adatıp serdıvan tarafında .berbat.kımse ılgılenmedi. 2 gunn kaldıkda dogum ıcın.
Iyi yapmissiniz.cnm
3.ay asi zorlu degil.diye biliyorum
Arasta sanirim.bronsit oldu
Umit beye gidicez bugun
kızlar dr dan geldık
umıt amcası oğlumu muayne ettı cok hafıf bır daralma sz konusuymus yanı bronsıt baslangıcıyms gecen aykı gıbı sıddetlı degıl de(bosver gecen ay dıyınce aksam konustıgumuz aklıma geldı takıp anlamında)
hava yada antıbıyotık vermıcem dedı hemen pc den cts sabahına saaıtımızı yazdı yenıden bakıcam dedı
bıze uzun uzun anlattı
arasın bronşları darmış grıp olduğunda dolup bronsıte cevırıyormus eger bu sekılde devam eder tekrarlarsa 4 ıle 6 ay arasında broşlarını genısletmek adına tedaviye basıcaz dedı
fıs fıs ı gosterdı yıkıldım astım lı ların kullandıkları fıs fıs tı ne yanı dedım aras astımmı asla dedı astım olsa astım krızı our tıkanır ve bunu sureklı kullanma durumunda olursunuz dedı
bız sadece dar olan bronşları acıcaz dedı
10 ccugumdan 8 ı kreş yasına kadar alerjik bronsıtı atlatıyor bızım adamda atlatıcak dedı
ben orda yıkıldığı ıcın karamsarlık yok annesı dedı bızden haberler bu sekılde kızlar
bu sefer on yargı ıle gıttım bakalım ama yok cok verımlı ve acıklaıcı bır muayneydı
bır sayfada ıncelemem ıcın yazı verdı kendı hazırlamış onu ıncele dedı
Kızlar, Cumartesi sabahı 10.30' da bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah..
Doktor bey hafta sonunu riske atmak istemedi. Kordon sarkması riski had safhada çünkü, iyice aşağıya sarkmış...
Aklınıza gelirse yarın cuma dualarınızı bekliyorum...
Hakkınızı helal edin.
geçmiş olsun yarencik Allah şifa versin kuzuya.sen dr una güvenmeye devam et sizin durum farklı bunca zamandır hep olumlu sonuç almışsınız ümit bey arası iyice tanır hale gelmiş.hem sizin genellikle alerjik ve bronşit gibi sorunlarınız oldu ümit beyde o konuda uzman zaten.bizim dediklerimizden içini kaçırma sizin muhabbette farklı boyuta gelmiş artık arkadaş gibi olmuşsunuz :)
canım Rabbim ikinizide hayırlısıyla kurtarsın birbirinize kavuştursun sağlıcakla inşallah.hiçbişeyi takma kafana bebeğine odaklan herşey çok güzel olur ikiniz içinde inşallah :) bol bol oku sen bebeğinede kendinede bende aklıma her geldiğinde dua edicem ikiniz içinde inşallah.hakkkım varsa üzerinde helali hoş olsun
cok uzuldum canım gerçekten güzel bır doğum hıayesı olmamış anlasılan
kızlar dr dan geldık
umıt amcası oğlumu muayne ettı cok hafıf bır daralma sz konusuymus yanı bronsıt baslangıcıyms gecen aykı gıbı sıddetlı degıl de(bosver gecen ay dıyınce aksam konustıgumuz aklıma geldı takıp anlamında)
hava yada antıbıyotık vermıcem dedı hemen pc den cts sabahına saaıtımızı yazdı yenıden bakıcam dedı
bıze uzun uzun anlattı
arasın bronşları darmış grıp olduğunda dolup bronsıte cevırıyormus eger bu sekılde devam eder tekrarlarsa 4 ıle 6 ay arasında broşlarını genısletmek adına tedaviye basıcaz dedı
fıs fıs ı gosterdı yıkıldım astım lı ların kullandıkları fıs fıs tı ne yanı dedım aras astımmı asla dedı astım olsa astım krızı our tıkanır ve bunu sureklı kullanma durumunda olursunuz dedı
10 ccugumdan 8 ı kreş yasına kadar alerjik bronsıtı atlatıyor bızım adamda atlatıcak dedı
ben orda yıkıldığı ıcın karamsarlık yok annesı dedı bızden haberler bu sekılde kızlar
bu sefer on yargı ıle gıttım bakalım ama yok cok verımlı ve acıklaıcı bır muayneydı
Doktor bey hafta sonunu riske atmak istemedi. Kordon sarkması riski had safhada çünkü, iyice aşağıya sarkmış...
Hakkınızı helal edin.
sagol cnm benım
aslında ıcımız rahat ettıgı noktada senın kardesınden olan tecrübenden dolayı o dalda ıyı olması
tazeanne kardesının astım rahatsızlıhı gectımı umıt beyın de dedıgı gıbı tıkanma atak yasıyormuydu
canım benim kardeşim bursa araştırmada tedavi oldu ümit beye çok gitmedi annemler istanbula prof Elif Dağlı varya meşhur ona gidiyolardı en çok onun ilaçları iyi geldi ama sonra kardeşim balıkesirde kalınca orda tedaviye devam etti.ama çok kötü nöbetler geçiriyodu annemin başında sabahladığını çok iyi hatırlıyorum Allah korusun sizinki öyle olmaz inş. geçti şimdi kardeşimin ama ev toz olsun polen mevsimi gelsin tıkanıyo yine ara ara kullanıyo nefes ilacıda
Merhaba kızlar inş hepinizde iyisinizdir benii sorarsanız iyi olmaya çalışıorum kızım artık benimle o dünyanın en muhteşem şeyiymiş bunu anladım 22 sinde doum yaptım sabırsız kızım erken geldi bi fırsat bulup yazamadım buraya şimdide onu emzirdim iki dk bakiim dedim kızlar
Sagolun kizlar
Tum.olmuslerimiz nur icinde yatsin insalla
Hakkınızı helal edin.
Napıyosun canım nasıl gidiyo bebişle.uslumu kızın adını ne koydunuz doğum sonrası nasılsın merak ediyorum
Hakkınızı helal edin.
Canim Allah kurtarsn hic korkma sıknti yapma bebegini gormenin kucagina almann duygusu muthis onun kokusu duygusu herseyiyle dunyanin en guzel vargili bbi haftadr kizimi sewerken hala duygulaniorum minick yuzu elleri ayaklari alip canima sokasm gelio
Canim bakiioorm ama bi turlu yazamiorm bnde kizmda anlayamadik daha ne oldugumuzu babasi tugce koydu kizinin adini bn ii sayilirm da kizmda yenidogan sariligi biraz yuksek cikti kontrol altinda onunla ugrasioruz emzirmeye calisiorm surekli hastaneye gidiorz kizim biraz aglak bu gun bi haftalik oldu teyzesi
canım benim ancak yazabildim çok sevindim saatler kaldı yavrunu kucağına almana inşallah,dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar, Cumartesi sabahı 10.30' da bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah..
Hakkınızı helal edin.
kızlar dr dan geldık
bıze uzun uzun anlattı
canım benim ancak yazabildim çok sevindim saatler kaldı yavrunu kucağına almana inşallah,dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yarencim erken teşhis olması çok iyi olmuş en azından ilerlemeden önlemini alırsınız.
üzme kendini astım dememişki.inşallahta öyle bi aşamaya gelmeden iyileşir kuzucuk
ümit beyin ilgili davranmasınada sevindim ben gittiğimde de iyi davrandı ama bi vakit bulup götüremedim bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?