Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bende Ersin beyden cok memnunum bakalım simdilik bizim normal doğum gözüküyor. Beyhekim hastanesinde olacak inşallah. Sizin doğum nerde olmuştu.

Bu arada bebeginizi Allah bagislasin. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Bende iki ay önce doğum yaptım altınova ve adatıp hastanesinde hamilelik takibim yapıldı ama riskli durumlarımdan dolayı araştırma hastanesinde sezeryanla doğum yaptım.. aylarca özel hastane dr gittik geldik sonucunda yiine devlete yönlendirdiler risk alamadılar. doğumun ne zaman nasıl olacagına biz karar veremiyoruz bebek nasıl isterse öyle oluyor..araştırmada prof.dr selçuk özden ve asistanları hepsi mukemmel özellikle aslı hanım..ben çok memnun kaldım tavsiye ediyorum.. banada iyi bir çocuk dr lazım arkadaşlar kimi tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
kızlar bende 5 haftalık hamleyim altınovada şenol beye gidiyorum hiç memnun değlm hiç pozitif değil hep negatif yok düşük olabilir yok kese tam gözükmüyor dış gebelik olabilir çok moralimi bozuyor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakacaz dedi ama ona gitmeyi düşünmüyorum birde sami beyi deniyeceğim bakalım hayırlısı

Bayanlardan bende hamileyim,5+6 günlük,,adapazarında neşe hanıma gittim 1 yıl kadar,fakat arkadaşlarımdan da duyduğum sezaryene yönlendirdiği,geçen hafta adatıp'ta ertan beye gittim,memnun gibiyim,sizin önerebileceğiniz başka doktor var mı yada ertan bey hakkında duyduğunuz farklı bişiy var mı? Daha önce doğum evinde çalışmış...

Bende Şenol Bey'e gidiyorum çok memnunum hiç olumsuz birşey yaşamadım kontrollerde onun açısından..Tabii bu sadece doktorla değil 2 taraflada alakalı,eğer istediği enerjiyi yakalayamadıysa hiç zaman kaybetmemeli insan..Sami beydende çok memnun kalan arkadaşlarım var,denemenizi tavsiye ederim..Allah iyi haberlerini nasip etsin bebişin..benim 7.haftamda doğum evinde doktor görememişti şaşkın,büyük ultrasona gönderdi ordaki doktor kalp atışını dinlettirmişti..Bazen birşeyi nasıl söyleyebileceklerini bile kestiremiyorlar sanırım..Doğumevine Allah düşürmesin diyenlerdenim,her şansımı denediğimde kötü bi tecrübeyle ayrılmıştım..

Son düzenleme:

Merhaba pitiloji aramiza hosgeldin sanirim.riskli bir durumun vardi cok sukur ki saglikla bebegini kucagina almissin ne mutludurki
Ben adatip Ali.umut numanogluna goturuyorum.oglumu.cok.memnunum bir denemeni tavsiye ederim
Egee arastirma.hastanesi dersen bisver ve taze anne senay hanuma.goturuyor.rutin kontrolleei icin

Merhaba esracim.aramiza hosgeldin
5 haftalik bir gebelik.icin cok talihsiz aciklamalar ki insanin o usg ye oturdugu an kalbinzaten yerinden cikicak gibinoluyir oglumun kesesini 5+4 te gorduk 7.hatta 8mhaftaya kadar gorulemeyebiliyor gec dollenme sonucu elektrik almadiysan devam etmeni onermem.dr na guvenmem.oldukca onemli
Sami beye giden arkadaslarimiz oldukca memnun bencede denemelisin
Oda olmazsa dr umu onerebilirim

Merhava hayatgzldr sende aramiza hosgeldin
Ertan beyle.ilgili olumsuz hic birsey duymadim yillar once ablaminda dr uydu oldukca memnundu hem.usg kaliteside oldukca guzel memnunsan dr arayisina girmemeni tavsiye ederim
Kendisinden memnun kalmaz yada kendisi olmadigi dirumda hemen yan odasindaki.sevgi hanimi.onerebikirim
Siz kesenizi.gordunuzmu?

slm hanımlar ben sezaryanla doğum yapmayı düşünüyorum
sezaryanla doğum yapan arkadaşlara sorum olucak ne tarz bi anestezi uygulandı yan etkileri olarak neler yaşadınız
bir de çok ağrı oluyo mu iyleşme süresniz ne kadar :44:

hangi neşe hanım bende adatıptaki neşe aşıcıya gidiyorum

Hoşbuldum..:)Hımm,evet Sevgi hanımın odasının önüde çok kalabalıktı,şimdilik olumsuz bişiy görmedim,sadece tahlil için 2 hafta daha süre verdi,acele etmedi,herkes tahlil sonucu karşılaştırınca benden de hemen istenmeyince o garip geldi,yoksa tahliller için sağlık ocağında yaptırıp gelebileceğimi,boşuna para vermeme gerek olmadığını söylediğinde sempatimi kazanmadı değil..:)keseyi gördük çok şükür,10 şubatta da tahlil vericem,

Aaaa nasil karar verdin birdeb
Benim.genel.anestesiydi slklnti yasamadim amelyat sonrasi cok xabuk.toparlandim ama su da varki gecen arkadasim zor ayildi agriya dayanamadi dicegim su ki kisiden kisiye degisiyor

Genelde.ole.oluyor kesw gorukdukten sinra kalp atisi icinngidildiginde tahliller goturuluyor bende idrar disi saglik ocakta yaptirdim
Ama sevgi hanim.kalp atsi icin iki.hafta degildi on gunlik kontrol.surecunde cagiriyo
Aslinda sende ole gidebikirsin tahlil.yapipta
6+4 te kalp atisi gormustuk.minik.oglumun

Hımmm,beyhekimdeydi, neşe çakmakçı şimdi özel bir merkeze geçmiş..

Bende Neşe Çakmakçı ya gidiyorum ama hep sezeryanla doğum yaptırıyormuş diye duydum, o nedenle doğumu başka bir hastanede yapmayı düşünüyorum. Neşe Hanım çok iyi çok ilgili ama sezeryanla doğum son tercihim.

Aaaa nasil karar verdin birdeb
Benim.genel.anestesiydi slklnti yasamadim amelyat sonrasi cok xabuk.toparlandim ama su da varki gecen arkadasim zor ayildi agriya dayanamadi dicegim su ki kisiden kisiye degisiyor

aslında tam karar vermedim düşünüyorum sadece doğum sonrası rahat olucaksam sezaryanı tercih edicem büyük ihtimal
40 haftayı tamamladım ama bebek daha aşşağı inmedi suni sancıyla normal anca doğururum bu gidişle
Dr bir hafta içinde doğum yapmamı öneriyor bebek açısından sıkıntı oluşmasın diye
dün biraz sancı yaşadım(GAZ SANCISIYDI ) doğumlarda yaşadıklarım aklıma geldi tırstım
offf hayırlısıyla bi doğursaydım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…