Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

arkadaşlar alanında iyi göz dr tavsiyesine şiddetle ihtiyacım var
şu ana dek 5 dr değiştim uzun zamandr zafer erdemliye gidiyorum ama memnun değilim
tavsiyelerinizi bekliyorum..

bu arada neden burası bu kadar sessiz :18::18:

Merhaba kizlar araniza yeni katiliyorum daha önce niye bulmamisim burayi bilmiyorum nasip buguneymis 19.haftama girdim altinova filiz dursuna gidiyorum filiz hanimin hastasi olan ve dogum yapan arkadaslar yorumlarinizi yazarsaniz sevinirim dogum konusunda ve sezeryandaki tecrubesini merak ediyorum ne kadar zormus doktor bulmak ya

Merhaba..Hayırlı olsun miniğin,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Ben 37. haftamdayım,bu süre içinde tahlillerim için doğumevine yönlendim ve Altınova'ya Şenol Bey'e gittim sürekli..Eşimin içeriye girmeside en büyük nedenlerimdendi tabii..
Sonra bir sebepten Araştırma hastanesinde Hamiyet Hanım'a gittim,zaten artık her hafta kontrol olduğu için eşimde gelemiyor..
Hamiyet hanım çok ilgilendi sağolsun..
Normal doğum düşünüyorum ve son dk sezeryana alınma korkusu yaşadım hep..
Son zamanda karar değiştirdim tabii Hamiyet hanımın etkisi büyük ve hastanede katıldığım kursla birlikte çok rahatlamış bir durumdayım şuan..
Şimdi araştırmaya gidiyorum,kursla birlikte içim çok rahat,inşallah böylede gider..
Kursuda tavsiye ederim,baska hastaneye gitsende farketmiyor katılabilirsin..Doğumhaneyi gezdik,ilgi çok güzel,doğumhane ve çalışanları diğer yerlerdeki gb atarlı değiller,çok sakin bir yer,yarın son dersim var diğer ebelerlede tanışacağız..
Doktor seçimi tamamen seninle doktor arasında oluyor :) Elektrik meselesi gb :))))

Amiin canim cevapladigin icin sagol hepimiz hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah.senin az kalmis masallah Rabbim bi avazda kurtarsin ben evliligimin 8.yilindayim ve cok şükür hamile kalabildim sonunda benim kuzum tüp bebek yöntemiyle oldu bu yuzden biraz pimpirikliyim genelde tüp bebeklere sezeryan yapiliyomus riske atmamak icin.arastirmayi bende dusundum ama ameliyatlara kendi doktorun degil pratisyen doktorlar giriyomus diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum vazgectim ordan bide normal diye diretirlerse diye de korktum arastirmadan sonra en iyi altinova dediler öyle karar verdim doktorumu sevdim ama simdide tecrubesini merak ediyorum :26: eli hafifmi acaba

Anlıyorum canım..Allah kimseye aratmasın..
Aslında illa sezeryan olacaksın diye bir kural yok sezeryandada normaldede hepimiz icin aynı riskler var,hepimizin derdi o canı sagsalim kucagımıza almak..Sende senin miniginde her bebek kadar normal bunu unutma,,Yani gelisimi vs iyi manada diyorum,korkutma kendini :)
Benim sezeryan durumum olsaydı,olursada doktorumdan vazgecmem yine,Senol Beye giderim..
Filiz Hanımı bilmiyorum ama erkek sakıncası yoksa Sami Beye giden 2 arkadasım yakın zmnda sezeryan oldular cok memnunlar,esimin yegenide Senol beye gidiyordu bebis erken geldi Sami Bey nöbetciymis o girmisti doguma oda cok memnun..
Filiz hanımıda cok duyuyorum ama yakın tanıdıgım dinledigim kimse yok dogum konusunda o yüzden bilemiyorum :)

Dogru diyosun evham yapiyorum iste yok yere Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Senol beyi ve sami beyi bende cok duydum ikisininde eli hafifmis diyolar gorumcem senol safaktan cok memnun kaldi belki benim gonlumden gecen senol beydi aslinda esim israr etti filiz hanim diye onu vazgecirirsem senol beye gecebilirim belki ilgin icin tesekkur ederim

kızlar bu aralar dr arayışı içndeyim daha önceki msj göz dr tavsiyesi istemiştim ama cvp alamama rağmen yine sizden dr tavsiyesi isteycem
büyük kızımın koltuk altında bir beze vardı önce küçüktü önemsemedim fakat şimdi biraz büyüdü dr götürücem hangi bölüme gitsem bilemedim yada hangi dr'a :44:
ortanca kızımın hem göz dr na hemde iyi bir cildiye uzmanına ihtiyacım var yaren sanırım sen oğlunu araştırmada bir dr götürmüştün bana dr un ismini veririmisin gıda alerjisi olmasından şüphe ediyorum uzun zamandır şikayeti devam ediyor birkaç dr götürdüm ama bir neticeye varamadık malesef

Merhaba canim benim nasilsin bakalim minigin nasil
tatlim goz dr u ablam marmara goz e goturdu kizini huseyin beyden de mazhar beydeb de memnun kaldi fakat mazhar beyden memnun kalmayan arkadasikizda var o yuzden onuda belirtmek iaterim
alerji icin ise arastirma hastanesinde cocyk alerji bolumu var oner bey ona goturebikirsin
Cildiye ise reyhan hanim oda cok iyi bir bayan

bezeler genelde enfeksiyon sonraai oluyor ama sen yine muayne ettir mutlaka cocul cerrahina gotirebilirsin oda arasturma da turhan yildiz iyi diyorlar
canim.mutlaka bizi hbr dar et

merhaba ayşeciğim öncelikle bebeğin hayırlı olsun beklenen bir bebek miş rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah doktor telasinda yavrularımiz çok kıymetli tabikide emineller olmak istiyorsun filiz hanım a gelince burdaki arkadaşlar çokta memnun kalmadilar diye hatırlıyorum aaklına değişmesi kim varsa şimdiden değiştir derim eşinin bayan doktor isteği var ise adatıp sevgi hanım öneriri

Cok sagol arkadasim 1 asilama 2 negatif tup bebek denemesinden sonra 3.deneme de tuttu cok sukur Allah hic kimseye aratmasin cok zor gercekten.bende geriye dogru okumaya çalışıyorum sayfalari daha filiz hanimdan memnun olana denk gelmedim tavsiyelerin icin sagol işime yarayacak gercekten esimin bayan doktor takintisi olacagini sanmiyorum tüp bebek doktorum erkekti ve nereleri gordu nereleri insan tecrube ariyor bu saatten sonra senin de dedigin gibi eminellerde olmak istiyorum gerisi Allahin takdiri

Ne slklntili donemlerdi kimbilir tahmin edebiliyorum sukur ki raabbim nasip etmis

neyseki geride kalmis bu arada cinsuyetiniz bellimi icime kiz dogdu

Ne slklntili donemlerdi kimbilir tahmin edebiliyorum sukur ki raabbim nasip etmis

neyseki geride kalmis bu arada cinsuyetiniz bellimi icime kiz dogdu
Kalbin temizmis kiza benziyor diyor doktor ama bizim yaramaz göstermiyor bi türlü 19.haftadayiz hala kesin degil cuma gunu kontrolumuz var bakalim gorebilecekmiyiz biz onu cok bekledik oda bizi bekletiyor galiba bisey sorabilirmiyim sana sen tecrubelisin okudugum kadariyla bebegin ilk hareketlerini ne zaman hissetmistin ben bi kere net hissettim seyirme gibi simdi böyle bisey patliyomus gibi oluyor gazmi bebekmi ayirt edemiyorum

Qy hadi bakalim dogcakmi icime
bizim kiz 7.aya kadar tersti kizlar nazli.oluyor fikrimce oglum iae 11 hafta da serdi ortaliga

kizim tam 2o haftalikti pit pitlari basladigindda buyuk ihtimal hareketleridir baslarda icinde kelebek var gibi oluyor
Oglumda ise ayirt edebildigimden 14.haftadan sonra anladim hafiften

Ee yigidin mali meydanda olurmus bizimkini öğrenince yazarim.ya benim bebis tembel yada ben hissizim diye düşünüyordum ama sende gec duymussun ilk oldugu icin sanırım biraz daha sabredecez artik

Kizlar bugun filiz hanimla randevum vardi ama degistirdim senol safaga gittim ve cok memnun kaldim esimde öyle doktor arastirmasi yapanlara fikir olsun diye yazıyorum biz sormadan herseyi anlatti sonuna kadar senol beyle devam etmeye karar verdim. Cinsiyetimiz de belli oldu kizim olacak insallah

Son düzenleme:
Kizlar bugun filiz hanimla randevum vardi ama degistirdim senol safaga gittim ve cok memnun kaldim esimde öyle doktor arastirmasi yapanlara fikir olsun diye yazıyorum biz sormadan herseyi anlatti sonuna kadar senol beyle devam etmeye karar verdim. Bu arada cinsiyetimiz de kesinlesti kizim olacakmis insallah

iyiyim sağ ol bebişle uğraşıyorum işte bu aralar kızlara Dr. arayışı içindeyim işte
miniğimde iyi daha uyku sorununu çözemedik maalesef
göz Dr.tavsiyeni aklıma kazıdım seçeneklerim arasında
araştırmadaki Dr.lara baktım karar vermedim çocuk alerji bölümü sadece Dr. yönlendirmesi sonucu bakıyormuş MHRS de yazıyordu bende randevu almadım Dr. bakmaz diye sonuçta ilçeden geliyoruz elimiz boş dönmeyelim malum bebişle zor oluyor
mahizer yıldıza almayı düşündüm ama reyhan daha iyi diyosan ona alayım
çocuk cerrahisine büyük kızım için zekariye ilçe ye randevu aldım bakalım ne diyecek

bu arada sen nasılsın hiç uğramıyorsun artık buralara umarım herşey yolundadır.

aaa habaerler cok güzel cnm cok ıyı etmıssın
kafana tam olarak yatmıyordu drnuuz zten
böyle bır doınemde degıstrmek en mantıklısı
demek mınık bır kızınız olucak he harıka bır haber bu

canım gecen bır arkadaş ordan sıra almış gıtmısken denersın sende

ne yaptın bu arada gttın mı dr a

ay bende pes ettım artık kımseler gırmez oldu

aaa habaerler cok güzel cnm cok ıyı etmıssın
kafana tam olarak yatmıyordu drnuuz zten
böyle bır doınemde degıstrmek en mantıklısı
demek mınık bır kızınız olucak he harıka bır haber bu
Cok sagol canim dedigin gibi iyi oldu doktor yönünden kafam rahat artik.evet cici bi kizimiz olacakmis insallah zaten kizlari cok seviyodum Allah gönlüme göre verdi sukurler olsun.
Valla bende iyiki burayi buldum diyodum ama kimseler yokmus burda herkes dogurdumu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…