Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

aa gerçekten mı cn cok uzuldum sımdı
dun malum kandıldı mezarlığa zıyarete gıttık ordan da esımın koydekı anneannesını zıyarete okudum ama sana donemedım orda her an cekmıyor tel
l
herzaman beklerım arkadaşı
dr una ısınmana cok sevındım hersey yolunda gıdıcek ınsallla

kızlar bu arada kevser toprağı kucağına aldı ıkısıde cok sağlıklılar cok sukur toprak pasa cok tatlı...

ayy kevser canım Allaha şükürler olsun sağlıkla almışsın kucağına toprağı çınar ne yaptı acaba kardeşini görünce inşallah sağlığınız yerindedir..

tüm yeni doğum yapan arkadaşlar rabbim bebişlerinizede sizede sağlık versin bol bol sütünüz olsun inşallah

doğum yapacaklarında rabbim yar ve yardımcısı olsun..

biz uzun süredir giremedik ama farklı olaylar yaşıyorz şimdilik iyiyiz veee perşembe günü Allah nasip ederse sünnet olacaz dua edin sorunsuz atlatalım.. hepinizi öpüyorum...

oo erdem beyimiz adam oluyor hee hadi bakalım hayırlısıyla atlatın inş.

bende kandil akşamı diye tel den aramadım canım oralara arada geliyorum ben uğrarım nasipse birdahaki sefere

oo erdem beyimiz adam oluyor hee hadi bakalım hayırlısıyla atlatın inş.

Allahın izniyle teyzesi senin ameliyat ne zaman canım ben 2011 yılında olmuştum sağ tarafım tamamen alındı sol da bir kısım doku bırakıldı nodül vardı bende kanser riski vardı büyüktü şimdi tekrar nodül varmış ama ameliyat gerek yok dedi drum ben altınovada olmuştum Dr Ali TETİK bir sıkıntın olursa tavsiye ederim. İnşallah sıkıntısız atlatırsın.

hatunlar benim kv burda giremiyorum o yüzden nete hepinizi çok özledim.doğum yapan arkadaşlar hayırlı evlatlarınız olsun inşallah Kevser hep aklımdasın arıycam inş. seni ilk fırsatta aslında aklımda hastanede ziyaret etmek vardı ama kısmet olmadı malesef misafirim olduğu için

slm kızlar benimde konturolüm vardı herşey iyi gidiyor bebeğimin kilosu normal çıktı
daha bebek aşşağı inmemiş
epidural anestezi ile normal doğumu düşünüyorum ama tam karar veremedim
dr istersen yaparız dedi
kafam çok karışık hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
bebişimiz çok iyi adını ırmak ayşem koyduk :) ayşe annemin adı diye ayşem koydum :) abimiz çok sevinçli inşallah da böyle gider kıskanmaz

Rabbim analı babalı büyütsün,sağlıkla inşallah :) Gözünüzaydın :)

Maşallah
Böyle iyi haberler duyulsun hep inşallah..
Bu haftalarda zaman hızlanmaya başladı sanki birden ama sonlara doğru yine duracak galiba benim için
Epidural içinde bi zamanı var sanırım iğnenin o aşamalarda,tabii sen daha iyi biliyorsundur,ben daha oralara geçmedim en azından çok detaya inmedim :) Nasipse normal doğum istiyorum bende,sonradan farklı gelişmezse birşeyler..
Allah gönlüne göre nasip etsin,sende miniğinde sağlıkla,güzel hatırladığın bir doğumla atlatırsınız inşallah :)

Son düzenleme:
Haftaya şeker yüklemesini yaptıracağım..Sizin fikirlerinizi almak istedim..Doğumevini normalde hiç sevmiyorum ama şeker yüklemesi için orda yaptırsam mı diye düşünüyorum..
Yani karar veremedim doğumevinde mi yaptırsam,Altınovaya mı gitsem diye?:26:
Kendi doktoruma yakın olup sonucu onunla görmek daha iyi sanki..

inşallah canım rabbim gönlüne göre versin

yanında limon götürmeyi unutma

Amin canım cümlemizin..
Limon ne için?Bilemedim :26:

canım limonu şekerli su karışımının içine sıkmak için böylece içimi daha kolay oluyor
benim gibi şekerli içecekleri sevmiyorson iyi bir yöntem
bir zararı yok test için ben Dr sormuştum

canım limonu şekerli su karışımının içine sıkmak için böylece içimi daha kolay oluyor
benim gibi şekerli içecekleri sevmiyorson iyi bir yöntem
bir zararı yok test için ben Dr sormuştum

Teşekkür ederim aklımda olsun
Bende sevmem

Arkadaşlar ben de Sakaryalı bir anne adayıyım. Bebişim şu an 35 haftalık aranıza katılayım dedim. Valla zaman azaldı korkular arttı :)

Merhaba arkadaşlar, 27+4 haftalık hamileyim. Sakarya da temiz ve sağlıklı bir şekilde doğum yapılacak bir hastane öneren var mı ? Konunun ilk sayfalarındaki yorumları okudum ama üzerinden 3-4 sene geçmiş değişimler olmuştur mutlaka. Yeni doğum yapan arkadaşlar varsa bilgilerinden faydalanmak isterim

Arkadaşlar ben de Sakaryalı bir anne adayıyım. Bebişim şu an 35 haftalık aranıza katılayım dedim. Valla zaman azaldı korkular arttı :)
Merhaba gldnt7 aramiza hosgeldin nerdeyse yolu.tamamlamak uzersin nasil gidiyor dr un kim

Merhaba svgm aramiza hosgeldin
Son bir yildir topigimiz aktif pek cok dogum gerceklesti altin ova ile adatip hastanesinde dogimlarimizi gerceklestirdik
Ben adatip sevgi hanim ile hamileligimi tamamlayip.dogumumu o hastanede yaptim.bir sorun yasamadim
Siz simdiyenkadar hangi dr a gittiniz

Merhaba svgm aramiza hosgeldin
Son bir yildir topigimiz aktif pek cok dogum gerceklesti altin ova ile adatip hastanesinde dogimlarimizi gerceklestirdik
Ben adatip sevgi hanim ile hamileligimi tamamlayip.dogumumu o hastanede yaptim.bir sorun yasamadim
Siz simdiyenkadar hangi dr a gittiniz[/QUOTE]

Beyhekim de Neşe Çakmakçı benim doktorum, ama o hastaneden ayrılmış Median diye bir yere geçmiş. Orası nasıl bilmiyorum. Birde özel hastanelerde genellikle sezeryan yapılıyor diye duymuştum, ben normal istiyorum o yüzden kafam karışık.

merhaba hoşbuldum :) ewet az kaldı inşallah. Şimdilik iyi gidiyor gibi, inşallah sonuna dek böyle sürer. Bu arada doktorum Ersin Gürsel.

merhaba hoşbuldum :) ewet az kaldı inşallah. Şimdilik iyi gidiyor gibi, inşallah sonuna dek böyle sürer. Bu arada doktorum Ersin Gürsel.

benimde dr.um ersin gürsel oğlum 6.ayının içinde 5 ayı geride bıraktık.şuan hamile kalsam kesinlikle yine ersin bey e giderim.elide çok hafif ben çok diliş sancısı bile çekmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…