Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Kiyamam cnm yaa rabbim omur versin yine geliriz bir araya

Allah razı olsun... İnşallah Sizinki gibi kolaycacık geçer benimkide inşallah..

yaren başın sağolsun canım allah rahmet eylesin

ömer asaf şimdi daha iyi kusması en azından eski şekline döndü öbek öbek olması geçti.

Gecmis olsun canim.minicik yavrum ya dogdugundan beri ne cok sikinti cekti.
Umit beye gelince bende artik ona gitmem. Ha devlete gitmisim ha ona. Birde arayinca Telefon acmiyorsa hic gerek yok..

Dr konusunda haklisiniz kizlar o telefin numarasi verilip acilmiyorsa oldukca sinir bozucu ben yaren su cicegi oldugunda aras icin ne yapabilecegimiz hakkinda aramis ulasmistim ama ulasamasam.oldukca kizardim

Bizim artik hastalik disi isimiz kalmadi umit beyle hastalikta tedavisi ccok iyi artik bizede ole davranirsa el mahkum devam ediceZ
4 dr dan sonra yeni dr arayisi ole zor ki heleki arasin durumunda guvenemem baska dr a

Ama bende sizin durumunuzda olsam ki baska dr larda yasadim tabikide gitmem
Minnet icabi bakilmiyor herkez ucretini odeyipte gidiyor

Kevser nisa nisa siz umit beyden nasil.izlenim aldiniz
Benmi acaba cok iyi niyetli bakiyorum yada bizim artik birsene oldu cok slk gorusmekten dolayi iliskimi farkli oldu
Anlatilanlar cok ta hos degil

Gecmis olsun canim.minicik yavrum ya dogdugundan beri ne cok sikinti cekti.
Umit beye gelince bende artik ona gitmem. Ha devlete gitmisim ha ona. Birde arayinca Telefon acmiyorsa hic gerek yok..

Saol canim sirma cok erken yasta tanistik amtibiyotiklerle ilaclarla.bununla kalir ins.mevlam baskahele sifasiz hastalik vermesin ins.cumlemizede bizede

Yarencim kizlar dediyse sende sans baska umit bey konusunda.gerci ilgisi konusmasi guzeldi ams en ihtiyacim oldugunda bulamiyorsam ve dogru yonlendirilmiyorsam napayim ilgiyi

Merhaba kızlar inş hepinizde iyisinizdir benii sorarsanız iyi olmaya çalışıorum kızım artık benimle o dünyanın en muhteşem şeyiymiş bunu anladım 22 sinde doum yaptım sabırsız kızım erken geldi bi fırsat bulup yazamadım buraya şimdide onu emzirdim iki dk bakiim dedim kızlar

Gözünüzaydıın.Rabbim birbirinizden mahrum etmesin,sağlıklı,hayırlı,huzurlu uzun ömür nasip etsin inşallah.Ne güzel kokuyordur,nasıl güzel bir huzurduur yüzüne bakmak

Gozunaydin canim. Miskokulun erken geldi demek...

çok geçmiş olsun insan çok endişe ediyor çocuğu hasta olunca neyseki çok ciddi bir durum değil ama onun o küçük bedeni için ağır
Rabbim şifa versin küçük meleğine

başın sağolsun yaren
Allah rahmet eylesin dedene

gözün aydın princess
Allah analı babalı büyütsün

Son düzenleme:
kızlar bende dün dr. kontrolüm vardı bebeğim kilo almış çok şükür kim derse beslenmeyle bebeğin kilosunun alakası yok diye yanılıyor bebeğim 31+2 günlük 42 cm boyunda 1618gr ağırlığında haftasıyla uyumlu olmasada gelişme güzel umarım arayıda kapatırız beslenmeye tam gaz devam

rabbim şifa bekleyenlere şifa
sıkıntısı borcu olnalara kolaylık
ölmüşlerimeze rahmet
doğmuş vede doğacak olan bebeklerimize sağlık
sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı bi ömür yaşamayı nasıp etsin

Princess ağlattın beni sabah sabah bilgisayarın başında...Gözün aymış çok şükür.
Adıyla yaşasın güzel kızın.
Rabbim hep mutlu etsin Sizi inşallah...

Demek minik kizina kavustun be tahmin ettim.gunlerce olmayinca inanki cok sevindim yeniden dogmus gibi bir hayat basliyot o cennet kokusuylla rabbim.uzun omurlu hayirli saglikli evlat etsin insalla

Kendini toparladigindaa ayrintilari bekliyoruz cnm mutlaka

Princess ağlattın beni sabah sabah bilgisayarın başında...Gözün aymış çok şükür.
Adıyla yaşasın güzel kızın.
Rabbim hep mutlu etsin Sizi inşallah...

Darisi basina buzdevri
Karar verdinizmi.digum.tarihime bizim.kucuk adam.acele etmezse tabi

Başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.

Allahrazi olsun kizlar
Dostlar sagolsun

Oooo harika bir haber bu beslenmeye devam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…