Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Aysecik nasil sin minuk kizin
tepiklemeleri nasil
ay yepyeni bur dunya basliyor evlat tarif edilmez bir duygu
Kontrolum iyi gecti cok sukur bizim kiz buyumus yaklasik 1 kilo olmus dedi doktorumuz bide ben hareketlerini gobekten asagida kasiklarimda hissediyorum yukari cikmicakmi bu cocuk dedim meger kafasi yukardaymis ben ayaklarini hissediyomusum

odalar 2 kisilik evet. Benim şansıma iyi bir kadın vardı. Merak etme yeni doğan bebekler o kadar aglamaz:)istedigin ikrami götür. Ben kurabiye dagittim. Sezeryan konusunda haklisin.zorunlu olmadan almıyorlar. Benim dogumumu ebeler yaptirdi.merak etme daha tecrubeliler. Zaten dogum tek basina yapilan bir eylem oldugu icin her şeyi sen yapıyorsun arkadaşım, inş. Normal doğum yaparsın. Müthiş bir duygu. Sezeryana hayir diyenlerdenim. Başka sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz

Annecikler hamileleerr nerelerdeesinizz hemserilerim?

kızlaar ben geldimmmm.. uzun bir süre yoktum maaleeseff.. ev aldık Allahma şükürler olsun kı.. şubat ayında tasındık koşturmacalaR bitmedi oğluşum büyüdü ayaklandı bilgisayarı elletmiyor ama aklım hep sizdeydi telefondan da girmek zor oluyo.. eski konuşmalarınızı okudum songülde buluşmussnz sanırım ne güzel keşke bende olabilseydim tanışmak isterdim hepinizle. artık sahura kadar ayaktaym bebiş uyuduğu zaman bakarım uykum gelmezse

Allah rızası için bilgisi olanlar cevap versin kızlar bu zamana kadar sami kemike gidiyodum ancak hiç memnun kalmadım. bir arkadaş tavsiyesi ile metin mutluya gittim çok memnun kaldım sami kemikden sonra çok iyi geldi beyhekime doğum yaptırıyo merak ediyorum hastane nasıl anestezi uzmanı nasıl yeni doğan bakım ünitesi varmı bunlar çok önemli hastane hakkında hiç bir bilgim yok birde ücretleri ne kadar benim doktor epidural normal doğuma 1500 epidural olmasssa 1200 dedi ücreti çok önemli dğil ama hastaneyede değsin istiyorum nolur bilsini olanlar cevap versin teşekkür ederim

Normal dogumu doktor mu yaptiracak? Agirlikli ebeler mi?
Hastanedende bilgi alabilirsin..
Benim kuzenim Metin Mutlu'ya gidiyordu Beyhekimde yapti sezeryan oldu memnun herseyinden..
Ben Altinovada yaptim doktorum Senol bey..
Genelde Sami beyden cok memnun kalirlar Senol bey daha sakin,nettir ..
Ama iste bu doktor iside elektrik meselesi gercekten :)
Hayirlisi olsun..
Diger sorularin hakkinda fikrim yok malesef..

SEAH hasatahesinde Mehmet SÜhha Bostancı'ya gidiyorum şimdilik memnunum M.Sühha bey hakkında bilgisi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben 7 haftalık hamileyim ama hala doktora karar veremedim. Sakaryalıda değilim malesef. Ama eş dolayısıyla burda yaşıyorum. Adatıpta nurhan özdemire gittim fakat pek memnun kalmadım. Ağzından laf cımbızla alınıyor maledef. Bu yüzden doktorumu değiştiricem yolun başındayken. Beyhekimde gülten demirsoya gidicem bir dahaki kpntrolde ama hala çok kararsızım. Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var

Merhaba canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasio etsin insalla
Ben adatipta sevgu hanima gittim iki dogumundada denemenizi tavsiye ederim nasil kalp atislarini gordugunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…