caım bende spinal oldum Allaha şükür hiç sorun yaşamadım sami bey ve anestezi uzmanı çok iyiler bol bol su iç sezeryan tarihi belli olduğğu için çok ağır yememiştim bağırsak sorunu yaşamamak adına inşallah sende benim gibi sıkıntısız alırsın kucağına bebeğini sağlıkla...
kızlar cuma günü gelmeyi o kadar çok istedimki hatta songülüm benim için gün ayarlamaya uğraştı ama o gün fenalaştım işten izin aldım yattım ateşli olduğumdan uyuyamadım ama uyur uyanık rüyalar gördüm ve tüm rüaylarımda sizlerle oturuyor muhabbet ediyordum sanırım çokistediğim için olmadı neyse bir dahaki sefere inşallah ... hepiniz iyimisiniz
savaş ömer nasıl oldu
bennim minik prenses ceydam nasıl
ela hanım çınar bey ve nisanın prensesleri nasıldı oof oof çok görmek istemiştim ben sizleri .....
caım bende spinal oldum Allaha şükür hiç sorun yaşamadım sami bey ve anestezi uzmanı çok iyiler bol bol su iç sezeryan tarihi belli olduğğu için çok ağır yememiştim bağırsak sorunu yaşamamak adına inşallah sende benim gibi sıkıntısız alırsın kucağına bebeğini sağlıkla...
Gecmis olsun canim.minicik yavrum ya dogdugundan beri ne cok sikinti cekti.kızlar merhaba
yaren geçmişi okudum da tazeannenin pizza ve sucuğunu unutmuşun ben onada hala gülüyorumm.herşey için ellerine kollarına sağlık bu arada yazamadım daha önce malumm
kızlar oğlum cuma günü akşam çokkötüydü sabahı ettik.bir kusma bir kusma ama yok böyle bişey öbek öbek tazyikli hortumdan fışkırırcasına kaç sefer.o küçücük midesinin alabileceğinin kat ve kat fazlasını kustu.ümit beyi aradık cepten kaç sefer açmadı(su çiçeği çıkardığındada aramıştık o zamanda açmamıştı)neyse sabah aldık çocuğu 9 da adatıptaydık meğer o gün ümit bey yokmuş izinliymiş ee ne yapacağız.yanındaki kız diğer dr.lara sorun bakarsa bakarlar.
sonra yaser bey geldi ona gittik anlattık durumu acil dedik ne dese beğenirsin bekleyin bütün randevularım dolu eğer gelmeyen olurda boşluk olursa bakarımm ayy parçalayacaktım o gün hastaneyi nasıl sinir oldumm anlatamam
çocuk kucağımda kaldık ortada doğum evine gitsek c.tesi acile gitmek lazım ee birde yarenin daha önce başına gelenler ayaklarım götürmüyor.altınovada ki tümm randevularda dolu .altınovada şener beye tanıdık soktuk saat 10 a doğru girdik muayeneye.ultrason röntgen ve idrar tahlili istedi.bu arada hastanede de kustu en sonunda safra çıkardı.neyse aldık sonuçları idrarda iltihap ve bulanıklık o da biraz kum var dedi.antibiyotik verdi birde ümit beyin daha önce verdiği ilaçlara devam edeceğiz
sonuç itibariyle şuan eşim artık ümit bey e gitmek yok dedi bilmiyorum ne yapacağım kandırabilirmiyim hoş kandırmak istiyormuyum oda ayrı
Gecmis olsun canim.minicik yavrum ya dogdugundan beri ne cok sikinti cekti.
Umit beye gelince bende artik ona gitmem. Ha devlete gitmisim ha ona. Birde arayinca Telefon acmiyorsa hic gerek yok..
Kizlar meehaba nasilsiniZ
IKI GUNDUR YAZAMADIM
DUN DEDEM VEFAT ETTI BUGUN CENAZEMIZ VARDI
Merhaba kızlar inş hepinizde iyisinizdir benii sorarsanız iyi olmaya çalışıorum kızım artık benimle o dünyanın en muhteşem şeyiymiş bunu anladım 22 sinde doum yaptım sabırsız kızım erken geldi bi fırsat bulup yazamadım buraya şimdide onu emzirdim iki dk bakiim dedim kızlar
Merhaba kızlar inş hepinizde iyisinizdir benii sorarsanız iyi olmaya çalışıorum kızım artık benimle o dünyanın en muhteşem şeyiymiş bunu anladım 22 sinde doum yaptım sabırsız kızım erken geldi bi fırsat bulup yazamadım buraya şimdide onu emzirdim iki dk bakiim dedim kızlar
kızlar merhaba
yaren geçmişi okudum da tazeannenin pizza ve sucuğunu unutmuşun ben onada hala gülüyorumm.herşey için ellerine kollarına sağlık bu arada yazamadım daha önce malumm
kızlar oğlum cuma günü akşam çokkötüydü sabahı ettik.bir kusma bir kusma ama yok böyle bişey öbek öbek tazyikli hortumdan fışkırırcasına kaç sefer.o küçücük midesinin alabileceğinin kat ve kat fazlasını kustu.ümit beyi aradık cepten kaç sefer açmadı(su çiçeği çıkardığındada aramıştık o zamanda açmamıştı)neyse sabah aldık çocuğu 9 da adatıptaydık meğer o gün ümit bey yokmuş izinliymiş ee ne yapacağız.yanındaki kız diğer dr.lara sorun bakarsa bakarlar.
sonra yaser bey geldi ona gittik anlattık durumu acil dedik ne dese beğenirsin bekleyin bütün randevularım dolu eğer gelmeyen olurda boşluk olursa bakarımm ayy parçalayacaktım o gün hastaneyi nasıl sinir oldumm anlatamam
çocuk kucağımda kaldık ortada doğum evine gitsek c.tesi acile gitmek lazım ee birde yarenin daha önce başına gelenler ayaklarım götürmüyor.altınovada ki tümm randevularda dolu .altınovada şener beye tanıdık soktuk saat 10 a doğru girdik muayeneye.ultrason röntgen ve idrar tahlili istedi.bu arada hastanede de kustu en sonunda safra çıkardı.neyse aldık sonuçları idrarda iltihap ve bulanıklık o da biraz kum var dedi.antibiyotik verdi birde ümit beyin daha önce verdiği ilaçlara devam edeceğiz
sonuç itibariyle şuan eşim artık ümit bey e gitmek yok dedi bilmiyorum ne yapacağım kandırabilirmiyim hoş kandırmak istiyormuyum oda ayrı
Kizlar meehaba nasilsiniZ
IKI GUNDUR YAZAMADIM
DUN DEDEM VEFAT ETTI BUGUN CENAZEMIZ VARDI
SAVASCIM ONER ASAF SUMDILERDDE NASIL
BELKIDE COCUGUN KUSMA SI BU SORUN DANDI UMIT BEYDE ERBIL BEYDE KUSMALARINDAN SUPHELENIP COK ONCEDEN IDRARINA BAKMALILARDI
BENDEN TAVSIYE KONTROLE GIDUCEKSEN MUTLAKA IDRAR KULTURUDE ISTE O DAHA DETAYLI 4 GUN GIBU BIR SUREDE CIKIYOR
TELLE DR A ULASAMAMAK COK SINIR BOZUCU BEN SY CICEGI.OLDUGINDA RAHATCA ULASABILDIM
ULASAMASAYDIM SIZUN GIBI COK KIZARDIM TABIKIDE.
YASERE GELINCE COK AYIP ETMIS
CINar hasta olsuginda umit bey hemen almisti onceden hastasi olmamsina ragmen
Telefon diyince de aklima geldi kk dan bir arkadad fitili vajinal alacagina yutmus endiselemmisti sevgi hanimin nunarasini verdim rahatlatmis oldukca
Princess ağlattın beni sabah sabah bilgisayarın başında...Gözün aymış çok şükür.
Adıyla yaşasın güzel kızın.
Rabbim hep mutlu etsin Sizi inşallah...
Başınız sağolsun.Rabbim sabır versin.
Allahrazi olsun kizlarçok geçmiş olsun insan çok endişe ediyor çocuğu hasta olunca neyseki çok ciddi bir durum değil ama onun o küçük bedeni için ağır
Rabbim şifa versin küçük meleğine
başın sağolsun yaren
Allah rahmet eylesin dedene
gözün aydın princess
Allah analı babalı büyütsün
kızlar bende dün dr. kontrolüm vardı bebeğim kilo almış çok şükür kim derse beslenmeyle bebeğin kilosunun alakası yok diye yanılıyor bebeğim 31+2 günlük 42 cm boyunda 1618gr ağırlığında haftasıyla uyumlu olmasada gelişme güzel umarım arayıda kapatırız beslenmeye tam gaz devam
rabbim şifa bekleyenlere şifa
sıkıntısı borcu olnalara kolaylık
ölmüşlerimeze rahmet
doğmuş vede doğacak olan bebeklerimize sağlık
sevdiklerimizle hayırlı sağlıklı bi ömür yaşamayı nasıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?