Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

hımm hiç denemedim kanguru yada sling bu aralar daha bi berbat bişi oldu ağlio sakinleştiremiorum katılio falan sürekli yannda birileri olucak sürekli ona konuşacaksın yada kucakta olucak tv ye bakio göstermek istemiorum bnde çok zor çook bide onu deneriz olmazsa sling nerden aldın internetten fln mı

benim doğumum güzel geçti ben çok memnunum o yuzden mukemmel diyebilirim bnm için şuan hamile kalsam düşünmeden yine ona giderim

yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler inş. herkes bebişini sorunsuz alır kucağına biz artık bebeklerden fazla fırsat bulamıyoruz

dün itibariyle tam anlamıyla emeklemeye başladık ilk zararımızıda yaptık.yıkayacaktım sen k<aşla göz arasında gel su kovasını devir halı malı kalmadı

ben sakaryada sling bulamadım hep diktirmeyi düşündüm halka bulamadım nettende tembellik yapıp alamadım ama kanguru aldım çok çok işime yaradı hala daha kullanıyorum dışarı çıkarken büyük rahatladık.gazlı dönemlerdede onunla uyuttum hep herkese tavsiye ederim

hımm bn de netten baktımda dün biraz sağlam ve uzun bi kumaşla dikirmeye gerek kalmadan bağlana bilir aslnda kendine çocuk ama öyle bi kuması bulabilmek lazm

hımm bn de netten baktımda dün biraz sağlam ve uzun bi kumaşla dikirmeye gerek kalmadan bağlana bilir aslnda kendine çocuk ama öyle bi kuması bulabilmek lazm

princess bende hep çarşamba pazarına gitmek istedim bunun için ama bebeğim gidebileceğim zamanlarda küçüktü onu evdede bırakıp gitmek istemedim sonrada havalar soğudu.5 metre jarse kumaşla halledilebilir bu iş internette bağlama metodlarıda var gidebilirsem bende alıcam 2 yaşına kadar çok rahat kullanılabilir slingler çünkü.bebek arabalarıyla dolmuşa filan binmeye ben cesaret edemiyorum hala

Kızlar oğlan durmuyor hızlıca yazıyorum. Hiç alternatif yoktu bir tek Kipa'nın yanında Joker mağazasında vardı oradan aldım. Benim oğlan çok rahat etti. Taze anne'nin dediği gibi ona yerleştirip yalnız başıma kaç kere Araştırma hastanesine gittim hem de dolmuşla. Rahat rahat belediyeye binip Serdivan Avm'de gezdim. Ama şunu söyliyim, çok daha güzel modelleri var. Linki bulup yollayacağım Size.

Princess yazacağım daha bir şeyler sonra :)

tamam canım ne yazıcaını merak ettim şimdi=)

Biz dün üçüncü ay kontrolüne gittik kilosuda boyuda gayet ii dedier 5.850 olmuşuz boyumuzda 61 cm miş gelişimi güzel dedi ebemiz ama çok ağlak hiç durmuo emziide bazen alio bazende illallah ettirio ayakta salla kucakta salla olmadı çarşafda salla emzii aldımı mışılmışıl uyuo normalde werdm mi hep öğürüo çok zorlaniorum hem ew hem bebiş hem kendm hem eşim yetişemiorm bazen pes demek istiorum ama öyle bi şansım yok sanırım

Princess arama motoruna MYCEY SLİNG yaz, görsellerde yeşil olanı kullanıyorum ben.
Bu profil resmindeki tatlı kız, Senin mi yoksa?
Maşallah güzel kızımıza doğum kilosuna göre çok çok iyi kilo almış annesi maşallah kuzuya, dahada iyi olsun inşallah...
Allah sütümüzü artırsın, yavrularımıza yarasın inşallah..
Biz pazartesi gideceğiz bakalım boy, kilo nasıl..

Seni çok iyi anlıyorum ben ev işini biraz sallıyorum açıkçası ya eşimle ya da annem gelince yapmaya çalışıyorum. Başka türlü perişan oluyorum. O çarşafa hiç alıştırma onu slingte de havada oluyorlar ya Seninki de sever diye düşünüyorum.

Şimdi kızını anlatmışsın ben de Sana oğlumu anlatayım :) dertleşelim arkadaşım..
Doğumdan beri kolikle uğraştım çok halada tam olarak bitmedi ama şükür azaldı..
Senin kız gibi bütün gün ya kucağımda ya emme halinde, ya da bacağıma yatırıyorum yüzümü görmezse kıyameti koparıyor.
Aynı anlattığın gibi bütün gün konuşulmasını istiyor, laf atıp duruyor.
Mutfağa beraber gidiyoruz ana kucağına yatırıyorum onu yada slingte ayakta bir şeyler atıştıyorum yapabilirsem yemek koyuyorum ocağa 15 dk da..:/
Eşimin uzun çalıştığı günler onu dahi yabancı seçebiliyor...
Yabancı mekan dahi seçiyor geçen hafta 2 gün annemdeydim, dar etti bize orayı..
Gündüz uykusu zaten yok bende çünkü kucağımda uyuyor genelde.
Gece de 8-12 arası full uyuyor, sonra 02, 04,05,06 :) gidiyoruz.

Bunları niye yazdım, yalnız değilsin bil istedim... Bak 3 ay geçti bile...İnşallah sağlıkla ilerlesin.

Bir haftadır slinge atıyorum üstüne battaniye atıyorum kafada şapka 45 dk yürüyorum oğlumla oda etrafa bakıyor bol bol sonra uyuyakalıyor orada. Bebek arabasıda olur ama biz 5. katta oturuyoruz onu beceremem..Eve geldiğimizde açık havanın etkisiyle sakinleşiyor, gevşiyor.. Sana da tavsiye ederim. Uyandı bizimki öpüyorum seni ve güzel kızını.

kızlar kalça çıkıklığı testi için kaçıncı haftada dr gittiniz birde randevuyu hangi dr alsam :44:
hayırlısıyla şunu da atlatalım da

bir sorum daha olucak devit-3 kullanıyormusunuz
ilacın prospektüsünü okudum yazılanlardan dolayı ilacı vermek içimden gelmiyor...
yan etkileri ve kullanmaması gerekenler bölümü düşündürücü
içime sinmedi bu ilaç benim

Yok tatlım o bnm kızm deil o daha büyük bi bebek bnmki minicik daha ama yinede doguma göre güzel toparladık şimdide emmio die düşünüodum iki üç saatte bi emio ama baktım ki netten normalmiş doyuomş yan. bizim kolik sorunumz çok olmadı dier bebeklere nazaran ama bnm kızımda çok mızmız işte uyurken bile mızır mızır ediodu emzie alışnca nu kesti biraz yabancı kişilereyabancı ortamlara karşı çok duyarlı dediin gibi uyku bizde de sorn kucaımda uyuduu çok nadir oluo hep ayaımda salliorm gece uysuda olşmaya başladı gece 11 gibi sallamaya başliorum 12 buçuk gibi fln uyuo artık ondan sora 4 de bi kalkio sonrada ikisaate b i kalkio 8de ayakdayız =) böyle böyle büüyecekler ama işte ağlayınca dayanamiorum bn hiç uyumasn ama hiçde ağlamasın bakarm ama ağlayınca oluo=) bi iki gündr iiz çok şükür

Her ilacın bi yan etkisi vardır buunda olması doal kemik gelişimi için bn weriorum d vitamini kalçacıkıı için bebeğini yüz üstü yatır poposundaki çizgileri kontrol et önce hepsinin orantılı ve eşit ıolması lazm ondardabi dengesizlik görürsen hemen git ben öyle yaptım bi sorun yoktu 4. ayına girdi kızım daha yeni çektirdik bişi yok dedi dr batın usg çektirdik bide bi sorun çıkmadı yani

Birbucuk aylikkrn cekiliyor cnm digumevi semih songurden randavu alip talepte bulubduk hemen cekilip ayni gun sonucu gisterdik
canim.ilaci bende kullandim.iklim.sartlarindan dolayu kullanmiz daha saglikko

evet kevsercim oğlumun adı toprak kızımınkini de ırmak koyduk allah herkesin yavrusuna uzun ömürler versin. uzun zaman oldu giriş yapmayalı 2 aylık olcaz nerdeyse kızım baya büyüdü oğlanla kızla koşturup duruyoruz

hayırlı uğurlu olsun sevgi bebeğin kilosuda boyuda gayet güzel Rabbim uzun ömürler versin

merhaba gulenmoyel nasılsın grusmeyelı nasıl gıdıyor

Merhaba arkadaşlar, amacım Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde normal veya sezeryanla doğum yapanların deneyimlerini ve tavsiyelerini öğrenmek. 33+5 hamileyim ve doğum konusu kafamı çok karıştırıyor. Bu başlık altında çok yazı yazılmış ve artık konu doğum yapanların deneyimlerinden çok arkadaşlık sohbetlerine dönmüş ve çok fazla yazı var, hepsini tek tek okumak biraz zor. Sizden ricam Sakarya Kadın Doğum Hastanesinde normal veya sezeryanla doğum yapanların görüşlerini Gebelik bölümündeki "Sakarya'da Normal Doğum Yapanlar" konusu altına yazmanız. Doğumda yaşadıklarınız, doktorunuz, deneyimleriniz benim için çok önemli. Birde hastanenin açtığı doğum öncesi hamile eğitimlerine giden var mı, gerçekten işe yaradı mı bu eğitimler bunu merak ediyorum.

Merhaba svgm burada cok guzel arkadasliklar kurduk hem sohpet hem dr larumuz anlaminda sohpetlemize devam ediyiruz
Ama soru soran arkadaslarimizun sorularini cevapsiz birakmiyoruz
Size gelen alinti bildirimleri ile cevaplari takip etmeniz daha kolay bur hal aldi

Bu arada sakaryada normal.dogum yapanlar diye bir konumu acildi normal.dogum yapan arkadaslarimiz yorum yapicaktir

Benim cevremden duydugum duyumlara gore dayimin esi dogum evinde dogum yapti oldukca memnun kaldi
ama onun aksine bir arkadasimin ixinde plesenta parcasi unutuldu
arastirma hastanesinde digum yapan bir akrabamiz oldukca memnun kalmisken
bir diger arkadasim.memnin kalmadu
yani kisiden kisiye o gunki personellede alakali olarak cevremde duydugum sabit bir yorum.yok

ama dr olarak arastirma hastanesi sedat umurdan herkez oldukca memnun

hayırlı uğurlu olsun sevgi bebeğin kilosuda boyuda gayet güzel Rabbim uzun ömürler versin

amin canım Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin
çok şükür kilosu da boyuda normal doğdu daha ne isterim

mrhb ben bundan 6 yıl önce doğumevinde doğum yaptım gayet memnun kaldım
yarenin de dediği gibi bu işler şans işi yaklaşık bir ay önce özel hastanede normal doğum yaptım ama o kadar da memenun kalmadım

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Doğum evinde doğum yapmayı düşündüğüm için orada yaşanan doğum hikayelerini öğrenmek istiyorum. Elbetteki o günkü personel çok önemli. Aylarca aynı doktora gittiğinde bile her defasında farklı davranışlarla karşılaşabiliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…