Simdi bunları sırayla okununca gülmekten kendimi alamadım :)Kizlar dunden aklimda kalab bir kac seye durup duruo.guluyorum
Ecrinin arka koltuktaki yolculuguna
Elanin simit almaya gitmesine
Savasin esinin cocugu uyitta sende yat demesine
Tazeannenin kucuk kizinin okadarda el bebek gul bebek buyumucek olmasina:)
Aynen.cnm ya bende aymi.histeyim
Babaniz takilmis.ya biz.el.bebek.gul.bebek buyutmeyiz bakkala.gindeririz kahve yaptiririz bende ondan takildim.canim
Yoksa annesi tabikide elbebek gulbebek buyutucek:)
Bosver sana derken o.unutti he
Bugunde bosverimin dogumgunu
Nice.mutlu yillara bosvercim.tekrardan
Simdi bunları sırayla okununca gülmekten kendimi alamadım :)
Aynen.cnm ya bende aymi.histeyim
Babaniz takilmis.ya biz.el.bebek.gul.bebek buyutmeyiz bakkala.gindeririz kahve yaptiririz bende ondan takildim.canim
Yoksa annesi tabikide elbebek gulbebek buyutucek:)
Bosver sana derken o.unutti he
Bugunde bosverimin dogumgunu
Nice.mutlu yillara bosvercim.tekrardan
Rabbim.omur versin aha cok.gotusruz cnm
Senin bebeis birden atak yapmis masalla digumada heniz cok var 4 kg ye yakin olur buyuk ihtimalle
Sezeryana hic uzulme bak cok sansliyiz ki bu devirin kadinlariyiz eski donemlerde olsa riskli bir dogum seni bekliyordu
Rabbimin de izniyle belirtolen tarihte ne sen ne bebegin slklntiya girmeden minik oglunu kucagina alacaksin
Ayin 29 unda kucagina almak sanki daaha guvenli gibi 39 dolmus olucak bir hafta sonudaha atlama bence cnm hafta sonu dogum.eglemi baslar dr olmaz birde ida bir yikim
buzdevri en azından senin kafanda bi sezeryan ihtimali söz konusu kendini ona göre hazırlayabilirsin benim herşey normaldi sancı çektim sonradanda sezeryana alındım kendimi hiç hazır hissetmeden.sen şükret haline üzülme senin için böylesi hayırlıymış demekki önce normal doğum sancısı çekip sezeryana alınmak çok kötü oluyo
bebeğine kavuşmana çok az kalmış sen bunu düşün:) rabbim kurtarsın hayırlısıyla
Ablamda Senin gibi düşünüyor haftasonu geçmesin diyor madem sezeryan olacak. Bir yandan evde suyum gelecek kordon sarkacak diye uyku uyuyamıyorum ama bir yandan anne karnında bir saat bile kıymetli diyorlar kıyamıyorum. Sami Bey'de 5.güne çağırdı bu sefer.
Doktora gittiğimde riski az olan tarih olabilir mi diye konuşayım en iyisi ben. Diken üstünde beklemek çok zor.
Keşke dedirtmesin Rabbim...
Bilmiyordum Senin doğumun öykünü normal sanıyordum ben Taze anne. Ne olduda sezeryana aldılar..Baya zor bir şey atlatmışsın, şükür sağlıkla almışsın yavrunu kucağına. Doğru diyorsun, insanın başına ne geleceğini bilmesi de güzel... İnşallah haftaya bugün Size oğlum kucağımdayken, ben doğum yaptımm diye yazabilirim sağlıkla, kolaylıkla....
Bu arada prensisss 22 sinde randavun vardi hic girmenissin acaba dogummu oldu ki
Buzdevri seninde randavu vardi diye hatirliyorum
Svg senin bebiste gelisme varmi
Yeni bir kontrol oldu mu
Gulebmoyel sende yoksun bir kac gecedir
yok canım daha kontrole gidemedim bugun gidecektim ama randevu doluydu kısmetse hafta içi giderim artık
ayy evet yaa sorma bende anlayamadım başta neyi kastettiğini:) ıslak mendilleri artık petek üstünde kurutmuyorum diye mi öyle dedi acaba dedim :)
Aaa evet cts yigun oluyor
Nasil gidiyor yoksun birkac gundur
kalsın canım ya önemli değil pek arasın tarzı değil ama oynar belkiAaa cnm benim utandiriyorsun beni
Rabbim.omur versin gorusuruz yine
Bende bugun bosvere dedim yasasin kk yoksa sehrimdeki bu guzek insalari tanima sansim.asla olmzdi
Bu araa nisanin kelebegi bizde kalmis farkettimi yarin isyerindemisin yarin avm ye gecebiliriz o zamab birakayimmi?
Bu arada dun herkez aktifti
Bosver onluk
Kevser kazak (son anda farkedildi)
Nisan canta ve kelebek:)
Bakiyorum saga sola ama yok sanirim.baska
ay evet ya bu erkekler :) onlara bıraksak neler yedirecekler ne yaptıracaklar çocuklara beli değil.Kizlar dunden aklimda kalab bir kac seye durup duruo.guluyorum
Ecrinin arka koltuktaki yolculuguna
Elanin simit almaya gitmesine
Savasin esinin cocugu uyitta sende yat demesine
Tazeannenin kucuk kizinin okadarda el bebek gul bebek buyumucek olmasina:)
Ne güzel görüştünüz siz öyle ya, doğum yapınca bende çağıracağım sizi inşallah...
Ben dün gittim doktoruma. Oğlumun kordonu dahada büyümüş rahim ağzını kapatmış iyice, kafası hala çok yukarda. Nor al doğum belirtisi yok. Ama suyu, eşi, kalp atışları iyi . Benim gibi ufak biri için kilosuda fena çıkmadı 3400 gr, 51,5 cm. Bugün 38+0 bitti, artık ölçüler çok değişmezmiş. Sağlık olsun artık. Bu Perşembe günü gittiğimde durum aynıysa 3-5 gün içinde sezeryana alınacağım. Artık bu ihtimali konuşmalıyız riskler gereği dedi. Kasım 29 u veya 3 aralık salı tarihlerinden birinde büyük ihtimal bebeğimi kucağıma almış olabilirim inşallah.... çok üzülmüştüm ama kabullendim artık sezeryanı... çok heyecanlıyım.
Princess ne yaptı acaba?
benim kanamam oldu aslında en başından beri vardı ama ebenin cahilliğine denk geldim normalde mesai saatinde suyum gelmiş olsa direk sezeryana alırdı zaten dr ama ctesi gece 2 de sancılanınca dra bilgi verdi ebe herşey normal açıklık henüz az filan deyince dr gelmedi tabi sabaha kadar bekledim bende öyle giderek kanamam arttı sancı çektim dr gelince kanı görünce ebeye kızdı ve acil sezeryana alındım o kadar sancıya rağmen bile aklımın ucundan sezeryanı geçirmedim ama nasip işte dr tehlikeye atamam dedi bebeğinde seninde hayatın tehlikede dedi hiç düşünmeden kabul ettim tabi bende sezeryanı.o yüzden ailem dışarda perişan oldu beni beklerken annem hala ağlayarak anlatıyo o günü.sen o yüzden hiç riske atma kendini hiçte sıkıntı yapma sezeryan zaten böyle durumlar için var adı üstünde normal doğum yapabilmen için herşeyin normal olması gerekiyo ama malesef senin içinde öyle değil gibi.Rabbim senide bebeğinide korusun güzel güzel hikayeni anlatırsın inşallah haftaya bugün :)
doğumu yakın olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
Rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınaza almayı nasip etsin
Buzdevri herseuin hayirlisi
Benim.tam 23 gun vardi mecbur alindi senin vaktin geldi artik
Hem bak normal dogumdada 4o hafta dolduran nadir ole dusun
Spinal anesteziyle sezeryan oldum ben. Dikkat etmedim yyediklerime. Ben cok başağrısı cektim. Nescafe kesti agrımı. Aklinda bulunsunHepiniz tecrübeli olduğunuzdan sormak istedim.
Sezeryan olursam spinal anestezi olacak aksilik olmazsa...
Ameliyat sonrası ödem olmaması için bu hafta nasıl beslenmemi önerirsiniz?
Spinal anesteziyle sezeryan oldum ben. Dikkat etmedim yyediklerime. Ben cok başağrısı cektim. Nescafe kesti agrımı. Aklinda bulunsun
Çantama attım dün akşam okuyunca Boswer. Teşekkür ederim..
Princess hiç yazmamış bugünde. İnşallah iyidir her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?