Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Selam bayanlar.dogum evi hakkında fikri olanlar varmı yada orda doğum yapanlar yardimci olursaniz sevinirim özel de doğum yapma imkanım yok .şimdiden teşekkürler

Selam bayanlar.dogum evi hakkında fikri olanlar varmı yada orda doğum yapanlar yardimci olursaniz sevinirim özel de doğum yapma imkanım yok .şimdiden teşekkürler
son bikaç günüm doğum için ve hala kararsız gibiyim :) araştırma daha temiz orda yaparım diyodum ama doğumevi her şeye rağmen olanakları fazla bir hastane,doktorum da bu hafta nöbetçi,keşke ona denk gelebilsem diyorum dikişlerime filan bakar enazından.siz bilirsiniz yani doğumevinde çok hikaye duydum ama özelde bile kötü anılar olabiliyor..

Çok tesk cevabın için canım. Bende tecrübe daha önemli diyorum inş hayırlı merhametli insanlarla karşılaşırız. Rabbim yardimcin olsun doğumun rahat geçsin. Doğumdan sonra yine yazarsan sevinirim.

Çok tesk cevabın için canım. Bende tecrübe daha önemli diyorum inş hayırlı merhametli insanlarla karşılaşırız. Rabbim yardimcin olsun doğumun rahat geçsin. Doğumdan sonra yine yazarsan sevinirim.
Unutmazsam yazarım inş. Güzel dileklerin icin teşekkür ederim

Dogumevinden gayet memnun kaldm canım bi aysun ebe denk geldi dogumhanede,onu iste sen deeli hafif.pilates topları da var kullanabiliyosun.yalnız benim bebek kilolu dogdu haberim yoktu 4300,normal dogum dikiş atan doktor berbattı özgür bey.uyuşturuyolar guya ama bazıları hissedilio.adam hiic takmıyo seni.
Sormak istedigin bisey varsa memnuniyetle cevaplarım

Arkadaşlar altınova has.SGK anlaşması olmadığı için gitmiyorum beyhekim Gülten hanım ve ertan bey ile adatıp Remzi eren hakknda bilgisi olan var mı

Arkadaşlar altınova has.SGK anlaşması olmadığı için gitmiyorum beyhekim Gülten hanım ve ertan bey ile adatıp Remzi eren hakknda bilgisi olan var mı
Ben remzi beye bikere gittim ilgili bi insan.şimdi kontrole de ona gitcem

BEN ALTİNOVAYA SEVILAY HANIMA gidiyorum. SGK DA BI ANLASMAZLIKLARI VAR AMA BAŞKA HANGİ DOKTOR VE HASTANE OLABİLİR TAVSİYE LER YOK MU

ARKADAŞLAR DOĞUM YAPANLAR TECRÜBELİ OLANLAR BAYAN DOKTOR SAKARYADA TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ VAR MI ALTINOVA VAR SEVİLAY HANIM İYİ AMA SON KONTROLUM DE İDRAR YOLLARIMDA YANMA VAR DEDİM İLAÇ VERDİ TAHLİL YAPMADAN ZİNNAT 500 MG 9 HAFTALIK HAMILEYIM

Bu kadını bırakın ben de sırf verdigi ilac yüzünden gitmedim 5haftalıkken ağır bi bulantı ilacı vermisti
Arastırma hastanesinde filiz bilire gitmistim bi kere,cok ilgili ve de anlatıyor her seyi.ama erkek doktorla devam ettim dogumevinde musa yılmaz,adatıpta remzi eren.normal dogum yanlısı bu iki doktor bilginiz olsun

Nerde DOĞUM yaptınız normal mi sezeryan mi oldu benim eşim bayan doktor istiyor

Altınova Filiz dursun beyhekim sevilay hanım en çok duyduklarım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…