Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

evet canım sıra bizde galiba en son ben alıcam bebeğimi kucağıma
Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun her türlü musibet ve kazalardan...

Amiinn,Allah yardımcınız olsun,inşallah memnuniyetle hatırladığınız bir doğum olur..
Çok heyecanlı

Amiinn,Allah yardımcınız olsun,inşallah memnuniyetle hatırladığınız bir doğum olur..
Çok heyecanlı

inşallah canım
benim 3. bebeğim olucak kısmetse
heyecandan çok endişelerim var biz geçtik o heyacanları yani
şeker taramasını sağlık ocaklarında yapıyolar en azından ben de hep öyle oldu

inşallah canım
benim 3. bebeğim olucak kısmetse
heyecandan çok endişelerim var biz geçtik o heyacanları yani
şeker taramasını sağlık ocaklarında yapıyolar en azından ben de hep öyle oldu

Rabbim sağlıkla umduğunuzdan iyi haberler nasip etsin o zaman..doğum gününü bilip beklemek heyecanlandırıyordur diye düşündüm :)
Sağlık ocağındaki bayana sordum yapmıyoruz dedi:44: Sadece Martta kontrolünüz var son tahlil,şeker sonuçlarınızla fln gelin dedi:44:

Allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Kevsercim

amin inşallah canım....
ben ilçede olduğum için dir belki beni arayıp çağırmışlardı hatta tahlil de yapıyoruz demişlerdi :44:

amin inşallah canım....
ben ilçede olduğum için dir belki beni arayıp çağırmışlardı hatta tahlil de yapıyoruz demişlerdi :44:

Nbr cnm bugun kontrol varmiydi
Bizimde s.o seker yukleme.yapmiyor
Bu arada isler ne durumda halledebildin mi

Nbr cnm bugun kontrol varmiydi
Bizimde s.o seker yukleme.yapmiyor
Bu arada isler ne durumda halledebildin mi

iyidir canım ne olsun konturolum haftaya inşallah
bende 2. gebeliğimde hastanede yaptılar bu sefer de sağlık ocağına çağırmışlardı
işlerin çoğunu halletim sayılır ama bilirsin ev işi bitmez bugün yap yarın gene aynı maalesef

Ay sorma cnm.hele bir yere gittin o gun supurmedin aman o ev ne hale geliyor
Canta hazirmi:)

Ay sorma cnm.hele bir yere gittin o gun supurmedin aman o ev ne hale geliyor
Canta hazirmi:)

valla bugünden sonra herşeye hazırlıklı olmam lazım ben gününden önce doğurmam ama genede belli olmaz
yakında annem babam gelicek doğuma
annem biraz titiz benimde adım çıkmış anasının kızı diye gelde pis ol şimdi
çantam da hazır değil malesef
bebeişin kıyafetleri yıkanıcak daha bu hafta halledicem inşallah...

Allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Kevsercim

pınarcım amin inşallah. çok sağol
senin doğum da olmuş, ne güzel. Rabbim sağlıkla büyütmeyi, huzur içinde zamanlar geçirmeyi nasip etsin. sürpriz yapmış sizlere ama sağlıklı olması en önemlisi. maşallah kuzuna, hep böyle devam etsin.
ben heyecanla pztesiye odaklandım, bekliyorum. kanam vs yok bende şimdilik. ilaca da devam edince az ağrılı geçiyor günler. bir tek yarınımız kaldı bakalım. kuzumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ben de.

yaa ne güzel aslında bekleyerek gitmek ben oğlumda da böyle aniden doğum yaptım kontrole gittim doğum oldu hep korkum aniden olmasıydı İnşallah bir sıkıntı olmadan bebeğini kucağına alırsın Allah sağ salim almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba kızlar Kandilinz mubarek olsun..Bn kaçamak kaçamak bakiorum yazışmalarınıza ama yazmaya fırsatım olmuo olsada hep yazılarım yarıda kalio
Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle Allah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bebişler nasip etsin
savas5482 Allah sanada şifa versin

buzdevri nasılda hemen serpiliveriolar dimi bnm kızım baya toparladı sarılığımız geçti çok şükür ama bu ara biraz huzursuz gazı var sanırım hep mızıldanio emerkende yada artık huyu öyle olucak anlayamiorum genel itibariyle iyiyiz geceleri uykusuz devam eşim saolsun çok yardımcı oluo yoksa napardım bilemiorum uykusuzluğa hiç dayanamiorum o düzene alışamadım daha öyle seninn yakışıklın nasıl nasıl gidio alışabildin mi sen uykusuzluk fln

Heyecandan uyuyamayan bir insan evladıyım. Bu saat oldu dön dön uyuyamadım hala. İlk doğumda da heyecanlıydım ama gayet rahat uyumuştum 1gece önce. Şimdi aklım bir yandan çınar'da; bensiz ne yapacak diye, diğer yandan toprak'ta; bir an önce kucağıma alayım diye. Şu annelik garip duygular yumağı.. kaç parçaya bölünebilir bir yürek ve o yürege ne kadar büyük sevgiler sığabilir yaşamadan bilemiyor insan..
Birkaç saat sonra hastaneye doğru yola koyulacağız. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

inşallah sorunsuz almışsındır bebeğini kucağına
böylece bir devir kapandı başka bir devir başladı sizin için hayırlı olsun...

insanın çocuğunu bırakıp gitmesi çok zor gerçekten senin oğlunda baya küçük benim kızım 6 yaşındaydı ben kızımı doğuma giderken bıraktığımda o uyuyordu doğumdan sonrada ziyaretime gelemedi
doğumevinde çocukları almıyorlar maalesef kaldığım odanın pencerisnden bakabilmiştim kızıma ağlaması hiç gözümün önünden gitmedi şimdi iki taneler o kadar çok endişelenmem gibime geliyor küçük kızımın yanında ablası olucak ve ona yol göstericektir

Rabbim evlatlarımızdan bizi bir daha hiç ayrı bırakmasın onlarsız bir dünyayı düşünemeyorum
hayırlı haberlerini bekliyoruz

kizlar nasilsiniz bakayim bebisler giderek buyuyor.dogum yaoanlar saglikla buyutsunker az kakanlarda saglijla dogursunlar insallah
yaren dun sizin oralardaydim whatsaptan msj sttim musaitsen ogkumla biraz ugruyalim demistim cvp vermeyince musait degilsin diye aramadim bende

gecen hafta ameliyat yaoaxak prof ile gorustuk isindim dr.a anestezi dr ilede gorustuk simdi araya sikistirip cagirmalarini bekliyoruz bakalim artik nezaman arayacaklar kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…