Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Merhaba hayat guzeldir
ertan beyi bilmiyorum ama genel olarak ozel hastaneler sezeryana yonlendiruyirlar duye dusunuyorum
arastirma yada dogimevi gercekten bir probkem yoksa sezeryana almiyorlar

Bu arada arastirma hastanesinde dogum yapan akraba oldukca memnun kalmis ilguden ve hastanenin temizliginden

Bu arada arastirma hastanesinde dogum yapan akraba oldukca memnun kalmis ilguden ve hastanenin temizliginden

ayy bunu duyduğuma sevindim:)) benim oğlum aceleci biraz. sanırım dün nişan denilen şey geldi. her an beklemedeyim artık:)) sizin akrabanın doğumuna hangi doktor girmiş acaba? bir de "şunu iyiki yanıma almışım" dediği bir şey olmuş mu?

cnm ben kendısını gormedım haberlerı nı aldım
fakat bıldıgım kadaroyla doğuma dr lar degıl ebelr gırıyor
onun dr u sedat umurdu egerkı takıbı altına gırıceksen gıden herkez cok memnun
saece sedat beyın sabrından dolayı tebrık ettıklerını soyledıler bırz uzun suren bır doğum oldu cunku

ben de ertan beye gidiyorum. aslında doktordan şu şikayetim var diyemem ama ilgi olarak eğt arşt daha iyi diyebilirim!!! mesela her iki doktora da sancılarımın başladığını söyledim. ertan bey "olur" dedi o kadar. eğt arş daki doktorum hemen takibe aldı. her hafta çağırıyor nst ye bağlıyor vs. vs.

bence her şeyden önce bebeklerimizi ve kendi sağlığımızı düşünmeliyiz. bebek yoğun bakım ünitesi olmalı. her alanda uzman nöbetçi doktor olmalı vs. allah korusun bebekte bir sıkıntı olursa seni eve yollarlar bebeği alırlar. eğt araştırmada "anne oteli" uygulaması var. sen de bebeğinle hastanede kalabiliyorsun. tabi eğt araştırmada doğum yapabilmek için takibin olması şart. yoksa doğum evine sevk ediyorlar.

hımm anladım canım. doğuma ebeler giriyor ama son anlarında bebeği doktor alıyor diye biliyorum:)) ayy hayırlısıyla ben de şuraya "doğurdum" diye bir yazsammm:))

aa son haftana geldın ertan bey her hafta cagırmıyormu ben ce bu coj onemlı cunku benım oğlum 36+5 te rutın bır kontrol sonucu sorunu tespıt edılıp açıl sezeryanla alındı en buyk sansım dr umun her hafta kontrole cagırmasıydı
ama haklarını yıyememe doğuma çocuk dru kalp dr u gırdı hemen kuveze alındı

normal doğuma gelınce kesınlıkle kararlıysan ya doğum evı yada araştırma gerçek anlamda sağlık problemı yoksa sezeryan olmuyor
otel ızmetıde oldukça guzel

hımm anladım canım. doğuma ebeler giriyor ama son anlarında bebeği doktor alıyor diye biliyorum:)) ayy hayırlısıyla ben de şuraya "doğurdum" diye bir yazsammm:))

ınsalla cnm benım ah kımler geldı gectı herkez aldı yavrusunu kucağına sağlıklıca
mınıgın adı bellımı

Herkes iyi umarım :) Ara ara bakıyorum,son günlerini bekleyenlere Allah kolaylık versin :)
Yaren nasılsın?

Bende de durumlar iyi normal ilerliyoruz,bu aydan sonra sıklaştıracaz kontrolleri dedi Şenol Bey..
Araştırmada Sedat Bey'e bende gitmiştim buarada,Yaren'de sağolsun giden birinin memnun olduğunu söylemişti,düşünen varsa bence ilgili,sürekli konusup soruyor,pozitif biri..Sadece eşim kontroller için gün sayıyor görebilsin diye,araştrmadada yanıma kimseyi almadıkları için gidemiyorum..

Merhaba kızlar önceden girip takip ediodum arada yazamasamda ama şimdi onuda yapamıyorum kızım hep kucaımda durmak istioo bnm için herşey o kdr zor oluo ki anlatamam zaman nasıl geçio hiç farknda bile deilim yeni arkadaşlar gelmiş sanırım umarım hepiniz ve kuzularınız iyilerdir bizde bi deişiklik yok kuzum dört gün sonra üçüncü ayını dolduracak inş

kızlar merhaba,
dün akşam oğluşum prova yaptırdı bize:)) kontrole gittim, muayenede suyum geldi biraz. doktor yollamadı eve yatış yaptık. 12 saat bekledik ama tık yok:)) zar zor doktoru kandırıp eve geldim. bakalım artık süreci bekleyeceğiz. biraz daha büyüsün bebeğim:))

Aneeey ne kadar çok yeni arkadaş gelmiş tabi bizim demirbaş yaren geleni gideni ağırlar herzaman hiç utandırmaz bizi :)

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapacaklar içinde Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Svg dün birden aklıma takıldı acaba doğum yapmışmısındır diye ama çok şükür sorunsuz bi şekilde gerçekleşmiş doğumun Rabbim analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah.Buzdevri çok alay ettiniz makarnalarımla çoook ama sos tarifleri için geç kalmadın ne zaman istersen veririm :) ha bide o bebişler 6 aylık olsun bu seferde onlara ne yedircem derdiyle kendine yemek yapamadığın günler gelicek bak demedi deme.ben internete bile giremiyorum artık vakit bulupta ,girsemde bilgisayarı elimden çekiştiren ,ha madem açıcaksın o zaman bana pasaklı kukuliyi aç diyen bi canavara dönüştü benim kız :)bakalım sizinkiler ne marifetler sergileyecek.

Yaren merak ettim şu neşe aşıcının face ini ben bi ona bakayım buralar sana emanet :)

çok sağol canım çok şükür sorunsuz hallettik darısı bebek bekleyenlerin başına...
ya beni şimdiden düşüncesi sardı bile ne yediricem diye düşün birde benim 3. bebiş olmasına rağmen

bu arada kızlar sütüm az sizde işe yarayan sütünüzü artıran besinler var mı? yazarsanız sevinirim

Anam anam dün akşam yine makarna yedik, hep aklıma geliyor ya burada konuşulanlar
Gittikçe hem güzelleşiyor hem zorlaşıyor gerçekten :/

Sana da kolaylıklarr diliyorrum..

Canım dereotu, boza, malt içeceği, humana still tea, bol su, tahin benim tükettiklerim bunlar...Zaman zaman deli ibi artıyor zaman zaman azalıyor anlamadım neden...

Princess merhaba :))

oğluşumun kucak isteğiyle baş edemeyince çareyi evde de slingte gezdirmekte buldum. Orada çok mutlu oğlum benimde tek elim serbest olunca ufak tefek işleri yapabiliyorum....tavsiye ederim. Orada emzirdiğim bile oluyor:)

ay çok zormuş ek gıda işi en rahat günlermiş meğer ilk 6 ay :)
bende buzdevrinin dediklerine ek olarak marulda çok işe yaramıştı ama su en çok süt yapan ben 4 lt ye yakın içiyodum hala daha içiyorum hiç süt sıkıntısı çekmedim hamdolsun.birde maydonoz ve turşu sütü azaltıyo onlardan uzak dursan iyi olur.

buzdevri sanırım 2 yaşına kadar makarna stoklarımız hep dolu olacak :)

sağolun kızlar sütüm yetmeyecek diye korkukoyorum valla iki kızımda da öyle oldu maalesef
lohusa depresyonu yaşadım öncekilerde ve sütüm azaldı mama vermek zorunda kaldım şimdi de depresyona girmekten korkuyorum:18:
ilk 6 ayı sadece emzirerek geçirenler çok şanslılar inşallah bende bu sefer öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…