cok sagol canim dedigin gibi iyi oldu doktor yönünden kafam rahat artik.evet cici bi kizimiz olacakmis insallahzaten kizlari cok seviyodum allah gönlüme göre verdi sukurler olsun.
Valla bende iyiki burayi buldum diyodum ama kimseler yokmus burda herkes dogurdumu ne
canım gecen bır arkadaş ordan sıra almış gıtmısken denersın sende
ne yaptın bu arada gttın mı dr a
ay bende pes ettım artık kımseler gırmez oldu
uzun zamandan sonra merhaba kızlar. oğlumu kucağıma aldım çok şükür:)) 7 martta beklerken 3 martta geldi bizim yakışıklı:)) hastane doktor tavsiyelerine ne kadar da ihtiyacım vardı. birinin söyleyeceği bir lafa bile ihtiyacı oluyor insanın...
öncelikle bebeğimi normal doğurdum. çok zor bir doğum oldu. 28 saat sürdü... evet tam tamına 28 saat!!! doğumumu eğitim araştırma hastanesinde yaptım. iyiki de oraya gitmişim. ebeler, doktorlar çok ama çok güzel ilgilendiler. öncelikle bir karar vermek için en az 3 doktor gelip görüyor sizi. benim 14 saatin sonunda hiç açılma olmadığı için sezeryan kararı verildi. daha sonra profosör gelip muayene etti ve normal doğum yapabileceğimi söyledi. o an çektiğim acıyla doktorun boğazına sarılasım geldi:))) bu karardan 9 saat sonra oğlumu aldım kucağıma:))
yani kızlar sonuç olarak, doğum yapacaklara tavsiyem seah a gitmeniz. hangi özel hastanede prof var sakaryada bir düşünün. benim durumumda olan biri özel hastanede olsa kesin sezeryan yaparlardı. çok şükür ki normal doğum yaptım. harika bir duygu harika... onca acıya rağmen çok güzel...rabbim her isteyene nasip etsin...
doktor ve ebelerimden de allah razı olsun:))
Maşallah sizeMerhaba kizlar :)
10 Mayista kizimiza kavustuk..
Spinal sezeryan oldu,doktorumuz Senol Safak..
Minik son hafta ters döndü bizim,makat gelisliydi..
Eger normali beklesem döner fln diye cok zorlanirdin dedi doktor kordon dolanmis 3 kez..
Cok sukur hemen ayaklandim,iyiyiz
ama arada girip bakin bize yardimci olun nede olsa siz tecrubelisiniz ay ne guzel olur kizimida alir gelirim insallahhaha ınan kı ole oldu aslında aktıf bır sohpetımız vardı fakat artık sıvıl hayattada gorusuyoruz bugun hep beraberdık kızlarla
tam 5 tane bebısımız vardı belkı sızlerıde gorruz aramızda
ama arada girip bakin bize yardimci olun nede olsa siz tecrubelisiniz ay ne guzel olur kizimida alir gelirim insallah
Merhaba kizlar :)
10 Mayista kizimiza kavustuk..
Spinal sezeryan oldu,doktorumuz Senol Safak..
Minik son hafta ters döndü bizim,makat gelisliydi..
Eger normali beklesem döner fln diye cok zorlanirdin dedi doktor kordon dolanmis 3 kez..
Cok sukur hemen ayaklandim,iyiyiz
Maşallah sizegecmis olsun.bende senol beye gidiyorum gecen kontrolde dogumu sordum sezeryan dedi spinal den memnun oldunmu bas agrisi bel ağrısı yapiyomus.nasil davrandilar hemsireler falan rahat gecirdinmi hastanede kaldigin gunlerini ay ne cok sordum dimi
Merhaba canim benum
gozunu aydin
nasil minik bebegin masalla sende tiparlanmissin hemencik
korkulcak gibi degil.ddegilmi swzeryan
ama arada girip bakin bize yardimci olun nede olsa siz tecrubelisiniz ay ne guzel olur kizimida alir gelirim insallah
Iyi cok şükür küçük küçük tekmeler atiyor artikHaklisin canim inanki
bende gir cik yapiyorum yazi olmayinca cikiyorum
eee anlatbbakalim.minik kizin nasil
Dogum hikayeni okudum cok güzel anlatmissin gerçekten gözlerim doldu bi an once kizimi kucagima alsam diye gecirdim icimden.ben biraz korkuyorum spinalden epiduralden heycanlanirim tansiyon falan cikar diye genel anestezi dahami zor bilmiyorum ama genel olsa uyuyup uyanirim diyorum ama spinaldede bebegini hemen goruyosun kokluyosun kafam biraz karisik yani.daha zamanim var bakalim hakkimda hayirlisi olur insallahBuarada bel agrim olmadi yatmaktan olanin haricinde :)
Basagrim 4. ve 5. gun oldu ama cok hafifti..Tam alninin ortasina giren degisik bi agri..Ama normalde migren agrisi yasadigim icin onun yaninda bu hicbisy..Normal bas agrisi gb yani..
Dogum hikayeni okudum cok güzel anlatmissin gerçekten gözlerim doldu bi an once kizimi kucagima alsam diye gecirdim icimden.ben biraz korkuyorum spinalden epiduralden heycanlanirim tansiyon falan cikar diye genel anestezi dahami zor bilmiyorum ama genel olsa uyuyup uyanirim diyorum ama spinaldede bebegini hemen goruyosun kokluyosun kafam biraz karisik yani.daha zamanim var bakalim hakkimda hayirlisi olur insallah
Kizlar dogumevi icin iyi diyorlar ama erkek doktor daha yogunlukta var
Haklisin canim inanki
bende gir cik yapiyorum yazi olmayinca cikiyorum
eee anlatbbakalim.minik kizin nasil
Arastirmada Hamiyet hanim var 1 kere gittim ama ilgili biri..Denemenizi tavsiye ederim..
Tüp bebek oldugu icin riske atamayiz diyor doktor beklenen kiymetli bebekmis sanki normal yolla olanlar degersizmis gibi bende anlamiyorum neden böyleTabii once kendini bilmen lazim..Ben emzirebilme dusuncesiyle genel istemedim yoksa cok cesaretli oldugum soylenemez :)
Saglik olsunda..
Neden sezeryan buarada?
Canim cok sagol tavsiyen icin. Siz ne kadarlik hamilesiniz. Benim 3 ay oldu
Tüp bebek oldugu icin riske atamayiz diyor doktor beklenen kiymetli bebekmis sanki normal yolla olanlar degersizmis gibi bende anlamiyorum neden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?