Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Demekki normal dogumlarda da azda olsa riskler olabiliyoki doktorlar boyle diyor saglikla dunyaya gelsinde baska bisey istemem korkunun ecele faydasi yok bi sekilde cikicak ordan Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin

Amin cnm. Allah anali babali buyutsun...

Amiiinn..

Demekki normal dogumlarda da azda olsa riskler olabiliyoki doktorlar boyle diyor saglikla dunyaya gelsinde baska bisey istemem korkunun ecele faydasi yok bi sekilde cikicak ordan Allah hakkimizda herseyin hayirlisini versin

Her dogum seklinin riskleri,olumlu olumsuz yanlari var inkar edilemez :)
Amin,saglikla atlatinda..

Aman kimin ki kalmis ana karnunda cikicak elbette canim
sen gebelugim keyfini cikar oda cok keyifli hir dinem

Nasil gecti bugun kontrol
kordon dolanmis sizinde uc kez
ablamin bebegu hu sebepten son haftalae kg alamamis ti sizinde boyle durum oldumu
Tabii once kendini bilmen lazim..Ben emzirebilme dusuncesiyle genel istemedim yoksa cok cesaretli oldugum soylenemez :)
Saglik olsunda..
Neden sezeryan buarada?

Benum ikiside genel anestesi oldu ikisindede hemencik emsirdim

Iyiyiz canim
cok sukur biz buyuttuk arasi

ee senin kiz nasil huyu suyu adini ne koydunuz

Ismi Sezen kizimin :) degisiyor pek oturuklasmis degil huylar :) bazen uyuyor bazen surekli uyaniyor emmek istiyor

Eside arasin cocuk dr tavsiye edilir:)
Sizin kim cocuk dr nuz kim

Ismi nedir?
Bizim hastanede ilk Sener Safak gordu kizimi..10. gun kontrolumuzdede benimde kontrolum oldugu icin yine oraya gidince yine Sener Beye gittik..Daha doktorumuz dedigimiz bi isim degil ama tatli dilli biri..

Nasil gecti bugun kontrol
kordon dolanmis sizinde uc kez
ablamin bebegu hu sebepten son haftalae kg alamamis ti sizinde boyle durum oldumu

Benum ikiside genel anestesi oldu ikisindede hemencik emsirdim

Genelde ayilma suresini bilemedim ben :) zaten birden degistigi icin durumumuz ilk emzirebileyim diye dusundum..demek ki genelde olsam emzirebilirmisim..Ama sevdim spinali surekli sohbet muhabbet sonrada kizimi gordum :)
Oldu o durum bizdede,bizim bebis hep minyondu ama bu sebepte etkili 2640 dogdu..

merhaba kizlar son ayima girdim beyhekimde spinal sezaryan yapcam aranizda orda dogum yapan var mi

Ancak yavas yavas oturur cnm
Dr umuz adatip ali umit numanoglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…