Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Simdi bunları sırayla okununca gülmekten kendimi alamadım :)

Tesekkur ederim canim benim. Iyiki sizleri tanimisim

ayy evet yaa sorma bende anlayamadım başta neyi kastettiğini:) ıslak mendilleri artık petek üstünde kurutmuyorum diye mi öyle dedi acaba dedim :)

Ablamda Senin gibi düşünüyor haftasonu geçmesin diyor madem sezeryan olacak. Bir yandan evde suyum gelecek kordon sarkacak diye uyku uyuyamıyorum ama bir yandan anne karnında bir saat bile kıymetli diyorlar kıyamıyorum. Sami Bey'de 5.güne çağırdı bu sefer.
Doktora gittiğimde riski az olan tarih olabilir mi diye konuşayım en iyisi ben. Diken üstünde beklemek çok zor.
Keşke dedirtmesin Rabbim...

Bilmiyordum Senin doğumun öykünü normal sanıyordum ben Taze anne. Ne olduda sezeryana aldılar..Baya zor bir şey atlatmışsın, şükür sağlıkla almışsın yavrunu kucağına. Doğru diyorsun, insanın başına ne geleceğini bilmesi de güzel... İnşallah haftaya bugün Size oğlum kucağımdayken, ben doğum yaptımm diye yazabilirim sağlıkla, kolaylıkla....

benim kanamam oldu aslında en başından beri vardı ama ebenin cahilliğine denk geldim normalde mesai saatinde suyum gelmiş olsa direk sezeryana alırdı zaten dr ama ctesi gece 2 de sancılanınca dra bilgi verdi ebe herşey normal açıklık henüz az filan deyince dr gelmedi tabi sabaha kadar bekledim bende öyle giderek kanamam arttı sancı çektim dr gelince kanı görünce ebeye kızdı ve acil sezeryana alındım o kadar sancıya rağmen bile aklımın ucundan sezeryanı geçirmedim ama nasip işte dr tehlikeye atamam dedi bebeğinde seninde hayatın tehlikede dedi hiç düşünmeden kabul ettim tabi bende sezeryanı.o yüzden ailem dışarda perişan oldu beni beklerken annem hala ağlayarak anlatıyo o günü.sen o yüzden hiç riske atma kendini hiçte sıkıntı yapma sezeryan zaten böyle durumlar için var adı üstünde normal doğum yapabilmen için herşeyin normal olması gerekiyo ama malesef senin içinde öyle değil gibi.Rabbim senide bebeğinide korusun güzel güzel hikayeni anlatırsın inşallah haftaya bugün :)

Bu arada prensisss 22 sinde randavun vardi hic girmenissin acaba dogummu oldu ki
Buzdevri seninde randavu vardi diye hatirliyorum
Svg senin bebiste gelisme varmi
Yeni bir kontrol oldu mu
Gulebmoyel sende yoksun bir kac gecedir

yok canım daha kontrole gidemedim bugun gidecektim ama randevu doluydu kısmetse hafta içi giderim artık

doğumu yakın olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
Rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınaza almayı nasip etsin

Buzdevri herseuin hayirlisi
Benim.tam 23 gun vardi mecbur alindi senin vaktin geldi artik
Hem bak normal dogumdada 4o hafta dolduran nadir ole dusun

Aaa evet cts yigun oluyor
Nasil gidiyor yoksun birkac gundur

hiç sorma ya 3 gün önceden alıcaktım ama doluydu galiba önceden verilmiş randevular bunlar
neyse geç olsunda güç olmasın:)
iyi gidiyor çok şükür klasık hamilelik sorunları
beni en çok rahatsız eden kalp çarpıntılarım ruhum daralıyor nefes alamıyacak gibi hissediyorum (
Allahtan ara ara oluyor normaldir deyip pek üstünde durmuyorum

kalsın canım ya önemli değil pek arasın tarzı değil ama oynar belki
ay evet ya bu erkekler :) onlara bıraksak neler yedirecekler ne yaptıracaklar çocuklara beli değil.

canım ne güzel bak bebeğini kucağına almana sadece birkaç gün var.bunun mutluluğuyla yaşa bence ve gerisini ALLAH 'a bırak.herkes normal doğum yapacak diye bir şey yok ikinizde sağ salim hayırlısıyla kurtulun önemli olan bu

Doğum süreci süprizlerle dolu... çok sağol tecrübeni paylaşmışsın. Benimde nasibimde sezeryan varmış... inşallah dediğin gibi olur haftaya bu iş tamamına ermiş olur inşallah....

doğumu yakın olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
Rabbim bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınaza almayı nasip etsin

Sevgi aminn diyorum duana önce bizim vakti gelincede senin için inşallah güzellikle tamalanır bu süreç..

Buzdevri herseuin hayirlisi
Benim.tam 23 gun vardi mecbur alindi senin vaktin geldi artik
Hem bak normal dogumdada 4o hafta dolduran nadir ole dusun

Çok haklısın yaren, normal doğumların sadece yüzde 5 i 40. Haftada oluyormuş.
Yaren aklıma sen geldin zaten senin oğluşun ayağıyla sıkıştırıyormuş kordonu. Benim ki her geçen gün büyüyen kafasıyla. Kalp atışlsrında sorun yok ama doktor belki 50 kere dedi hareketlerine çok çok dikkat et diye.......

Nisacım, alıntı yapamadım yazını.
Çok teşekkür ederim, sayılı günler kaldı inşallah.başakalarından bunu duymak dahada heyecan veriyor..hem çok heyecanlıyım, hem duygusalım.
Olumlu duygularınızla bende moral buldum. Allahın izniyle her şey güzel olacak princess, sevgi, benim için....

Hepiniz tecrübeli olduğunuzdan sormak istedim.
Sezeryan olursam spinal anestezi olacak aksilik olmazsa...
Ameliyat sonrası ödem olmaması için bu hafta nasıl beslenmemi önerirsiniz?

Hepiniz tecrübeli olduğunuzdan sormak istedim.
Sezeryan olursam spinal anestezi olacak aksilik olmazsa...
Ameliyat sonrası ödem olmaması için bu hafta nasıl beslenmemi önerirsiniz?
Spinal anesteziyle sezeryan oldum ben. Dikkat etmedim yyediklerime. Ben cok başağrısı cektim. Nescafe kesti agrımı. Aklinda bulunsun

Spinal anesteziyle sezeryan oldum ben. Dikkat etmedim yyediklerime. Ben cok başağrısı cektim. Nescafe kesti agrımı. Aklinda bulunsun

Çantama attım dün akşam okuyunca Boswer. Teşekkür ederim..

Princess hiç yazmamış bugünde. İnşallah iyidir her şey.

kızlar merhaba

yaren geçmişi okudum da tazeannenin pizza ve sucuğunu unutmuşun ben onada hala gülüyorumm.herşey için ellerine kollarına sağlık bu arada yazamadım daha önce malumm

kızlar oğlum cuma günü akşam çokkötüydü sabahı ettik.bir kusma bir kusma ama yok böyle bişey öbek öbek tazyikli hortumdan fışkırırcasına kaç sefer.o küçücük midesinin alabileceğinin kat ve kat fazlasını kustu.ümit beyi aradık cepten kaç sefer açmadı(su çiçeği çıkardığındada aramıştık o zamanda açmamıştı)neyse sabah aldık çocuğu 9 da adatıptaydık meğer o gün ümit bey yokmuş izinliymiş ee ne yapacağız.yanındaki kız diğer dr.lara sorun bakarsa bakarlar.
sonra yaser bey geldi ona gittik anlattık durumu acil dedik ne dese beğenirsin bekleyin bütün randevularım dolu eğer gelmeyen olurda boşluk olursa bakarımm ayy parçalayacaktım o gün hastaneyi nasıl sinir oldumm anlatamam
çocuk kucağımda kaldık ortada doğum evine gitsek c.tesi acile gitmek lazım ee birde yarenin daha önce başına gelenler ayaklarım götürmüyor.altınovada ki tümm randevularda dolu .altınovada şener beye tanıdık soktuk saat 10 a doğru girdik muayeneye.ultrason röntgen ve idrar tahlili istedi.bu arada hastanede de kustu en sonunda safra çıkardı.neyse aldık sonuçları idrarda iltihap ve bulanıklık o da biraz kum var dedi.antibiyotik verdi birde ümit beyin daha önce verdiği ilaçlara devam edeceğiz

sonuç itibariyle şuan eşim artık ümit bey e gitmek yok dedi bilmiyorum ne yapacağım kandırabilirmiyim hoş kandırmak istiyormuyum oda ayrı

Çantama attım dün akşam okuyunca Boswer. Teşekkür ederim..

Princess hiç yazmamış bugünde. İnşallah iyidir her şey.

caım bende spinal oldum Allaha şükür hiç sorun yaşamadım sami bey ve anestezi uzmanı çok iyiler bol bol su iç sezeryan tarihi belli olduğğu için çok ağır yememiştim bağırsak sorunu yaşamamak adına inşallah sende benim gibi sıkıntısız alırsın kucağına bebeğini sağlıkla...

kızlar cuma günü gelmeyi o kadar çok istedimki hatta songülüm benim için gün ayarlamaya uğraştı ama o gün fenalaştım işten izin aldım yattım ateşli olduğumdan uyuyamadım ama uyur uyanık rüyalar gördüm ve tüm rüaylarımda sizlerle oturuyor muhabbet ediyordum sanırım çokistediğim için olmadı neyse bir dahaki sefere inşallah ... hepiniz iyimisiniz
savaş ömer nasıl oldu
bennim minik prenses ceydam nasıl
ela hanım çınar bey ve nisanın prensesleri nasıldı oof oof çok görmek istemiştim ben sizleri .....

Kizlar meehaba nasilsiniZ
IKI GUNDUR YAZAMADIM
DUN DEDEM VEFAT ETTI BUGUN CENAZEMIZ VARDI

SAVASCIM ONER ASAF SUMDILERDDE NASIL
BELKIDE COCUGUN KUSMA SI BU SORUN DANDI UMIT BEYDE ERBIL BEYDE KUSMALARINDAN SUPHELENIP COK ONCEDEN IDRARINA BAKMALILARDI
BENDEN TAVSIYE KONTROLE GIDUCEKSEN MUTLAKA IDRAR KULTURUDE ISTE O DAHA DETAYLI 4 GUN GIBU BIR SUREDE CIKIYOR
TELLE DR A ULASAMAMAK COK SINIR BOZUCU BEN SY CICEGI.OLDUGINDA RAHATCA ULASABILDIM
ULASAMASAYDIM SIZUN GIBI COK KIZARDIM TABIKIDE.
YASERE GELINCE COK AYIP ETMIS
CINar hasta olsuginda umit bey hemen almisti onceden hastasi olmamsina ragmen

Telefon diyince de aklima geldi kk dan bir arkadad fitili vajinal alacagina yutmus endiselemmisti sevgi hanimin nunarasini verdim rahatlatmis oldukca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…