- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
çok sağol canım ben de doktorun çok bilgisi var çok ilgili diye duymuştum şuanda da çok memnunum hastane ile ilgili bir bilgim yoktu onu da sen verdin inşaallah ablan gibi ben de memnun kalırım Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.Cnm bnm ablam orda sezeryan olmustu cok guzl temz bir hastane ama doktrlarini pek bilmem
Amin cnm insaallah.. ablam yaptgnda bn beklemstm.cok sakin bir yer temiz duzenli ve hemsileri falan coknlaysli..çok sağol canım ben de doktorun çok bilgisi var çok ilgili diye duymuştum şuanda da çok memnunum hastane ile ilgili bir bilgim yoktu onu da sen verdin inşaallah ablan gibi ben de memnun kalırım Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.
Cnm merhaba hayrli olsn ozelemi gdceksm devlete mi? Devlette ilknur gezgin kuscu die bi dr. Var cok tatli bi byan ozeldede Fatma nese cakmakci tavsye ederm. Ama devlette kadin dogumda Gurhan guney ve özgur çot da cok ii sakin ve her sordguna cevap veryolar..Merhaba kızlar. Yeni hamileyim adapazarina taşınacağım Allah nasip ederse. Doktorlar hakkında bi bilgim yok maalesef. Bayan doktor tavsiyesi olan var mı ?
Adapazarinda devlet basık bilmıyorum ama istanbulda 2 şer 3 er alıyorlar devlette içeri hiç ilgi alaka yok ve gün bulmak çok zor bi de öğretmenim her zaman gidemiyorum özel tercih ederim sanırım takip için tahlil tetkikleri devlette yaptırırım. Fatma neşe cakmakci hani hastanede ?Cnm merhaba hayrli olsn ozelemi gdceksm devlete mi? Devlette ilknur gezgin kuscu die bi dr. Var cok tatli bi byan ozeldede Fatma nese cakmakci tavsye ederm. Ama devlette kadin dogumda Gurhan guney ve özgur çot da cok ii sakin ve her sordguna cevap veryolar..
Ozel konak tip merkezinde. Nereye tasinacakn merkezemi? Gidicen zaman numarasini veririm cok yogun bi dr yanlz soleym bi defa sira aldinmi sonrasnda kendisi gun veriyo cnm burda 2kisi aliyolar yani bn ozele gtmyorm o soledgm doktrlarda cok iyi yarn kontrolum varAdapazarinda devlet basık bilmıyorum ama istanbulda 2 şer 3 er alıyorlar devlette içeri hiç ilgi alaka yok ve gün bulmak çok zor bi de öğretmenim her zaman gidemiyorum özel tercih ederim sanırım takip için tahlil tetkikleri devlette yaptırırım. Fatma neşe cakmakci hani hastanede ?
Bayram sonrası eğitim araştırmaya randevu aldım da tahlillerimde de eksik var. En erken saat 11.30 â bulabildim. En son kan alma kaça kadar orada biliyor musun ?Ozel konak tip merkezinde. Nereye tasinacakn merkezemi? Gidicen zaman numarasini veririm cok yogun bi dr yanlz soleym bi defa sira aldinmi sonrasnda kendisi gun veriyo cnm burda 2kisi aliyolar yani bn ozele gtmyorm o soledgm doktrlarda cok iyi yarn kontrolum var
Egitim arastirma ya gtmedm ama kadn dogumgttm saat 5de gttigmde bile kan almslardi. Orayla orasi baglantili sanrm aynidir.. bide muayne sureleri uzadi kadin dogumda gece 10a kadar sira varBayram sonrası eğitim araştırmaya randevu aldım da tahlillerimde de eksik var. En erken saat 11.30 â bulabildim. En son kan alma kaça kadar orada biliyor musun ?
Doğum evinde zaten poliklinik öyle yaziyor. Oh bari iyi sevindim buna.Egitim arastirma ya gtmedm ama kadn dogumgttm saat 5de gttigmde bile kan almslardi. Orayla orasi baglantili sanrm aynidir.. bide muayne sureleri uzadi kadin dogumda gece 10a kadar sira var
Hangi doktra aldn cnm saat kacta bnde gdcem bayramdan sonraDoğum evinde zaten poliklinik öyle yaziyor. Oh bari iyi sevindim buna.
Ayın 15inde benim tee. Bu sefer kesin duyarım artık kalp atışlarını inşaallahHangi doktra aldn cnm saat kacta bnde gdcem bayramdan sonra
Selam eda şu an hangi hastaneye hangi doktora devam ediyorsun memnunsunBen adatıpa gittim yeni Dr Deniz Şencan Varlıklı ya gayet ilgili ve tek tek herseyi anlatan biriydi ben sevdim, bi randevu alıp deneyimleyebilirsiniz. Bu işler kişisel biraz herkesin deneyimi de birbirini tutmuyor kendiniz gidip görmeniz en doğrusu@hayrun877
Ozgur cot a gidiyorm kadin doguma cok cok cok memnunumm cok ii sakin ve guzel ilgilenio acelesi yok gayet ayrntili soluyo anlatioSelam eda şu an hangi hastaneye hangi doktora devam ediyorsun memnunsun
Ay bn kendi uzerime alinmisim , kusura bakma cnm yaSelam eda şu an hangi hastaneye hangi doktora devam ediyorsun memnunsun
Hahah özgur çot'tan memnun kalmanıza sevindim.kendisiyle dogumda tanıştım dikişlerimi atmıştı.dogum sonrası hic acıklama yapmadıkları icimd eşim cok kızdı adama.kanamam vardı halbukiOzgur cot a gidiyorm kadin doguma cok cok cok memnunumm cok ii sakin ve guzel ilgilenio acelesi yok gayet ayrntili soluyo anlatio
Ne demek canım olur mu hiçAy bn kendi uzerime alinmisim , kusura bakma cnm ya
Nasıldı tuba hanım bende aldım çarşamba gününeAyın 15inde benim tee. Bu sefer kesin duyarım artık kalp atışlarını inşaallahTuğba diye bi bayan araştırmadım da öyle aldım kim boşsa.
Canım banada aynısını dediler en baştan beri aşağıda dıye ama ilk aylarda çok önemli değilmiş toparlar mış o son aylarda önemliymş aşağıda olup olmaması kız mı cinsiyetikızlar bende 12 haftalık hamişim doğumevinde sinan zorsu beye gidiyorum memnunum açıkçası ama malum devlet hastanelerinde doktorla görüşme imkanı kısıtlı geçen gittiğimde eşi çok aşağıda büyük ihtimalle sezeryan doğum olur dedi özelde önereceğiniz bir doktor var mı çok kafam karıştı altınovada sevilay hanım beyhekmde ertan bey arasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?