Rabbim analı babalı büyütsün,sağlıkla inşallah :) Gözünüzaydın :)
Maşallah
Böyle iyi haberler duyulsun hep inşallah..
Bu haftalarda zaman hızlanmaya başladı sanki birden ama sonlara doğru yine duracak galiba benim için
Epidural içinde bi zamanı var sanırım iğnenin o aşamalarda,tabii sen daha iyi biliyorsundur,ben daha oralara geçmedim en azından çok detaya inmedim :) Nasipse normal doğum istiyorum bende,sonradan farklı gelişmezse birşeyler..
Allah gönlüne göre nasip etsin,sende miniğinde sağlıkla,güzel hatırladığın bir doğumla atlatırsınız inşallah :)
kızlar bende 5 haftalık hamleyim altınovada şenol beye gidiyorum hiç memnun değlm hiç pozitif değil hep negatif yok düşük olabilir yok kese tam gözükmüyor dış gebelik olabilir çok moralimi bozuyor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakacaz dedi ama ona gitmeyi düşünmüyorum birde sami beyi deniyeceğim bakalım hayırlısı
Bende iki ay önce doğum yaptım altınova ve adatıp hastanesinde hamilelik takibim yapıldı ama riskli durumlarımdan dolayı araştırma hastanesinde sezeryanla doğum yaptım.. aylarca özel hastane dr gittik geldik sonucunda yiine devlete yönlendirdiler risk alamadılar. doğumun ne zaman nasıl olacagına biz karar veremiyoruz bebek nasıl isterse öyle oluyor..araştırmada prof.dr selçuk özden ve asistanları hepsi mukemmel özellikle aslı hanım..ben çok memnun kaldım tavsiye ediyorum.. banada iyi bir çocuk dr lazım arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz
kızlar bende 5 haftalık hamleyim altınovada şenol beye gidiyorum hiç memnun değlm hiç pozitif değil hep negatif yok düşük olabilir yok kese tam gözükmüyor dış gebelik olabilir çok moralimi bozuyor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakacaz dedi ama ona gitmeyi düşünmüyorum birde sami beyi deniyeceğim bakalım hayırlısı
Bayanlardan bende hamileyim,5+6 günlük,,adapazarında neşe hanıma gittim 1 yıl kadar,fakat arkadaşlarımdan da duyduğum sezaryene yönlendirdiği,geçen hafta adatıp'ta ertan beye gittim,memnun gibiyim,sizin önerebileceğiniz başka doktor var mı yada ertan bey hakkında duyduğunuz farklı bişiy var mı? Daha önce doğum evinde çalışmış...
Bayanlardan bende hamileyim,5+6 günlük,,adapazarında neşe hanıma gittim 1 yıl kadar,fakat arkadaşlarımdan da duyduğum sezaryene yönlendirdiği,geçen hafta adatıp'ta ertan beye gittim,memnun gibiyim,sizin önerebileceğiniz başka doktor var mı yada ertan bey hakkında duyduğunuz farklı bişiy var mı? Daha önce doğum evinde çalışmış...
Merhava hayatgzldr sende aramiza hosgeldin
Ertan beyle.ilgili olumsuz hic birsey duymadim yillar once ablaminda dr uydu oldukca memnundu hem.usg kaliteside oldukca guzel memnunsan dr arayisina girmemeni tavsiye ederim
Kendisinden memnun kalmaz yada kendisi olmadigi dirumda hemen yan odasindaki.sevgi hanimi.onerebikirim
Siz kesenizi.gordunuzmu?
hangi neşe hanım bende adatıptaki neşe aşıcıya gidiyorum
Hımmm,beyhekimdeydi, neşe çakmakçı şimdi özel bir merkeze geçmiş..
slm hanımlar ben sezaryanla doğum yapmayı düşünüyorum
sezaryanla doğum yapan arkadaşlara sorum olucak ne tarz bi anestezi uygulandı yan etkileri olarak neler yaşadınız
bir de çok ağrı oluyo mu iyleşme süresniz ne kadar :44:
Hoşbuldum..:)Hımm,evet Sevgi hanımın odasının önüde çok kalabalıktı,şimdilik olumsuz bişiy görmedim,sadece tahlil için 2 hafta daha süre verdi,acele etmedi,herkes tahlil sonucu karşılaştırınca benden de hemen istenmeyince o garip geldi,yoksa tahliller için sağlık ocağında yaptırıp gelebileceğimi,boşuna para vermeme gerek olmadığını söylediğinde sempatimi kazanmadı değil..:)keseyi gördük çok şükür,10 şubatta da tahlil vericem,
Hımmm,beyhekimdeydi, neşe çakmakçı şimdi özel bir merkeze geçmiş..
Aaaa nasil karar verdin birdeb
Benim.genel.anestesiydi slklnti yasamadim amelyat sonrasi cok xabuk.toparlandim ama su da varki gecen arkadasim zor ayildi agriya dayanamadi dicegim su ki kisiden kisiye degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?