17 ocakta altınovada sami bey doğum yaptıracak sezaryen olacağım tecrübelerimi paylaşırım dualarınızı esirgemeyin
allah yardımcın olsun. sami bey eğlenceli bi doktor ne zaman gittiysem şarkı söylüyordu kendi kendine bilgisayarının başında
benim de bu dru seçmemdeki en büyük etken ondan aldığım pozitif enerji oldu. hem güleryüzlü hemde eliçabuk biri. ben ameliyattan çok korkuyorum ve beni bu enerjisiyle rahatlatacağını o anda gerilmeyeceğimi düşünüyorum . bu 2. sezaryen olmasına rağmen inanılmaz gerginim ameliyathaneyi düşündükçe çok korkuyorum
tecrübelisin ama korkuyorsun yinede bizde kurbanlık koyun gibi başımıza ne geleceğini bilmeden ne zaman doğuracaz diye bekliyoruzbenim de bu dru seçmemdeki en büyük etken ondan aldığım pozitif enerji oldu. hem güleryüzlü hemde eliçabuk biri. ben ameliyattan çok korkuyorum ve beni bu enerjisiyle rahatlatacağını o anda gerilmeyeceğimi düşünüyorum . bu 2. sezaryen olmasına rağmen inanılmaz gerginim ameliyathaneyi düşündükçe çok korkuyorum
Adatıp hastanesinde Sadık Bey'e gitmeye başladım..Doğumumuda orda düşünüyorum..Dün itibariyle bir kızım olacağını öğrendim birde..Mutluyum
kzı he ne güzel arkadaşım maşallah size.. sadık beyi biliyorum bi arkadaşım gitmişti ona o memnundu senin için hayırlısı olsun
ayy evet canım az kaldı ama son zamanlar pek hızlı geçtiği söylenemez
Saolasın canım..
Seninde az kalmış doğuma..Nerde yapmayı düşünüyorsun?
Adatıp hastanesinde Sadık Bey'e gitmeye başladım..Doğumumuda orda düşünüyorum..Dün itibariyle bir kızım olacağını öğrendim birde..Mutluyum
ayy evet canım az kaldı ama son zamanlar pek hızlı geçtiği söylenemezben eğitim araştırmada yapmayı planlıyorum bi aksilik olmazsa çok güveniyorum ordaki doktorlara. gerçi benim gittiğim doktor ayrılmış ordan
Benim oğlumun doktoruydu çok iyi bi doktor bana hamileliği sevdirmişti sezeryan olmuştum ve çok rahattı 3 aylıkken muayneye gittim doğumada gidecektim ama başka bi ildeyim burdaki doktorumuda sevdim
mehmet sühha bostancıya gidiyordum ben ama bıraktı artık hastaneyi. evet doğumevinin doktorları eğitim araştırmaya da gidiyor ben erdal beyi doğumevinde görmüştüm bir kez ama muayene olmadım.Hangi doktora gidiyordun?
Ben 2li testime oraya gittim Erdal çil e çok memnun kaldım..Gerçi Erdal çil doğumevinin doktoru
mehmet sühha bostancıya gidiyordum ben ama bıraktı artık hastaneyi. evet doğumevinin doktorları eğitim araştırmaya da gidiyor ben erdal beyi doğumevinde görmüştüm bir kez ama muayene olmadım.
dogumevine karar vermistim ama yarın altınovada sezeryan olacam kızlar
devlette son ana kadar sezeryan yok muayene yok catı icin
agrı cekerek gidecektim hastaneye sonra catı muayenesi yapılacak olmazsa sezeryana alınacaktım bosuna agrı cektigimle kalacaktım puf
ben de sadık beye gidiyorum,şimdilik memnunum ama umarım doğum için hemen sezeryana yönlendirmez,ada tıpta doğum yapan arkadaşlarımın hepsi sezeryan oldu,sadık beyde normal doğum yapan var mı,bilgi verirseniz sevinirim.
dogumevine karar vermistim ama yarın altınovada sezeryan olacam kızlar
devlette son ana kadar sezeryan yok muayene yok catı icin
agrı cekerek gidecektim hastaneye sonra catı muayenesi yapılacak olmazsa sezeryana alınacaktım bosuna agrı cektigimle kalacaktım puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?