Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kizlar gunaydinn biz yine 6:30 da kalktik

Dun kontrolu vardi oglumun umit amcamiz gecmis dedi artik bulasiciligi yok dedi.hepsi kararimi bulasicilik kalmaz dwdi.bizim c.tesi kararmisti hepsi. Malum daha yikamafik 3-4 gun sonra yikayabilirsin dedi.her nekadar bulasmaz desede ben bir muddet daha hamile ve cocuklu ortama sokmak istemiyorum

Bu arada 10 gunde 220 gr.falan almisiz bu halde bukasar almasina sevindim

çok sevindim canım.atlattı bak ALLAH'IN izniyle.iyide kilo almış maşallah

Kizlar herkeze gunaydinn
Nasilsinizz bakalm keyifler nasil
Savascim.herseyin yolunda olmasina cok sevindim omer asaf atak yapiyor bu ara
Nisa nisa senin izin nasil.gisiyor cnm
Musaitsiniz cuma gunu bekliyorum kizlar hepinizi
Nasil uygunmuyuz acaba

Allah iyiligini versin tazeanne göbüş rezalet yaaa şekilsiz şekilsiz büyüyor feci halde. Çınar da daha derli topluydu sanki yok yok sonunda 3kg almışım canım))))

Canım günaydın bana uyar. İnşallah herkese uyar da toplaşırız

Gelmiş geçmiş olsun canım çok sevindim atlatmanıza

çok sevindim canım.atlattı bak ALLAH'IN izniyle.iyide kilo almış maşallah

Gelmiş geçmiş olsun canım çok sevindim atlatmanıza

Tsk ederim kizlar hamd olsun mevlaya atlattik.kg ilk baslarda sorundu ama onusa atlattik.akranlarimiza gore zayif olsakta standart alimi yakaladik.cuma gunu 3.ayimiz doldu 5,20kg ciktik dun kusmamiz hala feci bir sekilde devam onu sordm eger kusmasi kg aldirmasaydi sorun var derdik ama normal kgyi almis ilerde gececek ilaclara devam dedi

yarencim annemle bir konusayim mevlam terslik vermezse azda olsa.gelecegim ins.

heheh bunu okurken yoğurtlu makarna yiodum çok güldüm bakalım makarnanın kaç çeşidini yapıcaz daha=)

:) o da iyi bak sos yapmaktan kurtarmışsın sen kendini şimdiden.bugünde melek programında makarna sosu tarifi verdiler havuçlu kıymalı onuda not aldım hemen

maşallah canım o kadar sıkıntıya iyi kilo almış

ben uygunum galiba inşallah havada soğumaz

Allah iyiligini versin tazeanne göbüş rezalet yaaa şekilsiz şekilsiz büyüyor feci halde. Çınar da daha derli topluydu sanki yok yok sonunda 3kg almışım canım))))

aman boşver göbişin şeklini içinden çıkan şekilli çıksında :) diye diye aldırdılar sonunda sana kilo ne şom ağızlıymış şu neşe görüyomusun

Ela duzelirse ogune kadar benim icin uygun canim

canım aslında ben çağırmak isyiyodum sizi cuma günü başka bahara kalacak heralde yine.temizliğe giriştim ama çocuklardan bölünüp duruyo.günlerde kısa çabucak akşam oluyo.bidahaki izne artık ama kışta geliyor bakıcaz bakalım.olmadı bi servis tahsis edip evlerinizden aldırıcam sizi :))

hiç inanmayın maşallah öyle güzel bi hamile olmuşki hiç şekilsiz falan da değil göbüşü ALLAH nazardan saklasın (dün karşılaştıkta)

bende gelmeye çalışırım canım inşallah hava yağmurlu falan olmaz

Burun tikali,Atesi cikiyor,dis sikintisida var. Bunlar yetmiyormus gibi sirtinda biseyler cikti

evet canım ateşi diştendir.sırtında ne çıktı sivilce gibi falanmı?ela açık tenli teni hassas devamlı yatıyolar ya daha oturamadıkları için ondandır belki.açık tenli bebeklerin ciltleri daha hassas oluyo ecrinde öyle.hele geçenlerde bi pişik oldu birdenbire komple heryerini sardı ne kullandıysak geçiremedik en son niveanın pişik kremi var bebekler için onu sürmeye başlayınca baya söndü iyileşecek gibi inşallah.
senin yavrunda iyileşir canım inşallah bağışıklıklarının güçlenmesi için bunları da yaşamaları lazım.ama tabi biz kestiğimiz tırnaklarını bile atmaya kıyamıyoruz

ikincinin cinsiyeti ne canım bellimi?
ALLAH hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
hepimiz atlattık o günleri ama insan hiç yaşamamış gibi oluyo unutuluyor.
RABBİM hayırlısıyla kurtarsın inşallah

saol cnm ikinciside kız :) kızlar çiflendııı

Canim gecmis olsun elamiza ins cabuk gecer.dis ates yapiyor derler ama
Yarin umit beye gidecez bakalim ne diyecek

Sirtinda kirmizi kabariklar var. Dun gece atesliydi ya o yuzdenmi cikti Acaba. Resmini cektim. Eger yarina kadar kaybolursa gosterecem Umit beye...

Bunlarida yasamalari lazim Evet ama kiyamiyoruz iste

Olabilir canım çokmu ateşi vardı?
Kıyamam ya yavrum benim bakalım ümit bey ne diyecek diş çıkarma sıkıntılarımı bunlar.
İnşallah kolay çıkarırlar kuzucuklarımız dişlerini
Ecrininde ağzı akıyo çok,herşeyi ağzına götürüyo

Atesi 37.6 olunca daha cikacakti fitil attim. Agzi cesme gibi. Sebepsiz aglama krizlerimiz var Birde. Su disler ciksada kurtulsa yavrucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…