Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Bende ada tip remzi eren ile devam etmeye karar verdim,oradaki reyhan hanım da hamile,ona gideyim dedim ama aynı haftalardayiz,beraber dogururuz artık dedim,remzi bey gayet iyi dinleyici,genç yaşına rağmen çok tecrübeli ve hemen sezaryen demeyen bi dr,çoğu tanıdığım onda normal doğum yapmış ,altinovada sami beyide düşündüm ama çoook zor sıra almak,ekstra birşey olsa gelmiyorlar oda var,remzi bey numarasını verdi daha ilk muayenede,çok memnunum ben kendisinden bu arada 24 haffaligiz

Hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşAllah bende reyhan hanıma gittiydim gecen ay hamileliğinden haberim yoktu dikkatimide çekmedi :) bayan doktor düşünene çok seçenek yok

Ben de Altınova filiz hanıma gidiyorum. Çok iyi bir kadın ve normal doğumcu. Bu benim için çok önemli. Normal doğum 1050 seEryan 1250 epidural istersen 200 ekstra yanlış hatırlamıyorsam

Ben de Altınova filiz hanıma gidiyorum. Çok iyi bir kadın ve normal doğumcu. Bu benim için çok önemli. Normal doğum 1050 seEryan 1250 epidural istersen 200 ekstra yanlış hatırlamıyorsam
Bende önemsiyorum o konuyu normal doğuma teşvik etmelerini gecen ay adatıp reyhan hanıma gittiydim zaten gittiğim akşam düşük oldu 3-4 haftalıkken kısa sürdü gebelik ,çok bi tanıyamadım haliyle doktoru . Şimdi olursa inş filiz hanıma gideyim bende o zaman evimede aslında altınova daha yakın tavsiye üzerine reyhan hanıma gittiydim

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim.6 haftalık hamileyim ve yoğun araştırmalarım sonucu Ertan Çelik beye gittim.içeri girmemle çıkmam bir oldu bebeğin kesesinin 1 buçuk hafta geriden geldiğini söyledi.ne gibi sonuçlar doğuracağını sorduğumda ise felaket tellallığı yapmaya gerek yok dedi sadece. Ne şöyle yap dedi ne yapma.yine araştırmalarımın sonucu bebeğimin düşebileceğini öğrendim hatta buradaki birçok arkadaş böyle durumda bol su içilmesini söylemiş bunu bile söylemedi sadece haftaya kontrole gel seni yakından takip ederim dedi o kadar ben istiyorum ki doktorum bebeğin organ gelişimini hamileliğin aşamalarını yapmam yapmamam gerekenleri anlatsın aynı zamanda da bir problem olmadığı sürece sezaryene yönlendirilmek de istemiyorum.kime gideceğimi şaşırdım bi tavsiye verin lütfen bu kese küçüklüğü yüzünden bir haftadır tedirginim zaten akla karayı seçiyorum.arkadaşımın biri sami kemiği önerdi ama ona randevu bulmak zormuş başka bi arkadaşım ise reyhan kaplan hafızoğlundan memnun kalmış ama emin olamadım,siz ne önerirsiniz?şimdiden çok teşekkür ederim

Merhaba ben 2014 agustos ayinda Ertan Celik beyde dogum yaptim.. ben son derece memnun kaldim. Bebegim sabaha karsi dogdu doktor bey hemen geldi ve hic bekletilmeden doguma aldi. Pek aciklama yapmaz doktor bey sormadigin surece ancak bende cok arastirarak gittim.. 24 saat telefonla ulasabildigimiz bir doktordu. Ben herkese tavsiye ediyorum.. bi de gulten hanimin metnino duydum bi arastir istersen..

A aygun26 Eğer sormadan birşeyleri anlatsın dersen kesinlikle Sami KEMİK
Ben 6 ayın sonundayım devlet hastanesinde Bülent ŞENER Özelde Sami KEMİK gerçekten sormadan herşeyi tek tek anlatıyolar.. İkisine de her ay gidiyorum ikisinden de çok memnunum

Çok teşekkür ederim bilginiz için,benim de 4 yrı arkadaşım Ertan beye gitmişti ve doktor değiştirmedi fakat hepsinden de duyduğum pek bir şey söylemediği.Hatta problem yoksa iyi iyi deyip direk yolladığını bile duydum. Bu arada sabaha karşı doğdu demişsiniz Ertan beyde normal doğum mu yaptınız?

Kızlar şenol şafağa giden var mıı bana hiç test yapmadı ikili normal kan testi idrar testi falan sadece ultrasonla inceliyor

Aynen oyle canim doktor bey sorun yoksa pek ayrintiya girmez.. ben sezeryan oldum.. gozumde retina yirtigi var bu yuzden sezeryan olmak zorundaydim.. sezeryan icin gun vermisti doktor bey ancak bizimki dayanamadj ve 1 gun once dogdu.. sezeryan konusunda da takintili olma bence.. ben ertan bey sayesinde sorunsuz bir sezeryan gecirdim ve sonrasinda da hicbir sorun yasamadik.. kesinlikle kafasina gore bebegi erken alan bir doktor degil.. ultrason konusunda da cok iyi bence..
Ikili test zamani geldiginde bana hicbirsey sormamisti. Bende senin gibi cok merakli bir anne adayi olarak hemen sordum 2li test yapacakmisiniz? Diye ben ne yapalim ne yapmayalim demem senin fikrin.. ama bu testlerin hicbirisi %100 sonuc vermez kafani karistirmaya gerek var mi demisti. Bende tabii merakli olarak yaptiracagim demistim. Yaptirdik vs.. bir sorun cikmadi.
Seker yuklemesini 3 kere yapar bircok doktor bana 1 kere yapti 100 luk mesela.
Tavsiyesi ile gittigim arkadasimin dogumuna tatilini kesip gelmisti.. umarim yardimci olmusumdur..

Merhaba ertan çelik'in tam karşıındaki odada gülten hanım var tavsiye ederim. Ben memnun kaldım sizde kalırsınız umarım

Ben 4 yıl önce Orhan Hayri METE'de normal doğum yaptım. Şimdi kısmetse ikinci bebeğimi kucağıma almaya gün sayıyorum, tekrar kendisinde doğum yapıcam. Tavsiye ederim.

iyi akşamlar hanımlar. Doktor ve hastane konusunda benim de kafam karışık. Altınovada Sevilay Hanıma da gittim, Adatıpta Öznur Hanıma da. İkisi de iyi gibiydiler. Ben normal doğumu destekleyen bir doktor ve hastane olsun istiyorum. Dolayısıyla doktor kadar ebelerin de iyi olması gerekiyor. Öznur Hanım ve Adatıp hastanesi hakkında bilgisi olanlardan görüş alabilir miyim acaba :) bu arada bayan doktor tercihim

bende öznur hanıma gidiyorum şuan hamile değilim ama çatlatma uyguladık allahın izniyle olursa kendisiyle devam ederim ilgili güleryüzlü bi doktor bence

Ben remzi eren e gidiyorum çok memnunum daha doğum konusunu konuşmadık 32. Haftada gidicem o zaman muhtemelen konuşuruz sizede buraya yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…