- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
10 Mayista dogdu benim prensesim :) yeniyiz daha
Darisi basiniza..
Amin cnm. Allah anali babali buyutsun...
Demekki normal dogumlarda da azda olsa riskler olabiliyoki doktorlar boyle diyor saglikla dunyaya gelsinde baska bisey istemem korkunun ecele faydasi yok bi sekilde cikicak ordan10 Mayista dogdu benim prensesim :) yeniyiz daha
Riske atilmamasi icin demek ki..
Tabi ki normallerde degerli ama bu durumlarda sansa birakilmiyor pek..
Saglikla atlatinda..
Benim minik son hafta döndü,makat gelisliydi mesela..
Normali bekleseydin cok zorlanirdiniz 3 kez kordon dolanmisti dedi doktor ameliyatta..Yorgundu zaten bebis..
Sukur atlattik..
Amin cnm. Allah anali babali buyutsun...
Demekki normal dogumlarda da azda olsa riskler olabiliyoki doktorlar boyle diyor saglikla dunyaya gelsinde baska bisey istemem korkunun ecele faydasi yok bi sekilde cikicak ordanAllah hakkimizda herseyin hayirlisini versin
Iyiyiz canimSen nasilsin?
Siz tabii artik kocaman oldunuz :)
Demekki normal dogumlarda da azda olsa riskler olabiliyoki doktorlar boyle diyor saglikla dunyaya gelsinde baska bisey istemem korkunun ecele faydasi yok bi sekilde cikicak ordanAllah hakkimizda herseyin hayirlisini versin
Canim cok sagol tavsiyen icin. Siz ne kadarlik hamilesiniz. Benim 3 ay oldu
Arastirmada Hamiyet hanim var 1 kere gittim ama ilgili biri..Denemenizi tavsiye ederim..
Nasil gecti bugun kontrolDoktorumdanda hemsirelerdende spinaldende cok memnun kaldim :)
Ilk yurutuldugunde tuhaf hissediyorsun karnindaki bosluktan dolayi o da..
2 gun kaldik iyiydi zaten ilk gece yurutuyorlar sonra 1-2 yardimla sonrada kendin kalkiyorsun wc ihtiyacina..Eve donuncede dus yapinca rahatliyorsun ya o cok guzel :)
Hic gecmeyecek gb geliyor insana ama inan hersey geciyor..
Yeter ki saglik olsun sorun olmasin..
Simdilik boyle anlattim ama soracagin varsa anlatirim tabii..
2014 mayis anneleri dogum hikayelerindede okuyabilirsin 5. sayfada :)))
Sagol canim :)
Iyiyiz ikimizde masallah,bugun kontrollerimiz vardi..
Hic korkulacak gb degilmis gercekten..
Saglik olsunda yeter ki :)
Tabii once kendini bilmen lazim..Ben emzirebilme dusuncesiyle genel istemedim yoksa cok cesaretli oldugum soylenemez :)
Saglik olsunda..
Neden sezeryan buarada?
Masalla leylacim
sen hamgi dr a giduyrsun
Merhaba yarencin dogum evine reyhan hanima gdiyorum ama onunda haziranda tayini cikacakmis
Evet cnm ilk bebek. Sizin?Aaa hadi ya talihsiz bir durum bayan dr ariyorsan
hamiyet hanum demisti degildi arkadas
yol yakinken iyi olur hem
nasil ilk bebekmi?
Evet cnm ilk bebek. Sizin?
Ne guzel Allah bagislasin cnm. Acikcasi tahmin pek yok cinsiyet konusundaHeyecan ve telase bir aradadir oyletse
benim 7 yasinda bur kizim
19 aylim bir oglum var:)
Icunize dogan bir cinsuyet varmi
Iyiyiz canim
cok sukur biz buyuttuk arasi
ee senin kiz nasil huyu suyu adini ne koydunuz
Eside arasin cocuk dr tavsiye edilir:)
Sizin kim cocuk dr nuz kim
Nasil gecti bugun kontrol
kordon dolanmis sizinde uc kez
ablamin bebegu hu sebepten son haftalae kg alamamis ti sizinde boyle durum oldumu
Benum ikiside genel anestesi oldu ikisindede hemencik emsirdim
Kizlarrr çocuk doktorunuz kim memnun musunuz bilgi verir misiniz
merhaba kizlar son ayima girdim beyhekimde spinal sezaryan yapcam aranizda orda dogum yapan var mi
Ismi Sezen kizimin :) degisiyor pek oturuklasmis degil huylar :) bazen uyuyor bazen surekli uyaniyor emmek istiyor
Ismi nedir?
Bizim hastanede ilk Sener Safak gordu kizimi..10. gun kontrolumuzdede benimde kontrolum oldugu icin yine oraya gidince yine Sener Beye gittik..Daha doktorumuz dedigimiz bi isim degil ama tatli dilli biri..
Genelde ayilma suresini bilemedim ben :) zaten birden degistigi icin durumumuz ilk emzirebileyim diye dusundum..demek ki genelde olsam emzirebilirmisim..Ama sevdim spinali surekli sohbet muhabbet sonrada kizimi gordum :)
Oldu o durum bizdede,bizim bebis hep minyondu ama bu sebepte etkili 2640 dogdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?