cnm bak ayın 30 unda hamıyet hanım dogumevındeymıs haberın olsun ayın 16 sına gırdıgımız de gece 00.00 da randavu alabılırsın
Ne kadarlik oldu cnm ablanizla araniz nasil
evet umitbbey yogun yurmi gubdur yoktu baslamis bu hafta sukur
sali kontrilumuz var bizimde
Canim ilgin icin tsekkurler. Hamiyet hanima pazartesi dogumevine gidip muayene oldum. Arastrmadan dogumevne yeni geldi.
Ablamizla aramış iyi şükür cnm annecilik yapiyon küçük anne güzel bakiyom hatta sahipleniyo baya bayaaa
Aaaa nasil di dr guzrl ilgilendimu
iki arkadasimda gidicek benum icin vericegim bilgiler cok onemli
sira nasil aldin?
Bu da hikayemiz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695747&page=5&p=35356233#post35356233[/QU
OTE]
Canım okudum.çok duygulandım.ben hala bekliyorum.pzts hrsey belli olucak.suni yada sezeryan
Canım okudum.çok duygulandım.ben hala bekliyorum.pzts hrsey belli olucak.suni yada sezeryan
Hadi hayirlisi guzel haberlerinizi bekliyorum :)
Kontrolum iyi gecti cok sukur bizim kiz buyumus yaklasik 1 kilo olmus dedi doktorumuz bide ben hareketlerini gobekten asagida kasiklarimda hissediyorum yukari cikmicakmi bu cocuk dedim meger kafasi yukardaymis ben ayaklarini hissediyomusumAysecik nasil sin minuk kizin
tepiklemeleri nasil
ay yepyeni bur dunya basliyor evlat tarif edilmez bir duygu
İnş canım.bende dualarınİzı bekliyorum
odalar 2 kisilik evet. Benim şansıma iyi bir kadın vardı. Merak etme yeni doğan bebekler o kadar aglamaz:)istedigin ikrami götür. Ben kurabiye dagittim. Sezeryan konusunda haklisin.zorunlu olmadan almıyorlar. Benim dogumumu ebeler yaptirdi.merak etme daha tecrubeliler. Zaten dogum tek basina yapilan bir eylem oldugu icin her şeyi sen yapıyorsuncevap için tesekkurler odalar bildigim kadarıyla çift kişilik, bazı hastanelerde fark ödeyip tek kişilik odaya geçebiliyorsun, seahta uygulama nasıl bilmiyorum, çift kişilik odada kalırsan yanında da yeni dogum yapmış biri mi oluyor ya da ne bilim kadın hastalıklarından da yatan olabilir, o zaman iste durum biraz ters olmaz mi, gelen giden acısından ya da bebek ağlar rahatsız olur, bir de bebek şekeri ikram icin götürmeye musade var mi, 1 günde taburcu olunuyor sanırım normal doğumda, ben normal dogum yapabilmek icin istiyorum en cok da seah'ı, yani orda sezeryan bile olsam emin olacağım ki keyfi uygulamadan degil zorunluluktan alındım sezeryana, aklım normal dogum yapabilir miydim de kalmayacak, hee bir de unutmadan doguma girecek doktor nöbetçi kimse o mu oluyor? gerçi normal doğumda ebe faktörü daha önemliymiş.
Allah rızası için bilgisi olanlar cevap versin kızlar bu zamana kadar sami kemike gidiyodum ancak hiç memnun kalmadım. bir arkadaş tavsiyesi ile metin mutluya gittim çok memnun kaldım sami kemikden sonra çok iyi geldi beyhekime doğum yaptırıyo merak ediyorum hastane nasıl anestezi uzmanı nasıl yeni doğan bakım ünitesi varmı bunlar çok önemli hastane hakkında hiç bir bilgim yok birde ücretleri ne kadar benim doktor epidural normal doğuma 1500 epidural olmasssa 1200 dedi ücreti çok önemli dğil ama hastaneyede değsin istiyorum nolur bilsini olanlar cevap versin teşekkür ederim
Merhaba canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasio etsin insallaMerhaba ben 7 haftalık hamileyim ama hala doktora karar veremedim. Sakaryalıda değilim malesef. Ama eş dolayısıyla burda yaşıyorum. Adatıpta nurhan özdemire gittim fakat pek memnun kalmadım. Ağzından laf cımbızla alınıyor maledef. Bu yüzden doktorumu değiştiricem yolun başındayken. Beyhekimde gülten demirsoya gidicem bir dahaki kpntrolde ama hala çok kararsızım. Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?