aslında tam karar vermedim düşünüyorum sadece doğum sonrası rahat olucaksam sezaryanı tercih edicem büyük ihtimal
40 haftayı tamamladım ama bebek daha aşşağı inmedi suni sancıyla normal anca doğururum bu gidişle
Dr bir hafta içinde doğum yapmamı öneriyor bebek açısından sıkıntı oluşmasın diye
dün biraz sancı yaşadım(GAZ SANCISIYDI ) doğumlarda yaşadıklarım aklıma geldi tırstım
offf hayırlısıyla bi doğursaydım :18:
Bende Şenol Bey'e gidiyorum çok memnunum hiç olumsuz birşey yaşamadım kontrollerde onun açısından..Tabii bu sadece doktorla değil 2 taraflada alakalı,eğer istediği enerjiyi yakalayamadıysa hiç zaman kaybetmemeli insan..Sami beydende çok memnun kalan arkadaşlarım var,denemenizi tavsiye ederim..Allah iyi haberlerini nasip etsin bebişin..benim 7.haftamda doğum evinde doktor görememişti şaşkın,büyük ultrasona gönderdi ordaki doktor kalp atışını dinlettirmişti..Bazen birşeyi nasıl söyleyebileceklerini bile kestiremiyorlar sanırım..Doğumevine Allah düşürmesin diyenlerdenim,her şansımı denediğimde kötü bi tecrübeyle ayrılmıştım..
Merhaba esracim.aramiza hosgeldin
5 haftalik bir gebelik.icin cok talihsiz aciklamalar ki insanin o usg ye oturdugu an kalbinzaten yerinden cikicak gibinoluyir oglumun kesesini 5+4 te gorduk 7.hatta 8mhaftaya kadar gorulemeyebiliyor gec dollenme sonucu elektrik almadiysan devam etmeni onermem.dr na guvenmem.oldukca onemli
Sami beye giden arkadaslarimiz oldukca memnun bencede denemelisin
Oda olmazsa dr umu onerebilirim
Simdilik hersey yolunda ole dusun insalla keseyide kalp atisida goruceksiniz ilk gebelikmievet doğum evi çok kötüymüş arkadaşımın ablası geçen hafta doğum etmiş kadın az daha kafayı yiyecektim demiş ebeler çok kötü davranıyormuş felan tamam dedim anlatma zaten kafamda bir sürü soru korku felan bilemiyorum şimdi 2 hafta nasıl bekliyeceğim bebişimin kalbini dinlemek için ya atmazsa ya boş gebelikse çok korkuyorum kızlar
yaren hanım hoşbuldum sizin doktorunuz kim acaba
Simdilik hersey yolunda ole dusun insalla keseyide kalp atisida goruceksiniz ilk gebelikmi
Adatip sevgi hanim
Bir daha kontrile ne zanan gidiceksiniz
Merhaba kizlar...
Bugun kontrole gittik 10+6 gunluk. Doktor ense kalinliginin 1 bile olmadigini soledi. Ikili test yaptir ya da yaptirma demem dedi. Ama hicbir soru. Yok dedi. 10+ 6 gunlul ama 11+4 gorundugunu soyledi bas popo mesafesi 48.49 mm. Adatip ertan beye gidiyorum.. doktor bey istersen yapariz ama testler garanti degil dedi. Doktordan yaptirma der gibi bir izlenim aldim.. sizler ne yaptiniz? Ne oneriyorsunuz?
Oh masalla.zaman nasilda cabuk geciyir agular baslamistir artikMerhaba herkese,
Bebeğini sağlıkla kucağına alanları canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah bebeklerinizi...
Ben arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum. Biz 6 gün sona 2 aylık olacağız inşallah.. Şu an şükür her şey yolunda.
Çok keyifli geçiyor artık zaman.
Geçen hafta bir öksürükten sebep 4 gün doktor doktor gezdim. Sanırım Ali Mete de benim gibi alerjik bir bebekmiş
İnşallah sorun yaşamayız ilerde.
Herkes ve yavruları iyidir umarım.
Aaa ne guzel kac yaslarindalar cok. Icacici dogum hikayelerin yokmus bencede bir keeree daha yasamamak.adina sezeryan dohru bir tercih bencede13 şubatta bir dahaki kontrolüm bu kısmetse 3, cü doğumum olacak ilki 7 aylık erken doğum 2, sinde masada bayılmışım 3 cüde normal doğum istemiyorum korkuyorum sezeryan düşünüyorum ama emin değilim ben ıkınamıyorum doğumlarımda gücüm kuvvetim kesiliyoe
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun oldu giremedim ama malum dogum telaşı, yenidoganlı günler, abimizin adapte süreci falan derken hiç vaktim olmadı yazmaya.
Biz iyiyiz şükür. Çınar kardeşini çok güzel karşıladı, öpüyor kokluyor seviyor. Ama yavaş yavaş benim ilgimi paylaştıgının farkına varıyor ve bu durumdan pek hoşlanmadı. Biraz hırçınlaşmaya, sebepli sebepsiz hüngür hüngür aglamaya falan başladı. Hali beni oldukça üzse de konuştugum herkes bunun gayet dogal bir süreç oldugunu ve zamanla her şeyin yoluna girecegini söylüyor.
Dün itibariyle annemler gitti ve pztesiye ladar kuzularımla başbaşayım. Bugün gayet iyi geçti. Minik kuzum zaten emzir, gazını çıkar, bırak uyusun modunda. O uyuyunca hemen çınar'la oyun faslı tabiki. Ara ara krize girip durduk yerde aglamaya başladı ama atlattık.
2çocukla yemek, temizlik vs nasıl yapılabilir hiç bilemiyorum ama henüz. Şimdilik kuzularıma yetsem benim için kafidir diyorum. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bende hafif bir lohusa duygusallıgı mevcut, olur olmaz her şeye aglayabilme potansiyelim var gün içinde. Ama çınar'ın dogumundan sonra yaşadıgım agır ruh hali yok, çok şükür ki. bugünkü yalnızlık ve evin sakinligi de cok iyi geldi bana. 2cocukla hayat elbetteki kolay olmayacak ama kendi halimizde kalınca daha rahat düzenimizi kurabilecegimizi gördüm. Umarım öyle olur.
Bizden haberler böylesizlerden ne haber? Herkes iyi mi? Kuzular nasıl? Umarım herkesin saglıgı ve huzur yerindedir.
En kısa zamanda görüşebilmek dilegiyle.. iyi geceler
Aaa ne guzel kac yaslarindalar cok. Icacici dogum hikayelerin yokmus bencede bir keeree daha yasamamak.adina sezeryan dohru bir tercih bencede
Pekala ilk bebegin erken old ikinci zamaninda mi .oldu
Bu arada 13 subata daha cok var sanki kesede daha gorulmedi sabredebilcekmisin
BÜYÜK OĞLUM 15 YAŞINDA KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA KÜÇÜĞÜ ZAMANINDA OLDU TEYZESİ VALLA 13 ŞUBATA KADAR NASIL BEKLİCEM BENDEBİLMİYORUM KAFAMDA ONLARCA SORU KORKULAR YA ATMAZSA KALBİ, YA BOŞ GEBELİKSE EŞİM O KADAR HEYECANLIKİ SANKİ İLK BEBEĞİMİZ SANKİ İLK GEBELİĞİM DÜŞÜK YADA BOŞ GEBELİKSE KENDİMİ ÇOK SUÇLU HİSSEDERİM HERALDE
Oh masalla.zaman nasilda cabuk geciyir agular baslamistir artik
Ali meteye buyuk gecmis olsun aman dikkat et cnm dr unuda.iyi sec dr umuz arasa 1.5 aykikken alerjik oldugunu alerjik.astim adayi oldugunu soykemisti tabi ozaman sozunden bile.hoslanmamistim sonucmu arasa astim.hastasi su anda on gundur astim tedavisina basldik
Simdi nasil.oldu ali.mete
Merhaba kizlar...
Bugun kontrole gittik 10+6 gunluk. Doktor ense kalinliginin 1 bile olmadigini soledi. Ikili test yaptir ya da yaptirma demem dedi. Ama hicbir soru. Yok dedi. 10+ 6 gunlul ama 11+4 gorundugunu soyledi bas popo mesafesi 48.49 mm. Adatip ertan beye gidiyorum.. doktor bey istersen yapariz ama testler garanti degil dedi. Doktordan yaptirma der gibi bir izlenim aldim.. sizler ne yaptiniz? Ne oneriyorsunuz?
Aaa ne guzel kac yaslarindalar cok. Icacici dogum hikayelerin yokmus bencede bir keeree daha yasamamak.adina sezeryan dohru bir tercih bencede
Cok ozlemisim arkadasim yazmani
Minik kuslarin iyi olmasi iyi hbrlerni almak brni mutlu ediyor
Cinar hafiftende olsa ruzgar estirmeye baslamis yavas yavas alisicak insalla cok sansliki senin gibi bir annesi var eminimki o dengeyi saglicaksindir
Yarende bende oldukca agir bir lohusa depresyonu yasamistim
Sanirim.ikincide zamn kalmiyir
Duzenini oturtugun uygun bir zamnda ziyaretinize gekicez insalla
Oh masalla.zaman nasilda cabuk geciyir agular baslamistir artik
Ali meteye buyuk gecmis olsun aman dikkat et cnm dr unuda.iyi sec dr umuz arasa 1.5 aykikken alerjik oldugunu alerjik.astim adayi oldugunu soykemisti tabi ozaman sozunden bile.hoslanmamistim sonucmu arasa astim.hastasi su anda on gundur astim tedavisina basldik
Simdi nasil.oldu ali.mete
Ay ne kadar guzel bir heyecan benim.kizimla oglum.arasi 6 yas bizde ilk bebekmis gibi heyecanlandik insalla hersey yolunda giderAaa ne guzel kac yaslarindalar cok. Icacici dogum hikayelerin yokmus bencede bir keeree daha yasamamak.adina sezeryan dohru bir tercih bencede
BÜYÜK OĞLUM 15 YAŞINDA KÜÇÜĞÜ 10 YAŞINDA KÜÇÜĞÜ ZAMANINDA OLDU TEYZESİ VALLA 13 ŞUBATA KADAR NASIL BEKLİCEM BENDEBİLMİYORUM KAFAMDA ONLARCA SORU KORKULAR YA ATMAZSA KALBİ, YA BOŞ GEBELİKSE EŞİM O KADAR HEYECANLIKİ SANKİ İLK BEBEĞİMİZ SANKİ İLK GEBELİĞİM DÜŞÜK YADA BOŞ GEBELİKSE KENDİMİ ÇOK SUÇLU HİSSEDERİM HERALDE
Canim.ben sahsen yerinde olsm bu surw zarfinda mutlaka dr a giderim.cok uzun zaman var cunku
Evet evet arasta ole okuyor alerjik bunyeden dolayi insalla yasadigimiz sorunlari yasamazsinizÇok geçmiş olsun Canım ya Size deAras'ta çok küçük astım çok hassas bir hastalık.
8 gün önce bir gece çok acayip bir öksürük ile başladı doktor maceramız. Ben kesin ciğerlerini üşüttüm çocuğun yalnız yıkarken acemiyim diye üzüldüm. O gece altınovada acile götürdük. Ama ciğerlerde boğazlarda bir şey çıkmadı.Ateşte yoktu. Hafta başı araştırma hastanesine götürdüm Burcu Hanıma öksürüğü takip etmeliyiz çok riskli 1,5 aylık bebek için dedi. Sonrasında 3 gün hep hastaneye gittim. Kulak burun boğaz doktoruna gittim. Alerjik bir öksürük ve henüz tam gelişmemiş soluk borusundan kaynaklandığı görüşündeler. 1,5 yaşına kadar gırtlak gelişiyormuş ve geçiyormuş tabi alerjik değilse. Şimdi hep takipte olacağız. Öksürük 4 gün sürdü azalarak şu an yok...
Zaten genelde ateş yoksa, ciğerler, boğazlar temizse bebekler alerjik bebek sınıfına giriyormuş
Onun dışında agular, kendine kendine çığlık atmalar, gülmeler, acayip sesler çıkarıp oynamalar başladı. Dönencelerle oyalanıyor baya. En çokta slingte gezmeyi seviyor. Günler çabucak geçiyor işte. Çokta keyifli hamd olsun.
minik.kus kendini sevdiriyor artik hepten desene
Nasil.dyzeni oturdumu
Canım benim çok sagol.
Ben de çınar'da çok ağır yaşamıştım lohuaa depresyonunu. 2.de tecrübeden midir nedir bilinmez daha rahatım. Sadece biraz fazla duygusalım o kadar. O da belki çınar'ın haline üzüldügümden.
Canım benim ne zaman isterseniz gelin beklerim. Çok da memnun olurum
Ablamlar gekicek cnm.onlar gitsin organize olup bir kahve icmeye gekiceZ insalla
Bende Ersin beyden cok memnunum bakalım simdilik bizim normal doğum gözüküyor. Beyhekim hastanesinde olacak inşallah. Sizin doğum nerde olmuştu.
maşallah Ali Mete de kocaman adam olmuş artık zaman ne kadar çabuk geçiyor fazla gaz probleminiz yok sanırım aman olmasın daMerhaba herkese,
Bebeğini sağlıkla kucağına alanları canı gönülden tebrik ederim. Sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah bebeklerinizi...
Ben arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum. Biz 6 gün sona 2 aylık olacağız inşallah.. Şu an şükür her şey yolunda.
Çok keyifli geçiyor artık zaman.
Geçen hafta bir öksürükten sebep 4 gün doktor doktor gezdim. Sanırım Ali Mete de benim gibi alerjik bir bebekmiş
İnşallah sorun yaşamayız ilerde.
Herkes ve yavruları iyidir umarım.
Altınovada Sami Kemik ti doktorum hastaneyide dr da tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar, 27+4 haftalık hamileyim. Sakarya da temiz ve sağlıklı bir şekilde doğum yapılacak bir hastane öneren var mı ? Konunun ilk sayfalarındaki yorumları okudum ama üzerinden 3-4 sene geçmiş değişimler olmuştur mutlaka. Yeni doğum yapan arkadaşlar varsa bilgilerinden faydalanmak isterim
sami beyden çok memnun kalacaksın :)kızlar bende 5 haftalık hamleyim altınovada şenol beye gidiyorum hiç memnun değlm hiç pozitif değil hep negatif yok düşük olabilir yok kese tam gözükmüyor dış gebelik olabilir çok moralimi bozuyor 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakacaz dedi ama ona gitmeyi düşünmüyorum birde sami beyi deniyeceğim bakalım hayırlısı
Yukarıdada yazdığım igibi Sami Kemikdi dr um çok memnundumBayanlardan bende hamileyim,5+6 günlük,,adapazarında neşe hanıma gittim 1 yıl kadar,fakat arkadaşlarımdan da duyduğum sezaryene yönlendirdiği,geçen hafta adatıp'ta ertan beye gittim,memnun gibiyim,sizin önerebileceğiniz başka doktor var mı yada ertan bey hakkında duyduğunuz farklı bişiy var mı? Daha önce doğum evinde çalışmış...
ben spinal anestezi oldum yani belden aşağı çok memnundum 2 günde ayaktaydım Allaha şükür ağrım çok olmadıslm hanımlar ben sezaryanla doğum yapmayı düşünüyorum
sezaryanla doğum yapan arkadaşlara sorum olucak ne tarz bi anestezi uygulandı yan etkileri olarak neler yaşadınız
bir de çok ağrı oluyo mu iyleşme süresniz ne kadar :44:
Ah canım benim güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti rabbim en kısa zamanda düzenini kurmayıu nasip etsin inşallah kızlar gelirken benimde imkanım olurda gelirim öpüyorum çınarıda kardeşinideHerkese iyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun oldu giremedim ama malum dogum telaşı, yenidoganlı günler, abimizin adapte süreci falan derken hiç vaktim olmadı yazmaya.
Biz iyiyiz şükür. Çınar kardeşini çok güzel karşıladı, öpüyor kokluyor seviyor. Ama yavaş yavaş benim ilgimi paylaştıgının farkına varıyor ve bu durumdan pek hoşlanmadı. Biraz hırçınlaşmaya, sebepli sebepsiz hüngür hüngür aglamaya falan başladı. Hali beni oldukça üzse de konuştugum herkes bunun gayet dogal bir süreç oldugunu ve zamanla her şeyin yoluna girecegini söylüyor.
Dün itibariyle annemler gitti ve pztesiye ladar kuzularımla başbaşayım. Bugün gayet iyi geçti. Minik kuzum zaten emzir, gazını çıkar, bırak uyusun modunda. O uyuyunca hemen çınar'la oyun faslı tabiki. Ara ara krize girip durduk yerde aglamaya başladı ama atlattık.
2çocukla yemek, temizlik vs nasıl yapılabilir hiç bilemiyorum ama henüz. Şimdilik kuzularıma yetsem benim için kafidir diyorum. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bende hafif bir lohusa duygusallıgı mevcut, olur olmaz her şeye aglayabilme potansiyelim var gün içinde. Ama çınar'ın dogumundan sonra yaşadıgım agır ruh hali yok, çok şükür ki. bugünkü yalnızlık ve evin sakinligi de cok iyi geldi bana. 2cocukla hayat elbetteki kolay olmayacak ama kendi halimizde kalınca daha rahat düzenimizi kurabilecegimizi gördüm. Umarım öyle olur.
Bizden haberler böylesizlerden ne haber? Herkes iyi mi? Kuzular nasıl? Umarım herkesin saglıgı ve huzur yerindedir.
En kısa zamanda görüşebilmek dilegiyle.. iyi geceler
Altınovada Sami Kemik ti doktorum hastaneyide dr da tavsiye ederim.
sami beyden çok memnun kalacaksın :)
Yukarıdada yazdığım igibi Sami Kemikdi dr um çok memnundum
ben spinal anestezi oldum yani belden aşağı çok memnundum 2 günde ayaktaydım Allaha şükür ağrım çok olmadı
Ah canım benim güzel haberlerini almak beni çok mutlu etti rabbim en kısa zamanda düzenini kurmayıu nasip etsin inşallah kızlar gelirken benimde imkanım olurda gelirim öpüyorum çınarıda kardeşinide
kızlar merhaba nasılsınız görüşmeyeli biz oğluşumla iyiyiz şükür sünnet olduk atlattık sayılır adam olduk artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?