Burun tikali,Atesi cikiyor,dis sikintisida var. Bunlar yetmiyormus gibi sirtinda biseyler cikti
atesi 37.6 olunca daha cikacakti fitil attim. Agzi cesme gibi. Sebepsiz aglama krizlerimiz var birde. Su disler ciksada kurtulsa yavrucaklar
Yarin umit beye gidecez bakalim ne diyecek
Sirtinda kirmizi kabariklar var. Dun gece atesliydi ya o yuzdenmi cikti Acaba. Resmini cektim. Eger yarina kadar kaybolursa gosterecem Umit beye...
Bunlarida yasamalari lazim Evet ama kiyamiyoruz iste
Kızlar bugun pek gıremedım
sanırı sımdılık herkez uygun cok sevındım
eslerınız gec geloor ya kızlar gun evvelden yemeklerınızı yapın ama makarna falan degıl:)
anne yemeklerı
sonra ıs cıkısı sızı alsınlar olmazmı hem betulumde gelıcek ıs cıkısı sımdıden yolunu ypın dıye erken deen soyluyorum bakın:)
Atesi 37.6 olunca daha cikacakti fitil attim. Agzi cesme gibi. Sebepsiz aglama krizlerimiz var Birde. Su disler ciksada kurtulsa yavrucaklar
Geldik kızlar...
Atesimize birsey demedi. Bir daha çıkarsa gelin dedi. Sirtimizdaki lekeler alerjikmis. Farklı olarak muz vermiştim o dokundu galiba. Gece uykuya dalamiyor dedim. Actir mama miktarini arttir dedi. 3 yemek kasığından yapıyordum zaten. Kutuyu boca etcem doyuracak bu kızı :) artik yogurda başlayabilirmisiz. 3 hafta sonra Icin beslenme listesi verdi. Dönüyormu dedi. Yok dönmeye çalışmıyor bile dedim. Tembel tenekeymis bizim kiz... Ama bir ay Sonra gelin demedi... Yada ben duymadım
neden ayol makarnanın nesi var:) ya kızlar bende mübalağa yapıyorum en fazla haftada 1 kez yaparım makarnayı ki genelde h.içi yapmam ve yapsamda yanına muhakkak ekstra bi yemek yaparım .hem güzel yemek yaptığım söylenir ayrıca faideli şeyler pişirmeyede özen gösteririm tamam mı yarencim:)
eşlere sorarız yarencik olur derlerse neden olmasın
Geldik kızlar...
Atesimize birsey demedi. Bir daha çıkarsa gelin dedi. Sirtimizdaki lekeler alerjikmis. Farklı olarak muz vermiştim o dokundu galiba. Gece uykuya dalamiyor dedim. Actir mama miktarini arttir dedi. 3 yemek kasığından yapıyordum zaten. Kutuyu boca etcem doyuracak bu kızı :) artik yogurda başlayabilirmisiz. 3 hafta sonra Icin beslenme listesi verdi. Dönüyormu dedi. Yok dönmeye çalışmıyor bile dedim. Tembel tenekeymis bizim kiz... Ama bir ay Sonra gelin demedi... Yada ben duymadım
Gecmis olsun cnm ciddi bisey olmadigina sevindim.umit beye hep ben soruhorum birdaha bezaman geleyim diyeins eski duzenine cabuk doner
bu ara bizimde uykuya dalma problemimuz var gece enaz 5 sefer kalkiyorum ki gundyzde uyumaz hep cicege bagladim acaba benimkide mu ac ki
sen hangi mamayi veriyorsun kasik mamasi mi
Gecmis olsun cnm ciddi bisey olmadigina sevindim.umit beye hep ben soruhorum birdaha bezaman geleyim diyeins eski duzenine cabuk doner
bu ara bizimde uykuya dalma problemimuz var gece enaz 5 sefer kalkiyorum ki gundyzde uyumaz hep cicege bagladim acaba benimkide mu ac ki
sen hangi mamayi veriyorsun kasik mamasi mi
Aman deme kuzum ya insalla akerjik degildir bizimde vakalar bu sekilde basladi
Sevgu hanimda beyaz cocuklarda xok slk gorunuyor dedi elada pamuk mubarek
Bogazinda kulahinda birsey yok ise devam etmeyen bir ates ise demek atlatti elacik
Donme.olayina gelince 7 8 ayda donenler var kasim.annelerinde
6 aydan sonra kontrol.iki uc ayda bir cnm.biz ona erisemedik.o ayri illa birsey cikiyor gidicek
Canik ac olsa kakq yapmaz cis yapmaz kg almaz senin ufakligin huyu
Dalana kadar muzik acmayi denedinmi hic aras dalana kadar ben muzik.acardim hem gelisimi icinde iyiymis muzik dinlemesi
He bu arada hastalik sonrasi hiy degisebikiyor arasim kendisi uyurken su cicegi sonrasi sallanmaya basladi hala devam
Saolasin canim. Herro bayb kasik maması veriyorum..
Geldik kızlar...
inşallah ateşlenmez canım bidaha.alerjikmiş demek inşallah devam etmez daha farklı gıdalara alışık değiller ya vücut tepki vermiş olabilir.dönme konusuna gelince hiç merak etme canım yalnız değilsin benimkide hiç dönmeye yeltenmiyor.sadece altını açtığımızda yana dönüyo kıyafetler ağırlık yapıyo heralde :))
Merhaba kızlar savaş5482 nisa_nisa ve diğerarkadaşlar ilginize teşekkür ediorum daha douramadım=) dourduğum zaman haber veririm size kızlar dün dağ bayır gezdik biraz eşimle dourmadan önce=) iim yani daha geleside yok gibi kızımın ama heyecanlıyım sona yaklaşioruz
buzdevri sen nasılsın canım nasıl gidio
Biz bu kizlarla ne yapacaz pek tembel ciktilar :))
Bizimkini yan tutummu donuyor. Yan donse bitti is :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?