Epidurale bende karsiyim artiksaka bi yana tabi hic sanci cekmedim neredeyse sancilar nasil bilmedigimden epiduralsiz dogurabilirmiyim bilmiyorum..ayin 21 inde randevum var..nese hanima sorucam girmiyosa degistirmek daha mantikli..gerci dogumum nasilvoucak daha bilmeden hic istemiyorum ama ozamanda cok gec olabilir..sizin yazdiklariniza istinaden sanirim sevgi hanima giderim ve gidersem umarim bende memnun kalirim..allahtan cok gec olmadan ogrendim bunu cok saolun yoksa ben sormazdim bile giriyomusunuz diye daha once girdiginden
Epidurale bende karsiyim artiksaka bi yana tabi hic sanci cekmedim neredeyse sancilar nasil bilmedigimden epiduralsiz dogurabilirmiyim bilmiyorum..ayin 21 inde randevum var..nese hanima sorucam girmiyosa degistirmek daha mantikli..gerci dogumum nasilvoucak daha bilmeden hic istemiyorum ama ozamanda cok gec olabilir..sizin yazdiklariniza istinaden sanirim sevgi hanima giderim ve gidersem umarim bende memnun kalirim..allahtan cok gec olmadan ogrendim bunu cok saolun yoksa ben sormazdim bile giriyomusunuz diye daha once girdiginden
kızlar merhaba
bende mevlam nasip ederse Sakaryada doğum yapacaklardan biriyim.topiği tam okuyamadım ama önce merhaba demek istedim.TEcrübeli arkadaşalrın bilgisinden yararlanmanın iyi olacağını düşünüyorum
benim epidural hakkında çok fazla bilgim yok neden karşınız acaba epidurale sadece öğrenmek için soruyorum
merhaba cnm sen topiğin en taze gebesısın
nasıl gıdıyo cnm gebelık
ılk gebelıkmı hangı dr a gıdıyosun
Adatıpta epidural yapılıyor mu ?
Ben 2010 yilinda epidural dogum yaptim adatipta ama dr.um nese asici ydi..her dr. Yapmiyor anladigim kadariyla
cnm benım ya ıste burda bu sebepten bılgılerımızı paylaşıyoruz
zaman gecıyo dr lar bıle evrım gecırebılıyo
ınşalla cnm olumlu cvp alırsın ve dr degıştırmek zorunda kalmazsın
ama dgıştırırsende emın ol memnun kalırsın sevgı hanımdan cevremde kım gıttoyse cok memnun kaldılar cnm
epuduraldede hem fıkırsenız sorun cıkmaz cnm
Aslinda saka yapmistim..daha dogrusu tekrar epidural dusunmuyorum diyeyim..ilk dogumum epidural normaldi..dr.um avatajlarini ve dezavantazlarini anlatmisti en basta..evet dedigi gibi epd.sayesinde dogumum hizli oldu ama ikinamama durumu yasadim sancilari hissetmedigimden hic ikinma hissetmedigimden bebegimin basi tam inemedi dogum kanali ve zor bi dogum oldu..hatta ben ikinamayanci ebeler karnima bastirarak dogurmami sagladi ve ben dikis slkintisi yaninda bide 1 ay kaburga agrisi cektim..tum bunlar yuzunden ikinci dogumumda yine onceligim normal dogum ama epidural dusunmuyorum
bişey soracağım epiduralde ıkınmaya gerek var mı?uyuşturup sezaryan gibi almıyorlar mı bebeği
Epidural normal doğumda yapılan anestezi sezeryanla olan sipinal oluyor yani epidural normal doğumda doğum sancısı çekmiyosun
bende tiroid var.şuan hormon değerlerim normal ama boğazımdaki nodül 8 cm falan.Bu yüzden dr.lar normal doğum yapabilirmiyim konusunda tereddütle yaklaşıyorlar bana.Ya bir endokrin bölümüne yada güvendiğin bir dahiliye uzmanının vereceği rapor belirler bunu diyorlar.
o yüzden normal doğum şuan sanırım riskli benim için.Bende acaba diyorum epidural mi olsa yoksa sezeryan mı bilemiyorum
Peki Adatıpta sezeryan yapacak yada yapmış hanımlar sezeryanda sipinal yapılıyor mu benim yaptığım zaman genel anesteziydi
Epidural zaten normal doğum oluyor sadece belden altına yapılan iğneyle uyuşuyor.
tatlım tamamen dr la alkalı bundan 6 yıl öncede yapılıyodu ama sevgı hanım yapmıyo karşşı
sanırım sadık beyde yapmıyo
ama neşe hanım yapıyo cnm
anladım canım saol.o zaman benim doğumun nasıl olacağını zaman gösterecek.
peki bu epiduralde yapılan iğnenin herhangi bir tehlikesi yada sıkıntısı var mı acaba
Ben 7 yıl önce sadık beye yaptırmıştım geneldi yine genel yapıyosa istemem zaten spinal istiyorum o zaman benim doğum sakaryada olmayacak
Aslında buna doktor değil anestezi uzmanı karar verir doğru olanı bu yaş hastalık gibi bi anket dolduruluyor ya ameliyattan önce ona bakıp karar veriyorlar
Epidurali bilmiyorum sipinal yapacağım için onu araştırıyorum epidural biraz daha zahmetli galiba bişey takılıyormuş falan bende burda okudum spinalde sadece bele iğne vuruluyor epiduarlde katater takılıyor yazıyordu
anladım canım saol.o zaman benim doğumun nasıl olacağını zaman gösterecek.
peki bu epiduralde yapılan iğnenin herhangi bir tehlikesi yada sıkıntısı var mı acaba
sipinali bende ilk defa duydum.Bilmediğim ne kadar çok şey varmış yaa
yani aslında doğumun nasıl olacağına biran önce karar verilebilse ona göre bir dr.ve hastane aramaya başlar insan ama
sipinali bende ilk defa duydum.Bilmediğim ne kadar çok şey varmış yaa
yani aslında doğumun nasıl olacağına biran önce karar verilebilse ona göre bir dr.ve hastane aramaya başlar insan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?