aa cnm bu ne uzel bı haber böyle demek kızın olucak he cok sevondım
tatlım neden karar degıştırdın dıger dr dan memnun kalmaınmı
sacık beyde ıyı bı dr ananemın dr u hep anlatır
sadece bıraz yoğun sanırım
ben de sadık beye gidiyorum,şimdilik memnunum ama umarım doğum için hemen sezeryana yönlendirmez,ada tıpta doğum yapan arkadaşlarımın hepsi sezeryan oldu,sadık beyde normal doğum yapan var mı,bilgi verirseniz sevinirim.
Canım saolasın..
Ertan bey yada Sadık bey arasında gidip geliyordum..Sadık beyi çok kişi önerince ona gittim..Evet çok yoğun 1 saat beklettii beni..Ama kız dedi ya herşey uçtu gitti.İyi ilgilendi beğendim.Ben zaten senin tavsiyenle adatıpta dığum yapmaya karar vermiştim..Doktorumuda buldum...
Birde sen 1000 lirayasezeryan yapmıştın dimi..Ek bir ücret talebi oldumu? 2 günmü yattın hastanede? Birde ücretler doktora göre değişiyormu?
merhaba, ben sakarya ya 5-6 ay önce taşındım. gitmediğim doktor kalmadı. orhan solakoğlu, metin mutlu, beyhekimde başka bir doktor... derken filiz dursun u söylediler zeynep kamil tecrübesi var diye gittim 4-5 sefer. her seferinde sadece 2 dk. ultrasonda bakıp beni gönderdi. ne tansiyon ne kilomun takibatını yapmadı. sürekli bebeğin başını ölçüp "başı büyük iri bebek iri bebek" diyip durdu 2 hafta önden gittiğini söyledi. bu sebeple normal doğum düşünürken sezeryan a yönlenmeye başladım. 3 hafta önce gittiğimde bana bebeğin 3 hafta önceki kilosunu sordu... bunun zaten kendi bilgisayarında yazıyor olması lazım diye düşündüm içimden. araştırırken sami kemik adını duydum, memnun kalanların hikayesini okudum ve sami beyden randevu aldım.. bugün ki randevumda filiz dursun un hakkımdaki hiçbir bilgiyi bilgisayara girmediğini, orda sadece adımın ve soyadımın yazdığını görüp şok geçirdim. ayrıca bebeğim 2 hafta önden değil, 1 hafta geriden geliyor.
kesinlikle tavsiye etmiyorum filiz hanımı. ayrıca sağlık bakanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum.
aa cıddımısın eger bukadar ufak şeylerıde ıhmal sözkonusu ıse farklı bı sorun cıkarsa nasıl guvenılır
benım dr um her ay ben demeden bebegın önceı ksmını söyleyıp aradakı buyumeyı degerlendırıyodu her deerı gırıyodu
kı taaa kızımda olan kayıtlarıma bıle bakıyodu kac kg doğmuş vb 2.amelıyata gırdıgımde bıle kızımın kacıncı dakıkada agladıgını bıle söyleı
helekı usg arsında bu kadar fsrk olması ımkansız bence sezeryana yönlendırk amaclı yapmış olabılır bence zamanında faretmısın cnm dr a guven çok önemlı
ben dr uma hep sonsuz guvendım ıc kafamda sou ısaretı kalmadı
en kötüsü de bebek zaten iri diye mevcut vitaminimi içmiyordum. bebeğe gereksiz kilo aldırıyor demişti bana. bilseydim eğer, beslenme düzenime ve vitaminime ona göre özellikle dikkat ederdim. sen hangi doktora gidiyorsun cnm?
ben de sadık beye gidiyorum,şimdilik memnunum ama umarım doğum için hemen sezeryana yönlendirmez,ada tıpta doğum yapan arkadaşlarımın hepsi sezeryan oldu,sadık beyde normal doğum yapan var mı,bilgi verirseniz sevinirim.
Canım saolasın..
Ertan bey yada Sadık bey arasında gidip geliyordum..Sadık beyi çok kişi önerince ona gittim..Evet çok yoğun 1 saat beklettii beni..Ama kız dedi ya herşey uçtu gitti.İyi ilgilendi beğendim.Ben zaten senin tavsiyenle adatıpta dığum yapmaya karar vermiştim..Doktorumuda buldum...
Çok yoğun gerçekten ben muaynanesine gidiyodum kapatmış en son hastaneye gittiğimde 1.5 saat bekledim
Birde sen 1000 lirayasezeryan yapmıştın dimi..Ek bir ücret talebi oldumu? 2 günmü yattın hastanede? Birde ücretler doktora göre değişiyormu?
kızlar mandalına01 bugun bebegını kucagına alıcaktı ınşalla hayırlı haberlerle gelır
Sadık bey normal doğuma girmiyor ebeler yaptırıyor benim ters olduğu için sezeryana karar verdi
Ada tıpta sezeryan 600 lira 2 gece emekli sandığı gerçi bizim güvenceye göre değişiyor olabilir doktorlar ek ücret almıyor
mandalina sabah bebeğini dünyaya getirdi canım..Bebeğinde mandalinanında sağlığı iyiymiş..
ayrılmış canım 6 aylık bi eğitime gitmiş 6 ay sonra gelecekmiş amaSüha bey ayrılmışmı hastaneden aa kötü olmuş...Bende süha beye gidecektim ameliyetı olduğundan yerine erdal çil vardı..Tavsiye ederim..Özel doktor gibi ilgilendi
uvvv özel hastanede bu kadar dikkatsizlik ve önemsemezlik şaşırdım doğrusu. sami beye gidiyorum bende çok iyi bir doktor bencemerhaba, ben sakarya ya 5-6 ay önce taşındım. gitmediğim doktor kalmadı. orhan solakoğlu, metin mutlu, beyhekimde başka bir doktor... derken filiz dursun u söylediler zeynep kamil tecrübesi var diye gittim 4-5 sefer. her seferinde sadece 2 dk. ultrasonda bakıp beni gönderdi. ne tansiyon ne kilomun takibatını yapmadı. sürekli bebeğin başını ölçüp "başı büyük iri bebek iri bebek" diyip durdu 2 hafta önden gittiğini söyledi. bu sebeple normal doğum düşünürken sezeryan a yönlenmeye başladım. 3 hafta önce gittiğimde bana bebeğin 3 hafta önceki kilosunu sordu... bunun zaten kendi bilgisayarında yazıyor olması lazım diye düşündüm içimden. araştırırken sami kemik adını duydum, memnun kalanların hikayesini okudum ve sami beyden randevu aldım.. bugün ki randevumda filiz dursun un hakkımdaki hiçbir bilgiyi bilgisayara girmediğini, orda sadece adımın ve soyadımın yazdığını görüp şok geçirdim. ayrıca bebeğim 2 hafta önden değil, 1 hafta geriden geliyor.
kesinlikle tavsiye etmiyorum filiz hanımı. ayrıca sağlık bakanlığına şikayet etmeyi düşünüyorum.
kızlar ben 28 gün önce doğum evinde vakumla normal doğum yaptım .doğumdan önce ısrarla doğum evinde doğum yapmak istemiştim normal doğum istediğim için.özele hep beyhekim neşe çakmakcıya kontrole gittim.ama keşke doğum evinde doğum yapmasaydım.o anda pişman oldum ebeler üstüme mi çıkmadı yerlerde mi ıkınmadım neler neler yaşadım.6 saat sancı çektim.çocuk gelmeyince vakumla doğdu .keşke sezeryan olsaydım dedim ama iş işten geçmişti.gerçi bana kimse sezeryan ol demedi doğum evinde.bebeğim 3550 boyu 51 cm di ama birsürü dikişim var .doğum evinde doğum yapmak çok zor ama benim gibi illede normal doğum istiyorum özele gidip sezeryan olamam derseniz deneyip sizde tecrübe edebilirsiniz.belki de benim ağrı eşiğim çok düşük ben çok fazla etkilendim hala rüyalarıma giriyor titreye titreye uyanıyorum .en az beş çocuk istiyordum artık yeter diyorum.ama normal yapıp da doğum evinde çok rahat doğuranlarda var .belki benimle alakalı bir durum bilmiyorum.ama doğum evi yanlış tercih oldu benim için
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğini canım. doğum sırasında yaşadıklarını okudumda içim ürperdi bi anda. arkadaşım ben doğumevinde kontrole gidince bile psikolojik olarak etkileniyorum doğumda düşünemiyorum bilekızlar ben 28 gün önce doğum evinde vakumla normal doğum yaptım .doğumdan önce ısrarla doğum evinde doğum yapmak istemiştim normal doğum istediğim için.özele hep beyhekim neşe çakmakcıya kontrole gittim.ama keşke doğum evinde doğum yapmasaydım.o anda pişman oldum ebeler üstüme mi çıkmadı yerlerde mi ıkınmadım neler neler yaşadım.6 saat sancı çektim.çocuk gelmeyince vakumla doğdu .keşke sezeryan olsaydım dedim ama iş işten geçmişti.gerçi bana kimse sezeryan ol demedi doğum evinde.bebeğim 3550 boyu 51 cm di ama birsürü dikişim var .doğum evinde doğum yapmak çok zor ama benim gibi illede normal doğum istiyorum özele gidip sezeryan olamam derseniz deneyip sizde tecrübe edebilirsiniz.belki de benim ağrı eşiğim çok düşük ben çok fazla etkilendim hala rüyalarıma giriyor titreye titreye uyanıyorum .en az beş çocuk istiyordum artık yeter diyorum.ama normal yapıp da doğum evinde çok rahat doğuranlarda var .belki benimle alakalı bir durum bilmiyorum.ama doğum evi yanlış tercih oldu benim için
kızlar ben 28 gün önce doğum evinde vakumla normal doğum yaptım .doğumdan önce ısrarla doğum evinde doğum yapmak istemiştim normal doğum istediğim için.özele hep beyhekim neşe çakmakcıya kontrole gittim.ama keşke doğum evinde doğum yapmasaydım.o anda pişman oldum ebeler üstüme mi çıkmadı yerlerde mi ıkınmadım neler neler yaşadım.6 saat sancı çektim.çocuk gelmeyince vakumla doğdu .keşke sezeryan olsaydım dedim ama iş işten geçmişti.gerçi bana kimse sezeryan ol demedi doğum evinde.bebeğim 3550 boyu 51 cm di ama birsürü dikişim var .doğum evinde doğum yapmak çok zor ama benim gibi illede normal doğum istiyorum özele gidip sezeryan olamam derseniz deneyip sizde tecrübe edebilirsiniz.belki de benim ağrı eşiğim çok düşük ben çok fazla etkilendim hala rüyalarıma giriyor titreye titreye uyanıyorum .en az beş çocuk istiyordum artık yeter diyorum.ama normal yapıp da doğum evinde çok rahat doğuranlarda var .belki benimle alakalı bir durum bilmiyorum.ama doğum evi yanlış tercih oldu benim için
cnm benı ya okurken ıcım cok kötu oldu ya ınsanın en guzel en öze gununun bu şekılde gecmesı benı cok uzdu gercekten
ruyalarına gırmesı falan offf
bıkac kere yazdık cnm yaşananları ama gercekten demek tecrube etmem gerekıyomuş gecmışe kaldı artık cnm benım
benım sahıt oldugum tek normal doğum ablamınkıydı kapının önundeydım ama dr un verdıgı o moral motıve psıkolojık destek bambaşkaydı
neyse tatlım gerıde kaldı artık ama bak mutlaka özele kontrole gıt ben bı haftalıken ve 40 gunlukken ıkı kere gıttım doğum eve gıden arkadAŞIMIN ICINDE plesnta parca kaldı 2 kere kurtaj oldu gunlerce hastanede yattı eşi dava acmayı duşunuyo
eee bebış nasıl cnm alıştınızmı bırbırınıze varmı duzenınız nasıl
bak dr ıhtıyacın olursa cnm ben 3 dr denedım ve cok ıyı bı dr da buldum
Dr.unuzun adini ogrenbilir miyim mahsuru yoksa..bizim dr.umuzda adatipta ismail gocmen oglumun dogum dr.uydu ben cok memnunum kendisinden ama sizin dr.unuzuda merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?