Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kızlar bugun pek gıremedım
sanırı sımdılık herkez uygun cok sevındım
eslerınız gec geloor ya kızlar gun evvelden yemeklerınızı yapın ama makarna falan degıl:)
anne yemeklerı
sonra ıs cıkısı sızı alsınlar olmazmı hem betulumde gelıcek ıs cıkısı sımdıden yolunu ypın dıye erken deen soyluyorum bakın:)

Ayy canim yaa kiyamam ona bwn ins. Cabuk atlatkr canim dr.zdan gelince bizede haber ver

neden ayol makarnanın nesi var:) ya kızlar bende mübalağa yapıyorum en fazla haftada 1 kez yaparım makarnayı ki genelde h.içi yapmam ve yapsamda yanına muhakkak ekstra bi yemek yaparım .hem güzel yemek yaptığım söylenir ayrıca faideli şeyler pişirmeyede özen gösteririm tamam mı yarencim:)
eşlere sorarız yarencik olur derlerse neden olmasın

Geldik kızlar...
Atesimize birsey demedi. Bir daha çıkarsa gelin dedi. Sirtimizdaki lekeler alerjikmis. Farklı olarak muz vermiştim o dokundu galiba. Gece uykuya dalamiyor dedim. Actir mama miktarini arttir dedi. 3 yemek kasığından yapıyordum zaten. Kutuyu boca etcem doyuracak bu kızı :) artik yogurda başlayabilirmisiz. 3 hafta sonra Icin beslenme listesi verdi. Dönüyormu dedi. Yok dönmeye çalışmıyor bile dedim. Tembel tenekeymis bizim kiz... Ama bir ay Sonra gelin demedi... Yada ben duymadım

Aman deme kuzum ya insalla akerjik degildir bizimde vakalar bu sekilde basladi
Sevgu hanimda beyaz cocuklarda xok slk gorunuyor dedi elada pamuk mubarek
Bogazinda kulahinda birsey yok ise devam etmeyen bir ates ise demek atlatti elacik
Donme.olayina gelince 7 8 ayda donenler var kasim.annelerinde
6 aydan sonra kontrol.iki uc ayda bir cnm.biz ona erisemedik.o ayri illa birsey cikiyor gidicek

Haha valla bizim haftada birdeb daha cok oluyor:)
Yaren odul.olarak algiliyor aksamd guzel.okudu diye kiymali makarna yaptim kuzuma soylemesi ayip

Gecmis olsun cnm ciddi bisey olmadigina sevindim.umit beye hep ben soruhorum birdaha bezaman geleyim diye ins eski duzenine cabuk doner

bu ara bizimde uykuya dalma problemimuz var gece enaz 5 sefer kalkiyorum ki gundyzde uyumaz hep cicege bagladim acaba benimkide mu ac ki
sen hangi mamayi veriyorsun kasik mamasi mi

Canik ac olsa kakq yapmaz cis yapmaz kg almaz senin ufakligin huyu
Dalana kadar muzik acmayi denedinmi hic aras dalana kadar ben muzik.acardim hem gelisimi icinde iyiymis muzik dinlemesi
He bu arada hastalik sonrasi hiy degisebikiyor arasim kendisi uyurken su cicegi sonrasi sallanmaya basladi hala devam

Saolasin canim. Herro bayb kasik maması veriyorum..

Alerjisi muzla kalir ins. Benimde esiminde alerjik bir yapisi yok. Ins. Eladada olmaz.
Donmuyor ama yana dogru ittireyim donuyor kolunu cikartmaya calisiyor. Biraz yeltense donecek :))

ne zaman düzene girecek bu durum bilmiyorum yaa artık kendimi resmen hayalet gibi hissediyorum.çok sık kalktığı için ben uykumu alamıyorum inanırmısın geçen gece uykudan uyandım çocuğu beşiğine koyduğumu hatırlamıyorum eyvahh dşyorum çocuk nerde emzirirken uyuya kaldım ezdim çocuğu sonra kafam yerine geliyor

Saolasin canim. Herro bayb kasik maması veriyorum..

ee siz büyüdünüz kaşık mamasına başlarsınız bizim için daha erken kaşık maması 5.aya girdiğinde mi başladın

inşallah ateşlenmez canım bidaha.alerjikmiş demek inşallah devam etmez daha farklı gıdalara alışık değiller ya vücut tepki vermiş olabilir.dönme konusuna gelince hiç merak etme canım yalnız değilsin benimkide hiç dönmeye yeltenmiyor.sadece altını açtığımızda yana dönüyo kıyafetler ağırlık yapıyo heralde :))

Merhaba kızlar savaş5482 nisa_nisa ve diğerarkadaşlar ilginize teşekkür ediorum daha douramadım=) dourduğum zaman haber veririm size kızlar dün dağ bayır gezdik biraz eşimle dourmadan önce=) iim yani daha geleside yok gibi kızımın ama heyecanlıyım sona yaklaşioruz

buzdevri sen nasılsın canım nasıl gidio

Biz bu kizlarla ne yapacaz pek tembel ciktilar :))
Bizimkini yan tutummu donuyor. Yan donse bitti is :)

Bu yılın kız bebişleri 40 haftayı oldurdu öyle geldi canım muhtemeln seninkide zamanını beklicek hayırlı sağlıklı gelsinde inşallah biraz geç geliversin

Biz bu kizlarla ne yapacaz pek tembel ciktilar :))
Bizimkini yan tutummu donuyor. Yan donse bitti is :)

Aynen canım ya hiç canlarını sıkmıyolar.
Kaşık maması veriyorum demişsin ya, yiyebiliyomu?bizimki emmeye çalışıyo kaşığı.
biraz dışarı biraz içeri yemeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…