Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Darisi basina buzdevri
Karar verdinizmi.digum.tarihime bizim.kucuk adam.acele etmezse tabi

Yarencim Aminnn inşallah hayırlısıyla, kolaylıkla.
Ama Sami Bey, Princesse erken gelebilir diyordu banada bunun gelmeye hiç niyeti yok daha diyor bakalım ne olacak :)
Perşembe günü tarih belirleyeceğiz inş öncesinde dediğin gibi aciliyet olmazsa. Cuma, cumartesi bebeğime kavuşmuş olabilirim ben de büyük ihtimalle.
Ben de oğluşumu öpüp, koklamak istiyorum güzel güzel inş...

Canım benim bizde aramızda olmanı çok istedik çok üzüldüm gelemiceni duyunca.
valla boşwer ve ben ceydayı hayret ve imrenerek izledik (RABBiM nazarlardan saklasın) yattı yuvarlandı yerlerde.bizim tembel tenekelerde kucağimizda oturdu durdu ceydanın yanina staja yollicam ecrini
Inşallah bidahaki sefere görüibebiliriz

Oyyy pricessimizde doğum yapmış çok sevindim canım ALLAH analı babalı büyütsün canım bahtı açık olsun altınovadamı doğum yaptın?müsait bi zamanda nasıl dogum yaptığını yazarsan zevkle okuruz
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl ömer iyimi bana müsait olunca ozelden numaranı atsana

Canım başın sağolsun nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah

Canim cik sevindim saglukla kavusmussun melegine mevlanm anali babali buyutsun ins
Saol canim ewet kucuk olmasi sikunti oldu.senindw gozunaydin bebisun iyi kg almis.saglikli olsunlar yeterki

Allah razi olsun nisacim

Ay ceyda gercekten cok.aktifti bence yaren gibi 6 ayliklen emeklicek o isigi gordum ben

Kevser nisa nisa siz umit beyden nasil.izlenim aldiniz
Benmi acaba cok iyi niyetli bakiyorum yada bizim artik birsene oldu cok slk gorusmekten dolayi iliskimi farkli oldu
Anlatilanlar cok ta hos degil
Ben zaten bir kez gittim canım ilk görüş iyi yönde. Benim için ama sonrası için bişey diyemiyorum.inşallah memnuniyet devam eder yanlız çok gewç aldılar bizi içeri randevu ssaatimizi baya geçmişti o konuda bozuldum biraz.
Ama savasa ayıp etmiş gerçekten hem umit bey hem yaser bey.

ayol 2 gün annemde kaldım neler olmuş neler

ay sorma savaş ben gülemiyorum ama pizza ve sucuğa çünkü malesef eşim ciddi dedi bütün bunları tek korkum bu yedirme merakının pizzayla sınırlı kalmaması üstelik tepkide verince vicdansız anne oluyorum :S

ya o kadar üzüldümki yazdıklarına küçücük yavrum ne sıkıntılar çekmiş bunca zamandır ümit beyi bu konuda kınıyorum ne olursa olsun idrara kesinlikle bakmalıydı ben bizim kız huysuz diye bahri beye gittiiğimde muayenede bişe çıkmayınca direk idrara baktı ki erkek bebeklerde idrar tahlili kolay bişe.yavrum bunca zamandır boşuna uykusuz kalmıyomuş meğer Rabbim şifa versin bol bol oku onu annesi nazarda değmiş olabilir inşallah sıkıntıları tez zamanda son bulur.sıra ümit beye gelince söz konusu bebeklerse o telefon ne tatilde ne de başka bi zaman kapalı olmamalıydı görünce en azından geri dönmeliydi muayneye gittiğinde öpüp koklamak kolay önemli olan yanında yokken şefkat göstermesi o küçücük bedenlerin başına herşey gelebilir sonuçta çok kızdım telefonu açmamasına.ayrıca benim eşimde gitmiyceksin bidaha ona diyo ben inatla bu ayda gittim ama bu seferde kusuyo diye reflü ilacı yazınca iyice kızdı birde yapışıklık geçmiş diyince :S allahtan kullanmamışım verdiği ilacı çocuğa boşuna hormon vericektim hemde cinsel organına sürülcek bi ilaç .ama yinede bazı hassas olduğu konular var onlarada bişey diyemiycem gitmek isteyenlerin içinide kaçırmamak lazım.diğer drlarada ve özellikle yasere sözüm yok bu kadar vicdansızlık olmaz bu konuda ümit bey diğer hastaları bekletmek pahasına acil durumda olan bebeğe öncelik verirdi ona da eminim yani.

ahh beysal teyzesi hasta olmana çok üzüldük çok geçmiş olsun biz sen geliceksin erdem beylede tanışıcaz diye çok süslenmiştik ama kısmette yokmuş :)gerçi sonra sıcak olunca çok dağıttık kendimizi :)

Hepiniz tecrübeli olduğunuzdan sormak istedim.
Sezeryan olursam spinal anestezi olacak aksilik olmazsa...
Ameliyat sonrası ödem olmaması için bu hafta nasıl beslenmemi önerirsiniz?

buzdevri gazlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış hurma ye bol bol su iç ve bence humanaya başla sütün çabuk gelsin

ayy princess çok duygulandım Rabbim sizi ayırmasın:) dünyanın en güzel mutluluğunu sende tatmışsın sonunda Rabbim gazsız hastalıksız sorunsuz bir bebek eylesin inş.

:) sizinkiler hanım bizimki kurtlu mübarek inşallah büyüyüncede zor zaptedeceğim bi kız olmaz

Allah razi olsun nisacim

Ay ceyda gercekten cok.aktifti bence yaren gibi 6 ayliklen emeklicek o isigi gordum ben

2 gündür dizlerinin üzerinde durmaya çalışıyo sanırım yaren gibi emekliycek bu da 6 ayı bitmeden teyzesi:)

Aksam babasi elaya ekmek yalatti. Ne yapiyorsun diye kizincada eee ekmekten birsey olmazki dedi... Bizimkinde yaninda pizzaya gecer kanimca

Bir cocuk dr u ve kadin dogum uzmani herzaman telefonunu acmali Allah muhafaza cocuk tikanot tehlikeli bir durum.olur benim aklima gelen ilk sey dr u aramaktir rabbim vermesin ama aklimda bulunsun sevgiyi ararim daha iyi
Kusan bir cocugq ilk bakilmasi gerekeb sey idrardir o konuda haklisin belkide cocuk ondan huzursuz

Sizin kiz 6 bitene kadar emekler yaren gibu on aylik yurur
Bak yaziyorum suraya(kk ya)

Aksam babasi elaya ekmek yalatti. Ne yapiyorsun diye kizincada eee ekmekten birsey olmazki dedi... Bizimkinde yaninda pizzaya gecer kanimca

:))öyle deme boswer onlar iyi baba biz gaddar ana.

:) bide uyusa nasıl büyüycek demekki bizim kız.bak saat kaç olmuş inat ediyo uyumuyo o kadar saat salladım uyudu ayağımda uyandı şaka gibi.enerji patlaması yaşıyo çocuk daha yapıcak çok iş var diyo zaar.emekliycemde yürüycemde...elayla nisada uyusunlar tabi bak rakipleri çalışıyo

Haha gece uykudasa emekleme moduna geciyirmu bari haha
Bu araa benim sebekte uyanik az burnu akiyor bugun iki uyku uyuudu simarip duruyor bana

Ela uyuyo sadece sirti yerde olsun yeterki. Biz ceydanin yurumesini bekliyoruz ozaman emekliyecek ela :)

Haha gece uykudasa emekleme moduna geciyirmu bari haha
Bu araa benim sebekte uyanik az burnu akiyor bugun iki uyku uyuudu simarip duruyor bana

ay gece kuşu oldu bunlar iyice.bizimkindede hafif bi akıntı var sanki babada sabah sümüklerini çekiyodu ondan mı geçti ne

Ela uyuyo sadece sirti yerde olsun yeterki. Biz ceydanin yurumesini bekliyoruz ozaman emekliyecek ela :)

uyumuyo dünden beri sanırım dişler çıkıcak artık

Kizlar yarun randavunuzkac ta bakalim.nasilgidiceksiniZ
Biswer katolig geldi bu arada:)

3 e doğru.yürüycez yaren sanırım :)

Sen oku surekli ceydayi... Bu kadar harekete gulucuge nazar deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…