- 23 Ocak 2015
- 132
- 55
- 48
Hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşAllahBende ada tip remzi eren ile devam etmeye karar verdim,oradaki reyhan hanım da hamile,ona gideyim dedim ama aynı haftalardayiz,beraber dogururuz artık dedim,remzi bey gayet iyi dinleyici,genç yaşına rağmen çok tecrübeli ve hemen sezaryen demeyen bi dr,çoğu tanıdığım onda normal doğum yapmış ,altinovada sami beyide düşündüm ama çoook zor sıra almak,ekstra birşey olsa gelmiyorlar oda var,remzi bey numarasını verdi daha ilk muayenede,çok memnunum ben kendisinden bu arada 24 haffaligiz
Bende önemsiyorum o konuyu normal doğuma teşvik etmelerini gecen ay adatıp reyhan hanıma gittiydim zaten gittiğim akşam düşük oldu 3-4 haftalıkken kısa sürdü gebelik ,çok bi tanıyamadım haliyle doktoru . Şimdi olursa inş filiz hanıma gideyim bende o zaman evimede aslında altınova daha yakın tavsiye üzerine reyhan hanıma gittiydimBen de Altınova filiz hanıma gidiyorum. Çok iyi bir kadın ve normal doğumcu. Bu benim için çok önemli. Normal doğum 1050 seEryan 1250 epidural istersen 200 ekstra yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba ben 2014 agustos ayinda Ertan Celik beyde dogum yaptim.. ben son derece memnun kaldim. Bebegim sabaha karsi dogdu doktor bey hemen geldi ve hic bekletilmeden doguma aldi. Pek aciklama yapmaz doktor bey sormadigin surece ancak bende cok arastirarak gittim.. 24 saat telefonla ulasabildigimiz bir doktordu. Ben herkese tavsiye ediyorum.. bi de gulten hanimin metnino duydum bi arastir istersen..Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.6 haftalık hamileyim ve yoğun araştırmalarım sonucu Ertan Çelik beye gittim.içeri girmemle çıkmam bir oldu bebeğin kesesinin 1 buçuk hafta geriden geldiğini söyledi.ne gibi sonuçlar doğuracağını sorduğumda ise felaket tellallığı yapmaya gerek yok dedi sadece. Ne şöyle yap dedi ne yapma.yine araştırmalarımın sonucu bebeğimin düşebileceğini öğrendim hatta buradaki birçok arkadaş böyle durumda bol su içilmesini söylemiş bunu bile söylemedi sadece haftaya kontrole gel seni yakından takip ederim dedi o kadar ben istiyorum ki doktorum bebeğin organ gelişimini hamileliğin aşamalarını yapmam yapmamam gerekenleri anlatsın aynı zamanda da bir problem olmadığı sürece sezaryene yönlendirilmek de istemiyorum.kime gideceğimi şaşırdım bi tavsiye verin lütfen bu kese küçüklüğü yüzünden bir haftadır tedirginim zaten akla karayı seçiyorum.arkadaşımın biri sami kemiği önerdi ama ona randevu bulmak zormuş başka bi arkadaşım ise reyhan kaplan hafızoğlundan memnun kalmış ama emin olamadım,siz ne önerirsiniz?şimdiden çok teşekkür ederim
Merhaba ben 2014 agustos ayinda Ertan Celik beyde dogum yaptim.. ben son derece memnun kaldim. Bebegim sabaha karsi dogdu doktor bey hemen geldi ve hic bekletilmeden doguma aldi. Pek aciklama yapmaz doktor bey sormadigin surece ancak bende cok arastirarak gittim.. 24 saat telefonla ulasabildigimiz bir doktordu. Ben herkese tavsiye ediyorum.. bi de gulten hanimin metnino duydum bi arastir istersen..
Çok teşekkür ederim bilginiz için,benim de 4 yrı arkadaşım Ertan beye gitmişti ve doktor değiştirmedi fakat hepsinden de duyduğum pek bir şey söylemediği.Hatta problem yoksa iyi iyi deyip direk yolladığını bile duydum. Bu arada sabaha karşı doğdu demişsiniz Ertan beyde normal doğum mu yaptınız?Merhaba ben 2014 agustos ayinda Ertan Celik beyde dogum yaptim.. ben son derece memnun kaldim. Bebegim sabaha karsi dogdu doktor bey hemen geldi ve hic bekletilmeden doguma aldi. Pek aciklama yapmaz doktor bey sormadigin surece ancak bende cok arastirarak gittim.. 24 saat telefonla ulasabildigimiz bir doktordu. Ben herkese tavsiye ediyorum.. bi de gulten hanimin metnino duydum bi arastir istersen..
Aynen oyle canim doktor bey sorun yoksa pek ayrintiya girmez.. ben sezeryan oldum.. gozumde retina yirtigi var bu yuzden sezeryan olmak zorundaydim.. sezeryan icin gun vermisti doktor bey ancak bizimki dayanamadj ve 1 gun once dogdu.. sezeryan konusunda da takintili olma bence.. ben ertan bey sayesinde sorunsuz bir sezeryan gecirdim ve sonrasinda da hicbir sorun yasamadik.. kesinlikle kafasina gore bebegi erken alan bir doktor degil.. ultrason konusunda da cok iyi bence..Çok teşekkür ederim bilginiz için,benim de 4 yrı arkadaşım Ertan beye gitmişti ve doktor değiştirmedi fakat hepsinden de duyduğum pek bir şey söylemediği.Hatta problem yoksa iyi iyi deyip direk yolladığını bile duydum. Bu arada sabaha karşı doğdu demişsiniz Ertan beyde normal doğum mu yaptınız?
Merhaba ertan çelik'in tam karşıındaki odada gülten hanım var tavsiye ederim. Ben memnun kaldım sizde kalırsınız umarımArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.6 haftalık hamileyim ve yoğun araştırmalarım sonucu Ertan Çelik beye gittim.içeri girmemle çıkmam bir oldu bebeğin kesesinin 1 buçuk hafta geriden geldiğini söyledi.ne gibi sonuçlar doğuracağını sorduğumda ise felaket tellallığı yapmaya gerek yok dedi sadece. Ne şöyle yap dedi ne yapma.yine araştırmalarımın sonucu bebeğimin düşebileceğini öğrendim hatta buradaki birçok arkadaş böyle durumda bol su içilmesini söylemiş bunu bile söylemedi sadece haftaya kontrole gel seni yakından takip ederim dedi o kadar ben istiyorum ki doktorum bebeğin organ gelişimini hamileliğin aşamalarını yapmam yapmamam gerekenleri anlatsın aynı zamanda da bir problem olmadığı sürece sezaryene yönlendirilmek de istemiyorum.kime gideceğimi şaşırdım bi tavsiye verin lütfen bu kese küçüklüğü yüzünden bir haftadır tedirginim zaten akla karayı seçiyorum.arkadaşımın biri sami kemiği önerdi ama ona randevu bulmak zormuş başka bi arkadaşım ise reyhan kaplan hafızoğlundan memnun kalmış ama emin olamadım,siz ne önerirsiniz?şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?