Oncelikle yavrunuzu allah bagislasin..gule gule buyutun..bende 2010 tarihinde adatipta epidural normal dogumla oglumu kucagima aldim..bebegimin basi kanala tam inmediginden bana yerde comelip ikinabilirmisin bebegin inmesi icin diye sormuslardi..yere ortu serdiler ve ikinmistim..ustelik ikinamadigim icin ebelerin karnimda bastirmalari spnucu dogurabildim..yani bu dedikleriniz dogum eviyle ilgili degildir diye dusunorum..tabi ilgi alaka nasildi bilemiyorum sizde..ve bende o an tamam demistim ben baska cocuk istemiyorum yapamam bir daha dogurama..ama oglum 2.5 yasinda ve ben ikinci bebegime hamileyimzamanla yasanilanlar unnutuluyor..haa bu defa ne yasayacagimi az cok tahmin ettigimden korkum daha fazla o ayri
selam arkadaşlar..ben ikinci bebeğimi bekliyorum..yine neşe aşıcıya gidiyorum ama bu defa durum karışıkdoğumum temmuz basına denk geliyor..ilk doğumum normal oldugunda buda normal olursa temmuz 15-20 sine sarkma durumu var o tarihlerde dr.um izinde olabilirmiş çok üzüldüm duyunca..çünkü nöbetçi dr. doğuma girer ben olmazsam dedi..izinlerde mayısta belli oluyormuş..haber veririm tarihini dedi..yine adatıpta doğum yapıcam ama son anda dr. değiştirmek sorun yaratır mı acaba
merhaba tatlım
bızım dr umuz ümit numanoğlu hemen yan odada :)
gerek kızımda olsun gerek arasta bıkaç dr denedım ama bu dr un encok ben sormadan onun bebegımın duzenı ıle ılgılı pek cok soru sorması benı mutlu edıyo aa sunu bunu sormayı unuttum olayını yaşamıyorum
ısmaıl beyde ıyı ıyı olmasınada sankı fazla samımı el kol harekelerınden cok hoşlanıyo
tatlım sorunun cevabını buldummm
benımbıldıgım kadarıyla neşe hanım ızınlı olmasada mesaı ışında artık doğm gırmıyomuş
bı arkadaşı gıdıyo o şekılde acıklama yapınca arkadaşım dr unuu degıstırdı
sonucta gıt gıt doğuma başka dr gırsın bence pek ıyı olmaz gece gunduz her sartta doğuma gırebılcek bı dr olmalı
benımde doğumum bayramdan sonra olucaktı dr uma cok korkuyorum dedım sız olmadıgınız zaman sancı suyum gelır dıye
bayraamda ıstanbulda olucagını ama en eger böylşe bı durum olursa en gec 1 1.5 saat ıcınde gelecegını söylemıştı ne rahatladım bellı degıl
37 haftada acıl sezeryan oldu orası ayrı
Gercekten miarkadasiniz mi sormus yoksa kendimi. Soylemis...bana sadece izin aciklamasi yapti ilk gittigim gun..bunu onceden konusalim ki sorun yasamayalim dedi artik mesai saatide az zaten ogleden sonra basliyor..uff cok can slkilici yaa..ilk dogumum zaten mesai saatlarindeydi...ama ikinci belli olmaz..zaten bi dr. Daha istiyorum ama suanda nese hanima okadar alistim ki degistirmek zorunda kalayim oyle degistireyim istiyorum..mayis ayinda haber vericek izin zamanini zaten cok gec bi zaman mi olur benim icin acaba..40 haftam 10 temmuzda dolucak..benim bunu bi konusmam lazim dr.umla..ben sadece izne cikarsa ortada kalicam diye dusunurken mesai saatleri disinda da supriz bi dr. A kalicaksam ne anladim bu isten
ozaman nese hanim artik sadece sezeryan doguma giriyo diyemi dusunmelim..yani zaten 14 ten sonra basliyo genelde randevulari.. 2-5 arasi calisan bi dr.da normal dogum yapabilmek cok zor olsa gerek..isin garibi bana izin konusundan bahsedipte bundan niye bahsetmedi ki..zaten baska bi dr. Bulmak benim acimdan zor olucakbu ayki randevumda konusmam lazim mutlaka..bebegimin cinsoyetinide bu ay ogrenicem ins.
selam..
bende adapazarinda nese hanima gidiyorum. kendisi sadece mesai saatleri icinde doguma gelecegini diger zamanlarda nobetci doktorlarin gelecegini soyledi.
ben ankaradada bir doktorda takip ediliyorum. dogum icin daha tam kararimi vermedim. ama buyuk ihtimalle adapazarinda olacak.. ekonomiyi de dusunmek gerek.. ankarada 3.500tl olan sezeryan burda 1000 tl.. hastanede de tanidiklar olunca cabasi oluyor..
nese hanimi genel olarak begeniyorum. ama fazla ciddi geliyor bana.. azicik guleryuz olsa az da hos sohbet valla tadindan yenmez.. ama hekimligi super. aklimda hicbir soru kalmadan cikiyorum yanindan..
dogum yapacak arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum.
adatipta dogum yapanlardan da hastane ile ilgili detayli guncel bilgi bekliyorum.
cnm arkadasında yazdıgı uzere senın normal doğumuna neşe hanımın gırmesı zor görunuyo
bence son bı onuşma yap tatlım sanslısınkı temmuza daha cok var
cnm normal doğuma mesaı saatlerı dışında gıren dr sayısı sakaryada parmakla sayılacak kadar az
eger degışım duşunuyosan sevgı hanım her sartta doğuma gırıyo ablsamınkıne sabaha karsı 4 5 gıbı geldı
yakın bı zamandada sordum burdan bı arkadas ıcın sartları hala aynı olup normal doğuma her saatte gırıyomuş cnm
sevgı hanıma kefılım tatlım saat 10 ıle 16 saatlerı arasında calışıyo
ama epudurale karsı haberın olsun
mrb sevgi hanım adatıptaki sevgi hanım mı acaba?
cnm mehabalar
ben 7 sene önce bı kere gıtmıştım neşe hanıma sahsen bana soğuk geldı bana hem sıcak hemde olabıldıgınce acıklayıcı bı dr olmalıydu
ve sevgı hanım hepsını karsıladı
ben 19 ekımde doğum yaptım erken alınmak zorunda kaldı bebegım kalp atışlarının yuksek olmasından
dr um hemen normal odayı amelıyathaneye dönuştrdu cok yoğundı cunku
kalp dr u cocuk dr amelıyata gırdı
herşey tam teşekkuldu
cnm dr un uzuldugu tek şey yenı odalara yetışemem
çok sanslısınkı yenı odalar cok guzel tatlım cok yakın zamanda hızmete gırecek
10 tanede suıt oda varmış kalanlarıda normal oda
dünden beri araştırıyorum..
yeni odaları yarın hastane müdürünü arayıp öğreneceğim.. mevcut odaların çok konforlu olmadığını duyuyorum çünki, özellikle çatı katı olanlar..
birde dün bir arkadaşım suit odalardan bahsetti, 200 tl fark verince suit oda alınabiliyormuş.. bu hafta tüm vaktimi hastane araştırmasına ayırıcam..
Ankarada doktorumun anlaşmalı hastanesi yanında adatıp poliklinik gibi ama fiyatlar göz önüne alındığında artı burda hastanede tanıdığım insan sayısını göz önünde bulundurduğumda kesinlike adatıp diyorum kendi kendime..
şimdi tek sıkıntı kayınvalide ve kayınpeder :) onların da rızasını alırsak tamamdır bu iş..
evet cnm catı katı cok rahatsız ve kucuk
önceden adatıp hastanesı 6 katlıydı depremden sonra saglamlaştırmak adına 3 kat alında bundan dolayıda oda sayısı azalıp kucultmeye gıdıldı
ama ıhtıyacları gıdermedıgı duşunuyodu dr da
arkadaşım pıke ve örtulerının ıhalesını aldı ve gıttı gördu gercekten cok guzel oldugunu söyledı
suıt odalarda aynı şekılde zaten hastane fıyatının makul oldugunu duşunursek 200 tl cok bı fark degıl
cnm sen doğumu ne şekılde duşunuyosun
su an ankaradamı yaşıyosun sanırm kafam karıştı benım
ben ankarada yaşıyorum evet.. ama ailem adapazarında.. sürekli gidip geliyorum ve her iki şehirde de düzenli takip yaptırıyorum...
ankarada fiyatlar almış başını gitmiş durumda.. o nedenle adapazarı doğum için daha yatıyor aklımıza..
normal doğum pek düşünemiyorum çünki plesenta çok aşağıda rahim ağzının bi kısmını kapatmış durumda ki bu da normal doğumda kanamaya sebep olup hayati riske kadar götürebiliyor.. o nedenle sezeryan olacak muhtemelen..
canım aralık anneleri topiğinde yazdıklarını da okudum çk sağol.sen nasılsın bebiş nasıl.ümit numanoğlu denicem canım bizim kaka problemimiz var 4 -5 günde yapıyor çok ıkınıyor ama yok yapamıyor .çok da güzel emmesi anne sütü dışında birşey de vermiyorum ama neden böyle oldu anlamadım.ben de bir doktora gideyim bari korktum şimdi .dikişlerimin açıldığını söylemedim sanırım sana doğumdan sonra dikişlerim açıldı ama ebe kendisi kaynar dedi. kaynadıda gerçi ama pek estetik durmuyor.cnm benı ya okurken ıcım cok kötu oldu ya ınsanın en guzel en öze gununun bu şekılde gecmesı benı cok uzdu gercekten
ruyalarına gırmesı falan offf
bıkac kere yazdık cnm yaşananları ama gercekten demek tecrube etmem gerekıyomuş gecmışe kaldı artık cnm benım
benım sahıt oldugum tek normal doğum ablamınkıydı kapının önundeydım ama dr un verdıgı o moral motıve psıkolojık destek bambaşkaydı
neyse tatlım gerıde kaldı artık ama bak mutlaka özele kontrole gıt ben bı haftalıken ve 40 gunlukken ıkı kere gıttım doğum eve gıden arkadAŞIMIN ICINDE plesnta parca kaldı 2 kere kurtaj oldu gunlerce hastanede yattı eşi dava acmayı duşunuyo
eee bebış nasıl cnm alıştınızmı bırbırınıze varmı duzenınız nasıl
bak dr ıhtıyacın olursa cnm ben 3 dr denedım ve cok ıyı bı dr da buldum
insallah canım ben de unuturum ama hiç unutabilcekmişim gibi gelmiyor. insallah bnde senin gibi unuturum herşeyi.ama bir daha doğum yaparsam özelde yaparım sanırım.gerçekten özel muamele ihtiyaçmış doğum sırasındaOncelikle yavrunuzu allah bagislasin..gule gule buyutun..bende 2010 tarihinde adatipta epidural normal dogumla oglumu kucagima aldim..bebegimin basi kanala tam inmediginden bana yerde comelip ikinabilirmisin bebegin inmesi icin diye sormuslardi..yere ortu serdiler ve ikinmistim..ustelik ikinamadigim icin ebelerin karnimda bastirmalari spnucu dogurabildim..yani bu dedikleriniz dogum eviyle ilgili degildir diye dusunorum..tabi ilgi alaka nasildi bilemiyorum sizde..ve bende o an tamam demistim ben baska cocuk istemiyorum yapamam bir daha dogurama..ama oglum 2.5 yasinda ve ben ikinci bebegime hamileyimzamanla yasanilanlar unnutuluyor..haa bu defa ne yasayacagimi az cok tahmin ettigimden korkum daha fazla o ayri
canım aralık anneleri topiğinde yazdıklarını da okudum çk sağol.sen nasılsın bebiş nasıl.ümit numanoğlu denicem canım bizim kaka problemimiz var 4 -5 günde yapıyor çok ıkınıyor ama yok yapamıyor .çok da güzel emmesi anne sütü dışında birşey de vermiyorum ama neden böyle oldu anlamadım.ben de bir doktora gideyim bari korktum şimdi .dikişlerimin açıldığını söylemedim sanırım sana doğumdan sonra dikişlerim açıldı ama ebe kendisi kaynar dedi. kaynadıda gerçi ama pek estetik durmuyor.
insallah canım ben de unuturum ama hiç unutabilcekmişim gibi gelmiyor. insallah bnde senin gibi unuturum herşeyi.ama bir daha doğum yaparsam özelde yaparım sanırım.gerçekten özel muamele ihtiyaçmış doğum sırasında
cnm arkadasında yazdıgı uzere senın normal doğumuna neşe hanımın gırmesı zor görunuyo
bence son bı onuşma yap tatlım sanslısınkı temmuza daha cok var
cnm normal doğuma mesaı saatlerı dışında gıren dr sayısı sakaryada parmakla sayılacak kadar az
eger degışım duşunuyosan sevgı hanım her sartta doğuma gırıyo ablsamınkıne sabaha karsı 4 5 gıbı geldı
yakın bı zamandada sordum burdan bı arkadas ıcın sartları hala aynı olup normal doğuma her saatte gırıyomuş cnm
sevgı hanıma kefılım tatlım saat 10 ıle 16 saatlerı arasında calışıyo
ama epudurale karsı haberın olsun
canım aralık anneleri topiğinde yazdıklarını da okudum çk sağol.sen nasılsın bebiş nasıl.ümit numanoğlu denicem canım bizim kaka problemimiz var 4 -5 günde yapıyor çok ıkınıyor ama yok yapamıyor .çok da güzel emmesi anne sütü dışında birşey de vermiyorum ama neden böyle oldu anlamadım.ben de bir doktora gideyim bari korktum şimdi .dikişlerimin açıldığını söylemedim sanırım sana doğumdan sonra dikişlerim açıldı ama ebe kendisi kaynar dedi. kaynadıda gerçi ama pek estetik durmuyor.
insallah canım ben de unuturum ama hiç unutabilcekmişim gibi gelmiyor. insallah bnde senin gibi unuturum herşeyi.ama bir daha doğum yaparsam özelde yaparım sanırım.gerçekten özel muamele ihtiyaçmış doğum sırasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?