cok tşkkür ederim hayırlı ugurlu olsun güle güle buyutun evladınızı1000 tl sezeryan dogum ozel suit odada kaldik 2 gece
Tesekkurler cnm Sizinde inscok tşkkür ederim hayırlı ugurlu olsun güle güle buyutun evladınızı
Beyhekim hastanesinin doktorlari gayet iyi ancak senin arastirman lazim egitim arst. Has. Fln bi arastir cunku durum farkli cnmmSelamlar umuyorum yine aktif olur burası çünkü hastanelerde doktorlar hep değişmiş . Ben de haftaya büyük ihtimal doktora gideceğim çalıştığım için özele gideceğim. Fakat karar veremedim hiç. 8 9 aydır bebek için korunmuyoruz fakat olmuyor. Hangi Dr daha iyi bu konularda karar veremiyorum. İlk defa gideceğim için yanlış yönlendirilmek istemiyorum korkuyorum..
Arkadasim insalla yeni arkadaslar sayesinde aktif hala gelir burasiSelamlar umuyorum yine aktif olur burası çünkü hastanelerde doktorlar hep değişmiş . Ben de haftaya büyük ihtimal doktora gideceğim çalıştığım için özele gideceğim. Fakat karar veremedim hiç. 8 9 aydır bebek için korunmuyoruz fakat olmuyor. Hangi Dr daha iyi bu konularda karar veremiyorum. İlk defa gideceğim için yanlış yönlendirilmek istemiyorum korkuyorum..
Merhaba prenses nasilsuj arkadasim uzun zamansan sonra bebisin nasil buyumustir oldukcaUzuuunnnn aradan sonra merhabalar kızlar sanırım eskisi gibi neşeli deil burası yaren2007 nasılsın arkadaşımm
Evet araştırırken bende gördüm onu karı koca orda çalışıyorlardı ikiside iyiymiş diye duydum inşallah ona yer bulabilirimArkadasim insalla yeni arkadaslar sayesinde aktif hala gelir burasi
Son zamanlarda adatip hastanesi remzi erenin methini cok duydum hatta 21 senedir bebegini kucagina alamayan bir bayana vesile olmus ben denemenizi tavsoye ederim
kendisi sakaryadan ayrildimrh Dr. Neşe Aşıcı hangi hastanede çalışıyor bilgisi olan var mı?
kendisi sakaryadan ayrildi
rica ederim aklinizdq baska dr varmi?teşekkürler ...
rica ederim aklinizdq baska dr varmi?
bende tam kendisini onericektim:)bence memnun kalmis iseniz kendisinin takibinde olmanizi tavsiye ederim benim bir akrabamda kendisine gidiyor oldukca memnunMsj nizi yeni farkettim adatip ta Öznur Eren'e bir defa gittim tatlı bir bayan ama hakkında bir bilgim yok malesef
Önereceginiz bir dr varsa çok iyi olur
oo gercekten mi cok can sıkici olmus oysaki bizom sevgi hanimla cok iyi bir elektrigimiz vardi yaslanmis mi neHepinize hayırlı günler diliyorum.. Biz de nerdeyse üç ayı devirdik ama bir doktorda mutabık kalamadık.. İlk iki ay sevgi hanıma gittim hiç ama hiç memnun kalmadım bişi anlatırken insanın yüzüne bakmıyor gözlüklerinin üzerinden aşağılayıcı bir şekilde bakıyor bir gün acilden giriş yaptım muayne parası aldılar doktora sorduk acilden giriş yaptık neden muayne parası alınıyor oda bu muayne kontrol deil ödemek zorundasınız dedi terbiyesiz ve para göz bir kadın..
Şimdi altınova hastanesi Sami kemik için randevu aldım hemde aşa yukarı birbuçuk ay sonraya nasıl dayanıcam bilmiyorum ama biraz dişimi sıkıcam bakalım..
Altınova hastanesinde muayne ücretleri 70.00 ama doğum ne kadar bilmiyorum
Bi arkadaşım sami kemikte doğum yaptı memnun değildi. Beyhekim gülten hanımı öneririm. Dünya tatlısı kadınHepinize hayırlı günler diliyorum.. Biz de nerdeyse üç ayı devirdik ama bir doktorda mutabık kalamadık.. İlk iki ay sevgi hanıma gittim hiç ama hiç memnun kalmadım bişi anlatırken insanın yüzüne bakmıyor gözlüklerinin üzerinden aşağılayıcı bir şekilde bakıyor bir gün acilden giriş yaptım muayne parası aldılar doktora sorduk acilden giriş yaptık neden muayne parası alınıyor oda bu muayne kontrol deil ödemek zorundasınız dedi terbiyesiz ve para göz bir kadın..
Şimdi altınova hastanesi Sami kemik için randevu aldım hemde aşa yukarı birbuçuk ay sonraya nasıl dayanıcam bilmiyorum ama biraz dişimi sıkıcam bakalım..
Altınova hastanesinde muayne ücretleri 70.00 ama doğum ne kadar bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?