Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

tatlım su anda hangı dr a gıdıyosun gebelıgınde

tatlım sorunun cevabını buldummm
benımbıldıgım kadarıyla neşe hanım ızınlı olmasada mesaı ışında artık doğm gırmıyomuş
bı arkadaşı gıdıyo o şekılde acıklama yapınca arkadaşım dr unuu degıstırdı
sonucta gıt gıt doğuma başka dr gırsın bence pek ıyı olmaz gece gunduz her sartta doğuma gırebılcek bı dr olmalı
benımde doğumum bayramdan sonra olucaktı dr uma cok korkuyorum dedım sız olmadıgınız zaman sancı suyum gelır dıye
bayraamda ıstanbulda olucagını ama en eger böylşe bı durum olursa en gec 1 1.5 saat ıcınde gelecegını söylemıştı ne rahatladım bellı degıl
37 haftada acıl sezeryan oldu orası ayrı

Merhaba..ismail bey evet samimiyeti seviyo benim hosuma gidende o sanirim..el kol hareketlerinide ogluma yapar genelde..bana karsi hic olmadi yani..ama umit beyde aklimda olsun bi denemek isterim..belkide 2.bebisin dr.u o olur

Gercekten mi arkadasiniz mi sormus yoksa kendimi. Soylemis...bana sadece izin aciklamasi yapti ilk gittigim gun..bunu onceden konusalim ki sorun yasamayalim dedi artik mesai saatide az zaten ogleden sonra basliyor..uff cok can slkilici yaa..ilk dogumum zaten mesai saatlarindeydi...ama ikinci belli olmaz..zaten bi dr. Daha istiyorum ama suanda nese hanima okadar alistim ki degistirmek zorunda kalayim oyle degistireyim istiyorum..mayis ayinda haber vericek izin zamanini zaten cok gec bi zaman mi olur benim icin acaba..40 haftam 10 temmuzda dolucak..benim bunu bi konusmam lazim dr.umla..ben sadece izne cikarsa ortada kalicam diye dusunurken mesai saatleri disinda da supriz bi dr. A kalicaksam ne anladim bu isten

evet tatım arkadaşım sormuş o şekılde acıklma yapmış ama bence sen yıne sor cnm emın ol ona göre kendıne bı yol cız temmuza daha cok var
cunku sen eskı hastasısın aranızdAKI ilişkı daha farklıdır ve sana farklı bı muamele yapabılır
bı arkadaşımda son zamanda gelemeyecegını ögrendı ve doğumunu vatan hastanesınde yaptı
yanı tek bı örnek yok
ama dedgım gıbı ılk kontrolde konuş cnm mutlaka yol yakınken
gercekten yenı bı dr bulmak ona alışmak cok zor
bende sevgı hanıma muaynanesınde başladım bıdaha o nereye ben oraya adatıpa gectı oaraya devam ettım izmıte gıtsın sanırım orayada gıderdım
ınşalla cnm dr unda olumlu cevap alırsın da dr degıştırmek zorunda kalmazsın
bu arada bebeışın cınsıyet bellımı cnm

selam..
bende adapazarinda nese hanima gidiyorum. kendisi sadece mesai saatleri icinde doguma gelecegini diger zamanlarda nobetci doktorlarin gelecegini soyledi.
ben ankaradada bir doktorda takip ediliyorum. dogum icin daha tam kararimi vermedim. ama buyuk ihtimalle adapazarinda olacak.. ekonomiyi de dusunmek gerek.. ankarada 3.500tl olan sezeryan burda 1000 tl.. hastanede de tanidiklar olunca cabasi oluyor..
nese hanimi genel olarak begeniyorum. ama fazla ciddi geliyor bana.. azicik guleryuz olsa az da hos sohbet valla tadindan yenmez.. ama hekimligi super. aklimda hicbir soru kalmadan cikiyorum yanindan..

dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.

adatipta dogum yapanlardan da hastane ile ilgili detayli guncel bilgi bekliyorum.

ozaman nese hanim artik sadece sezeryan doguma giriyo diyemi dusunmelim..yani zaten 14 ten sonra basliyo genelde randevulari.. 2-5 arasi calisan bi dr.da normal dogum yapabilmek cok zor olsa gerek..isin garibi bana izin konusundan bahsedipte bundan niye bahsetmedi ki..zaten baska bi dr. Bulmak benim acimdan zor olucak bu ayki randevumda konusmam lazim mutlaka..bebegimin cinsoyetinide bu ay ogrenicem ins.

cnm arkadasında yazdıgı uzere senın normal doğumuna neşe hanımın gırmesı zor görunuyo
bence son bı onuşma yap tatlım sanslısınkı temmuza daha cok var
cnm normal doğuma mesaı saatlerı dışında gıren dr sayısı sakaryada parmakla sayılacak kadar az
eger degışım duşunuyosan sevgı hanım her sartta doğuma gırıyo ablsamınkıne sabaha karsı 4 5 gıbı geldı
yakın bı zamandada sordum burdan bı arkadas ıcın sartları hala aynı olup normal doğuma her saatte gırıyomuş cnm
sevgı hanıma kefılım tatlım saat 10 ıle 16 saatlerı arasında calışıyo
ama epudurale karsı haberın olsun

cnm mehabalar
ben 7 sene önce bı kere gıtmıştım neşe hanıma sahsen bana soğuk geldı bana hem sıcak hemde olabıldıgınce acıklayıcı bı dr olmalıydu
ve sevgı hanım hepsını karsıladı
ben 19 ekımde doğum yaptım erken alınmak zorunda kaldı bebegım kalp atışlarının yuksek olmasından
dr um hemen normal odayı amelıyathaneye dönuştrdu cok yoğundı cunku
kalp dr u cocuk dr amelıyata gırdı
herşey tam teşekkuldu
cnm dr un uzuldugu tek şey yenı odalara yetışemem
çok sanslısınkı yenı odalar cok guzel tatlım cok yakın zamanda hızmete gırecek
10 tanede suıt oda varmış kalanlarıda normal oda

mrb sevgi hanım adatıptaki sevgi hanım mı acaba?

dünden beri araştırıyorum..
yeni odaları yarın hastane müdürünü arayıp öğreneceğim.. mevcut odaların çok konforlu olmadığını duyuyorum çünki, özellikle çatı katı olanlar..
birde dün bir arkadaşım suit odalardan bahsetti, 200 tl fark verince suit oda alınabiliyormuş.. bu hafta tüm vaktimi hastane araştırmasına ayırıcam..
Ankarada doktorumun anlaşmalı hastanesi yanında adatıp poliklinik gibi ama fiyatlar göz önüne alındığında artı burda hastanede tanıdığım insan sayısını göz önünde bulundurduğumda kesinlike adatıp diyorum kendi kendime..
şimdi tek sıkıntı kayınvalide ve kayınpeder :) onların da rızasını alırsak tamamdır bu iş..

evet cnm catı katı cok rahatsız ve kucuk
önceden adatıp hastanesı 6 katlıydı depremden sonra saglamlaştırmak adına 3 kat alında bundan dolayıda oda sayısı azalıp kucultmeye gıdıldı
ama ıhtıyacları gıdermedıgı duşunuyodu dr da
arkadaşım pıke ve örtulerının ıhalesını aldı ve gıttı gördu gercekten cok guzel oldugunu söyledı
suıt odalarda aynı şekılde zaten hastane fıyatının makul oldugunu duşunursek 200 tl cok bı fark degıl
cnm sen doğumu ne şekılde duşunuyosun
su an ankaradamı yaşıyosun sanırm kafam karıştı benım

ben ankarada yaşıyorum evet.. ama ailem adapazarında.. sürekli gidip geliyorum ve her iki şehirde de düzenli takip yaptırıyorum...
ankarada fiyatlar almış başını gitmiş durumda.. o nedenle adapazarı doğum için daha yatıyor aklımıza..
normal doğum pek düşünemiyorum çünki plesenta çok aşağıda rahim ağzının bi kısmını kapatmış durumda ki bu da normal doğumda kanamaya sebep olup hayati riske kadar götürebiliyor.. o nedenle sezeryan olacak muhtemelen..

plesenta prevıa mı var cnm
bu şartlarda normal doğum ımkansız sanırım
benımde 20 lı haftalarda böyle bı problemım vardı ama bebegım buyudukce cıkt plesantada cıktı
yukarıya
nasıl dr ların yasak koydularmı cnm bana bı ılışkı ve uzun yolculuk yasagı getırmıştı drum
ama sukur atlattık 1 ay sonrasında sorun bıttı
cnm burada doğumunu yapman maddı manevı anlamda daha mantıklı
hem ailende yanında olmuş olur
sakarya merkezdenmısın cnm

canım aralık anneleri topiğinde yazdıklarını da okudum çk sağol.sen nasılsın bebiş nasıl.ümit numanoğlu denicem canım bizim kaka problemimiz var 4 -5 günde yapıyor çok ıkınıyor ama yok yapamıyor .çok da güzel emmesi anne sütü dışında birşey de vermiyorum ama neden böyle oldu anlamadım.ben de bir doktora gideyim bari korktum şimdi .dikişlerimin açıldığını söylemedim sanırım sana doğumdan sonra dikişlerim açıldı ama ebe kendisi kaynar dedi. kaynadıda gerçi ama pek estetik durmuyor.

insallah canım ben de unuturum ama hiç unutabilcekmişim gibi gelmiyor. insallah bnde senin gibi unuturum herşeyi.ama bir daha doğum yaparsam özelde yaparım sanırım.gerçekten özel muamele ihtiyaçmış doğum sırasında

cnm benım ya benım bebışım de grıp oldu abşamızdan gectı bronşit cok duyuyorum yarın ümit beyın yolları gözuktu bızze
cnm aras ta 1 2 hafta 5 6 gun kaka yapamadı sonra duzene gırdı sadece anne sutu alan bebek arasta nasıl oldu sasırmıştım
ama eger doğdugundan berı o şekıldeyse mutlka göster cnm dra cunku bız 3 ayıdr gıdıyoruz bıze hep kakalı bez sayısını soruyo
senın bebış daah kucuk daha sık yapması gerekıyo cnm pekala kg alımı nasıl cnm

sende sakın kendını ıhmal etme cnm zaten cok zorlu bı doğum gecırmışsın
yapılması gereken mudahale varsa erken yapılması daha ıyı cnm tam kaynamadan

Epidurale bende karsiyim artik saka bi yana tabi hic sanci cekmedim neredeyse sancilar nasil bilmedigimden epiduralsiz dogurabilirmiyim bilmiyorum..ayin 21 inde randevum var..nese hanima sorucam girmiyosa degistirmek daha mantikli..gerci dogumum nasilvoucak daha bilmeden hic istemiyorum ama ozamanda cok gec olabilir..sizin yazdiklariniza istinaden sanirim sevgi hanima giderim ve gidersem umarim bende memnun kalirim..allahtan cok gec olmadan ogrendim bunu cok saolun yoksa ben sormazdim bile giriyomusunuz diye daha once girdiginden

kızlar merhaba

bende mevlam nasip ederse Sakaryada doğum yapacaklardan biriyim.topiği tam okuyamadım ama önce merhaba demek istedim.TEcrübeli arkadaşalrın bilgisinden yararlanmanın iyi olacağını düşünüyorum

İns. Hepsi gecicek ve unutucaksiniz..yaniliz sunu anlamadim dikisleriniz acildi ve ebe kaynar kendiliginden mi dedi..cok garip..bana dr.um israrla hastaneden cikarken 1 hafta oturmak yok dikislerin acilirsa eger acip terkar dikmem gerekir diye tembihlemisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…