Ay ne kadar ideal.
Dogumdan sonra 7 kg hibi hemen gidiyor dusun
Simdiden verdin say
Sevgi hamik.ilk 6 ay 12 verikiyir dedi
Ben 21 verdim
Kizimdasa 3o vermistim
13 kg almistim 4-4,5 kg kaldi yani 7-8kg gitti.oglum 3.ayini doldurdu kaldi 3 ay bu uc ayda 4-5 kg den fazla gitse keske cunku hamike kaldigimda da cok zayif degildim
bu arada kizlar bozanin sut arttirdigini duymustum ama bu.kadar tahmin etmemistim sevenkere sut icin siddetle tavsiye ederim.gerci bulgur pilavida yapmistim 2si birlesince mi boyle oldu bilmiyorum
kevsercim cinarin iyi olnazina cok sevindim huseyin bey sskda calisiyordu kucukken bende giderdon cokiyi bir dr.bu arada seninde doguma az kalmus masallah
Günaydın herkeseeeee
İyi geceler herkese arkadaşlarherkes nasıl? Biz iyiyiz şükür. Çınar ameliyat olayı yattı, ben de rahatladım biraz da olsa. Takibimizi süleyman bey yapıyordu ama ben daha fazla tahammül edemedim kendisine. O yüzden artık adatıptan hüseyin beyle devam edecegiz yolumuza. Zaten çocuk dr u olarak da ümit beyden çok memnundum. Artık kbb uzmanımızda adatıptan oldu. Benim hamişlik ilerliyor, göbüş fena ama neyse son 10hafta yakında dogum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah kuzularınızı. herkese güzel bir gece dilerim..
İyi geceler herkese arkadaşlarherkes nasıl? Biz iyiyiz şükür. Çınar ameliyat olayı yattı, ben de rahatladım biraz da olsa. Takibimizi süleyman bey yapıyordu ama ben daha fazla tahammül edemedim kendisine. O yüzden artık adatıptan hüseyin beyle devam edecegiz yolumuza. Zaten çocuk dr u olarak da ümit beyden çok memnundum. Artık kbb uzmanımızda adatıptan oldu. Benim hamişlik ilerliyor, göbüş fena ama neyse son 10hafta yakında dogum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah kuzularınızı. herkese güzel bir gece dilerim..
Hamislerimiz dert etmeyin sakin kilolarinizi.. simdi gonul rahatlığıyla yiyin Icin..dolu dolu yaşayın günlerimizi..
Ben 15 kilo aldim. 18-19 kilo verdim.
şu son bi kiloyuda almazdım bn çok dikkat ediodum ama bu ara artık dayanamiorum hamur işi ekmek fln yemiodum ama ekmeğe hamura yüklendim bu ara ondan aldım o kiloyuda ağırladıkça hareketlilikde azalio tabi doğuma kdr iki kg daha alsam inş senin gibi verebilirim altı ay içinde karnım top gibi oldu iice önümde=)
13 kg almistim 4-4,5 kg kaldi yani 7-8kg gitti.oglum 3.ayini doldurdu kaldi 3 ay bu uc ayda 4-5 kg den fazla gitse keske cunku hamike kaldigimda da cok zayif degildim
bu arada kizlar bozanin sut arttirdigini duymustum ama bu.kadar tahmin etmemistim sevenkere sut icin siddetle tavsiye ederim.gerci bulgur pilavida yapmistim 2si birlesince mi boyle oldu bilmiyorum
kevsercim cinarin iyi olnazina cok sevindim huseyin bey sskda calisiyordu kucukken bende giderdon cokiyi bir dr.bu arada seninde doguma az kalmus masallah
Yaren ben 16 veya 17 kg aldım
Bir gün 16 çıkıyor, bir gün 17 kg bilmem kaç kilo ile tamamlarım...
Ama bugünlerde iştahım çok kapalı. Eskisi gibi yiyemiyorum, midem almıyor. Sanırım çok almayacağım artık.
Hedefim 18 kg ile tamamalamak
Bir de benim boyumda kısa, Allah tan minyon yapılıyım, yanaklarım doldu anneme gidince komşular yanaklarımı seviyor :)
Kilo önemli değil ya aklım bebeğimin sağlığında
oyyy sana doum yaramadımı iğne iplik oldun heralde
Himm gayet guzel.xnm benim
Zaten bir 7 kg civari dogim sonra gidiyor
Eee daha ne kald?
Kizim gazliydi ve hava cok sıcaktı. Gaz olacak diye yemek yemedim. Benim oyle bakanımda olmadı hiç. Yalnızdım. Daha önceleri bu kılına gelmek Icin diyet yapardim. Ama gitti kilolar...
Buralardayim cnm benim gelsene bak sende buraya slk slk bak gebelerimizde var
Ozelde yazdigina cevap yqzdim cnm baska birine mesaj gondermistim.gindermedi sonradab unuttu arkadasin kusura bakma cnm
Ee anlat bakalim nasilsin kizlar nasil.nasil.gidiyor
Bir dahaki hafta bende toplanicaz gelsene elifim sende
Ben iyiyim sukur cnm biraz agirlastim tabi agrilarim var buyuk kizcem okul ev arasi devam kucugum ise 28+2 gunluk oldu teyzesi oda iyi sukur
Kizlar makarnalari stoklayin eve
Taze annemde sizlere guzel.sos tarifleri verir:)
Ben stokluyorum ama sonrada dayanamayıp yiyiyorum :))
Taze anne bekliyoruz :))
canım yha bizim tahmini doum tarihlerimiz aynı yada yakın heralde ama bakalım hangisi önce gelicek
bn biraz stok yaptım ama artıkın hayırlısı
Ayy kaçırmışım makarna muhabbetini :) kızlar şunu söyleyeyim sossuz makarna yapacağınız günler bekliyor sizleri dost acı söyler.2 gündür diş sıkıntıları beni benden aldı valla o yüzden dünki makarnamı direk koydum adamın önüne elinede verdim ketçap mayonezi.siz yapın genede stoğunuzu az dua etmiyorum makarnayı icat edene ben valla birde tavuklara çok dua ediyorum verdikleri yumurtalar için
kevsercim hayırlısı artık böylesi daha iyi olmuştur senin için ve çınar için inşallah.son günlerindede senin için çok sıkıntı olucaktı ameliyat sıkıntısı çeken bir çocukla uğraşmak birde üstüne kardeş iyice huyu değişirdi belki yavrucağızın.
hala sadece göbişin mi büyüyo senin bu arada:)
canım çok güldürdün beni.
tavsiye olsun ben arada soğan salça sarımsak kavurup üzerine biraz su ve yumurta kırıyorum adı soğan yahnisi valla bayılarak yiyo eşim tavsiye edilir :)))
Ayy kaçırmışım makarna muhabbetini :) kızlar şunu söyleyeyim sossuz makarna yapacağınız günler bekliyor sizleri dost acı söyler.2 gündür diş sıkıntıları beni benden aldı valla o yüzden dünki makarnamı direk koydum adamın önüne elinede verdim ketçap mayonezi.siz yapın genede stoğunuzu az dua etmiyorum makarnayı icat edene ben valla birde tavuklara çok dua ediyorum verdikleri yumurtalar için
kevsercim hayırlısı artık böylesi daha iyi olmuştur senin için ve çınar için inşallah.son günlerindede senin için çok sıkıntı olucaktı ameliyat sıkıntısı çeken bir çocukla uğraşmak birde üstüne kardeş iyice huyu değişirdi belki yavrucağızın.
hala sadece göbişin mi büyüyo senin bu arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?