Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

ebeleri pek tanımıyorum dediğim gibi stajyerim bazen doğum hastanesinde bazen eğitim araştırma hastanesinde oluyoruz rotasyonumuz değişiyor. ama doğum hastanesinde ki ebeler çok tatlılardı

ebeleri pek tanımıyorum dediğim gibi stajyerim bazen doğum hastanesinde bazen eğitim araştırma hastanesinde oluyoruz rotasyonumuz değişiyor. ama doğum hastanesinde ki ebeler çok tatlılardı

benim devlet hastanesi tercih etmemin tek sebebi tam teşekkülü bir hastane olması. özelde ilgi alaka tamam da ne çocuk doktoru var nöbetçi ne de normal doğuma doktor geliyor. kadın doğum hastanesi de çok keşmekeş yapıda. eğitim araştırmadaki ebelerin tecrübeleri umarım iyidir. en azından orta yaşlardaysa tecrübeleri de vardır.

inşallah hayırlı doğumlar olur. rabbim yardımcınız olsun. ilk doğum mu? hayırlı haberlerinizi alırız inşallah:)) bir de hastanedeki muamele nasıldı şimdiye kadar?

Dogum bir saat once gerceklesti beyzacim sadece dogum haberi geldi
Ayrintilari.mutlaka yazicam ogrenince
Kendisunin ilk dogumu ya sizin?

ayyyy çok sevindim gerçekten:)))) rabbim sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün:)) benim de ilk doğumum olacak inşallah. belki de hastane koridorlarında karşılaşmışızdır kendisiyle. gerçekten böyle taze ve gerçek bilgilere ihtiyacım var. stresim fazla(

Aaa olabilir son zamanlarda slk kontrile gidiuordu tansiyon probleminden dolayi
hic stres etme beyzacim bak dogdu bitti bir sekilde gerceklescek dogum rabbimin izni ile
kac yasundasin

arkadaşlar bende sakaryada doğum yapıcam inşallah. daha hamileliğimin ilk haftasındayım. kendime özel bir doktor arıyorum. tanıdığınız bildiğiniz iyi olarak gördüğünüz doktor ismi varmı aklınızda öğrenebilir miyim? birde metin güner mutlu ismini duydunuz mu bu doktor hakkında neler söylersiniz

Merhaba sihirli vega gebeligin hayirli olsun rabbim mucagina almayi nasip etsin
metin mutluya gidenler oldukca memnun
ben adatip sevgi haanima gidiyordum oldukca memnunum kendiainden tavsiye ederim

Merhaba sihirli vega gebeligin hayirli olsun rabbim mucagina almayi nasip etsin
metin mutluya gidenler oldukca memnun
ben adatip sevgi haanima gidiyordum oldukca memnunum kendiainden tavsiye ederim

adatıp ı hastane olarak önermiyorlardı bana siz memnunsunuz demek. daha araştırmalarım devam ediyor sevgi hanımıda listeme yazdım tşekkür ederim..

Aaa olabilir son zamanlarda slk kontrile gidiuordu tansiyon probleminden dolayi
hic stres etme beyzacim bak dogdu bitti bir sekilde gerceklescek dogum rabbimin izni ile
kac yasundasin

ayy inşallah:)) ben 29 yaşımdayım. seninle de adatıpın koridorlarında karşılaşmış olabiliriz. sevgi hanımla ertan bey yan yana:)) ben ilk başta doğumu adatıpta düşünüyordum. eşim tüm süreçte yanımda olmak istiyordu. sonradan duyduklarım ve araştırmalarım beni hastaneden çok soğuttu. yakın dönemde bir tanıdığım -tamamen kendi inadından sebeple- normal doğum yaptı adatıpta. hiç memnun kalmamış. bir de süit oda tutmuşlar düşün yani!! ebe ve hemşireler sürekli sezaryene yönlendirmeye çalışmışlar. bana, benimle uğraşacak beni yüreklendirecek kişiler lazım. ebe "gel sezaryenle alalım,çekme" derse insan o can havliyle kabul eder yani:)))

adatıp ı hastane olarak önermiyorlardı bana siz memnunsunuz demek. daha araştırmalarım devam ediyor sevgi hanımıda listeme yazdım tşekkür ederim..

sihirlivega bence seni pohpohlayacak, bolca konuşabileceğin özel bir doktorun olsun. malum insan herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyor:)) muhakkak devlet hastanesinden de bir doktorun olsun. bir sürü tahlil istiyorlar. özelde çok fazla para verirsin. benmuayene ücreti dışında 5 kuruş para vermedim özele:))) bu arada hangisinden daha memnun kaldın dersen kesinlikle devlet derim:))

bebeğine de sana da sağlık sıhhat diliyorum:))

hiç sorma dr kalsa kızım 12 gün önce doğacaktı dr biraz ters düşdük ama olsun 12 gün daha büyüdü kızım karnımda
dr cesaret verseydi biraz daha bekleyecektim ama son konturolde ben sorumluluk almıyorum dosyama yazdım dedi biz de dah fazla riske atamadık bebeği
zor bir doğum oldu ama herşey geldi geçti çok şükür
küçük kızım bebeği kıskanıyor belli etmesede
evet eşimin desteği olmasaydı nasıl olurdum bilmiyorum iyi ki yanımdaydı

canım gözünaydın mevlam analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş.

hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inş.

çok sağolun kızlar
doğum evinden farklı bir uygulama yoktu adatıpta

ilk fırsatta inceliycem

kim doğum yaptı :44:

Cnm ben sevgi hanimin muaynanesnde baslamistim adatip a gecince bende oraya gectim hangi hastane olsa bende oraya yani dr umu cok seviyorum
Canim.ozaman adres dogumrvu yada arastirma gercekten saglik problemi yoksa sezeryana almiyorlar
Ole cnm bende tahlil vb ucret odemedim ama dogumuku adatipta yaptim sanki.kimse sevgi hnm kadar guzel kesemmezdi beni:)

12 gun az bir zamab degil bir gun kalsa karfir iyi yapmissin cnm diretmekle digumuna kendisumi girdi

dogum yapan bir akraba cnm

Merhaba, ben de şuan 39 haftalik hamileyim, heran bebegi bekliyoruz. Benim doktorum Ersin Gürsel. Doktorum önceden Adatip da calisiyordu. Şimdi ozel tip merkezi var ama dogumlarini Adatip ya da Beyhekim de yaptırıyor. Benim dogumum bir aksilik olmazsa Beyhekim hastanesinde epidural normal dogum olacak. Ersin bey iyi bir doktor, samimi bir insan ve iletişimiçok kuvvetli. Aciklayici bir doktor, tavsiye ederim. İnşallah dogumum da güzel gecerse onun için mükemmel diyebilirim :)

39 hafta oldu demek her an digum olabilir desene

evet dr girdi doğuma o da son anda dikişlerimide dr attı
rabbim analı babalı büyütsün 8 saatde 4cm yazmışsın zor bi doğumdu galiba

son zamanlarda adatıpta normal doğum yapan var mı acaba? ben ertan beye gidiyorum,şimdilik bir sorun yok ama hastane olarak sezaryene mi yönlendiriyorlar acaba diye düşünmeden edemedim,birde araştırma hastanesi hakkında duyumlarınız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…