Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

KIZLAR ALTİNOVA DA SEVILAY HANIMDAN MEMNUN OLANLAR VAR MI TAVSİYE EDERMISINIZ

Merhaba. Tesadüfen konuyu buldum ama çok şanslıymışım bende sakarya kocaali deyim.ve 33 haftadayım.şimdiye kadar hep doğum hastanesinde serkan kumbasara gittim.ama eşim doğumu beyhekimde yap diyo.buralı değiliz zaten.tanımıyoruz hiçbiyeri.doğum hastanesi konusunda tereddütlüyüm.ilk doğumum normaldi.burdur devlet hastanesinde yaptım.hastane yeni binaydı.resmen özel konforundaydı.ebe de çok iyiydi.yine öyle istiyorum.ama doğum hastanesinin durumu nasıl bilmiyorum.yatak odaları kaç kişilik.ebeler nasıl?bide ebe doğumu yaptırıp niye kendi dikmedi sizi.

Odala
Odalar 2kisilik,banyo tuvaleti oda icinde.ebeler guzel şen insanlar ama benim kanamam cok oldugu icin sanırım doktor geldi,dil altı hapı vermislerdi kanamadan dolayı.doktor ugrastı o yüzden

Yalan yanlış ilac yazıyor.hamileligımin basında bulantı icin ilac istemistm.kemoterapi hastalarinın kullandıgı bi ilac vermis meger.düşünün nekadar ağır.raporunu da yazamıyorum filan dedi fazla para verdim yokyere.kızdım gitmedim bidaha

Sonradan kime gittiniz hamilelik ve doğumda

Merhaba hanımlar. Bugün Beyhekim e gittim Gülten Hanıma. Gayet ilgili bi doktor.zaten çoğu kişiden tavsiye alarak ona gittim.bütün ölçümlerimi falan kaydetti.normal doğumuda kendisi yaptırıyomuş.ani bi durum olursa ben gelene kadar ebe müdahale ediyo dedi. Hastaneye fiyat sordum. Normalde sezeryanda 1600 tl dediler. 2 gün yatma iöç içinde.
Belki birinize bi faydası olur bu bilgilerin.

SAĞOL canım bilgilerin için Altinovada filiz i diyorlar bide araştırıyorum bakalim bayan istiyorum
Filiz hanıma gittim bende baştan beri, sevdim de kendisini memnun kaldım ama hastanenin sorunları ve doğuma kadar ne olacagının belirsiz olması beni kara kara düşündürüyor durumun düzelebileceği muammada . Adatıp a bi gidip deneyecem bu hafta ,memnun kalmazsam filiz hanıma devam yada başka doktor arayışına

FİLİZ HANIMA GİTTİM BENDE BEGENDIM İLGİSİ FELAN GÜZELDİ MUAYENESİ SEN KAC HAFTALIKSIN. BENDE HASTANENIN SSK İLE ANLASMAZLIKLARINDA BİZE BI ZARARI OLMAZ DOĞUMDA 100 TL FARK OLACAKMIŞ KAPANMA GİBİ BI DURUM YOK SANIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…