Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canim.sende kendince haklisin tabi ama.kar zarar dersek biri dogum once biri dogum aonrasi benim toparlanmam cok kolay oldu ama arkadasim gecen sezeryan oldu sinrasinda kulaklarimi iyi cinlatmis :)
Sen iki normal.dogumu yapmis.kadinsin bence bunuda yaparsin

evet doğum evi çok kötüymüş arkadaşımın ablası geçen hafta doğum etmiş kadın az daha kafayı yiyecektim demiş ebeler çok kötü davranıyormuş felan tamam dedim anlatma zaten kafamda bir sürü soru korku felan bilemiyorum şimdi 2 hafta nasıl bekliyeceğim bebişimin kalbini dinlemek için ya atmazsa ya boş gebelikse çok korkuyorum kızlar

yaren hanım hoşbuldum sizin doktorunuz kim acaba

Simdilik hersey yolunda ole dusun insalla keseyide kalp atisida goruceksiniz ilk gebelikmi
yaren hanım hoşbuldum sizin doktorunuz kim acaba

Adatip sevgi hanim
Bir daha kontrile ne zanan gidiceksiniz

Herkese iyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun oldu giremedim ama malum dogum telaşı, yenidoganlı günler, abimizin adapte süreci falan derken hiç vaktim olmadı yazmaya.
Biz iyiyiz şükür. Çınar kardeşini çok güzel karşıladı, öpüyor kokluyor seviyor. Ama yavaş yavaş benim ilgimi paylaştıgının farkına varıyor ve bu durumdan pek hoşlanmadı. Biraz hırçınlaşmaya, sebepli sebepsiz hüngür hüngür aglamaya falan başladı. Hali beni oldukça üzse de konuştugum herkes bunun gayet dogal bir süreç oldugunu ve zamanla her şeyin yoluna girecegini söylüyor.
Dün itibariyle annemler gitti ve pztesiye ladar kuzularımla başbaşayım. Bugün gayet iyi geçti. Minik kuzum zaten emzir, gazını çıkar, bırak uyusun modunda. O uyuyunca hemen çınar'la oyun faslı tabiki. Ara ara krize girip durduk yerde aglamaya başladı ama atlattık.
2çocukla yemek, temizlik vs nasıl yapılabilir hiç bilemiyorum ama henüz. Şimdilik kuzularıma yetsem benim için kafidir diyorum. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bende hafif bir lohusa duygusallıgı mevcut, olur olmaz her şeye aglayabilme potansiyelim var gün içinde. Ama çınar'ın dogumundan sonra yaşadıgım agır ruh hali yok, çok şükür ki. bugünkü yalnızlık ve evin sakinligi de cok iyi geldi bana. 2cocukla hayat elbetteki kolay olmayacak ama kendi halimizde kalınca daha rahat düzenimizi kurabilecegimizi gördüm. Umarım öyle olur.
Bizden haberler böyle sizlerden ne haber? Herkes iyi mi? Kuzular nasıl? Umarım herkesin saglıgı ve huzur yerindedir.
En kısa zamanda görüşebilmek dilegiyle.. iyi geceler

Simdilik hersey yolunda ole dusun insalla keseyide kalp atisida goruceksiniz ilk gebelikmi

Adatip sevgi hanim
Bir daha kontrile ne zanan gidiceksiniz

13 şubatta bir dahaki kontrolüm bu kısmetse 3, cü doğumum olacak ilki 7 aylık erken doğum 2, sinde masada bayılmışım 3 cüde normal doğum istemiyorum korkuyorum sezeryan düşünüyorum ama emin değilim ben ıkınamıyorum doğumlarımda gücüm kuvvetim kesiliyoe

Merhaba kizlar...
Bugun kontrole gittik 10+6 gunluk. Doktor ense kalinliginin 1 bile olmadigini soledi. Ikili test yaptir ya da yaptirma demem dedi. Ama hicbir soru. Yok dedi. 10+ 6 gunlul ama 11+4 gorundugunu soyledi bas popo mesafesi 48.49 mm. Adatip ertan beye gidiyorum.. doktor bey istersen yapariz ama testler garanti degil dedi. Doktordan yaptirma der gibi bir izlenim aldim.. sizler ne yaptiniz? Ne oneriyorsunuz?

Ben 2 li ve 3 lü testi yaptırmadım görüşüm gereği. Ense kalınlığıda normal sınırlardaydı. Biraz Sizin hayat görüşünüz, psikolojinizle ilgili bir durum bu. Nasıl rahat edecekseniz öyle karar verin derim ben. Sağlıkla tamamına ersin inşallah...

Merhaba herkese,

Bebeğini sağlıkla kucağına alanları canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah bebeklerinizi...
Ben arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum. Biz 6 gün sona 2 aylık olacağız inşallah.. Şu an şükür her şey yolunda.
Çok keyifli geçiyor artık zaman.
Geçen hafta bir öksürükten sebep 4 gün doktor doktor gezdim. Sanırım Ali Mete de benim gibi alerjik bir bebekmiş
İnşallah sorun yaşamayız ilerde.
Herkes ve yavruları iyidir umarım.

Oh masalla.zaman nasilda cabuk geciyir agular baslamistir artik
Ali meteye buyuk gecmis olsun aman dikkat et cnm dr unuda.iyi sec dr umuz arasa 1.5 aykikken alerjik oldugunu alerjik.astim adayi oldugunu soykemisti tabi ozaman sozunden bile.hoslanmamistim sonucmu arasa astim.hastasi su anda on gundur astim tedavisina basldik
Simdi nasil.oldu ali.mete

Aaa ne guzel kac yaslarindalar cok. Icacici dogum hikayelerin yokmus bencede bir keeree daha yasamamak.adina sezeryan dohru bir tercih bencede
Pekala ilk bebegin erken old ikinci zamaninda mi .oldu
Bu arada 13 subata daha cok var sanki kesede daha gorulmedi sabredebilcekmisin

Cok ozlemisim arkadasim yazmani
Minik kuslarin iyi olmasi iyi hbrlerni almak brni mutlu ediyor
Cinar hafiftende olsa ruzgar estirmeye baslamis yavas yavas alisicak insalla cok sansliki senin gibi bir annesi var eminimki o dengeyi saglicaksindir
Yarende bende oldukca agir bir lohusa depresyonu yasamistim
Sanirim.ikincide zamn kalmiyir
Duzenini oturtugun uygun bir zamnda ziyaretinize gekicez insalla

Çok geçmiş olsun Canım ya Size de Aras'ta çok küçük astım çok hassas bir hastalık.
8 gün önce bir gece çok acayip bir öksürük ile başladı doktor maceramız. Ben kesin ciğerlerini üşüttüm çocuğun yalnız yıkarken acemiyim diye üzüldüm. O gece altınovada acile götürdük. Ama ciğerlerde boğazlarda bir şey çıkmadı.Ateşte yoktu. Hafta başı araştırma hastanesine götürdüm Burcu Hanıma öksürüğü takip etmeliyiz çok riskli 1,5 aylık bebek için dedi. Sonrasında 3 gün hep hastaneye gittim. Kulak burun boğaz doktoruna gittim. Alerjik bir öksürük ve henüz tam gelişmemiş soluk borusundan kaynaklandığı görüşündeler. 1,5 yaşına kadar gırtlak gelişiyormuş ve geçiyormuş tabi alerjik değilse. Şimdi hep takipte olacağız. Öksürük 4 gün sürdü azalarak şu an yok...

Zaten genelde ateş yoksa, ciğerler, boğazlar temizse bebekler alerjik bebek sınıfına giriyormuş

Onun dışında agular, kendine kendine çığlık atmalar, gülmeler, acayip sesler çıkarıp oynamalar başladı. Dönencelerle oyalanıyor baya. En çokta slingte gezmeyi seviyor. Günler çabucak geçiyor işte. Çokta keyifli hamd olsun.

Bende yaptırmadım.Zaten istemiyordum sadece tarama testi risk çıkıncada başka yollar ilerleyecek,ve sadece down sendromu için,ve hiçbir mudahale sansı yok..Şenol Bey'e gidiyorum onunlada o haftalarda konustuk anlattı,bende fikimi söyledim yaptırmadık..Aldırmayı hiç düşünmedim bu yüzden yaptırmadım..Tamamen seninle alakalı yani..

Canım benim çok sagol.
Ben de çınar'da çok ağır yaşamıştım lohuaa depresyonunu. 2.de tecrübeden midir nedir bilinmez daha rahatım. Sadece biraz fazla duygusalım o kadar. O da belki çınar'ın haline üzüldügümden.
Canım benim ne zaman isterseniz gelin beklerim. Çok da memnun olurum

Bende Ersin beyden cok memnunum bakalım simdilik bizim normal doğum gözüküyor. Beyhekim hastanesinde olacak inşallah. Sizin doğum nerde olmuştu.

benimki ada tıpta oldu hayırlısı olsun hakkınızda ama ersin beyle rahat edersiniz bnm sezeryandı sezeryan öncesi bile güldürdü yani ben dediğim gibi çok memnunum çok pozitif enerji aldım kendisinden
maşallah Ali Mete de kocaman adam olmuş artık zaman ne kadar çabuk geçiyor fazla gaz probleminiz yok sanırım aman olmasın da

Altınovada Sami Kemik ti doktorum hastaneyide dr da tavsiye ederim.

sami beyden çok memnun kalacaksın :)
Yukarıdada yazdığım igibi Sami Kemikdi dr um çok memnundum

ben spinal anestezi oldum yani belden aşağı çok memnundum 2 günde ayaktaydım Allaha şükür ağrım çok olmadı
Ah canım benim güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti rabbim en kısa zamanda düzenini kurmayıu nasip etsin inşallah kızlar gelirken benimde imkanım olurda gelirim öpüyorum çınarıda kardeşinide

kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli biz oğluşumla iyiyiz şükür sünnet olduk atlattık sayılır adam olduk artık :)

Canım sünnetiniz hayırlı ugurlu olsun. Rabbim damatlıgını da göstersin inşallah
Bizde durumlar 2çocuklu hayata adapte süreci şeklinde ilerliyor. Korktugum kadar kötü degil ama tabi günboyu hep bir koşturma halindeyim ama o da zamanla normale döner diye düşünüyorum. Birkaç gün yalnızdım ve yalnızken daha rahat bir düzende ilerliyoruz. Zamanla her şey rayına oturacak inşallah. Erdem kuzuyu ve seni öperim

Merhaba kızlar bnm yazmaya çok fırsatım olmuo bu aralar okuomiorumda kızım çok fena oldu saolsn kuzum hiç durmuo emzik veriim sussun diorum hastanedeyken emzk verdik almıştı şimdi onuda almio kaçtane emzk aldım hep öğürüo kusuo herşeye yalanio emziği yaklaştrnca diliyle iteklio biberonla mamada vermştm bi ara ama şimdi biberonuda almio napıcam bilmiorm
Ayın 22snde iki aymz oldu kontrola gittk aşılarımıza olduk
4800 olmuş kilo alıı ii dedi ebemz boyuda 56 cm olmuş gelişimi ii genel itibaryle sarılığımzda gitti bi sorunumuz yok pişiklerle başımz dertteydi çok hassas sanırım boynunun altı ve koltuk altları pişti zeytn yağı ve pişik kremyle onlarıda hallettk büyüyoruz işte kızlar

Kevser seninde hayırlı olsun mis kokulun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin dünyann en güzel varlıkları onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…