Merhaba canim rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasio etsin insalla
Ben adatipta sevgu hanima gittim iki dogumundada denemenizi tavsiye ederim nasil kalp atislarini gordugunuz mu[/QUOTA
Amin çok teşekkür ederim. Evet geçtiğimiz hafta duyduk kalp atışlarını net bi şekildr çpk şükür. Ama çok endişeliyim nurhan hanım bana hiç yeterli bilgi vermedi. Kalp atışlarını memleketim olan kütahyada duyduk. Ordaki doktorda çok güvendiğim bi doktor. Acaba kütahyada mı yapsam doğumu demekten kendimi alamıyorum 2 günndür
Walla canim bana sorarsan adatipa ozgur cot geldi kesinlikle onu tavsye ederim bende 8haftalik hamileyim ona gidiyorum cokta memnunum cok ilgileniyo dogumumuda onda yapmayi dusunuyorumMerhaba ben 7 haftalık hamileyim ama hala doktora karar veremedim. Sakaryalıda değilim malesef. Ama eş dolayısıyla burda yaşıyorum. Adatıpta nurhan özdemire gittim fakat pek memnun kalmadım. Ağzından laf cımbızla alınıyor maledef. Bu yüzden doktorumu değiştiricem yolun başındayken. Beyhekimde gülten demirsoya gidicem bir dahaki kpntrolde ama hala çok kararsızım. Fikirlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
kızlaar ben geldimmmm.. uzun bir süre yoktum maaleeseff.. ev aldık Allahma şükürler olsun kı.. şubat ayında tasındık koşturmacalaR bitmedi oğluşum büyüdü ayaklandı bilgisayarı elletmiyor ama aklım hep sizdeydi telefondan da girmek zor oluyo.. eski konuşmalarınızı okudum songülde buluşmussnz sanırım ne güzel keşke bende olabilseydim tanışmak isterdim hepinizle. artık sahura kadar ayaktaym bebiş uyuduğu zaman bakarım uykum gelmezse
ben geldimm siz kayboldunuzz kızlar
Merhaba rkdasim rabbimhayirlisi ile kucaginaalmyi nasip etsin insalla benim bildigim bir dr vardi fakat sakaryadan ayruldisevgili arkadaslar ben 32 haftalik hamileyim dogumu annemin yaninda adapazarinda yapmak istiyorum ilk dogumum epidural normal dogumdu bunuda oyle yapmak istiyorum para onemli degil kimi onerirsiniz hangi hastane ve doktor daha ilgili
devlet hast epidural normal dogumla ilgili bir gelisme varmi fark odeyip y apilabiliyormu acaba
Bende geldiguni duymus fakat dr hakkinda bir bilgim yoktu tek bildigim hastameye yenu gelen dr larin ozenlesecildigi demek gercekten iyi bir drWalla canim bana sorarsan adatipa ozgur cot geldi kesinlikle onu tavsye ederim bende 8haftalik hamileyim ona gidiyorum cokta memnunum cok ilgileniyo dogumumuda onda yapmayi dusunuyorum
Insall ginlunuze gore olur gulten hanim ama dogim hastanesine pek yanasma derimbeyhekimde gülten demirsoy isminde bi doktor varmış eşimin arkadaşının eşi orda doğum yapmış.şansımı orda deneyeceğim birde :) doğum hastanesinide methediyo bu sıralar herkes orayıda düşünmüyor değilim
Bu yorumu yapan sagluk personelimiymis insanin en buyik temennisi saglikli bir evlat ken dogumunilk saatleeinde boyle birsey duymak cok sinir boxucu gercekten neyseki bebeginiz saglikliymis buna cok sevidnimkzılar yengem altınovada doğum yapan ve hastaneye o kadar sinir oldum ki. sinirlermizi bozdular. saçma sapan yorum yapan biri oldu. çocukta sorun var demiş. doktor yok dedi kimin dediğini bulamadık sinirlerimzi alt üst oldu ve bir sorun yoktu. sonra abah rapor yazılmış bebek beslenemiyor mam verilsin diye. biz bunu gece 8 de öğrendik . üst üste bir sürü sorun yaşadık.
Pekibebek beslenemiyor u yazan kimmiskzılar yengem altınovada doğum yapan ve hastaneye o kadar sinir oldum ki. sinirlermizi bozdular. saçma sapan yorum yapan biri oldu. çocukta sorun var demiş. doktor yok dedi kimin dediğini bulamadık sinirlerimzi alt üst oldu ve bir sorun yoktu. sonra abah rapor yazılmış bebek beslenemiyor mam verilsin diye. biz bunu gece 8 de öğrendik . üst üste bir sürü sorun yaşadık.
doktor yazmış sabah galiba ama bize 12 saat sonra söylediler.Pekibebek beslenemiyor u yazan kimmis
aynen öyle o kadar kötü olduk ki. yengemin sütü kesildi. ben başka şehirdeyim ailem yengemin ailesi kahroldu. salık personeli aradık herkes ben demedim diyo ilgilenenlerden.Bu yorumu yapan sagluk personelimiymis insanin en buyik temennisi saglikli bir evlat ken dogumunilk saatleeinde boyle birsey duymak cok sinir boxucu gercekten neyseki bebeginiz saglikliymis buna cok sevidnim
Bende altin ovaya kontrole gittim ilk benim olmuyodu bebisim o kadar ilgisizlerdi ki senol safak herkez iyi diyo diye ona gittim ama hic memnun kalmadim bidahada o gitmem son oldu sonra hamile kaldim ama hic begenmesim o hastaneyikzılar yengem altınovada doğum yapan ve hastaneye o kadar sinir oldum ki. sinirlermizi bozdular. saçma sapan yorum yapan biri oldu. çocukta sorun var demiş. doktor yok dedi kimin dediğini bulamadık sinirlerimzi alt üst oldu ve bir sorun yoktu. sonra abah rapor yazılmış bebek beslenemiyor mam verilsin diye. biz bunu gece 8 de öğrendik . üst üste bir sürü sorun yaşadık.
cok memnunum hemde canim secerek aliyolarmua butun dr lari en iyisini yapiyolar ilgi alaka cok war ben tavsiye ederimBende geldiguni duymus fakat dr hakkinda bir bilgim yoktu tek bildigim hastameye yenu gelen dr larin ozenlesecildigi demek gercekten iyi bir dr
Ben agustosta dogum yaptim hicbirsey vermediler. Biz zaten almistik istemedikte. Ama hastaneyi ve doktorlarini siddetle tavsiye ediyorumbeyhekimde doğum yapan anneler hastane neler veriyor acaba yardımcı olursanız sevinirim bebek bezi hasta bezi vs vs..
Ben agustosta dogum yaptim hicbirsey vermediler. Biz zaten almistik istemedikte. Ama hastaneyi ve doktorlarini siddetle tavsiye ediyorum[/QUO
ne kadar ödediniz acaba?
ne kadar ödediniz acaba?Ben agustosta dogum yaptim hicbirsey vermediler. Biz zaten almistik istemedikte. Ama hastaneyi ve doktorlarini siddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?