Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bu yılın kız bebişleri 40 haftayı oldurdu öyle geldi canım muhtemeln seninkide zamanını beklicek hayırlı sağlıklı gelsinde inşallah biraz geç geliversin

Öyle canm sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasn azıcık daha toparlasn kendni dr dediine göre küçükmüş biraz daha büyüsün kg alsn

Aynen canım ya hiç canlarını sıkmıyolar.
Kaşık maması veriyorum demişsin ya, yiyebiliyomu?bizimki emmeye çalışıyo kaşığı.
biraz dışarı biraz içeri yemeye çalışıyoruz
Cok guzel yiyor maaşallah.. ama kasikla sutununu damlasini verdim hep. Alışıkti

Öyle canm sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasn azıcık daha toparlasn kendni dr dediine göre küçükmüş biraz daha büyüsün kg alsn

küçük olması konusunda hiç canını sıkma.40+2 de doğduğu halde 2.940 doğdu ecrin ama maşallah ben işe başlayana kadar iyi kilo almıştı.ondan sonra bi sekteye uğradık ama şuan kilosu normal.bildiğim kadarıyla çalışmıyosun bol bol emzirirsin zayıf doğan bebeklerin emme refleksi daha güçlü oluyo

küçük olması konusunda hiç canını sıkma.40+2 de doğduğu halde 2.940 doğdu ecrin ama maşallah ben işe başlayana kadar iyi kilo almıştı.ondan sonra bi sekteye uğradık ama şuan kilosu normal.bildiğim kadarıyla çalışmıyosun bol bol emzirirsin zayıf doğan bebeklerin emme refleksi daha güçlü oluyo

maşallah maşallah
bende kaşıkla verdim ama yinede öğrenemedi emzik gibi emmeye çalışıyo kaşığı.
gerçi ben silikon kaşıklardan aldım ondan olabilirmi acaba
Ben gazlı donemlerde surup ve damlaları kasikla verdim. Ela kaşığı tanıyordu sıkıntı yapmadı. Silikon kasik kullanıyorum bende

Yaren yarin geliniyor mu sana.annem ogluma bakmaya gelebilirse azda olsa gelecegim ins.sana ilj dwfa gwlecwgim icin evi bilmiyorum adresi ve mumkunse tek.nonu ozelden yollar misin

Yaren yarin geliniyor mu sana.annem ogluma bakmaya gelebilirse azda olsa gelecegim ins.sana ilj dwfa gwlecwgim icin evi bilmiyorum adresi ve mumkunse tek.nonu ozelden yollar misin

Tabikide tatlim.benum.bendeyiz nasipse yarin

Canim.pc acinca tel ve adres yazicam telden yazamiyorum

Kizlar yarin herkez geliyor degilmi

Tabikide tatlim.benum.bendeyiz nasipse yarin

Canim.pc acinca tel ve adres yazicam telden yazamiyorum

Kizlar yarin herkez geliyor degilmi

Banada özelden tarifini yapabilirmisin evinin canım çarşamba pazarının oralarda oturuyordun dimi yanlış hatırlamiyorum

Nisacim.yarin aricam seni tstlim

Kizlar tarin esim erken gidicek
12.3o ta yareni okula giturucem en gec 12.45 te evdeyim gece kalmayin
Opuldunuz

ellerine kollarına sağlık canım bizi o güzel güleryüzünle karşıladın ağırladın ALLAH razı olsun.ve diğer ev sahibelerimizede tekrar teşekkür ediyorum.inşalllah bizdede buluşmak nasip olur havalar iyice soğumadan.sizleri tanıdığım için çok mutluyum :)

Aaa cnm benim utandiriyorsun beni
Rabbim.omur versin gorusuruz yine
Bende bugun bosvere dedim yasasin kk yoksa sehrimdeki bu guzek insalari tanima sansim.asla olmzdi

Bu araa nisanin kelebegi bizde kalmis farkettimi yarin isyerindemisin yarin avm ye gecebiliriz o zamab birakayimmi?

Bu arada dun herkez aktifti
Bosver onluk
Kevser kazak (son anda farkedildi)
Nisan canta ve kelebek:)
Bakiyorum saga sola ama yok sanirim.baska

Bu arada prensisss 22 sinde randavun vardi hic girmenissin acaba dogummu oldu ki
Buzdevri seninde randavu vardi diye hatirliyorum
Svg senin bebiste gelisme varmi
Yeni bir kontrol oldu mu
Gulebmoyel sende yoksun bir kac gecedir

Kizlar dunden aklimda kalab bir kac seye durup duruo.guluyorum
Ecrinin arka koltuktaki yolculuguna
Elanin simit almaya gitmesine
Savasin esinin cocugu uyitta sende yat demesine
Tazeannenin kucuk kizinin okadarda el bebek gul bebek buyumucek olmasina:)

Bu arada prensisss 22 sinde randavun vardi hic girmenissin acaba dogummu oldu ki
Buzdevri seninde randavu vardi diye hatirliyorum
Svg senin bebiste gelisme varmi
Yeni bir kontrol oldu mu
Gulebmoyel sende yoksun bir kac gecedir

Ne güzel görüştünüz siz öyle ya, doğum yapınca bende çağıracağım sizi inşallah...
Ben dün gittim doktoruma. Oğlumun kordonu dahada büyümüş rahim ağzını kapatmış iyice, kafası hala çok yukarda. Nor al doğum belirtisi yok. Ama suyu, eşi, kalp atışları iyi . Benim gibi ufak biri için kilosuda fena çıkmadı 3400 gr, 51,5 cm. Bugün 38+0 bitti, artık ölçüler çok değişmezmiş. Sağlık olsun artık. Bu Perşembe günü gittiğimde durum aynıysa 3-5 gün içinde sezeryana alınacağım. Artık bu ihtimali konuşmalıyız riskler gereği dedi. Kasım 29 u veya 3 aralık salı tarihlerinden birinde büyük ihtimal bebeğimi kucağıma almış olabilirim inşallah.... çok üzülmüştüm ama kabullendim artık sezeryanı... çok heyecanlıyım.

Princess ne yaptı acaba?

Rabbim.omur versin aha cok.gotusruz cnm
Senin bebeis birden atak yapmis masalla digumada heniz cok var 4 kg ye yakin olur buyuk ihtimalle
Sezeryana hic uzulme bak cok sansliyiz ki bu devirin kadinlariyiz eski donemlerde olsa riskli bir dogum seni bekliyordu
Rabbimin de izniyle belirtolen tarihte ne sen ne bebegin slklntiya girmeden minik oglunu kucagina alacaksin
Ayin 29 unda kucagina almak sanki daaha guvenli gibi 39 dolmus olucak bir hafta sonudaha atlama bence cnm hafta sonu dogum.eglemi baslar dr olmaz birde ida bir yikim

canım çok güzel bir gündü benim için ellerine kollarına sağlık.
neyseki interneti güzel şeyler için kullananlardanız bizim bir araya gelmemize sebep oldu iyiki üye olmuşuz bu siteyede tanışmışız:)işin tuhaf tarafı hiç pürüz bi insan yok hepimiz bana göre çok iyi anlaşıyoruz nasıl böyle denk geldiysek.
boşver benim yastığımı bandanamı hatırlatıyodu unutmayayım diye unutmuş bak önlüğünü :)

ayy evet babalarımızında maşallahı var onlarıda bir araya getirsek kesin çok iyi anlaşırlar:) da benim kızımla ilgili o kanıya nasıl vardın merak ettim yarencik

buzdevri en azından senin kafanda bi sezeryan ihtimali söz konusu kendini ona göre hazırlayabilirsin benim herşey normaldi sancı çektim sonradanda sezeryana alındım kendimi hiç hazır hissetmeden.sen şükret haline üzülme senin için böylesi hayırlıymış demekki önce normal doğum sancısı çekip sezeryana alınmak çok kötü oluyo
bebeğine kavuşmana çok az kalmış sen bunu düşün:) rabbim kurtarsın hayırlısıyla

Aynen.cnm ya bende aymi.histeyim

Babaniz takilmis.ya biz.el.bebek.gul.bebek buyutmeyiz bakkala.gindeririz kahve yaptiririz bende ondan takildim.canim
Yoksa annesi tabikide elbebek gulbebek buyutucek:)

Bosver sana derken o.unutti he
Bugunde bosverimin dogumgunu

Nice.mutlu yillara bosvercim.tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…