

Canım çok sevindim inşallah daha iyi olur.küçücük çocuk ameliyat deyince insan korkuyo ister istemez.hakkınızda hayırlısı olsun.rabbim gebe arkadaşlarımıza hayırlı doğumlar nasip etsin yavrularına kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza sağlık sıhhat hayırlı ömürler nasip etsin amiiiinnn

Yaren ben 16 veya 17 kg aldım
Bir gün 16 çıkıyor, bir gün 17 kg bilmem kaç kilo ile tamamlarım...
Ama bugünlerde iştahım çok kapalı. Eskisi gibi yiyemiyorum, midem almıyor. Sanırım çok almayacağım artık.
Hedefim 18 kg ile tamamalamak
Bir de benim boyumda kısa, Allah tan minyon yapılıyım, yanaklarım doldu anneme gidince komşular yanaklarımı seviyor :)
Kilo önemli değil ya aklım bebeğimin sağlığında

Hamislerimiz dert etmeyin sakin kilolarinizi.. simdi gonul rahatlığıyla yiyin Icin..dolu dolu yaşayın günlerimizi..
Ben 15 kilo aldim. 18-19 kilo verdim.

Himm gayet guzel.xnm benim
Zaten bir 7 kg civari dogim sonra gidiyor
Eee daha ne kald?

Kizim gazliydi ve hava cok sıcaktı. Gaz olacak diye yemek yemedim. Benim oyle bakanımda olmadı hiç. Yalnızdım. Daha önceleri bu kılına gelmek Icin diyet yapardim. Ama gitti kilolar...

Zormuş gazlı bebek bakalım bizm nasıl olacak önceden bn kilolydum verdim şimdi hamleyken onları geri alıorum sonra yine veririm

Merhabalar hatunlar hamislerimiz nasil birgun daha yaklastilar yavrularina
Bizde ogleden sonra umit amcamiza gideceguz bakalim ne diyevek

yarencim sende ne zaman toplanilcak vakitlica haberlesebilirsek ananemizden randevu alacagim ogluma bakabilmesi icin yoksa gelemem

Ben iyiyim sukur cnm biraz agirlastim tabi agrilarim var buyuk kizcem okul ev arasi devam kucugum ise 28+2 gunluk oldu teyzesi oda iyi sukur

Ben iyiyim sukur cnm biraz agirlastim tabi agrilarim var buyuk kizcem okul ev arasi devam kucugum ise 28+2 gunluk oldu teyzesi oda iyi sukur

ikincinin cinsiyeti ne canım bellimi?
ALLAH hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
hepimiz atlattık o günleri ama insan hiç yaşamamış gibi oluyo unutuluyor.
RABBİM hayırlısıyla kurtarsın inşallah

Kizlar makarnalari stoklayin eve
Taze annemde sizlere guzel.sos tarifleri verir:)

Ben stokluyorum ama sonrada dayanamayıp yiyiyorum :))
Taze anne bekliyoruz :))

canım yha bizim tahmini doum tarihlerimiz aynı yada yakın heralde ama bakalım hangisi önce gelicek

bn biraz stok yaptım ama artıkın hayırlısı

Ayy kaçırmışım makarna muhabbetini :) kızlar şunu söyleyeyim sossuz makarna yapacağınız günler bekliyor sizleri dost acı söyler.2 gündür diş sıkıntıları beni benden aldı valla o yüzden dünki makarnamı direk koydum adamın önüne elinede verdim ketçap mayonezi.siz yapın genede stoğunuzu az dua etmiyorum makarnayı icat edene ben valla birde tavuklara çok dua ediyorum verdikleri yumurtalar için

kevsercim hayırlısı artık böylesi daha iyi olmuştur senin için ve çınar için inşallah.son günlerindede senin için çok sıkıntı olucaktı ameliyat sıkıntısı çeken bir çocukla uğraşmak birde üstüne kardeş iyice huyu değişirdi belki yavrucağızın.
hala sadece göbişin mi büyüyo senin bu arada:)

canım çok güldürdün beni.
tavsiye olsun ben arada soğan salça sarımsak kavurup üzerine biraz su ve yumurta kırıyorum adı soğan yahnisi valla bayılarak yiyo eşim tavsiye edilir :)))

canım çok güldürdün beni.
tavsiye olsun ben arada soğan salça sarımsak kavurup üzerine biraz su ve yumurta kırıyorum adı soğan yahnisi valla bayılarak yiyo eşim tavsiye edilir :)))

pratik yemek tavsiyeleri alınır :) sağol canım not alayım bunuda malum insan bazen sıkılıyo makarna yemekten

heheh bunu okurken yoğurtlu makarna yiodum çok güldüm bakalım makarnanın kaç çeşidini yapıcaz daha=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…