Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

cnm benım ya ıste burda bu sebepten bılgılerımızı paylaşıyoruz
zaman gecıyo dr lar bıle evrım gecırebılıyo
ınşalla cnm olumlu cvp alırsın ve dr degıştırmek zorunda kalmazsın
ama dgıştırırsende emın ol memnun kalırsın sevgı hanımdan cevremde kım gıttoyse cok memnun kaldılar cnm
epuduraldede hem fıkırsenız sorun cıkmaz cnm

benim epidural hakkında çok fazla bilgim yok neden karşınız acaba epidurale sadece öğrenmek için soruyorum

merhaba cnm sen topiğin en taze gebesısın
nasıl gıdıyo cnm gebelık
ılk gebelıkmı hangı dr a gıdıyosun

benim epidural hakkında çok fazla bilgim yok neden karşınız acaba epidurale sadece öğrenmek için soruyorum

Aslinda saka yapmistim..daha dogrusu tekrar epidural dusunmuyorum diyeyim..ilk dogumum epidural normaldi..dr.um avatajlarini ve dezavantazlarini anlatmisti en basta..evet dedigi gibi epd.sayesinde dogumum hizli oldu ama ikinamama durumu yasadim sancilari hissetmedigimden hic ikinma hissetmedigimden bebegimin basi tam inemedi dogum kanali ve zor bi dogum oldu..hatta ben ikinamayanci ebeler karnima bastirarak dogurmami sagladi ve ben dikis slkintisi yaninda bide 1 ay kaburga agrisi cektim..tum bunlar yuzunden ikinci dogumumda yine onceligim normal dogum ama epidural dusunmuyorum

Amin ins........

bişey soracağım epiduralde ıkınmaya gerek var mı?uyuşturup sezaryan gibi almıyorlar mı bebeği

bişey soracağım epiduralde ıkınmaya gerek var mı?uyuşturup sezaryan gibi almıyorlar mı bebeği

Epidural normal doğumda yapılan anestezi sezeryanla olan sipinal oluyor yani epidural normal doğumda doğum sancısı çekmiyosun

Epidural normal doğumda yapılan anestezi sezeryanla olan sipinal oluyor yani epidural normal doğumda doğum sancısı çekmiyosun

bende tiroid var.şuan hormon değerlerim normal ama boğazımdaki nodül 8 cm falan.Bu yüzden dr.lar normal doğum yapabilirmiyim konusunda tereddütle yaklaşıyorlar bana.Ya bir endokrin bölümüne yada güvendiğin bir dahiliye uzmanının vereceği rapor belirler bunu diyorlar.

o yüzden normal doğum şuan sanırım riskli benim için.Bende acaba diyorum epidural mi olsa yoksa sezeryan mı bilemiyorum

Epidural zaten normal doğum oluyor sadece belden altına yapılan iğneyle uyuşuyor.

Peki Adatıpta sezeryan yapacak yada yapmış hanımlar sezeryanda sipinal yapılıyor mu benim yaptığım zaman genel anesteziydi

tatlım tamamen dr la alkalı bundan 6 yıl öncede yapılıyodu ama sevgı hanım yapmıyo karşşı
sanırım sadık beyde yapmıyo
ama neşe hanım yapıyo cnm

tatlım tamamen dr la alkalı bundan 6 yıl öncede yapılıyodu ama sevgı hanım yapmıyo karşşı
sanırım sadık beyde yapmıyo
ama neşe hanım yapıyo cnm

Ben 7 yıl önce sadık beye yaptırmıştım geneldi yine genel yapıyosa istemem zaten spinal istiyorum o zaman benim doğum sakaryada olmayacak
Aslında buna doktor değil anestezi uzmanı karar verir doğru olanı bu yaş hastalık gibi bi anket dolduruluyor ya ameliyattan önce ona bakıp karar veriyorlar

anladım canım saol.o zaman benim doğumun nasıl olacağını zaman gösterecek.

peki bu epiduralde yapılan iğnenin herhangi bir tehlikesi yada sıkıntısı var mı acaba

Epidurali bilmiyorum sipinal yapacağım için onu araştırıyorum epidural biraz daha zahmetli galiba bişey takılıyormuş falan bende burda okudum spinalde sadece bele iğne vuruluyor epiduarlde katater takılıyor yazıyordu

sipinali bende ilk defa duydum.Bilmediğim ne kadar çok şey varmış yaa

yani aslında doğumun nasıl olacağına biran önce karar verilebilse ona göre bir dr.ve hastane aramaya başlar insan ama

anladım canım saol.o zaman benim doğumun nasıl olacağını zaman gösterecek.

peki bu epiduralde yapılan iğnenin herhangi bir tehlikesi yada sıkıntısı var mı acaba

Epirualde katater takilyior bele..ve bu isleminde isinde uzman biri tarafindan yapilmasi gerekiyor..ben epiduralle ilgili bi slkinti yasamadim dogum aninda da sonrasinda da..sadeece sabaha kadar belimde kaldi ve enson agri yapmaya basladi cikarmalarini istemistim..bi surede anlik agrilar oluyor ama cok degil..

yani aslında doğumun nasıl olacağına biran önce karar verilebilse ona göre bir dr.ve hastane aramaya başlar insan ama

Doktoruna güvenmen önemli ben sadık beye gitmiştim çok güven veren bi doktor şimdi başka bi ildeyim bu doktoruma dahada bi güvendim hastane önemli tabi ama doktorunu sevmende çok önemli sizin doktorunuz hangi hastanede?

Aslinda En onemlisi dr. Ve hastane isi..ben mesela epidural dogum yapmaya 35. Haftamda karar vermistim..onemli olan iyi olan bir dr. Bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…