Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle kızıma kavustum doğumumu adatıp nurhan hanım gerçekleştırdı çok memnun kaldım doktorumdan allah razı olsun darısı bebeğini bekleyen arkadaşlara...

30 ocak perşembe saat 12:20 de genel anestezıyle kızıma kavustum doğumumu adatıp nurhan hanım gerçekleştırdı çok memnun kaldım doktorumdan allah razı olsun darısı bebeğini bekleyen arkadaşlara...

Aaa cok sevindum.tatlim.demek.minik.kiziniz.geldi araniza
ay kimbikir ne kadar bebrknozlediniz.nr kadar keyifli
ablamiz.nasil

Desene dedigini yaptirdin iyide olmus vakitli saatli.com.ta saglikli.dogmus
helal.sana valla.uv tane zor.digumun ustesinden geldin
Evinize.nese gelmiastir ne guzel
Kizlar nasil
Ozeldeki en buyuk guzellik sezeryan yada notmal.dogimda.esinin hep.destekcisi olmasi insanin
heleki.normal.dogimda o bag cok daha gucludur

canım gözünaydın mevlam analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş.

hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inş.

kızlar merhaba yeni farkettim bu topiği bende sakarya dayım kontrollere orhan solakoğluna gidiyorum şu an nerde dogum yaptırıyo kendisi bilmiyorum daha sormadım ama sanırım beyhekimdeymiş aranızda beyhekimde doğum yapan var mı?

Aaa cok sevindum.tatlim.demek.minik.kiziniz.geldi araniza
ay kimbikir ne kadar bebrknozlediniz.nr kadar keyifli
ablamiz.nasil

evet cnm kavustuk sukur uzun yıllar sonra ablamız cok mutlu kımseye fırsat vermıyo heran tepesınde :) sankı ılkkez anne baba olmusuz gıbıyız ya çok beklemekten yada daha olgun olmaktan çok guzel duygular yasıyoruz

eğitim araştırma

Ben Altınova'ya gidiyorum..Araştırmaya Sedat Umur'a gelmiştim,ilgili,konuşkan..Ama eş fln giremediği için gitmedim bir daha..Eşim gün sayıyor kontrollerde görmek için
Allah kolaylıklar versin :)

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun, sağlıcakla büyütün inşallah, geçmiş sayfaları okudum sanırım adatıp ta neşe aşıcıymış doktorunuz, bende neşe hanıma gidiyorum, hastane hizmetinden memnun kaldınız mı acaba? Birde sizi sezeryana yönlendirmiş sanırım endişelendirdi bu durum beni. Ben şuan neşe hanıma güvenerek gidiyorum ama önerileriniz var mı?

Merhaba gariphayat
svg daha iyi cvp verir ama svg ye suni sanci icin gun vermisti yankis hatirkamiyorsam tazeannede kendisinin hastasiydi normal digumu desteklemisti son dakikaya kadar
bir arkadasimiz daha vardi onunda iki dogumunu normal gerceklestirdi

ben arıyorum arıyorum açmıyolar telefonu ya muayene ücretini öğrenmem lazım siz biliyor musunuz

Biz gectigumiz carsamba gunu gelen misaafirimizin bebegini goturmek icin aramistik hemen ulastik acaba sizemi ole denk geldi
cocuk dr u 32 tlydi ama nese hanimi bilemedim dr ve bolum cok farkediyor

Taze anne svg dun gece nese hanimin facesine baktim malum bendr 4 sifre elbet birine denk geldi ortak arkadas
hastadan isteklerini yasmis uygun okdunuz zamanda okumanizi tavsiye ederim
ay beni hasta olarak hic sevmezdi:)
tum ozellikler mevcut bende

Uzun yillar gecunce yinne ilk bebekmis gibi oluyor degil mi
heleki tevrube isin icinde oluncaa hersey daha keyifli oluuor
adini ne koydunuz guzel.kizin

sakarya da stajyer ebeyim umarım karşılaşırız

merhaba kızlar, uzun süredir takipte olmama rağmen aranıza yeni katıldım:) neşekonuk, eğitim araştırmadan bir ebeyle karşılaşmak muhteşemmm:) ben Mehmet sühha beyin takibindeyim gebeliğimin başından beri.aynı zamanda adatıp ta ertan beye de gidiyorum. şahsen eğitim araştırma hastanesinden çok memnunum. bugüne kadar gayet güzel ilgilendiler. Mehmet hoca zaten çok iyi bir insan. herkese tavsiye ederim. tek korkum doğum süreci ile ilgili. 37. haftadayım ve her an prensim gelebilir:)) doktorların hepsini,ebelerin hiçbirini tanımıyorum. takdir edersin ki normal doğumda % 90 ebe % 10 doktor payı var:)) senin tavsiyelerin benim için gerçekten çok önemli. bol bol duamı alırsın:)) ilk doğumum olacağı için korkularım fazla. hele ki ters bir muameleyle karşılaşırsam sıkıntı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…