- 2 Kasım 2013
- 790
- 241
- 333
- 35
Arastirmada nermin hanim varmis bi arkadasim ona gidiyodu yeni dogum yapti ve cok memnun oldugunu soyluyor ben gidip gormedim bi fikrim yok duydugumu söylüyorum bi görüş istersen
Arkadaslar merhaba bana yardimci olur musunuz. 16 haftalik hamileyim. Pazartesi kontrolum vardi dogumevinde reyhan hanima. Ama kendsi gitmis. Erkek doktor var hep. Bende bayan dr.da daha rahat edcegimden ne yapcagimi bilemedim. Arastrmaya gitsem hamiyet hanimi dusunuyorum. Randevumda yok. Sabah erkenden gidip randevulu hastalardan sonra sira alaym diyorum. Insallah bakarlar. Szin tavsiye edeceginiz baska dr.var mi devlette olan?
Yepyeni essiz bi hayat :)
Evet bi kavusunda hayirlisiyla..
Amiin cumlemizinkinii :) cok az kalmis ne guzel..
Azalma varsa suni sanci mi alacaksin?
Ben bir kere Hamiyet hanima gittim cok cok ilgilendi hosuma gitti..Calisma gunlerini takip etmelisin..
Normalde yardimcisindan kagit alip oyle randevu aliyorsun ozellikle bi doktora,o da son haftalik kontrollerde..Internetten randevu al bence cok beklersin..
Canim cok tesekkurler. Ne yapcam blmiyorum. Birde heerseyi bastan sona anlatmam gerekecek
Insallah canim demek dogumdan sonra yeni bi hayat baslicak bizim icin :)ben daha onlari dusunemiyorum önce kucagima bi alayim hayirlisiyla alisiriz kosusturmaya da insallah
Ya onu blmyordum. Netten randevu her almaya kalktigimda dolu oluyor. Pazartesi muayene olmam lazim. Gerekirse beklerim ne yapayim. Yeter ki alsiinlar
Belki cocuk de uda esi nasip olur:)
Onlarinda oglumla yasit bir ogullari var
Sen yine bi sansini dene rica et istersen :)
Insallah bakalim deneme yanilma yontemleriyle ilerleyecez :)))
Senin kuzucuklar nasil?
2 cocuk daha da baska diyorlar :)
Gecen bende kuzenim icin randavu almak istediminternet uzerinden
randavular diluydu aonra bir baskasi 182den aramis ertesi gune almis randavu
once teli sonrasinda olmadi oraya gitmeyi deneyebilitsin
pazarteso yogunlum oluyor o gun gitmessen daha rahat halledebilirsin bennce
Evet canim
ordan da randavu veriyorlar bur yakinim sedat beye o sekilde gitmisti
Burdan bir arkadas hamiyet hanum icin iyi demisti
Cok sukur iyiler canim
oglum bu bahar mevsiminde zaman zaman alklnti cekiyor alerjik astimi var onun disinsa hersey yolunda
2 cocuk soyle baska benum kizim 7 iyasinsa onin cok ayri arasin cok ayri bir donemi var cifte guzelliklwr yasatiyirlar bizee
birde iki cocuk arasi uzun oldugundan bebek ozlemi fazlasiyla vardi
kizimdqki heyecani arastada yasadik yasamaya devam ediyiruz
merhabalar, öncelikle hayırlı olsun, ben de daha once izmitte bir ozel hastaneye giderken problemlerim sebebiyle seah'a Prof gitmeye karar verdim, bu zamana kadar seahtan memnunum ve doğumumu da orda yapmak istiyorum, devlet hastanesi olduğu icin merak ettigim bazı konular var, mesela hastane cantasi icin neler önerirsiniz, malum özelde bazı seylere gerek kalmıyordu, sonra kac gun kalınıyor, 28 saat sancı çektim diyorsunuz nerde çekiliyor bu sancı odada mi, refekat ve ziyaret durumu nasıl oluyor, bildigim kadarıyla ziyaret saati sınırlı, annem yanımda kalırsa esimi sadece belli saatlerde mi göreceğim, ayy bir de belki sacma geliyordur sorular ilk dogum pek bilgim yok, bebek ilk doğduktan sonra yıkayıp mi odaya veriyorlar. aslında kafamda cok soru var da su an aklıma hepsi gelmiyor.
Aysecik nasil sin minuk kizin
tepiklemeleri nasil
ay yepyeni bur dunya basliyor evlat tarif edilmez bir duygu
Insalla reyhan hanim iyiki gitmis dedirticek kadar iyi bir dr a denk gelirsinTesekkur ediyorum bilgiler icin. Bakicam artik insallah rast gider. Birde doktor degisikligi yapicam. Umarim iyi birine denk gelirim
Bende hep telden girdjm arastirmalarimda slklnti olmadigi yaziyor ama ispatlanmis birsey de degil:*Canimya birde sana birsey sormak istiyorum iki cocuk sahibioldugun icin. Ben internete telden giriyorum bunun bebegime bir sakncasi olur mu?
Polen zamanu fenalardayiz malesefAranin uzun olmasi iyi yani :)
Kucucukler ama ne buyuk mutluluk :)
Astim cok sıkıntı yaratmiyordur insallah..
Tam polen zamani olmasi etkiliyor degil mi?
Iyiyim canim sagol sen nasilsin kizimin tepiklerini 1-2gun hissedemedim üzülmüştüm biraz komsumuz vefat etti ama simdi tam gaz basladim hissetmeye bazen acitiyo bile yaramaz kiz :) detayli bilgiyi kontrole gidince yazarim perşembe günü insallah
Yepyeni essiz bi hayat :)
Evet bi kavusunda hayirlisiyla..
Amiin cumlemizinkinii :) cok az kalmis ne guzel..
Azalma varsa suni
Ben bir kere Hamiyet hanima gittim cok cok ilgilendi hosuma gitti..Calisma gunlerini takip etmelisin..
Normalde yardimcisindan kagit alip oyle randevu aliyorsun ozellikle bi doktora,o da son haftalik kontrollerde..Internetten randevu al bence cok beklersin..
Polen zamanu fenalardayiz malesef
Simdilik oyle gozukuyo canim ama ben suniden korkuyorum.hayirlisi bakalim yarin ne dicek..
Canim sen nasil yaptin dogumu?bebegin nasil iyimi
Simdilik oyle gozukuyo canim ama ben suniden korkuyorum.hayirlisi bakalim yarin ne dicek..
Canim sen nasil yaptin dogumu?bebegin nasil iyimi
canım mesajını yeni gördüm ancak cevap yazabiliyorum malum bebiş var:)) öncelikle hastane çantasında ,hastane çıkışı, bez, ıslak mendil,en miniğinden biberon, 2 adet battaniye yeter. hee mama da koy, benim gibi biberon koyup mama koymayı unutma:)) yan odadaki kadından almıştım :)) hemen sütüm gelmedi de... kendine gecelik pijama çorap koy. ben makyaj çantamı da götürdüm. doğum sonrası bakımım tamdı:)) muhakkak kilot şeklinde giyilen hasta bezi al. onu istiyorlar. orkid hikaye yani:)) gelelim sancı kısmına. doğumhanede 4 adet 2 3 yataklı sancı odaları var. gayet temiz ve ferah. bu odalarda sancını çekiyorsun. açıklık gerekli duruma gelince doğum masasına geçiyorsun. zaten işin en kolay kısmı orası. çıkmam ve bebişimin gelmesi 5 dk sürdü:)) sancı odasında yanlızsın canımkimseyi almazlar.ama kendini iyi hissettiğin sürece kapıya çıkıp yakınlarını görebilirsin:)) bebiş ağlıyor devamını yazacağım
cevap için tesekkurler odalar bildigim kadarıyla çift kişilik, bazı hastanelerde fark ödeyip tek kişilik odaya geçebiliyorsun, seahta uygulama nasıl bilmiyorum, çift kişilik odada kalırsan yanında da yeni dogum yapmış biri mi oluyor ya da ne bilim kadın hastalıklarından da yatan olabilir, o zaman iste durum biraz ters olmaz mi, gelen giden acısından ya da bebek ağlar rahatsız olur, bir de bebek şekeri ikram icin götürmeye musade var mi, 1 günde taburcu olunuyor sanırım normal doğumda, ben normal dogum yapabilmek icin istiyorum en cok da seah'ı, yani orda sezeryan bile olsam emin olacağım ki keyfi uygulamadan degil zorunluluktan alındım sezeryana, aklım normal dogum yapabilir miydim de kalmayacak, hee bir de unutmadan doguma girecek doktor nöbetçi kimse o mu oluyor? gerçi normal doğumda ebe faktörü daha önemliymiş.
tesekkur ediyorum bilgiler icin. Bakicam artik insallah rast gider. Birde doktor degisikligi yapicam. Umarim iyi birine denk gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?