benimki ada tıpta oldu hayırlısı olsun hakkınızda ama ersin beyle rahat edersiniz bnm sezeryandı sezeryan öncesi bile güldürdü yani ben dediğim gibi çok memnunum çok pozitif enerji aldım kendisinden
İnşallah bizim de doğumumuz güzel geçer. Az kaldı heyecan arttı :)
Herkese iyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun oldu giremedim ama malum dogum telaşı, yenidoganlı günler, abimizin adapte süreci falan derken hiç vaktim olmadı yazmaya.
Biz iyiyiz şükür. Çınar kardeşini çok güzel karşıladı, öpüyor kokluyor seviyor. Ama yavaş yavaş benim ilgimi paylaştıgının farkına varıyor ve bu durumdan pek hoşlanmadı. Biraz hırçınlaşmaya, sebepli sebepsiz hüngür hüngür aglamaya falan başladı. Hali beni oldukça üzse de konuştugum herkes bunun gayet dogal bir süreç oldugunu ve zamanla her şeyin yoluna girecegini söylüyor.
Dün itibariyle annemler gitti ve pztesiye ladar kuzularımla başbaşayım. Bugün gayet iyi geçti. Minik kuzum zaten emzir, gazını çıkar, bırak uyusun modunda. O uyuyunca hemen çınar'la oyun faslı tabiki. Ara ara krize girip durduk yerde aglamaya başladı ama atlattık.
2çocukla yemek, temizlik vs nasıl yapılabilir hiç bilemiyorum ama henüz. Şimdilik kuzularıma yetsem benim için kafidir diyorum. Gerisi bir şekilde halloluyor.
Bende hafif bir lohusa duygusallıgı mevcut, olur olmaz her şeye aglayabilme potansiyelim var gün içinde. Ama çınar'ın dogumundan sonra yaşadıgım agır ruh hali yok, çok şükür ki. bugünkü yalnızlık ve evin sakinligi de cok iyi geldi bana. 2cocukla hayat elbetteki kolay olmayacak ama kendi halimizde kalınca daha rahat düzenimizi kurabilecegimizi gördüm. Umarım öyle olur.
Bizden haberler böylesizlerden ne haber? Herkes iyi mi? Kuzular nasıl? Umarım herkesin saglıgı ve huzur yerindedir.
En kısa zamanda görüşebilmek dilegiyle.. iyi geceler
ahh oğlum toprak da ilk başta çok seviyordu sonradan oda başladı ağlamaya sürekli beni istiyor sanırım zamanla alışacak
Son zamanlarda ada tıpta normal veya sezeryan doğum yapanlar kısaca fikirlerini yazabilirler mi? Neşe hanıma gidiyorum kendisinden memnunum ama hastane hakkında da fikir sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
neşe hanım şu anda nerede acaba bir de muayene ücretini yazabilir misiniz rica etsem?
Ben ada tıpta neşe aşıcıya gidiyorum ücreti sanırım 52 oldu ama yanlış hatırlamıyorsam, neşe çakmakçıyı soruyorsanız sanırım ada tıp ın çarşıdaki hastanesi satılmış başka bir hastane olmuş ve oraya geçicekmiş diye duydum
evet neşe çakmakçı :) orayı arıyorum ama telefonlar açılmıyo ben de muayene ücretini biliyorsunuzdur belki diye sordum teşekkür ederim :)
Son zamanlarda ada tıpta normal veya sezeryan doğum yapanlar kısaca fikirlerini yazabilirler mi? Neşe hanıma gidiyorum kendisinden memnunum ama hastane hakkında da fikir sahibi olmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
slm kızlar
kevser bugün sana gelmeyi çok istedim ama bir aksilik oldu gelemedim.P.tesi ameliyatımı olacağım nasipse artık rabbimin izniyle toparlanınca gewlirim artık kızlar gelirken iyi olursam katılırım olamazsam 10-15 güne toplanı inş.tek gelirim kusura bakma nolur bir çıkıp gelemedim ama malum çocuk soğuk amliyat stresi derken
hepinizi çok öpüyorum kızlar yarın gidip yatış işlemlerini yapacağız p.tesi de erken bir saatte hastaneye gideceğiz artık saat kaçta alırlar bilmiyorum
Kizlar savas ameliyatini oldu sukur cok iyi
ama sizler nerdesiniz mimse yazmaz oldu
svg dogum yaptimi cok.merak ediyorum
burasi neden sakinlesti.onuda bilemedim
yaptım canım pzrt günü doğdu kızım şükür o da bende iyiyim sütümüz gelmedi tam olarak şimdi de göğüslerim şişti bebiş sağolsun emmeye hiç ara vermiyor doymuyor maalesef fazla emdiğinden şişti heralde göğsüm onu araştırmak için forma girdim malum ilk günler fırsat olmuyor
yaptım canım pzrt günü doğdu kızım şükür o da bende iyiyim sütümüz gelmedi tam olarak şimdi de göğüslerim şişti bebiş sağolsun emmeye hiç ara vermiyor doymuyor maalesef fazla emdiğinden şişti heralde göğsüm onu araştırmak için forma girdim malum ilk günler fırsat olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?