Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canim o sekilde dusunuyorsan da burada mitlaka bir dr un olmali dr a guvenmek cok onemli egweki o guveni vermediyse asla devam etmeyin derim kalp atisindan sonra 14 tane tahlil oluyor bunlari istedimi sizden s.o dada yapiliyor sevgi hanim yaxmis ben s.o da yaptirmistim
Ilk 3 ay onemli ve alk kontril olmasi gwreken bir donem insalla fonluluze gore bir dr bulursuniz insalla
ben o yonden sabsli goruyorum lendimi sevgi hanim il elektrigumiz cok uyusmustu

beyhekimde gülten demirsoy isminde bi doktor varmış eşimin arkadaşının eşi orda doğum yapmış.şansımı orda deneyeceğim birde :) doğum hastanesinide methediyo bu sıralar herkes orayıda düşünmüyor değilim

Walla canim bana sorarsan adatipa ozgur cot geldi kesinlikle onu tavsye ederim bende 8haftalik hamileyim ona gidiyorum cokta memnunum cok ilgileniyo dogumumuda onda yapmayi dusunuyorum

ben geldimm siz kayboldunuzz kızlar

ayy ne zamandır girmiyordum sitede değişmiş zor buldum.
canım nasılsın oğluşun nasıl eskilerden görüşemediğimiz bir sen kaldın.biz yine kızlarla arada görüşüyoruz face falan kullanıyorsan özelden yaz bana adını eklerim seni.

doğum yapacak arkadaşlarında mevlam yar ve yardımcısı olsun

sevgili arkadaslar ben 32 haftalik hamileyim dogumu annemin yaninda adapazarinda yapmak istiyorum ilk dogumum epidural normal dogumdu bunuda oyle yapmak istiyorum para onemli degil kimi onerirsiniz hangi hastane ve doktor daha ilgili
devlet hast epidural normal dogumla ilgili bir gelisme varmi fark odeyip y apilabiliyormu acaba

Merhaba rkdasim rabbimhayirlisi ile kucaginaalmyi nasip etsin insalla benim bildigim bir dr vardi fakat sakaryadan ayruldi
Altinovahastanesi dr lari yapiyor diye duydum isterseniz tel ilebilgi alin
Insalla ginlunuze gore bir dogim sekli ile bebeginizi kucaginiza alirsiniz

Walla canim bana sorarsan adatipa ozgur cot geldi kesinlikle onu tavsye ederim bende 8haftalik hamileyim ona gidiyorum cokta memnunum cok ilgileniyo dogumumuda onda yapmayi dusunuyorum
Bende geldiguni duymus fakat dr hakkinda bir bilgim yoktu tek bildigim hastameye yenu gelen dr larin ozenlesecildigi demek gercekten iyi bir dr

Insall ginlunuze gore olur gulten hanim ama dogim hastanesine pek yanasma derim

kzılar yengem altınovada doğum yapan ve hastaneye o kadar sinir oldum ki. sinirlermizi bozdular. saçma sapan yorum yapan biri oldu. çocukta sorun var demiş. doktor yok dedi kimin dediğini bulamadık sinirlerimzi alt üst oldu ve bir sorun yoktu. sonra abah rapor yazılmış bebek beslenemiyor mam verilsin diye. biz bunu gece 8 de öğrendik . üst üste bir sürü sorun yaşadık.

Bu yorumu yapan sagluk personelimiymis insanin en buyik temennisi saglikli bir evlat ken dogumunilk saatleeinde boyle birsey duymak cok sinir boxucu gercekten neyseki bebeginiz saglikliymis buna cok sevidnim

Pekibebek beslenemiyor u yazan kimmis

Bu yorumu yapan sagluk personelimiymis insanin en buyik temennisi saglikli bir evlat ken dogumunilk saatleeinde boyle birsey duymak cok sinir boxucu gercekten neyseki bebeginiz saglikliymis buna cok sevidnim
aynen öyle o kadar kötü olduk ki. yengemin sütü kesildi. ben başka şehirdeyim ailem yengemin ailesi kahroldu. salık personeli aradık herkes ben demedim diyo ilgilenenlerden.

Bende altin ovaya kontrole gittim ilk benim olmuyodu bebisim o kadar ilgisizlerdi ki senol safak herkez iyi diyo diye ona gittim ama hic memnun kalmadim bidahada o gitmem son oldu sonra hamile kaldim ama hic begenmesim o hastaneyi
Bende geldiguni duymus fakat dr hakkinda bir bilgim yoktu tek bildigim hastameye yenu gelen dr larin ozenlesecildigi demek gercekten iyi bir dr
cok memnunum hemde canim secerek aliyolarmua butun dr lari en iyisini yapiyolar ilgi alaka cok war ben tavsiye ederim

Uzuuunnnn aradan sonra merhabalar kızlar sanırım eskisi gibi neşeli deil burası yaren2007 nasılsın arkadaşımm

beyhekimde doğum yapan anneler hastane neler veriyor acaba yardımcı olursanız sevinirim bebek bezi hasta bezi vs vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…