Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi. Artık doğumevleride özel hastaneler kadar ilgili ve alakalı diye duydum. Özelde hangi hastanede doğum yaptınız ?

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi. Artık doğumevleride özel hastaneler kadar ilgili ve alakalı diye duydum. Özelde hangi hastanede doğum yaptınız ?

çok sağol canım rabbim senide bebişine kavuştursun
aynen öyle özel hastaneden farkı yok tek farkı doğumhaneye refaketçi almıyolar ama buda eksiklik değil
inanırmısın ben doğum evinde kendimi daha güvende hissettim doğum yaptığım hastanenin doğumhanesi nedense çok ürkütücü geldi bana birde eski zamandan kalma gibiydi
doğumevinin doğumhanesinin daha sıcak bir atmosferi var
benim çevremde ki insanların çoğu doğumevini tercih ediyolar
bu arada ben adatıpta doğum yaptım

birde adatıp serdivan da olduğu için kızımın kimliğinde doğum yeri serdivan yazıldı bu da benim hoşuma gitmedi biz bu kısmı atladık maalesef (
sırf bu sebepten dolayı bile doğumevinde doğum yapardım

arkadaşlar merhabalar.. aranızda yeniyim.. nasip olursa 3-4 ay sonra hamilelik planlamamız var dogum kontrol hapı kullanıyorum 2 senelık evlıyım..akat doktor konusunda bilgisizim.. hamilelik öncesi kontroller testler vb yapılması gereken kontroller için bir doktor edinmek istiyorum..Ve ayrıca diyceksiniz ki dur hele bir hamile kal da gerisini düşünürsün ama şöyle bir durum var sezeryandan korkuyorum normal arzum var. fakat genelde kısa yontem dıye su bu sebeble sezeryana almalarından korkum var. normale onem veren her ne saat olursa olsun dogumu normal olması ıcın onemseyen bi doktor istiyorum.. özel devlet farketmez yardımcı olabilirseniz memnun olurum.. formun belki geçmiş sayfalarında vardır ama çlaışan ibri oldugum ıcın inanın ki vakit bulup onları tek tek okuyamıyorum.şimdiden yardımlarınız onerılerınız ıcın tesekkur ederım :) :18:

Merhaba sakarya 54 aramiza hosgeldin
cok iyi yapmissin kendini gebelihe hazirlama dusunsecine girmekle
bende senin gibi ilk gebeligimden once bir muaynr olmustum
benden sana bir tavsiye 3 4 ay sonrasi ocin gebelik dusunuyorsam kullandigun hapi 3 ay incesinden birakip baska bir yontemle korunman cunku yumurta kalitesi dusuk olup kimyasal gebelige neden olabiliyor
(Ben kizimda hapi biraktigim ay kaldim ama ihtimalleri goz onunde bulundurmak gerekiyir)
Onun disinda simdidedn folik asit(folbiol)kullanmaya baslamalisin bu dr tavsiyesidir
onun disinda gerekli tetkikler yapiliyor
dr a gelince benim kadij dogum dr um 8 senelik dr umdur
Tavsiye edebilirim ablam ilk dogumunu normal.digum olarak gerceklestirdi dr umuz sabaha karsi gelip doguma girdi yani normaldogum egleminde kendisi giriyor
Ama kendisi hakkindada sezeryana yonlemdiriyor diyenler var ama ben ve ablam.yasamadim beni normal.doguma ikna etmek icin oldukca igrasti
bu arada dr um adatip sevgi hanim

ben devıt 3 u de kan ilacınıda kullanmadım kullanmıyorum içindeki etken maddelerden dolayı ama 9 aylık oldugunda kan testı yaptırıp eger kansızlık varsa kan ilacını vericem şimdilik pekmez kıyma ve kan yapıcı şeylerle telafi etmeye çalışıyorum

nasıl yani canım bebeğinin alerjisimi var niye vermedin :44:
ben ilk kızmda kullanmadım o dönem yoktu yada atlandı bilmiyorum
ikinci kızımda kullanmadım zaten
şu aşılardan bile hoşnut değilim geçen tv de bir kızın aşıdan sakat kaldığını duydum
yani pek güven vermiyor bu ilaçlar

en iyisini yapıyorsun canım en son çare ilaç tabi ki iyi beslendiği takdirde kansızlık olmaz merak etme

Banada doğumevi daha güvenli geliyor, en azından personeli tam ve deneyimli. Zaten özelde doğum sırasında en ufak bir terslik olsa doğumevine gönderiyorlarmış. Riske girmeye gerek yok dimi ?
Neden doğum yerinin Serdivan olması hoşuna gitmedi, güzel yerdir orası ben 3 ay öncesine kadar orda yaşıyordum :)

Tesekkur ederim..

evet aynen dediğin gibi daha tecrübeli personeli ve donanımlı bir hastane
güzel olup olmamasından değil canım sakarya yazmasını isterdim yoksa sakarya tamımyla güzel bir şehir ben çok beğeniyorum belki ilerde yerleşiriz buraya kimbilir

Uzun zaman olmus yazmayali... Yeni bebislerimiz ve yeni annelerimiz hosgelmis.

Biz buyuduk kocaman olduk. Onumuzdeki hafta ise basliyorum. Karisik bir ruh halindeyim.

En önemli gelismeyi yazip gideyim dedim

yok alerjısi oldugundan vermemezlik etmedim ilaç olduğu için içlerinde paraben gibi maddeler olduğu için vermedim aşılara gelince bende hiç hoşnut değilim ama malesef mecburen vurduruyoruz en azından ekstraları vurdurmuyorum ben ama ailelerin tercihine bırakılsa bende vurdurmam .Allaha emanet evlatlarımız bildiklerimizdende bilmediklerimizdende korusun Rabbim onları

Buraya ilk yazdığım zamanları hatırlıyorumda ne kadar cabuk geçti zaman :)
Herşey yolunda gidiyor çok şükür..
Tekmelerin tadına,uykusuzluklara doyuyorum :) Rabbim kimseyi böyle bir güzellikten mahrum etmesin,herşeyiyle çok güzelmiş..
Herkes iyidir umarım,bebişler sağlıkla büyüyordur..
Rüyamda 2 kere hastaneye kaldırıldım birinde doğum başlıyor diye,dün akşamda doğurdum,ikisindede doğumevini gördüm hiç ilgilenmediler ya rüyamda bile :) Hep kendi doktoruma geçtim :)
Bazı şeyler kafada şartlanıyor sanırım..

Ay direk okudum amanin dogum olmus dedim:)
Ay aha dur kucagina alana kadar.kac kez gorucekain ayni ruyayi

uzun zamandan sonra merhaba kızlar. oğlumu kucağıma aldım çok şükür:)) 7 martta beklerken 3 martta geldi bizim yakışıklı:)) hastane doktor tavsiyelerine ne kadar da ihtiyacım vardı. birinin söyleyeceği bir lafa bile ihtiyacı oluyor insanın...

öncelikle bebeğimi normal doğurdum. çok zor bir doğum oldu. 28 saat sürdü... evet tam tamına 28 saat!!! doğumumu eğitim araştırma hastanesinde yaptım. iyiki de oraya gitmişim. ebeler, doktorlar çok ama çok güzel ilgilendiler. öncelikle bir karar vermek için en az 3 doktor gelip görüyor sizi. benim 14 saatin sonunda hiç açılma olmadığı için sezeryan kararı verildi. daha sonra profosör gelip muayene etti ve normal doğum yapabileceğimi söyledi. o an çektiğim acıyla doktorun boğazına sarılasım geldi:))) bu karardan 9 saat sonra oğlumu aldım kucağıma:))

yani kızlar sonuç olarak, doğum yapacaklara tavsiyem seah a gitmeniz. hangi özel hastanede prof var sakaryada bir düşünün. benim durumumda olan biri özel hastanede olsa kesin sezeryan yaparlardı. çok şükür ki normal doğum yaptım. harika bir duygu harika... onca acıya rağmen çok güzel...rabbim her isteyene nasip etsin...

doktor ve ebelerimden de allah razı olsun:))

Gözünüzaydıınn :))
Rabbim sağlıkla,analı babalı büyütsün,mahrum etmesin birbirinizden..

HAstane kararı vermekte zorlanan biri olarak söylediklerin hoşuma gitti..Kararsızlık yaşıyorumda..
Randevum var o zaman biraz gezinecem sanırım :) Bakalım nasibimize ne yaşayacağız..

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Uzun zaman olmus yazmayali... Yeni bebislerimiz ve yeni annelerimiz hosgelmis.

Biz buyuduk kocaman olduk. Onumuzdeki hafta ise basliyorum. Karisik bir ruh halindeyim.

En önemli gelismeyi yazip gideyim dedim

Hayirlibolsun isin.munik kizimizi kime biraktin gun icinde nasil besliyorsun sut sagior musun bende yarin isbasi yaoacam nadipsede merak heyecsn ve kirku icindeyim

Kızlar merhaba nasılsınız doumdan sonra pek bakamadım buraya muhabbetleri kaçırdım yakalayamadım bi daha da nasılsınız bebişleriniz nasıl bnm cadım minik bi canavar oldu onla uğraşmaktan kendime bilr zmn ayıramiorm bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…