Princess merhaba :))
oğluşumun kucak isteğiyle baş edemeyince çareyi evde de slingte gezdirmekte buldum. Orada çok mutlu oğlum benimde tek elim serbest olunca ufak tefek işleri yapabiliyorum....tavsiye ederim. Orada emzirdiğim bile oluyor:)
Merhaba, ben de şuan 39 haftalik hamileyim, heran bebegi bekliyoruz. Benim doktorum Ersin Gürsel. Doktorum önceden Adatip da calisiyordu. Şimdi ozel tip merkezi var ama dogumlarini Adatip ya da Beyhekim de yaptırıyor. Benim dogumum bir aksilik olmazsa Beyhekim hastanesinde epidural normal dogum olacak. Ersin bey iyi bir doktor, samimi bir insan ve iletişimiçok kuvvetli. Aciklayici bir doktor, tavsiye ederim. İnşallah dogumum da güzel gecerse onun için mükemmel diyebilirim :)
hımm hiç denemedim kanguru yada sling bu aralar daha bi berbat bişi oldu ağlio sakinleştiremiorum katılio falan sürekli yannda birileri olucak sürekli ona konuşacaksın yada kucakta olucak tv ye bakio göstermek istemiorum bnde çok zor çook bide onu deneriz olmazsa sling nerden aldın internetten fln mı
ben sakaryada sling bulamadım hep diktirmeyi düşündüm halka bulamadım nettende tembellik yapıp alamadım ama kanguru aldım çok çok işime yaradı hala daha kullanıyorum dışarı çıkarken büyük rahatladık.gazlı dönemlerdede onunla uyuttum hep herkese tavsiye ederim
hımm bn de netten baktımda dün biraz sağlam ve uzun bi kumaşla dikirmeye gerek kalmadan bağlana bilir aslnda kendine çocuk ama öyle bi kuması bulabilmek lazm
Uzun yillar gecunce yinne ilk bebekmis gibi oluyor degil mi
heleki tevrube isin icinde oluncaa hersey daha keyifli oluuor
adini ne koydunuz guzel.kizin
Kızlar oğlan durmuyor hızlıca yazıyorum. Hiç alternatif yoktu bir tek Kipa'nın yanında Joker mağazasında vardı oradan aldım. Benim oğlan çok rahat etti. Taze anne'nin dediği gibi ona yerleştirip yalnız başıma kaç kere Araştırma hastanesine gittim hem de dolmuşla. Rahat rahat belediyeye binip Serdivan Avm'de gezdim. Ama şunu söyliyim, çok daha güzel modelleri var. Linki bulup yollayacağım Size.
Princess yazacağım daha bir şeyler sonra :)
tamam canım ne yazıcaını merak ettim şimdi=)
Biz dün üçüncü ay kontrolüne gittik kilosuda boyuda gayet ii dedier 5.850 olmuşuz boyumuzda 61 cm miş gelişimi güzel dedi ebemiz ama çok ağlak hiç durmuo emziide bazen alio bazende illallah ettirio ayakta salla kucakta salla olmadı çarşafda salla emzii aldımı mışılmışıl uyuo normalde werdm mi hep öğürüo çok zorlaniorum hem ew hem bebiş hem kendm hem eşim yetişemiorm bazen pes demek istiorum ama öyle bi şansım yok sanırım
Princess arama motoruna MYCEY SLİNG yaz, görsellerde yeşil olanı kullanıyorum ben.
Bu profil resmindeki tatlı kız, Senin mi yoksa?
Maşallah güzel kızımıza doğum kilosuna göre çok çok iyi kilo almış annesi maşallah kuzuya, dahada iyi olsun inşallah...
Allah sütümüzü artırsın, yavrularımıza yarasın inşallah..
Biz pazartesi gideceğiz bakalım boy, kilo nasıl..
Seni çok iyi anlıyorum ben ev işini biraz sallıyorum açıkçası ya eşimle ya da annem gelince yapmaya çalışıyorum. Başka türlü perişan oluyorum. O çarşafa hiç alıştırma onu slingte de havada oluyorlar ya Seninki de sever diye düşünüyorum.
Şimdi kızını anlatmışsın ben de Sana oğlumu anlatayım :) dertleşelim arkadaşım..
Doğumdan beri kolikle uğraştım çok halada tam olarak bitmedi ama şükür azaldı..
Senin kız gibi bütün gün ya kucağımda ya emme halinde, ya da bacağıma yatırıyorum yüzümü görmezse kıyameti koparıyor.
Aynı anlattığın gibi bütün gün konuşulmasını istiyor, laf atıp duruyor.
Mutfağa beraber gidiyoruz ana kucağına yatırıyorum onu yada slingte ayakta bir şeyler atıştıyorum yapabilirsem yemek koyuyorum ocağa 15 dk da..:/
Eşimin uzun çalıştığı günler onu dahi yabancı seçebiliyor...
Yabancı mekan dahi seçiyor geçen hafta 2 gün annemdeydim, dar etti bize orayı..
Gündüz uykusu zaten yok bende çünkü kucağımda uyuyor genelde.
Gece de 8-12 arası full uyuyor, sonra 02, 04,05,06 :) gidiyoruz.
Bunları niye yazdım, yalnız değilsin bil istedim... Bak 3 ay geçti bile...İnşallah sağlıkla ilerlesin.
Bir haftadır slinge atıyorum üstüne battaniye atıyorum kafada şapka 45 dk yürüyorum oğlumla oda etrafa bakıyor bol bol sonra uyuyakalıyor orada. Bebek arabasıda olur ama biz 5. katta oturuyoruz onu beceremem..Eve geldiğimizde açık havanın etkisiyle sakinleşiyor, gevşiyor.. Sana da tavsiye ederim. Uyandı bizimki öpüyorum seni ve güzel kızını.
kızlar kalça çıkıklığı testi için kaçıncı haftada dr gittiniz birde randevuyu hangi dr alsam :44:
hayırlısıyla şunu da atlatalım da
bir sorum daha olucak devit-3 kullanıyormusunuz
ilacın prospektüsünü okudum yazılanlardan dolayı ilacı vermek içimden gelmiyor...
yan etkileri ve kullanmaması gerekenler bölümü düşündürücü
içime sinmedi bu ilaç benim
kızlar kalça çıkıklığı testi için kaçıncı haftada dr gittiniz birde randevuyu hangi dr alsam :44:
hayırlısıyla şunu da atlatalım da
bir sorum daha olucak devit-3 kullanıyormusunuz
ilacın prospektüsünü okudum yazılanlardan dolayı ilacı vermek içimden gelmiyor...
yan etkileri ve kullanmaması gerekenler bölümü düşündürücü
içime sinmedi bu ilaç benim
Pınar senin oglunu ismi de mi toprakyanlış anlamadım di mi? Kuzularımız için de kolay değil canm, ne fırtınalar kopuyor minicik yüreklerinde kim bilir.. evet sabrımızı çok zorlayabilirler, 2cocukla yorulabiliriz, evet kolay olmayacak bu süreç ama ben eminimki şöyle biraz daha zaman geçip birlikte oyunlar oynadıkları zaman bunlarn hepsini unutacagız
Kolaylıklar dilerim sana, kendime ve tüm arkadaşlara. Bir insanı büyütmek zorlu, emek isteyen ama çok güzel bir serüven. Dilerim tadını çıkara çıkara yaşayabiliriz hepimiz.
6 yılın ardından bebek bakması zor geliyor insana ama bi o kadar da güzel...
Dr kalsa 23 ocakta suni sancı ile doğurtacaktı ama biz inatla bekledik bu durumdan neşe hanım rahtsız oldu biraz
bebek kakasını yaparsa diye endişeleri vardı en son bütün sorumluluk size ait dedi bizde tamam dedik ve 3 şubata Dr yatış için gün aldık bebğim 16.15 de dünyaya geldi zor bir doğum oldu bir daha hamile kalsam ( Allah korsun :18: ) sezaryanı tercih ederdim.
bebeğimin sağlıklı doğması herşeyi unutturdu çok şükür sağlığı yerinde kızımın
boyu 51cm
kilosu 3,250
rabbim bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun ...
eşim doğum yaptığım an dışında sürekli yanımdaydı refaktçim o oldu ona olan sevgim ve bağlılığım daha da artı
eyer imkanınız varsa eşiniz yanınızda olsun derim ne anne nede bir başka biri eşiniz kadar nazınızı çekemez ve size destek olamaz...
evet kevsercim oğlumun adı toprak kızımınkini de ırmak koyduk allah herkesin yavrusuna uzun ömürler versin. uzun zaman oldu giriş yapmayalı 2 aylık olcaz nerdeyse kızım baya büyüdü oğlanla kızla koşturup duruyoruz
Merhaba arkadaşlar, amacım Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde normal veya sezeryanla doğum yapanların deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrenmek. 33+5 hamileyim ve doğum konusu kafamı çok karıştırıyor. Bu başlık altında çok yazı yazılmış ve artık konu doğum yapanların deneyimlerinden çok arkadaşlık sohbetlerine dönmüş ve çok fazla yazı var, hepsini tek tek okumak biraz zor. Sizden ricam Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde normal veya sezeryanla doğum yapanların görüşlerini Gebelik bölümündeki "Sakarya'da Normal Doğum Yapanlar" konusu altına yazmanız. Doğumda yaşadıklarınız, doktorunuz, deneyimleriniz benim için çok önemli. Birde hastanenin açtığı doğum öncesi hamile eğitimlerine giden var mı, gerçekten işe yaradı mı bu eğitimler bunu merak ediyorum.
hayırlı uğurlu olsun sevgi bebeğin kilosuda boyuda gayet güzel Rabbim uzun ömürler versin
Merhaba arkadaşlar, amacım Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde normal veya sezeryanla doğum yapanların deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrenmek. 33+5 hamileyim ve doğum konusu kafamı çok karıştırıyor. Bu başlık altında çok yazı yazılmış ve artık konu doğum yapanların deneyimlerinden çok arkadaşlık sohbetlerine dönmüş ve çok fazla yazı var, hepsini tek tek okumak biraz zor. Sizden ricam Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde normal veya sezeryanla doğum yapanların görüşlerini Gebelik bölümündeki "Sakarya'da Normal Doğum Yapanlar" konusu altına yazmanız. Doğumda yaşadıklarınız, doktorunuz, deneyimleriniz benim için çok önemli. Birde hastanenin açtığı doğum öncesi hamile eğitimlerine giden var mı, gerçekten işe yaradı mı bu eğitimler bunu merak ediyorum.
Merhaba svgm burada cok guzel arkadasliklar kurduk hem sohpet hem dr larumuz anlaminda sohpetlemize devam ediyiruz
Ama soru soran arkadaslarimizun sorularini cevapsiz birakmiyoruz
Size gelen alinti bildirimleri ile cevaplari takip etmeniz daha kolay bur hal aldi
Bu arada sakaryada normal.dogum yapanlar diye bir konumu acildi normal.dogum yapan arkadaslarimiz yorum yapicaktir
Benim cevremden duydugum duyumlara gore dayimin esi dogum evinde dogum yapti oldukca memnun kaldi
ama onun aksine bir arkadasimin ixinde plesenta parcasi unutuldu
arastirma hastanesinde digum yapan bir akrabamiz oldukca memnun kalmisken
bir diger arkadasim.memnin kalmadu
yani kisiden kisiye o gunki personellede alakali olarak cevremde duydugum sabit bir yorum.yok
ama dr olarak arastirma hastanesi sedat umurdan herkez oldukca memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?