merhaba kızlar, uzun süredir takipte olmama rağmen aranıza yeni katıldım:) neşekonuk, eğitim araştırmadan bir ebeyle karşılaşmak muhteşemmm:) ben Mehmet sühha beyin takibindeyim gebeliğimin başından beri.aynı zamanda adatıp ta ertan beye de gidiyorum. şahsen eğitim araştırma hastanesinden çok memnunum. bugüne kadar gayet güzel ilgilendiler. Mehmet hoca zaten çok iyi bir insan. herkese tavsiye ederim. tek korkum doğum süreci ile ilgili. 37. haftadayım ve her an prensim gelebilir:)) doktorların hepsini,ebelerin hiçbirini tanımıyorum. takdir edersin ki normal doğumda % 90 ebe % 10 doktor payı var:)) senin tavsiyelerin benim için gerçekten çok önemli. bol bol duamı alırsın:)) ilk doğumum olacağı için korkularım fazla. hele ki ters bir muameleyle karşılaşırsam sıkıntı olur.
teşekürler :) ben şuanda tatildeyim benim ellerimde değil yani
ebeleri pek tanımıyorum dediğim gibi stajyerim bazen doğum hastanesinde bazen eğitim araştırma hastanesinde oluyoruz rotasyonumuz değişiyor. ama doğum hastanesinde ki ebeler çok tatlılardı
Bu saat oldu 4 cm acilma ravbim yardincisi olsun 8 saat oldu
inşallah hayırlı doğumlar olur. rabbim yardımcınız olsun. ilk doğum mu? hayırlı haberlerinizi alırız inşallah:)) bir de hastanedeki muamele nasıldı şimdiye kadar?
Dogum bir saat once gerceklesti beyzacim sadece dogum haberi geldi
Ayrintilari.mutlaka yazicam ogrenince
Kendisunin ilk dogumu ya sizin?
ayyyy çok sevindim gerçekten:)))) rabbim sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün:)) benim de ilk doğumum olacak inşallah. belki de hastane koridorlarında karşılaşmışızdır kendisiyle. gerçekten böyle taze ve gerçek bilgilere ihtiyacım var. stresim fazla(
arkadaşlar bende sakaryada doğum yapıcam inşallah. daha hamileliğimin ilk haftasındayım. kendime özel bir doktor arıyorum. tanıdığınız bildiğiniz iyi olarak gördüğünüz doktor ismi varmı aklınızda öğrenebilir miyim? birde metin güner mutlu ismini duydunuz mu bu doktor hakkında neler söylersiniz
Merhaba sihirli vega gebeligin hayirli olsun rabbim mucagina almayi nasip etsin
metin mutluya gidenler oldukca memnun
ben adatip sevgi haanima gidiyordum oldukca memnunum kendiainden tavsiye ederim
Aaa olabilir son zamanlarda slk kontrile gidiuordu tansiyon probleminden dolayi
hic stres etme beyzacim bak dogdu bitti bir sekilde gerceklescek dogum rabbimin izni ile
kac yasundasin
adatıp ı hastane olarak önermiyorlardı bana siz memnunsunuz demek. daha araştırmalarım devam ediyor sevgi hanımıda listeme yazdım tşekkür ederim..
Desene dedigini yaptirdin iyide olmus vakitli saatli.com.ta saglikli.dogmus
helal.sana valla.uv tane zor.digumun ustesinden geldin
Evinize.nese gelmiastir ne guzel
Kizlar nasil
Ozeldeki en buyuk guzellik sezeryan yada notmal.dogimda.esinin hep.destekcisi olmasi insanin
heleki.normal.dogimda o bag cok daha gucludur
canım gözünaydın mevlam analı babalı sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inş.
hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün inş.
Gözünüzaydıınn :) Allah analı babalı büyütsün,sağlıkla inşallah..
Bende ara ara bakıyorum ama yazmıyorum her zaman..
Altınovada doğum yapanlara ya da genel olarak her hastanede değişir mi bilmiyorum ama doğumda hastanenin kaşıladığı şeyler var mı?
Daha başlamadım tabi ki ama hastane çantasında olması gereken en önemli şeyler nedr ya da şunlar olmasada olur hastanede karşılanıyor ya da gerek olmuyor dedikleriniz?
Taze anne svg dun gece nese hanimin facesine baktim malum bendr 4 sifre elbet birine denk geldi ortak arkadas
hastadan isteklerini yasmis uygun okdunuz zamanda okumanizi tavsiye ederim
ay beni hasta olarak hic sevmezdi:)
tum ozellikler mevcut bende
Dogum bir saat once gerceklesti beyzacim sadece dogum haberi geldi
Ayrintilari.mutlaka yazicam ogrenince
Kendisunin ilk dogumu ya sizin?
Cnm ben sevgi hanimin muaynanesnde baslamistim adatip a gecince bende oraya gectim hangi hastane olsa bende oraya yani dr umu cok seviyorumadatıp ı hastane olarak önermiyorlardı bana siz memnunsunuz demek. daha araştırmalarım devam ediyor sevgi hanımıda listeme yazdım tşekkür ederim..
Canim.ozaman adres dogumrvu yada arastirma gercekten saglik problemi yoksa sezeryana almiyorlarayy inşallah:)) ben 29 yaşımdayım. seninle de adatıpın koridorlarında karşılaşmış olabiliriz. sevgi hanımla ertan bey yan yana:)) ben ilk başta doğumu adatıpta düşünüyordum. eşim tüm süreçte yanımda olmak istiyordu. sonradan duyduklarım ve araştırmalarım beni hastaneden çok soğuttu. yakın dönemde bir tanıdığım -tamamen kendi inadından sebeple- normal doğum yaptı adatıpta. hiç memnun kalmamış. bir de süit oda tutmuşlar düşün yani!! ebe ve hemşireler sürekli sezaryene yönlendirmeye çalışmışlar. bana, benimle uğraşacak beni yüreklendirecek kişiler lazım. ebe "gel sezaryenle alalım,çekme" derse insan o can havliyle kabul eder yani:)))
Ole cnm bende tahlil vb ucret odemedim ama dogumuku adatipta yaptim sanki.kimse sevgi hnm kadar guzel kesemmezdi beni:)sihirlivega bence seni pohpohlayacak, bolca konuşabileceğin özel bir doktorun olsun. malum insan herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyor:)) muhakkak devlet hastanesinden de bir doktorun olsun. bir sürü tahlil istiyorlar. özelde çok fazla para verirsin. benmuayene ücreti dışında 5 kuruş para vermedim özele:))) bu arada hangisinden daha memnun kaldın dersen kesinlikle devlet derim:))
bebeğine de sana da sağlık sıhhat diliyorum:))
hiç sorma dr kalsa kızım 12 gün önce doğacaktı dr biraz ters düşdük ama olsun 12 gün daha büyüdü kızım karnımda
dr cesaret verseydi biraz daha bekleyecektim ama son konturolde ben sorumluluk almıyorum dosyama yazdım dedi biz de dah fazla riske atamadık bebeği
zor bir doğum oldu ama herşey geldi geçti çok şükür
küçük kızım bebeği kıskanıyor belli etmesede
evet eşimin desteği olmasaydı nasıl olurdum bilmiyorum iyi ki yanımdaydı
çok sağolun kızlar
doğum evinden farklı bir uygulama yoktu adatıpta
ilk fırsatta inceliycem
kim doğum yaptı :44:
Merhaba, ben de şuan 39 haftalik hamileyim, heran bebegi bekliyoruz. Benim doktorum Ersin Gürsel. Doktorum önceden Adatip da calisiyordu. Şimdi ozel tip merkezi var ama dogumlarini Adatip ya da Beyhekim de yaptırıyor. Benim dogumum bir aksilik olmazsa Beyhekim hastanesinde epidural normal dogum olacak. Ersin bey iyi bir doktor, samimi bir insan ve iletişimiçok kuvvetli. Aciklayici bir doktor, tavsiye ederim. İnşallah dogumum da güzel gecerse onun için mükemmel diyebilirim :)arkadaşlar bende sakaryada doğum yapıcam inşallah. daha hamileliğimin ilk haftasındayım. kendime özel bir doktor arıyorum. tanıdığınız bildiğiniz iyi olarak gördüğünüz doktor ismi varmı aklınızda öğrenebilir miyim? birde metin güner mutlu ismini duydunuz mu bu doktor hakkında neler söylersiniz
Merhaba, ben de şuan 39 haftalik hamileyim, heran bebegi bekliyoruz. Benim doktorum Ersin Gürsel. Doktorum önceden Adatip da calisiyordu. Şimdi ozel tip merkezi var ama dogumlarini Adatip ya da Beyhekim de yaptırıyor. Benim dogumum bir aksilik olmazsa Beyhekim hastanesinde epidural normal dogum olacak. Ersin bey iyi bir doktor, samimi bir insan ve iletişimiçok kuvvetli. Aciklayici bir doktor, tavsiye ederim. İnşallah dogumum da güzel gecerse onun için mükemmel diyebilirim :)
Cnm ben sevgi hanimin muaynanesnde baslamistim adatip a gecince bende oraya gectim hangi hastane olsa bende oraya yani dr umu cok seviyorum
Canim.ozaman adres dogumrvu yada arastirma gercekten saglik problemi yoksa sezeryana almiyorlar
Ole cnm bende tahlil vb ucret odemedim ama dogumuku adatipta yaptim sanki.kimse sevgi hnm kadar guzel kesemmezdi beni:)
12 gun az bir zamab degil bir gun kalsa karfir iyi yapmissin cnm diretmekle digumuna kendisumi girdi
dogum yapan bir akraba cnm
39 hafta oldu demek her an digum olabilir desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?