Tavsiyen için SAĞOL CANIM birinden birine gideceğimAltınova Filiz dursun beyhekim sevilay hanım en çok duyduklarım canm
Hangi hastanedeBen remzi beye gidiyorum çok memnunum
Özel adatip hastanesindeHangi hastanede
Özel adatip hastanesindeHangi hastanede
Teşekkür ederimÖzel adatip hastanesinde
Dogumevinden gayet memnun kaldm canım bi aysun ebe denk geldi dogumhanede,onu iste sen deeli hafif.pilates topları da var kullanabiliyosun.yalnız benim bebek kilolu dogdu haberim yoktu 4300,normal dogum dikiş atan doktor berbattı özgür bey.uyuşturuyolar guya ama bazıları hissedilio.adam hiic takmıyo seni.
Sormak istedigin bisey varsa memnuniyetle cevaplarım
Odalar 2kisilik,banyo tuvaleti oda icinde.ebeler guzel şen insanlar ama benim kanamam cok oldugu icin sanırım doktor geldi,dil altı hapı vermislerdi kanamadan dolayı.doktor ugrastı o yüzdenMerhaba. Tesadüfen konuyu buldum ama çok şanslıymışım bende sakarya kocaali deyim.ve 33 haftadayım.şimdiye kadar hep doğum hastanesinde serkan kumbasara gittim.ama eşim doğumu beyhekimde yap diyo.buralı değiliz zaten.tanımıyoruz hiçbiyeri.doğum hastanesi konusunda tereddütlüyüm.ilk doğumum normaldi.burdur devlet hastanesinde yaptım.hastane yeni binaydı.resmen özel konforundaydı.ebe de çok iyiydi.yine öyle istiyorum.ama doğum hastanesinin durumu nasıl bilmiyorum.yatak odaları kaç kişilik.ebeler nasıl?bide ebe doğumu yaptırıp niye kendi dikmedi sizi.
BI TAVSİYESİ OLAN YOK MUKIZLAR ALTİNOVA DA SEVILAY HANIMDAN MEMNUN OLANLAR VAR MI TAVSİYE EDERMISINIZ
Ben memnun kalmamıştım yorum yapamadım o yüzdenBI TAVSİYESİ OLAN YOK MU
Neden pekiBen memnun kalmamıştım yorum yapamadım o yüzden
Yalan yanlış ilac yazıyor.hamileligımin basında bulantı icin ilac istemistm.kemoterapi hastalarinın kullandıgı bi ilac vermis meger.düşünün nekadar ağır.raporunu da yazamıyorum filan dedi fazla para verdim yokyere.kızdım gitmedim bidahaNeden peki
Sonradan kime gittiniz hamilelik ve doğumdaYalan yanlış ilac yazıyor.hamileligımin basında bulantı icin ilac istemistm.kemoterapi hastalarinın kullandıgı bi ilac vermis meger.düşünün nekadar ağır.raporunu da yazamıyorum filan dedi fazla para verdim yokyere.kızdım gitmedim bidaha
Özelde remzi erene gitmistm memnundum ama dogumevinde musa yılmazla devam ettim hep.dogumum da orda olduSonradan kime gittiniz hamilelik ve doğumda
SAĞOL canım bilgilerin için Altinovada filiz i diyorlar bide araştırıyorum bakalim bayan istiyorumÖzelde remzi erene gitmistm memnundum ama dogumevinde musa yılmazla devam ettim hep.dogumum da orda oldu
Rica ederim evet filiz hanım hakkında olumsuz duymadımSAĞOL canım bilgilerin için Altinovada filiz i diyorlar bide araştırıyorum bakalim bayan istiyorum
Filiz hanıma gittim bende baştan beri, sevdim de kendisini memnun kaldım ama hastanenin sorunları ve doğuma kadar ne olacagının belirsiz olması beni kara kara düşündürüyor durumun düzelebileceği muammada . Adatıp a bi gidip deneyecem bu hafta ,memnun kalmazsam filiz hanıma devam yada başka doktor arayışınaSAĞOL canım bilgilerin için Altinovada filiz i diyorlar bide araştırıyorum bakalim bayan istiyorum
FİLİZ HANIMA GİTTİM BENDE BEGENDIM İLGİSİ FELAN GÜZELDİ MUAYENESİ SEN KAC HAFTALIKSIN. BENDE HASTANENIN SSK İLE ANLASMAZLIKLARINDA BİZE BI ZARARI OLMAZ DOĞUMDA 100 TL FARK OLACAKMIŞ KAPANMA GİBİ BI DURUM YOK SANIRIMFiliz hanıma gittim bende baştan beri, sevdim de kendisini memnun kaldım ama hastanenin sorunları ve doğuma kadar ne olacagının belirsiz olması beni kara kara düşündürüyor durumun düzelebileceği muammada . Adatıp a bi gidip deneyecem bu hafta ,memnun kalmazsam filiz hanıma devam yada başka doktor arayışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?