30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle kızıma kavustum doğumumu adatıp nurhan hanım gerçekleştırdı çok memnun kaldım doktorumdan allah razı olsun darısı bebeğini bekleyen arkadaşlara...
6 yılın ardından bebek bakması zor geliyor insana ama bi o kadar da güzel...
Dr kalsa 23 ocakta suni sancı ile doğurtacaktı ama biz inatla bekledik bu durumdan neşe hanım rahtsız oldu biraz
bebek kakasını yaparsa diye endişeleri vardı en son bütün sorumluluk size ait dedi bizde tamam dedik ve 3 şubata Dr yatış için gün aldık bebğim 16.15 de dünyaya geldi zor bir doğum oldu bir daha hamile kalsam ( Allah korsun :18: ) sezaryanı tercih ederdim.
bebeğimin sağlıklı doğması herşeyi unutturdu çok şükür sağlığı yerinde kızımın
boyu 51cm
kilosu 3,250
rabbim bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun ...
eşim doğum yaptığım an dışında sürekli yanımdaydı refaktçim o oldu ona olan sevgim ve bağlılığım daha da artı
eyer imkanınız varsa eşiniz yanınızda olsun derim ne anne nede bir başka biri eşiniz kadar nazınızı çekemez ve size destek olamaz...
canım gözünaydın mevlam analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş.6 yılın ardından bebek bakması zor geliyor insana ama bi o kadar da güzel...
Dr kalsa 23 ocakta suni sancı ile doğurtacaktı ama biz inatla bekledik bu durumdan neşe hanım rahtsız oldu biraz
bebek kakasını yaparsa diye endişeleri vardı en son bütün sorumluluk size ait dedi bizde tamam dedik ve 3 şubata Dr yatış için gün aldık bebğim 16.15 de dünyaya geldi zor bir doğum oldu bir daha hamile kalsam ( Allah korsun :18: ) sezaryanı tercih ederdim.
boyu 51cm
kilosu 3,250
eşim doğum yaptığım an dışında sürekli yanımdaydı refaktçim o oldu ona olan sevgim ve bağlılığım daha da artı
eyer imkanınız varsa eşiniz yanınızda olsun derim ne anne nede bir başka biri eşiniz kadar nazınızı çekemez ve size destek olamaz...
30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle kızıma kavustum doğumumu adatıp nurhan hanım gerçekleştırdı çok memnun kaldım doktorumdan allah razı olsun darısı bebeğini bekleyen arkadaşlara...
Aaa cok sevindum.tatlim.demek.minik.kiziniz.geldi araniza
ay kimbikir ne kadar bebrknozlediniz.nr kadar keyifli
ablamiz.nasil
gebeliğimin 32. haftasındayım. altınovada sami beye gidiyorum. ama doğum konusunda kararsızım. sizler nerde yaptınız ve memnunmusunuz ???
sakarya da stajyer ebeyim umarım karşılaşırız
Siz benim elime düşersinz gb olmuşNerde görevlisin?
eğitim araştırma
6 yılın ardından bebek bakması zor geliyor insana ama bi o kadar da güzel...
boyu 51cm
kilosu 3,250
Tatlim.median tip.merkezinde numarasi
2771662
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, sağlıcakla büyütün inşallah, geçmiş sayfaları okudum sanırım adatıp ta neşe aşıcıymış doktorunuz, bende neşe hanıma gidiyorum, hastane hizmetinden memnun kaldınız mı acaba? Birde sizi sezeryana yönlendirmiş sanırım endişelendirdi bu durum beni. Ben şuan neşe hanıma güvenerek gidiyorum ama önerileriniz var mı?
ben arıyorum arıyorum açmıyolar telefonu yamuayene ücretini öğrenmem lazım siz biliyor musunuz
evet cnm kavustuk sukur uzun yıllar sonra ablamız cok mutlu kımseye fırsat vermıyo heran tepesınde :) sankı ılkkez anne baba olmusuz gıbıyız ya çok beklemekten yada daha olgun olmaktan çok guzel duygular yasıyoruz
eğitim araştırma
Merhaba nesekonuk aramiza hosgeldin bir ebe iyi oldu:)
Su anda arastirma hastanesunde bir akrabamixa suni sanci verildi acaba senin ellerindemi
sakarya da stajyer ebeyim umarım karşılaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?