günaydın kızlarr dün havayı güzel görünce bizde oğlumla gezmeye gittik.bebek ve hamile yokyu gittiğimiz yerde.
yarın aşımız var bu 3.ay aşısı ateş yapıyor mu 2.ay gibi zorlu mu
günaydın kızlarr dün havayı güzel görünce bizde oğlumla gezmeye gittik.bebek ve hamile yokyu gittiğimiz yerde.
3. Ay asi yok canim. Saglik ocagindan boy ve kiloya bakiyorlar sadece. Sana tetanoz vurabilirler ama. Birde Rota asisi var. Oda istege bagli agiza damlatiliyor. Elada sorun yapmadi.günaydın kızlarr dün havayı güzel görünce bizde oğlumla gezmeye gittik.bebek ve hamile yokyu gittiğimiz yerde.
Gelince yaz bize canimIyi yapmissiniz.cnm
3.ay asi zorlu degil.diye biliyorum
Arasta sanirim.bronsit oldu
Umit beye gidicez bugun
Ogluşundan haber varmı canım.bugün ve yarından umutluyum ben ama hayırlısı haberdar et bizi
Nisacım birazdan doktora gidiyoruz.
Annem, ablam, eşim hazır takım halinde evde yanımdalar. Bekleyecekler hastanede de :)
Dönüşte gelişmeleri haber vereceğim Size inş.
Ama oğlan çok hareketli ve hala çok yukarda, hafta başını da bekleyelim diyebilir doktorum. Hayırlısı, kolayı Allah'tan inşallah...
Rota aşisindanmi bahsediyosun canim 3. Ay aşısı derken ben oniu yaptırmadım
3. Ay asi yok canim. Saglik ocagindan boy ve kiloya bakiyorlar sadece. Sana tetanoz vurabilirler ama. Birde Rota asisi var. Oda istege bagli agiza damlatiliyor. Elada sorun yapmadi.
No su varsa arayıp sorsana canım ne aşisiymiş bu.rota aşisini dişardan kendin aliyosun zaten sağlik ocagına getiriyosun ağızdan damlatıyolar ben öyle biliyorum.fiyatida 160 mi 140 mi neydi boswer yaptirdi daha iyi biliriyide beni sağlık ocağı çağırdı rotayı sağlık ocağı yapmıyor ki bizde zaten 3,5 aylığız ee ne aşısı şimdi bu
Annem, ablam, eşim hazır takım halinde evde yanımdalar. Bekleyecekler hastanede de :)
Ama oğlan çok hareketli ve hala çok yukarda, hafta başını da bekleyelim diyebilir doktorum. Hayırlısı, kolayı Allah'tan inşallah...
iyide beni sağlık ocağı çağırdı rotayı sağlık ocağı yapmıyor ki bizde zaten 3,5 aylığız ee ne aşısı şimdi bu
Umit beye gitmek iyi oldu canim.sonucta arasin durumuna Hakim. Bizim yasadigimiz sorunlari Sende yasiyacaksin diye birseyde yok. Iyi ettin iyi :)kızlar dr dan geldık
umıt amcası oğlumu muayne ettı cok hafıf bır daralma sz konusuymus yanı bronsıt baslangıcıyms gecen aykı gıbı sıddetlı degıl de(bosver gecen ay dıyınce aksam konustıgumuz aklıma geldı takıp anlamında)
hava yada antıbıyotık vermıcem dedı hemen pc den cts sabahına saaıtımızı yazdı yenıden bakıcam dedı
bıze uzun uzun anlattı
arasın bronşları darmış grıp olduğunda dolup bronsıte cevırıyormus eger bu sekılde devam eder tekrarlarsa 4 ıle 6 ay arasında broşlarını genısletmek adına tedaviye basıcaz dedı
fıs fıs ı gosterdı yıkıldım astım lı ların kullandıkları fıs fıs tı ne yanı dedım aras astımmı asla dedı astım olsa astım krızı our tıkanır ve bunu sureklı kullanma durumunda olursunuz dedı
bız sadece dar olan bronşları acıcaz dedı
10 ccugumdan 8 ı kreş yasına kadar alerjik bronsıtı atlatıyor bızım adamda atlatıcak dedı
ben orda yıkıldığı ıcın karamsarlık yok annesı dedı bızden haberler bu sekılde kızlar
bu sefer on yargı ıle gıttım bakalım ama yok cok verımlı ve acıklaıcı bır muayneydı
bır sayfada ıncelemem ıcın yazı verdı kendı hazırlamış onu ıncele dedı
Umit beye gitmek iyi oldu canim.sonucta arasin durumuna Hakim. Bizim yasadigimiz sorunlari Sende yasiyacaksin diye birseyde yok. Iyi ettin iyi :)
Arasin hastaligina tam Teshis konulmasi ve tedaviye erkenden baslanmasi cok guzel. Senin icini rahatlatmis Umit bey cok sevindin
Kızlar, Cumartesi sabahı 10.30' da bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah..
Doktor bey hafta sonunu riske atmak istemedi. Kordon sarkması riski had safhada çünkü, iyice aşağıya sarkmış...
Aklınıza gelirse yarın cuma dualarınızı bekliyorum...
Hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?