Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Canım banada aynısını dediler en baştan beri aşağıda dıye ama ilk aylarda çok önemli değilmiş toparlar mış o son aylarda önemliymş aşağıda olup olmaması kız mı cinsiyeti
daha belli değil canım haftaya sıra aldm ikili test sonuçları da çıkmış oluyor evet nasipte ne varsa o ama sezaryan doğum benşm korkutuyor kız ya da erkek olmasıyla alakalı mıdır acaba

Bana doktor aşağıda diyince hep kız mı acaba dediler kızım olcak nasipse alakası var mı bilmiyorum ki tam olarak.ben özelde ertan çelike gidiyorum canım beyhekime sen kime gidiyorsun
daha özele karar gitmedim ki ertan beyi öneriyorlar kararsız kaldım çok

Yaa ne zormus doktor seçimi ona güvenmek 4.buçuk aylık olduk ama bi doktor secemedik

Nasıldı tuba hanım bende aldım çarşamba gününe
Sakin bi kadındı. Ama tahlilleri verdi açıklama yapmadı başka su gün gel falan filan diye . tahliller çıkıncaya kadar da mesai bitti acildeki doktora göstermek zorunda kaldım sonuçları. Tahlillerde de eksikler var sanki herkesten duyduğum taksoplazma, igg ,igm gibi değerler yok testlerde...

Kızlar Beyhekim hastanesi doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? normal ve sezeryan?

En son adatıp a deniz şencan varlıklı hanıma gittiydim ilk intibada sevdim bi kere gittim daha , sonraki kontrolüm daha bu hafta ayda bir çağırdıydı
Genelde ilk gidildiğinde hepsi iyi karşılıyor sonrakilrrde daha farklı olabiliyorlar.inşallah memnun kalırsın.ilk hamilelikte insan sık gitmek istıyor 1 ay uzun geliyor bana :)

Merhaba Sakaryalı hamile bayanlar.
Dogumuma son 3 hafta kaldı. Altinovada sami beye gidiyordum ki bugün hastaneyi aradigimda araştırma hast. Diye açtılar. Yani ortada ne hastane var ne doktor. ilk dogumumu dogumevinde yapmıştım. Bir daha oraya girmek bile istemiyorum. adatip ya da beyhekimde doktor tavsiyeniz var mı bir de normal doğumu sürekli hastası olmadığım için bu saatten sonra başka doktor yapar mı bilemedim.

Allah yardımcın olsun canım dün duydum bende eğitim araştırmaya devretmişler zamanlama kötü olmuş ama vardır bi hayır sıkma canını adatıpta remzi ereni çok duydum arkadaşım onda doğum yaptı

Genelde ilk gidildiğinde hepsi iyi karşılıyor sonrakilrrde daha farklı olabiliyorlar.inşallah memnun kalırsın.ilk hamilelikte insan sık gitmek istıyor 1 ay uzun geliyor bana :)
Valla sonraki bu haftaydı ama ne internetten randevu alabiliyorum ne telefonları açıyorlar çarsamba tatile çıkacaz kontrolde gecsin istiyordum kimseyle görüşemedim . Altınovada kapanınca yoğunlukmu oldu bilmiyorum ama aylık kontrol için bile ulaşamıyorum doğum yapacak olsam yada acil bi durum olsa ne olacak acaba bilemiyorum

Bugün ulaştım ama tee 1 hafta sonraya verdiler randevu doluymuş hep
Nereden aldın randevu? Sanırım ben adatıp â gideceğim. Evin yeri belli oldu beskopru den tek vasıta gidebileceğim bi hastane olsun İstiyorum. Adatipa vardır herhalde oradan tek vasıta ile.

Nereden aldın randevu? Sanırım ben adatıp â gideceğim. Evin yeri belli oldu beskopru den tek vasıta gidebileceğim bi hastane olsun İstiyorum. Adatipa vardır herhalde oradan tek vasıta ile.
Adatıp . şuan yogunlar altınova kapanınca zor zar aylık randevumu aldım doktorumdan .
bende serdivandayım altınova adatıp yakın eve , beyhekim ters kalıyor

Adatıp . şuan yogunlar altınova kapanınca zor zar aylık randevumu aldım doktorumdan .
bende serdivandayım altınova adatıp yakın eve , beyhekim ters kalıyor
Ulaşım konusunda bilgin var mı acaba beskopru den tek araçla gidilebilir mi ?

meraba kızlar. ben bebeğime kavuştum.gün dolmasına 5 gün vardı. kontrole gitmiştim. kordon boynuna dolandığı için sezeryana alındım.12 temmuzda doğum gerçekleşti. Doktorum Beyhekim Hastanesinden Gülten Demirsoy du. Herşeyiyle çok beğendiğim bi doktor.zaten kime sorsam onu söylerlerdi.Haklılarmış.Doğum spinal sezeryan oldu. başından sonuna herkes çok ilgili güleryüzlüydü. Ücrete gelirsek 2 gece yatmalı 1600 tl idi.doğum şeklinin ücretle alakası yok.çok memnun kaldım. bi hafta sonra hem kendim hem bebeğim kontrole gittik. kendim ücretsiz oldum. bebek için 12 tl ödedim ilk muayenesi olduğundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…