19. Haftadayım baştan beri ona gittim. Yani öyle diyorlar ama sonuçta devletten ek bi ödeme almadan aynı fiyatlarla ne kadar ayakta durulacak ,ilaç bile yazamıyorlar sağlık ocagına yönlendiriyor yazdırmak için yada eczaneden normal fiyatıyla alacaksın. Beni bu açılardan huzursuz etti doğum yakın da değil son anlarda doktor değiştirmek zorunda kalırmıyım diye ikilemlerde kaldımFİLİZ HANIMA GİTTİM BENDE BEGENDIM İLGİSİ FELAN GÜZELDİ MUAYENESİ SEN KAC HAFTALIKSIN. BENDE HASTANENIN SSK İLE ANLASMAZLIKLARINDA BİZE BI ZARARI OLMAZ DOĞUMDA 100 TL FARK OLACAKMIŞ KAPANMA GİBİ BI DURUM YOK SANIRIM
HAKLISIN TABİ O KONUDA BENDE ÖYLEYİM İNSAN DOKTOR KONUSUNDA EMİN OLAMIYOR SÜREKLİ DEĞİŞTİRMEK DE İYİ OLMUYOR BAŞTAN BERİ TAKİP ISTIYOR. ARAŞTIRMALARIN SONUCUNDA BİRŞEY BULURSAN BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM19. Haftadayım baştan beri ona gittim. Yani öyle diyorlar ama sonuçta devletten ek bi ödeme almadan aynı fiyatlarla ne kadar ayakta durulacak ,ilaç bile yazamıyorlar sağlık ocagına
yönlendiriyor yazdırmak için yada eczaneden normal fiyatıyla alacaksın. Beni bu açılardan huzursuz etti doğum yakın da değil son anlarda doktor değiştirmek zorunda kalırmıyım diye ikilemlerde kaldım
Evet ya doktor seçmek gerçekten zormuş , filiz hanımla elektriğim tuttu ama ondada hastane açısından dediğim şeyler kafamı kurcalıyor :) son haftalar doktor değiştirmek beni daha çok yoracak o yüzden yol yakınken bi bakayım diyorum . adatıp da deniz şencan hanıma alacam randevu bakalım onla da elektriğim tutarsa bari içim rahat devam ederim . bilgi veririm inşAllahHAKLISIN TABİ O KONUDA BENDE ÖYLEYİM İNSAN DOKTOR KONUSUNDA EMİN OLAMIYOR SÜREKLİ DEĞİŞTİRMEK DE İYİ OLMUYOR BAŞTAN BERİ TAKİP ISTIYOR. ARAŞTIRMALARIN SONUCUNDA BİRŞEY BULURSAN BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM
Özel hastane sonuçta bu konular öncedende konuşulabiliyor ben özellikle mahremiyette çokça çekingen bi insanım hele normal doğumda önüne gelen girerse çocugun gelecegi varsada geri kaçarYalnız bayan doktor isteyenlere bisey dicem sezeryansa neyse zaten de normal dogum ve de gecenin bi vakti olursa nöbetci doktor geliyor diye biliyorum.o da erkek olursa napcaksınız
Ozellerde kendi doktorun giriyor gecede olsa benim arkadaşımın kine FİLİZ hanım girdi gece 5 deYalnız bayan doktor isteyenlere bisey dicem sezeryansa neyse zaten de normal dogum ve de gecenin bi vakti olursa nöbetci doktor geliyor diye biliyorum.o da erkek olursa napcaksınız
Bilemiyorum iyi araştirın bence.gündüz dediginiz dogru ama gece farklı bi uygulama var diye duydum ben de.sormak lazım doktoraOzellerde kendi doktorun giriyor gecede olsa benim arkadaşımın kine FİLİZ hanım girdi gece 5 de
doktorla konuşup anlaşman lazım diye biliyorum bende ebe oluyomuş yoksa sadece . Zaten gece özeller de kadın doğumcu yok nöbetçi olarak da ben rastlamadım , rahatsızlanmıştım daha önce doğumevine yönlendiriyorlar doktorlada görüştürmediler doğumevi acile gittiydimBilemiyorum iyi araştirın bence.gündüz dediginiz dogru ama gece farklı bi uygulama var diye duydum ben de.sormak lazım doktora
Aynı sıkıntıya bende girdim bi gidiyorum anlaşma sağlandı diyorlar bidaha gidiyorum yine anlaşma bozuldu diyorlar , filiz hanıma gidiyordum. Bu kontrolde adatıp a geçtim en azından kafam rahat sürekli hastanenin akıbetini düşünmektense . Kapanırsa ordaki doktorlarda diğer hastanelere gecebilir belki yine aynı doktorunuzdan devam edersiniz. Konak hastanesi de baya bitti açılsa oda bi altanatif olurduBende Sami beye gidiyorum ve hastanenin akıbeti belli değil kapanma olasılığı yüksek ve en son kontrolde burda olursak görüşürüz dedi resmen ortada kaldım şimdi dr araştırıyorum izmit mi sakarya mı canım çok sıkkın bu hafta bulup gitmem lazım beyhekimi düşünmüyorum yenidoğan ve ve normal yoğn bakm yok Allah korusun adatıptada Bilmiyorum kime gitsem kafam çok karışık
Konak Eylülde açılacakmış sanırım benm doğumum etlüle denk gelebilir başka hastaneye geçermisinşz diye sordum kontenjanları dolu dedi konakta eylüle yetişir mi oraya geçer mi bilmiyorum kendime altarnetif bulmam lazım siz yine rahatlamışsımız ne güzelAynı sıkıntıya bende girdim bi gidiyorum anlaşma sağlandı diyorlar bidaha gidiyorum yine anlaşma bozuldu diyorlar , filiz hanıma gidiyordum. Bu kontrolde adatıp a geçtim en azından kafam rahat sürekli hastanenin akıbetini düşünmektense . Kapanırsa ordaki doktorlarda diğer hastanelere gecebilir belki yine aynı doktorunuzdan devam edersiniz. Konak hastanesi de baya bitti açılsa oda bi altanatif olurdu
Hım daha varmış konak da oraya geçseler de size yetişmeyecek o zaman . Bulursunuz sizde inşAllah elektriğinizinde tuttugu içinize sinen bir doktorKonak Eylülde açılacakmış sanırım benm doğumum etlüle denk gelebilir başka hastaneye geçermisinşz diye sordum kontenjanları dolu dedi konakta eylüle yetişir mi oraya geçer mi bilmiyorum kendime altarnetif bulmam lazım siz yine rahatlamışsımız ne güzel
Bilemiyoruz ki işte kesin birşey , ihtimaller üzerinden konuşuluyor belki de kapanmazGERÇEKTEN ALTİNOVA KAPANACAK MI YA EĞİTİM ARAŞTIRMAYA YONELICEM O ZAMAN BENDE YA
Hamile kalmak icin gtmstm nese hanim cok tatli bi bayan cok guzel motive edyr ve rahatlatyo ayrca cevremde cok memnun gayet basarili uzman biriArkadaşlar ben daha önce hiç kadın doğum doktoruna gitmedim. pko var mı yok mu bunu ögrenmek için kadın doktor arıyorum sakarya da. özel ya da araştırma fark etmez yeter ki ben de tranvalara sebep olmayacak iyi bir doktor olsun .
fatma neşe çakmakcı hakkında ıyı ve kotu yorumlar okudum kararsız kaldım. sızın tavsıye edebılecegınız kadın doktor var mı ? lutfen yardımcı olsun acıkcası korkuyorum ve cekınıyorum da.
Cnm bnm ablam orda sezeryan olmustu cok guzl temz bir hastane ama doktrlarini pek bilmemMerhaba bayanlar ben de beyhekim hastanesinde Orhan beye gidiyorum. Doktorumdan şuan için çok memnunum hastane ile ilgili tecrübesi bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?