evet canım sıra bizde galiba en son ben alıcam bebeğimi kucağıma
Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun her türlü musibet ve kazalardan...
Amiinn,Allah yardımcınız olsun,inşallah memnuniyetle hatırladığınız bir doğum olur..
Çok heyecanlı
inşallah canım
benim 3. bebeğim olucak kısmetse
heyecandan çok endişelerim var biz geçtik o heyacanları yani
şeker taramasını sağlık ocaklarında yapıyolar en azından ben de hep öyle oldu
Muhtemelen doğum oldu. İnşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.
canım evet çok sağolun doğum oldu evet ama doğum pazartesi oldu 6 ocakta doğum yaptım saat 16.30 gibi kanamam oldu acilen hastaneye gittik sami beye de haber verdim hemen doğumhaneyi hazırlattı kendimi tam hazırlayamadan 18.20 de bebeğim doğdu:) bende telefonda acaba yarın olmazmı diye pazarlık yaptım ama kısmet böyleymiş iyikide olmuş dedi doktor bebek rahmimi yırtmak üzereymiş rahmin çok incelmiş dedi sami bey. tabi ilk doğum gibi değil ağrılarım daha fazla oldu sanırım enfeksiyonda var bugün beşinci günüm Allahtan bebeğim salıklı çok şükür Allah herkese rahat ve sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah
aaa ne güzelhadi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah. senin doğumun 18i imiş sanırım. umarım beni bir hafta daha bekletmez de ben de bu hafta kucağıma alırım kuzumu. epey yorucu oldu benim son zamanlarım. en geç cuma olsun istiyorum artık ama bakalım sami bey nasıl uygun görürse. belki de birlikte doğar bizim kuzular. yarın randevum var, neler söyleyecek bekliyorum merakla.
Muhtemelen doğum oldu. İnşallah her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz.
canım evet çok sağolun doğum oldu evet ama doğum pazartesi oldu 6 ocakta doğum yaptım saat 16.30 gibi kanamam oldu acilen hastaneye gittik sami beye de haber verdim hemen doğumhaneyi hazırlattı kendimi tam hazırlayamadan 18.20 de bebeğim doğdu:) bende telefonda acaba yarın olmazmı diye pazarlık yaptım ama kısmet böyleymiş iyikide olmuş dedi doktor bebek rahmimi yırtmak üzereymiş rahmin çok incelmiş dedi sami bey. tabi ilk doğum gibi değil ağrılarım daha fazla oldu sanırım enfeksiyonda var bugün beşinci günüm Allahtan bebeğim salıklı çok şükür Allah herkese rahat ve sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah
Aaa gercekten mi.cnm. hem gozun aydin hem.cok.gecmis olsun
Cok.sukurki bebegune saglicajla.kavusmussun
Ikiside sezeryandi degil mi benim.ikinci sezeryanim cok kolay gecmesine ragmen gecen arkadasimda dedi ikinci dogumda cok aha fazla agrisi olmus aglicak kadae
Eee bebisin nasil
Adini ne koyduniuz abiniz nasil
Rabbim sağlıkla umduğunuzdan iyi haberler nasip etsin o zaman..doğum gününü bilip beklemek heyecanlandırıyordur diye düşündüm :)
Sağlık ocağındaki bayana sordum yapmıyoruz dedi:44: Sadece Martta kontrolünüz var son tahlil,şeker sonuçlarınızla fln gelin dedi:44:
amin inşallah canım....
ben ilçede olduğum için dir belki beni arayıp çağırmışlardı hatta tahlil de yapıyoruz demişlerdi :44:
gözünüz aydın...
herşeyde vardır bi hayır kanamanın olması hem senin hemde bebeğinin leyhine sonuçlanmış çok şükür...
kısa zamanda iyleşirsin inşallah....
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeğine
Nbr cnm bugun kontrol varmiydi
Bizimde s.o seker yukleme.yapmiyor
Bu arada isler ne durumda halledebildin mi
iyidir canım ne olsun konturolum haftaya inşallah
bende 2. gebeliğimde hastanede yaptılar bu sefer de sağlık ocağına çağırmışlardı
işlerin çoğunu halletim sayılır ama bilirsin ev işi bitmez bugün yap yarın gene aynı maalesef
Ay sorma cnm.hele bir yere gittin o gun supurmedin aman o ev ne hale geliyor
Canta hazirmi:)
Allahım inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Kevsercim
Aaa gercekten mi.cnm. hem gozun aydin hem.cok.gecmis olsun
Cok.sukurki bebegune saglicajla.kavusmussun
Ikiside sezeryandi degil mi benim.ikinci sezeryanim cok kolay gecmesine ragmen gecen arkadasimda dedi ikinci dogumda cok aha fazla agrisi olmus aglicak kadae
Eee bebisin nasil
Adini ne koyduniuz abiniz nasil
bebişimiz çok iyi adını ırmak ayşem koyduk :) ayşe annemin adı diye ayşem koydum :) abimiz çok sevinçli inşallah da böyle gider kıskanmaz
gözünüz aydın...
herşeyde vardır bi hayır kanamanın olması hem senin hemde bebeğinin leyhine sonuçlanmış çok şükür...
kısa zamanda iyleşirsin inşallah....
Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bebeğine
çok sağol canım Rabbim sana da kolay doğum nasip etsin inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
pınarcım amin inşallah. çok sağol
senin doğum da olmuş, ne güzel. Rabbim sağlıkla büyütmeyi, huzur içinde zamanlar geçirmeyi nasip etsin. sürpriz yapmış sizlere ama sağlıklı olması en önemlisi. maşallah kuzuna, hep böyle devam etsin.
ben heyecanla pztesiye odaklandım, bekliyorum. kanam vs yok bende şimdilik. ilaca da devam edince az ağrılı geçiyor günler. bir tek yarınımız kaldı bakalım. kuzumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ben de.
Kızlar ara ara kısa aralıklarla girip okuyorum. Yazamadan çıkıyorum oğluşum çağırıyor.
Biz bugün 40 günü tamamladık çok şükür. Allah hamile arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah bu günlere erişmeyi..
Sami Bey'e gittim dün. Her şey yolundaymış çok şükür. Ameliyat sonrasını da sıkıntısız atlatmış olduk.
Nasıl rahatladım anlatamam. Hamilelik, sezeryan sonrası süreç, lohusalık hepsi geride kaldı artık bebeklerimizin gülücükleri, mis gibi teni ilgilendiriyor bizleri inşallah. Artık sıkıntılarımızın karşılığını alma zamanı :)
Allah herkese nasip etsin. Yavrularımıza, bizlere, sevdiklerimize sağlık versin inşallah.
Altınova hastanesinde muayene ücreti 57 lira olmuş bilgisi olmayanlar için yazmak istedim.
Princess Senin mis kokulun nasıl? Neler yapıyorsunuz?
Yaren oğluşun, kızın nasıllar? Biraz daha iyi misiniz?
Nisa teşekkür ederim güzel dileklerin için Senin ufaklıklar nasıllar?
Heyecandan uyuyamayan bir insan evladıyım. Bu saat oldu dön dön uyuyamadım hala. İlk doğumda da heyecanlıydım ama gayet rahat uyumuştum 1gece önce. Şimdi aklım bir yandan çınar'da; bensiz ne yapacak diye, diğer yandan toprak'ta; bir an önce kucağıma alayım diye. Şu annelik garip duygular yumağı.. kaç parçaya bölünebilir bir yürek ve o yürege ne kadar büyük sevgiler sığabilir yaşamadan bilemiyor insan..
Birkaç saat sonra hastaneye doğru yola koyulacağız. Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?