Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

17 ocakta altınovada sami bey doğum yaptıracak sezaryen olacağım tecrübelerimi paylaşırım dualarınızı esirgemeyin

allah yardımcın olsun. sami bey eğlenceli bi doktor ne zaman gittiysem şarkı söylüyordu kendi kendine bilgisayarının başında

benim de bu dru seçmemdeki en büyük etken ondan aldığım pozitif enerji oldu. hem güleryüzlü hemde eliçabuk biri. ben ameliyattan çok korkuyorum ve beni bu enerjisiyle rahatlatacağını o anda gerilmeyeceğimi düşünüyorum . bu 2. sezaryen olmasına rağmen inanılmaz gerginim ameliyathaneyi düşündükçe çok korkuyorum

tatlım merhaba az kalmış bebısıne kavuşmana maşalla
beysal arkadaşıızda samı beye gıdıyodu amelıyatı cok guzel gecmış inşalla sende hayırlısıyla alırsın cnm kucagına bebışı

tecrübelisin ama korkuyorsun yinede bizde kurbanlık koyun gibi başımıza ne geleceğini bilmeden ne zaman doğuracaz diye bekliyoruz doğum ve hastane tecrübelerini bekliyoruz arkadaşım

Adatıp hastanesinde Sadık Bey'e gitmeye başladım..Doğumumuda orda düşünüyorum..Dün itibariyle bir kızım olacağını öğrendim birde..Mutluyum

Adatıp hastanesinde Sadık Bey'e gitmeye başladım..Doğumumuda orda düşünüyorum..Dün itibariyle bir kızım olacağını öğrendim birde..Mutluyum

kzı he ne güzel arkadaşım maşallah size.. sadık beyi biliyorum bi arkadaşım gitmişti ona o memnundu senin için hayırlısı olsun

Saolasın canım..

Seninde az kalmış doğuma..Nerde yapmayı düşünüyorsun?
ayy evet canım az kaldı ama son zamanlar pek hızlı geçtiği söylenemez ben eğitim araştırmada yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa çok güveniyorum ordaki doktorlara. gerçi benim gittiğim doktor ayrılmış ordan

Benim oğlumun doktoruydu çok iyi bi doktor bana hamileliği sevdirmişti sezeryan olmuştum ve çok rahattı 3 aylıkken muayneye gittim doğumada gidecektim ama başka bi ildeyim burdaki doktorumuda sevdim

Hangi doktora gidiyordun?

Ben 2li testime oraya gittim Erdal çil e çok memnun kaldım..Gerçi Erdal çil doğumevinin doktoru

Benim oğlumun doktoruydu çok iyi bi doktor bana hamileliği sevdirmişti sezeryan olmuştum ve çok rahattı 3 aylıkken muayneye gittim doğumada gidecektim ama başka bi ildeyim burdaki doktorumuda sevdim

Bende sevdim sadık beyi..Çok rahat bir adam panik yaptırmıyor oda çok iyi..

Hangi doktora gidiyordun?

Ben 2li testime oraya gittim Erdal çil e çok memnun kaldım..Gerçi Erdal çil doğumevinin doktoru
mehmet sühha bostancıya gidiyordum ben ama bıraktı artık hastaneyi. evet doğumevinin doktorları eğitim araştırmaya da gidiyor ben erdal beyi doğumevinde görmüştüm bir kez ama muayene olmadım.

dogumevine karar vermistim ama yarın altınovada sezeryan olacam kızlar

devlette son ana kadar sezeryan yok muayene yok catı icin

agrı cekerek gidecektim hastaneye sonra catı muayenesi yapılacak olmazsa sezeryana alınacaktım bosuna agrı cektigimle kalacaktım puf

mehmet sühha bostancıya gidiyordum ben ama bıraktı artık hastaneyi. evet doğumevinin doktorları eğitim araştırmaya da gidiyor ben erdal beyi doğumevinde görmüştüm bir kez ama muayene olmadım.

Süha bey ayrılmışmı hastaneden aa kötü olmuş...Bende süha beye gidecektim ameliyetı olduğundan yerine erdal çil vardı..Tavsiye ederim..Özel doktor gibi ilgilendi

Doğumevini en baştan sildim attım ben...

Senin içinde hayırlısı buymuş..Oh yarın kavuşuyorsun kızına...

ben de sadık beye gidiyorum,şimdilik memnunum ama umarım doğum için hemen sezeryana yönlendirmez,ada tıpta doğum yapan arkadaşlarımın hepsi sezeryan oldu,sadık beyde normal doğum yapan var mı,bilgi verirseniz sevinirim.

tatlım bende adatıpta doğum yaptım benım dr um sevgı damar kucukazaydı
ablama normal doğum yaptırdı kesınlıkle kararı sana bırakıyo saglık problemı olmadıkca ablamın doğuma sabaha karşı gırdı cnm evden gırıpte
bu arada sanslısın adatıpı n yenı odaları super olmuş ben yetışemedım

aa cnm bu ne uzel bı haber böyle demek kızın olucak he cok sevondım
tatlım neden karar degıştırdın dıger dr dan memnun kalmaınmı
sacık beyde ıyı bı dr ananemın dr u hep anlatır
sadece bıraz yoğun sanırım

cnm bence cok doğru bı karar vermışsın cevremde yaşana n bıkaç olaydan cok soğudum doğumevınden
bahsettıgın şeyler son ana bırakılmamalı
cnm ya bıze haberlerı var mutlka ınşalla hayırlı doğum olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…