Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Takıldığı yere kesi yapılıyor diye duymuştum doğru mu?

Hayir..yani bende yapilmadi..cikarirken annem gormus ince plastik biseydi demisti..sonrasinda kucuk bi kirmizilik vardi..nokta seklinde..ayrica dr. Yaparken her asamasini anlatiyordu kesi yapilsa bahsederdi sanirim..

Kesi yapılarak takılıyor diye yazmıştı burda birisi videoda görmüş nasıl takıldığını

Canım hamilemisin çok sevindim..Hoşgeldin aramıza

Kesi yapılarak takılıyor diye yazmıştı burda birisi videoda görmüş nasıl takıldığını

Dedigim gibi anestezi dr.u yaptiklaribi anlatiyordu..simdi igne vurucum uyusacak simdi katater takicam canin yanimicak vs. Diye kesiden bahsetmedi ve sonrasinda kesi izi yoktu bende yani minicik bir kesiyse tabi bilemiyorum..cunku bendeki iz igne izinin birazdaha buyugu gibiydi..zaten keside yapilsa hicbirsey hissetmiyorsunuz

Aslinda En onemlisi dr. Ve hastane isi..ben mesela epidural dogum yapmaya 35. Haftamda karar vermistim..onemli olan iyi olan bir dr. Bulmak

ben dr.uma güveniyorum aslında.ama gititğim dr.şuan hiçbir hastanede çalışmıyor sadece kendi polikliniği var.Ama doğumunda hangi hastanede yapacağım dersen ben oraya gelebilirim dedi.Adatıpa ve bey hekimi daha rahat gelebilirim dedi.Eğer altınovayı istersen orayada gelirim ama ücreti biraz daha farklı olur dedi

bende peki normal doğum olsa pat diye gelebilecekmsiniz dedim.Senin suyun geldikten sonra doğumun 8 saat saat ile 24 saat içinde başlar bende o saate kadar rahat bir şekilde yanına gelebilirim herhalde dedi.

ama öncesinde sanırım hastaneyede karar verip gidip kayıt falan yaptırmak gerekir mi bilmiyorum.

çok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum.Bu adatıp hastanesinin doğumhanesi ile ilgili pek güzel şeyler anlatmadılar bana.Siz memnun kaldınız mı?

Bende iş güç devam işte...Kızım olacak Adatıpta Sadık beye gidiyorum.

mevlam sağlıkla kucağına almayı ansip etsin inş.Ne güzel işte kızın olacak.Bana şuana akdar herkes erkek dedi bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda

memnun musunadatıptan sen?

mevlam sağlıkla kucağına almayı ansip etsin inş.Ne güzel işte kızın olacak.Bana şuana akdar herkes erkek dedi bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda

memnun musunadatıptan sen?

Saolasın canım..Şimdiye kadar banadaa hep erkek dedi..Ama kız dedi doktor :)

Adatıpa bu ay başladım..Aslında adatıp için bazı konuşulan şeyler beni tedirgin ediyordu..Ama yarenin etkisiyle sıcak bakmaya başladım..Şimdilik memnunum..

Nelerden bahsettiler mesela..yani ben baska bir hastanenin dogumhanesini gezmedim o yuzden bir farktan bahsedemem ama ben genel olarak memnun kaldim..temizligi gayet iyidi..sanci odalari tek kisilik ve yannizda ailenizden biri kalabiliyordu..hatta annem doguma bile girdi..dogumhaneyi tam olaraka incelemedim ama o vakit aklim cocugu dogurmaktaydi gozum hicbirsey gormedi desem yeridir

Adatıp hastanesinin doğumhanesini gördüm tek kişilik odalarda sancı çekiyolardı yanında ebelerde vardı anneside yanındaydı hastane temizdi gayet ben doğum yapalı 7 sene oldu biraz bina eskimiş aletler şimdiki tekonolojiye göre değil o zaman çok lükstü fiyatlardanda belli zaten sezeryan bile 600 lira
Doktorun normal doğuma gelecekse şanslısın özel doktorlar bile gitmiyorlar normal doğuma ebeler yaptırıyorlar bi sorun olursa geliriz diyorlar evet geliyorlar ama sezeryan yaptırıp gidiyorlar normal doğuma gireceğinden emin olun derim hastane kaydı aynı gün yapılıyor sorun olmuyor normalin zaten tarihi belli değil sezeryan olacaksan hastane ile görüşürsün

ne bileyim arkadaslar.kulaltan.dolma bilgiler.iste.gordugum bisey.degil.
aletlerin pasli ve hijyenik oadigindan falan bajsettiler.anne ve.bebek.bakimsizliktan mikrop falan kapiyormus.amaclari saglik degil para kazanmakmis falan gibi iste.
ama benim 2arkadasim orda dogum yapti ikiside memnun

ne bileyim arkadaslar.kulaltan.dolma bilgiler.iste.gordugum bisey.degil.
aletlerin pasli ve hijyenik oadigindan falan bajsettiler.anne ve.bebek.bakimsizliktan mikrop falan kapiyormus.amaclari saglik degil para kazanmakmis falan gibi iste.
ama benim 2arkadasim orda dogum yapti ikiside memnun

tatlım hıc takılma öle şeylere bak ben o tarz şeyler yaşasam gıdermıyım ıkıncıye doğumumu yaparmıydım
oğlumu aylık kontrollerınede oraya göturdum tek eksıgı doğum katındakı odaların kucuk olmasıydı o sorunda halledıldı
yakın zmanda yenı odaları hızmete acılacak

tatlım ben 1000 tl ye sezeryan oldumm 3 ay önce 600 tl degıl
normal doğum konusundada cnm her drgırmıyo ama sevgı hanım gırıyo normal doğuma 7/24 daha doğumumdan önce sordum buradakı arkadaş ıcın

tatlım ben 1000 tl ye sezeryan oldumm 3 ay önce 600 tl degıl
normal doğum konusundada cnm her drgırmıyo ama sevgı hanım gırıyo normal doğuma 7/24 daha doğumumdan önce sordum buradakı arkadaş ıcın

2 ay önce ada tıpa gittim muayne için o gün sordum 600 tl emekli sandığı sizin farklıysa fiyatıda değişir
gece geliyosa çok iyi dediğim gibi geliriz diyorlar ama sorun olunca çağrılıyor doktor benim annemde ebe sadık beyide çok iyi tanır sevgi hanımla birliktede çalıştı onuda iyi tanıyor ama normale gündüz olursa zaten hastanedeyim girerim dedi gecenin bi yarısı doğuma gelmeyeceğini açıkça söylüyorlar iyice öğrenin derim

tatlım bız sgk lıyız ondan sebep fıyat farklı
en yakın ablamın doğumuna gırdı cnm sabaha karşı 4 yada 5 tı hemde telde komut verdı ıkınmasın nefes alsın gıbı hızlı gelışen doğumdu geldı ve 15 dk ıcınde doğum gerceklştı bende kapı önundeydım sonra gıttı muaynanesınde yattı
doğumumdan önce merve ıcınde sordum gelıyorum dedı cnm gece gunduz

Bize 600 tl dedikleri için 600 yazdım elbette güvenceye göre değişir
normal doğum yapacaksam ebelere daha çok güvenirim sevgi hanım tecrübeli bi doktor ama ebeler kadar doğum yaptırmamıştır bide ben bayan kadın doğumculara güvenemiyorum oğlumdayken kızmıştı bile bana neden gelmedin diye normal neysede sezerynda hiç güvenemem ama kadın tercih edilecekse kesinlikle sevgi hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…