Kizlar gunaydinn biz yine 6:30 da kalktik
Dun kontrolu vardi oglumun umit amcamiz gecmis dedi artik bulasiciligi yok dedi.hepsi kararimi bulasicilik kalmaz dwdi.bizim c.tesi kararmisti hepsi. Malum daha yikamafik 3-4 gun sonra yikayabilirsin dedi.her nekadar bulasmaz desede ben bir muddet daha hamile ve cocuklu ortama sokmak istemiyorum
Bu arada 10 gunde 220 gr.falan almisiz bu halde bukasar almasina sevindim
Ayy kaçırmışım makarna muhabbetini :) kızlar şunu söyleyeyim sossuz makarna yapacağınız günler bekliyor sizleri dost acı söyler.2 gündür diş sıkıntıları beni benden aldı valla o yüzden dünki makarnamı direk koydum adamın önüne elinede verdim ketçap mayonezi.siz yapın genede stoğunuzu az dua etmiyorum makarnayı icat edene ben valla birde tavuklara çok dua ediyorum verdikleri yumurtalar için
kevsercim hayırlısı artık böylesi daha iyi olmuştur senin için ve çınar için inşallah.son günlerindede senin için çok sıkıntı olucaktı ameliyat sıkıntısı çeken bir çocukla uğraşmak birde üstüne kardeş iyice huyu değişirdi belki yavrucağızın.
hala sadece göbişin mi büyüyo senin bu arada:)
Kizlar herkeze gunaydinn
Nasilsinizz bakalm keyifler nasil
Savascim.herseyin yolunda olmasina cok sevindim omer asaf atak yapiyor bu ara
Nisa nisa senin izin nasil.gisiyor cnm
Musaitsiniz cuma gunu bekliyorum kizlar hepinizi
Nasil uygunmuyuz acaba
Dun kontrolu vardi oglumun umit amcamiz gecmis dedi artik bulasiciligi yok dedi.hepsi kararimi bulasicilik kalmaz dwdi.bizim c.tesi kararmisti hepsi. Malum daha yikamafik 3-4 gun sonra yikayabilirsin dedi.her nekadar bulasmaz desede ben bir muddet daha hamile ve cocuklu ortama sokmak istemiyorum
çok sevindim canım.atlattı bak ALLAH'IN izniyle.iyide kilo almış maşallah
Kizlar herkeze gunaydinn
Nasil uygunmuyuz acaba
Gelmiş geçmiş olsun canım çok sevindim atlatmanıza
heheh bunu okurken yoğurtlu makarna yiodum çok güldüm bakalım makarnanın kaç çeşidini yapıcaz daha=)
Kizlar herkeze gunaydinn
Nasil uygunmuyuz acaba
Allah iyiligini versin tazeannegöbüş rezalet yaaa şekilsiz şekilsiz büyüyor feci halde. Çınar da daha derli topluydu sanki yok yok sonunda 3kg almışım canım ))))
Kizlar herkeze gunaydinn
Nasil uygunmuyuz acaba
canım aslında ben çağırmak isyiyodum sizi cuma günü başka bahara kalacak heralde yine.temizliğe giriştim ama çocuklardan bölünüp duruyo.günlerde kısa çabucak akşam oluyo.bidahaki izne artık ama kışta geliyor bakıcaz bakalım.olmadı bi servis tahsis edip evlerinizden aldırıcam sizi :))Kizlar herkeze gunaydinn
Nasil uygunmuyuz acaba
Allah iyiligini versin tazeannegöbüş rezalet yaaa şekilsiz şekilsiz büyüyor feci halde. Çınar da daha derli topluydu sanki yok yok sonunda 3kg almışım canım ))))
Kizlar herkeze gunaydinn
Nasil uygunmuyuz acaba
Ela duzelirse ogune kadar benim icin uygun canim
elanın nesi var canım dişmi çıkaracak
Ela duzelirse ogune kadar benim icin uygun canim
Canim gecmis olsun elamiza ins cabuk gecer.dis ates yapiyor derler amaBurun tikali,Atesi cikiyor,dis sikintisida var. Bunlar yetmiyormus gibi sirtinda biseyler cikti
Burun tikali,Atesi cikiyor,dis sikintisida var. Bunlar yetmiyormus gibi sirtinda biseyler cikti
ikincinin cinsiyeti ne canım bellimi?
ALLAH hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
hepimiz atlattık o günleri ama insan hiç yaşamamış gibi oluyo unutuluyor.
RABBİM hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Yarin umit beye gidecez bakalim ne diyecekCanim gecmis olsun elamiza ins cabuk gecer.dis ates yapiyor derler ama
evet canım ateşi diştendir.sırtında ne çıktı sivilce gibi falanmı?ela açık tenli teni hassas devamlı yatıyolar ya daha oturamadıkları için ondandır belki.açık tenli bebeklerin ciltleri daha hassas oluyo ecrinde öyle.hele geçenlerde bi pişik oldu birdenbire komple heryerini sardı ne kullandıysak geçiremedik en son niveanın pişik kremi var bebekler için onu sürmeye başlayınca baya söndü iyileşecek gibi inşallah.
senin yavrunda iyileşir canım inşallah bağışıklıklarının güçlenmesi için bunları da yaşamaları lazım.ama tabi biz kestiğimiz tırnaklarını bile atmaya kıyamıyoruz
Ne guzel.Bende ciftledim kızları biri 4 yaşında biri 5 aylık ALLAH ın izniyle.saol cnm ikinciside kız :) kızlar çiflendııı
Yarin umit beye gidecez bakalim ne diyecek
Sirtinda kirmizi kabariklar var. Dun gece atesliydi ya o yuzdenmi cikti Acaba. Resmini cektim. Eger yarina kadar kaybolursa gosterecem Umit beye...
Bunlarida yasamalari lazim Evet ama kiyamiyoruz iste
Atesi 37.6 olunca daha cikacakti fitil attim. Agzi cesme gibi. Sebepsiz aglama krizlerimiz var Birde. Su disler ciksada kurtulsa yavrucaklarOlabilir canım çokmu ateşi vardı?
Kıyamam ya yavrum benim bakalım ümit bey ne diyecek diş çıkarma sıkıntılarımı bunlar.
İnşallah kolay çıkarırlar kuzucuklarımız dişlerini
Ecrininde ağzı akıyo çok,herşeyi ağzına götürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?