Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

haha ınan kı ole oldu aslında aktıf bır sohpetımız vardı fakat artık sıvıl hayattada gorusuyoruz bugun hep beraberdık kızlarla
tam 5 tane bebısımız vardı belkı sızlerıde gorruz aramızda

canım gecen bır arkadaş ordan sıra almış gıtmısken denersın sende

ne yaptın bu arada gttın mı dr a

ay bende pes ettım artık kımseler gırmez oldu

yok daha gitmedim bu hafta çarşamba gidicem kısmetse
önce büyük kızın işini halledelim sıra diğerinde malum randevu almak kolay olmuyor olsada 2 hafta sonrası oluyor
ah canım ya herkeste var bi bıcırık uğraşıyoruz inan büyük kızım olmasa yemek bile yapacak fırsatım olmazdı
eşime diyorum gece gündüz bakıyoruz daha 3 ayı bile dolduramadık bana sanki 1 yıl gibi geldi bir ileri iki geri gidiyoruz gibi
çok yorucuda olsa çok zevkli gerçekten ağlamsı bile hoşumuza gidiyor daha sindirerek büyütüyoruz bu bebeği diğerlerinde ki gibi çabuk öfkelenmiyoruz
Rabbim dileyen herkese taddırsın bu eşsiz duyguyu

Son düzenleme:

merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, ben de daha once izmitte bir ozel hastaneye giderken problemlerim sebebiyle seah'a Prof gitmeye karar verdim, bu zamana kadar seahtan memnunum ve doğumumu da orda yapmak istiyorum, devlet hastanesi olduğu icin merak ettigim bazı konular var, mesela hastane cantasi icin neler önerirsiniz, malum özelde bazı seylere gerek kalmıyordu, sonra kac gun kalınıyor, 28 saat sancı çektim diyorsunuz nerde çekiliyor bu sancı odada mi, refekat ve ziyaret durumu nasıl oluyor, bildigim kadarıyla ziyaret saati sınırlı, annem yanımda kalırsa esimi sadece belli saatlerde mi göreceğim, ayy bir de belki sacma geliyordur sorular ilk dogum pek bilgim yok, bebek ilk doğduktan sonra yıkayıp mi odaya veriyorlar. aslında kafamda cok soru var da su an aklıma hepsi gelmiyor.

Merhaba kizlar :)
10 Mayista kizimiza kavustuk..
Spinal sezeryan oldu,doktorumuz Senol Safak..
Minik son hafta ters döndü bizim,makat gelisliydi..
Eger normali beklesem döner fln diye cok zorlanirdin dedi doktor kordon dolanmis 3 kez..
Cok sukur hemen ayaklandim,iyiyiz

Maşallah size gecmis olsun.bende senol beye gidiyorum gecen kontrolde dogumu sordum sezeryan dedi spinal den memnun oldunmu bas agrisi bel ağrısı yapiyomus.nasil davrandilar hemsireler falan rahat gecirdinmi hastanede kaldigin gunlerini ay ne cok sordum dimi

haha ınan kı ole oldu aslında aktıf bır sohpetımız vardı fakat artık sıvıl hayattada gorusuyoruz bugun hep beraberdık kızlarla
tam 5 tane bebısımız vardı belkı sızlerıde gorruz aramızda
ama arada girip bakin bize yardimci olun nede olsa siz tecrubelisiniz ay ne guzel olur kizimida alir gelirim insallah

Merhaba canim benum
gozunu aydin
nasil minik bebegin masalla sende tiparlanmissin hemencik
korkulcak gibi degil.ddegilmi swzeryan

Doktorumdanda hemsirelerdende spinaldende cok memnun kaldim :)
Ilk yurutuldugunde tuhaf hissediyorsun karnindaki bosluktan dolayi o da..
2 gun kaldik iyiydi zaten ilk gece yurutuyorlar sonra 1-2 yardimla sonrada kendin kalkiyorsun wc ihtiyacina..Eve donuncede dus yapinca rahatliyorsun ya o cok guzel :)
Hic gecmeyecek gb geliyor insana ama inan hersey geciyor..
Yeter ki saglik olsun sorun olmasin..
Simdilik boyle anlattim ama soracagin varsa anlatirim tabii..
2014 mayis anneleri dogum hikayelerindede okuyabilirsin 5. sayfada :)))

Merhaba canim benum
gozunu aydin
nasil minik bebegin masalla sende tiparlanmissin hemencik
korkulcak gibi degil.ddegilmi swzeryan

Sagol canim :)
Iyiyiz ikimizde masallah,bugun kontrollerimiz vardi..
Hic korkulacak gb degilmis gercekten..
Saglik olsunda yeter ki :)

ama arada girip bakin bize yardimci olun nede olsa siz tecrubelisiniz ay ne guzel olur kizimida alir gelirim insallah

Buarada bel agrim olmadi yatmaktan olanin haricinde :)
Basagrim 4. ve 5. gun oldu ama cok hafifti..Tam alninin ortasina giren degisik bi agri..Ama normalde migren agrisi yasadigim icin onun yaninda bu hicbisy..Normal bas agrisi gb yani..

Haklisin canim inanki
bende gir cik yapiyorum yazi olmayinca cikiyorum
eee anlatbbakalim.minik kizin nasil
Iyi cok şükür küçük küçük tekmeler atiyor artikbende onu hissettikce dahada rahatladim.Allah isteyen her kadina yasatsin bu duyguyu cok güzelmiş gercekten

Buarada bel agrim olmadi yatmaktan olanin haricinde :)
Basagrim 4. ve 5. gun oldu ama cok hafifti..Tam alninin ortasina giren degisik bi agri..Ama normalde migren agrisi yasadigim icin onun yaninda bu hicbisy..Normal bas agrisi gb yani..
Dogum hikayeni okudum cok güzel anlatmissin gerçekten gözlerim doldu bi an once kizimi kucagima alsam diye gecirdim icimden.ben biraz korkuyorum spinalden epiduralden heycanlanirim tansiyon falan cikar diye genel anestezi dahami zor bilmiyorum ama genel olsa uyuyup uyanirim diyorum ama spinaldede bebegini hemen goruyosun kokluyosun kafam biraz karisik yani.daha zamanim var bakalim hakkimda hayirlisi olur insallah

Tabii once kendini bilmen lazim..Ben emzirebilme dusuncesiyle genel istemedim yoksa cok cesaretli oldugum soylenemez :)
Saglik olsunda..
Neden sezeryan buarada?

Tabii once kendini bilmen lazim..Ben emzirebilme dusuncesiyle genel istemedim yoksa cok cesaretli oldugum soylenemez :)
Saglik olsunda..
Neden sezeryan buarada?
Tüp bebek oldugu icin riske atamayiz diyor doktor beklenen kiymetli bebekmis sanki normal yolla olanlar degersizmis gibi bende anlamiyorum neden böyle

Canim cok sagol tavsiyen icin. Siz ne kadarlik hamilesiniz. Benim 3 ay oldu

10 Mayista dogdu benim prensesim :) yeniyiz daha
Darisi basiniza..

Tüp bebek oldugu icin riske atamayiz diyor doktor beklenen kiymetli bebekmis sanki normal yolla olanlar degersizmis gibi bende anlamiyorum neden böyle

Riske atilmamasi icin demek ki..
Tabi ki normallerde degerli ama bu durumlarda sansa birakilmiyor pek..
Saglikla atlatinda..
Benim minik son hafta döndü,makat gelisliydi mesela..
Normali bekleseydin cok zorlanirdiniz 3 kez kordon dolanmisti dedi doktor ameliyatta..Yorgundu zaten bebis..
Sukur atlattik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…