Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ahh oğlum toprak da ilk başta çok seviyordu sonradan oda başladı ağlamaya sürekli beni istiyor sanırım zamanla alışacak

ahh oğlum toprak da ilk başta çok seviyordu sonradan oda başladı ağlamaya sürekli beni istiyor sanırım zamanla alışacak

Pınar senin oglunu ismi de mi toprak yanlış anlamadım di mi? Kuzularımız için de kolay değil canm, ne fırtınalar kopuyor minicik yüreklerinde kim bilir.. evet sabrımızı çok zorlayabilirler, 2cocukla yorulabiliriz, evet kolay olmayacak bu süreç ama ben eminimki şöyle biraz daha zaman geçip birlikte oyunlar oynadıkları zaman bunlarn hepsini unutacagız
Kolaylıklar dilerim sana, kendime ve tüm arkadaşlara. Bir insanı büyütmek zorlu, emek isteyen ama çok güzel bir serüven. Dilerim tadını çıkara çıkara yaşayabiliriz hepimiz.

Son zamanlarda ada tıpta normal veya sezeryan doğum yapanlar kısaca fikirlerini yazabilirler mi? Neşe hanıma gidiyorum kendisinden memnunum ama hastane hakkında da fikir sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Son zamanlarda ada tıpta normal veya sezeryan doğum yapanlar kısaca fikirlerini yazabilirler mi? Neşe hanıma gidiyorum kendisinden memnunum ama hastane hakkında da fikir sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

neşe hanım şu anda nerede acaba bir de muayene ücretini yazabilir misiniz rica etsem?

neşe hanım şu anda nerede acaba bir de muayene ücretini yazabilir misiniz rica etsem?

Ben ada tıpta neşe aşıcıya gidiyorum ücreti sanırım 52 oldu ama yanlış hatırlamıyorsam, neşe çakmakçıyı soruyorsanız sanırım ada tıp ın çarşıdaki hastanesi satılmış başka bir hastane olmuş ve oraya geçicekmiş diye duydum

evet neşe çakmakçı :) orayı arıyorum ama telefonlar açılmıyo ben de muayene ücretini biliyorsunuzdur belki diye sordum teşekkür ederim :)

Bende adatip sevgi hanimda dogum.yaptim sukir hastane ile ilgili bir sorun yasamadim
tam.aksi ani sezeryana alinmam.gerekildi tum imkanlari sagladilar

slm kızlar

kevser bugün sana gelmeyi çok istedim ama bir aksilik oldu gelemedim.P.tesi ameliyatımı olacağım nasipse artık rabbimin izniyle toparlanınca gewlirim artık kızlar gelirken iyi olursam katılırım olamazsam 10-15 güne toplanı inş.tek gelirim kusura bakma nolur bir çıkıp gelemedim ama malum çocuk soğuk amliyat stresi derken

hepinizi çok öpüyorum kızlar yarın gidip yatış işlemlerini yapacağız p.tesi de erken bir saatte hastaneye gideceğiz artık saat kaçta alırlar bilmiyorum

inşallah sıkıntısız atlatmışsındır ameliyatını arkadaşım

Kizlar savas ameliyatini oldu sukur cok iyi

ama sizler nerdesiniz mimse yazmaz oldu
svg dogum yaptimi cok.merak ediyorum
burasi neden sakinlesti.onuda bilemedim

Kizlar savas ameliyatini oldu sukur cok iyi

ama sizler nerdesiniz mimse yazmaz oldu
svg dogum yaptimi cok.merak ediyorum
burasi neden sakinlesti.onuda bilemedim

yaptım canım pzrt günü doğdu kızım şükür o da bende iyiyim sütümüz gelmedi tam olarak şimdi de göğüslerim şişti bebiş sağolsun emmeye hiç ara vermiyor doymuyor maalesef fazla emdiğinden şişti heralde göğsüm onu araştırmak için forma girdim malum ilk günler fırsat olmuyor

Aa hayirli.olsun cnm rabbim.anali.babali biyutsun
uygun zamanda ayrintu istiyoruz:)
Canim humana stiell te sut yapimina oldukca yardimci oluyor tavsiye ederim

Gözünüzaydıınn :) Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla inşallah..

Bende ara ara bakıyorum ama yazmıyorum her zaman..
Altınovada doğum yapanlara ya da genel olarak her hastanede değişir mi bilmiyorum ama doğumda hastanenin kaşıladığı şeyler var mı?
Daha başlamadım tabi ki ama hastane çantasında olması gereken en önemli şeyler nedr ya da şunlar olmasada olur hastanede karşılanıyor ya da gerek olmuyor dedikleriniz?

Kim demişti ya bize doğumdan önce makarna sosu tarifi öğrenin diye ?
Çok pişmanım onu dinlemedim, gülüp geçtim ://
Onu bile yapamadığım günler oluyor arkadaşlarım

Arkadaşlar bugün doktora gittim 38. Haftadayim doktor her an doğum gerçekleşebilir dedi. Beklemeye başladık çok heyecanliyim :)

6 yılın ardından bebek bakması zor geliyor insana ama bi o kadar da güzel...
Dr kalsa 23 ocakta suni sancı ile doğurtacaktı ama biz inatla bekledik bu durumdan neşe hanım rahtsız oldu biraz
bebek kakasını yaparsa diye endişeleri vardı en son bütün sorumluluk size ait dedi bizde tamam dedik ve 3 şubata Dr yatış için gün aldık bebğim 16.15 de dünyaya geldi zor bir doğum oldu bir daha hamile kalsam ( Allah korsun :18: ) sezaryanı tercih ederdim.
bebeğimin sağlıklı doğması herşeyi unutturdu çok şükür sağlığı yerinde kızımın
boyu 51cm
kilosu 3,250
rabbim bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun ...
eşim doğum yaptığım an dışında sürekli yanımdaydı refaktçim o oldu ona olan sevgim ve bağlılığım daha da artı
eyer imkanınız varsa eşiniz yanınızda olsun derim ne anne nede bir başka biri eşiniz kadar nazınızı çekemez ve size destek olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…