Adatip ali umit numanoglu.ben oldukca memnunum cnm
nasil minuk kizin
Bende ona gidiyorum cnm baya yoğun bi Dr. Onu bulamadigimda acil no durum olursa bi Dr.daha olsun dedim kizim iyi şükür buyuyoruz cnm
Kalca cıkıklıgı icin ultrasonumuz var..
1 aylik olunca..Bugun 24. gunumuz..
Ne yapmami onerirsiniz deneyimli annecikler :)
Bizim doktorumuz yok sayilir suan..
Dogumdan sonra ve 10. gun kontrolumuzde Sener Safak gormustu..
Canim biz 4o gunlukken dogumevinde yaptirmistik
umit bey ozel hastanedwn ziyade tecrubelerinden dolayi dogumevinde yaptirmamizi soylemisti
Bir cocuk dr undan rabdavu alip talepte bulunuyorsun aynu gun icinde halloluyor
Nasilsin ameliyat yerin iyilestimi sezaryenden sonra ne zaman dus aldin bide sütün hemen geldimi yine cok sordum dimiKalca cıkıklıgı icin ultrasonumuz var..
1 aylik olunca..Bugun 24. gunumuz..
Ne yapmami onerirsiniz deneyimli annecikler :)
Bizim doktorumuz yok sayilir suan..
Dogumdan sonra ve 10. gun kontrolumuzde Sener Safak gormustu..
Nasilsin ameliyat yerin iyilestimi sezaryenden sonra ne zaman dus aldin bide sütün hemen geldimi yine cok sordum dimiminik kizin nasil
Ben de iyiyim cok şükür haftaya kontrolum var bakalim bebisim nasilmis. Bazi arkadaşlsrimda sezeryan den sonra hemen sut gelmedi o yuzden merak ettim.sen atlattin artik kizinla ope koklasa uyuyosundur.darisi benim basima insallah hayirlisiylaIyiyim seni sormalii? :)
Kizimda iyi cok sukur..
Ameliyat yerim iyi kesik oyle iste,dikis fln yok zaten yapistirma,cizgi halinde duruyor :)
Hastanede 2 gece yattik,cumartesi dogum yaptim pazartesi eve gelmeden bandi degistirdiler pansuman yaptilar,eve gelince dusa girdim,2 gun sonra bandi cikardim 2 gunde islatmayin demislerdi islatmadim,bi daha normal hersey :)
Sutum geldi cokk sukur once sari sonra sivi geliyor,eve gelip dusa girince duzeliyor..
Estagfurullah sorabilirsin tabii :)
Senin nasil gidiyor?
Merhaba kizlar :)
10 Mayista kizimiza kavustuk..
Spinal sezeryan oldu,doktorumuz Senol Safak..
Minik son hafta ters döndü bizim,makat gelisliydi..
Eger normali beklesem döner fln diye cok zorlanirdin dedi doktor kordon dolanmis 3 kez..
Cok sukur hemen ayaklandim,iyiyiz
ama arada girip bakin bize yardimci olun nede olsa siz tecrubelisiniz ay ne guzel olur kizimida alir gelirim insallah
merhaba kizlar son ayima girdim beyhekimde spinal sezaryan yapcam aranizda orda dogum yapan var mi
Kizlarrr çocuk doktorunuz kim memnun musunuz bilgi verir misiniz
Ben de iyiyim cok şükür haftaya kontrolum var bakalim bebisim nasilmis. Bazi arkadaşlsrimda sezeryan den sonra hemen sut gelmedi o yuzden merak ettim.sen atlattin artik kizinla ope koklasa uyuyosundur.darisi benim basima insallah hayirlisiyla
Allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmeni nasip etsin kuzunu
hoş geldin ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramıza geçen sene biz koşturuyorduk burda şimdi bayrağı sizler devralmışınız biz şimdi çocuğun peşinden koşturuyoruz
bu arada filiz hanımı iyi anlatmamıştı arkadaşlar içine yatan bir dr.bulmana sevindim
merhaba benim bir arkadaşım geçen hafta beyhekimde doğum yaptı çok detaylı konuşamadık ama memnunum dedi
bende adatıptaki ümit numanoğluna gidiyordum ama değiştirdim frekanslarımız tutmadı sanırım.Zeynep Öz e gidiyorum özel muayenehane ama memnunum
Insallah iyi haberlerini alirsin :)
Son kontrolde bos gobisle oraya yatmak cok tuhafti :)
Hicbisy atlatmiyormussun yeni basliyormus canim :) Tabii kokusuyla mukafatlandiriyor rabbim ya cok guzel bisy..
Saglikla kavusun insallah..
Aminn cumlemize insallah :)
Hayirliyorum ilk yazdigimda siz neler neler konusuyordunuz,zaman cabuk geciyor :)
Cocuk doktorunu secmekte hamilelikteki gb sanirim..Daha karar veremedim tabii bildigimde yok zaten :) pisecem bende yavas yavas :)
Ilk Altinovada Sener Safak gordu 10. gun ikimizde kontrole gidince yine Sener Beye goturdum ama devam etsem mi diye karar veremedim..
Zeynep hanim hangi hastanede?
hoş geldin ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş aramıza geçen sene biz koşturuyorduk burda şimdi bayrağı sizler devralmışınız biz şimdi çocuğun peşinden koşturuyoruz
bu arada filiz hanımı iyi anlatmamıştı arkadaşlar içine yatan bir dr.bulmana sevindim
merhaba benim bir arkadaşım geçen hafta beyhekimde doğum yaptı çok detaylı konuşamadık ama memnunum dedi
bende adatıptaki ümit numanoğluna gidiyordum ama değiştirdim frekanslarımız tutmadı sanırım.Zeynep Öz e gidiyorum özel muayenehane ama memnunum
Ay gercekten cok zor biz tam 4.cocuk dr inda umit beyde karar kildik dusun:)
Sener beye burdaki bir arkadasimiz goturdi oglunun acil sunnetlik durumu varkej farketmemis tavsiye etmiyir
Zeyneo hanumim ozel muaynanesi var cnm
Insallah iyi haberlerini alirsin :)
Son kontrolde bos gobisle oraya yatmak cok tuhafti :)
Hicbisy atlatmiyormussun yeni basliyormus canim :) Tabii kokusuyla mukafatlandiriyor rabbim ya cok guzel bisy..
Saglikla kavusun insallah..
Aminn cumlemize insallah :)
Hayirliyorum ilk yazdigimda siz neler neler konusuyordunuz,zaman cabuk geciyor :)
Cocuk doktorunu secmekte hamilelikteki gb sanirim..Daha karar veremedim tabii bildigimde yok zaten :) pisecem bende yavas yavas :)
Ilk Altinovada Sener Safak gordu 10. gun ikimizde kontrole gidince yine Sener Beye goturdum ama devam etsem mi diye karar veremedim..
Zeynep hanim hangi hastanede?
Iyiyim seni sormalii? :)
Kizimda iyi cok sukur..
Ameliyat yerim iyi kesik oyle iste,dikis fln yok zaten yapistirma,cizgi halinde duruyor :)
Hastanede 2 gece yattik,cumartesi dogum yaptim pazartesi eve gelmeden bandi degistirdiler pansuman yaptilar,eve gelince dusa girdim,2 gun sonra bandi cikardim 2 gunde islatmayin demislerdi islatmadim,bi daha normal hersey :)
Sutum geldi cokk sukur once sari sonra sivi geliyor,eve gelip dusa girince duzeliyor..
Estagfurullah sorabilirsin tabii :)
Senin nasil gidiyor?
Arkadaslar merhaba bana yardimci olur musunuz. 16 haftalik hamileyim. Pazartesi kontrolum vardi dogumevinde reyhan hanima. Ama kendsi gitmis. Erkek doktor var hep. Bende bayan dr.da daha rahat edcegimden ne yapcagimi bilemedim. Arastrmaya gitsem hamiyet hanimi dusunuyorum. Randevumda yok. Sabah erkenden gidip randevulu hastalardan sonra sira alaym diyorum. Insallah bakarlar. Szin tavsiye edeceginiz baska dr.var mi devlette olan?
Insallah canim demek dogumdan sonra yeni bi hayat baslicak bizim icin :)ben daha onlari dusunemiyorum önce kucagima bi alayim hayirlisiyla alisiriz kosusturmaya da insallah
canım meraba beni hatırladınmı?haziran annelerinden.özeldednde yazmıştım,doğum yapmışsın
allah analı babalı buyutsün.benimde son gunlerim.altınovada doğum yapıcam inş. normal,sancıları beklicem artık.pztsi kontrolüm var,suyumda biraz azalma vardı belki bu hafta içi alırlar bebeğimi,heyecanla bekliyorum...
Arkadaslar merhaba bana yardimci olur musunuz. 16 haftalik hamileyim. Pazartesi kontrolum vardi dogumevinde reyhan hanima. Ama kendsi gitmis. Erkek doktor var hep. Bende bayan dr.da daha rahat edcegimden ne yapcagimi bilemedim. Arastrmaya gitsem hamiyet hanimi dusunuyorum. Randevumda yok. Sabah erkenden gidip randevulu hastalardan sonra sira alaym diyorum. Insallah bakarlar. Szin tavsiye edeceginiz baska dr.var mi devlette olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?