Epirualde katater takilyior bele..ve bu isleminde isinde uzman biri tarafindan yapilmasi gerekiyor..ben epiduralle ilgili bi slkinti yasamadim dogum aninda da sonrasinda da..sadeece sabaha kadar belimde kaldi ve enson agri yapmaya basladi cikarmalarini istemistim..bi surede anlik agrilar oluyor ama cok degil..
Takıldığı yere kesi yapılıyor diye duymuştum doğru mu?
Hayir..yani bende yapilmadi..cikarirken annem gormus ince plastik biseydi demisti..sonrasinda kucuk bi kirmizilik vardi..nokta seklinde..ayrica dr. Yaparken her asamasini anlatiyordu kesi yapilsa bahsederdi sanirim..
kızlar merhaba
bende mevlam nasip ederse Sakaryada doğum yapacaklardan biriyim.topiği tam okuyamadım ama önce merhaba demek istedim.TEcrübeli arkadaşalrın bilgisinden yararlanmanın iyi olacağını düşünüyorum
Kesi yapılarak takılıyor diye yazmıştı burda birisi videoda görmüş nasıl takıldığını
Doktoruna güvenmen önemli ben sadık beye gitmiştim çok güven veren bi doktor şimdi başka bi ildeyim bu doktoruma dahada bi güvendim hastane önemli tabi ama doktorunu sevmende çok önemli sizin doktorunuz hangi hastanede?
Aslinda En onemlisi dr. Ve hastane isi..ben mesela epidural dogum yapmaya 35. Haftamda karar vermistim..onemli olan iyi olan bir dr. Bulmak
Canım hamilemisin çok sevindim..Hoşgeldin aramıza
evet canım hamd olsun mevlaya sonunda hamileyim.
Sen enler yapıyorsun.cinsiyeti belli oldu mu hangi dr.a gidiyorsun
Bende iş güç devam işte...Kızım olacakAdatıpta Sadık beye gidiyorum.
mevlam sağlıkla kucağına almayı ansip etsin inş.Ne güzel işte kızın olacak.Bana şuana akdar herkes erkek dedi bakalım hayırlı ve sağlıklı olsunda
memnun musunadatıptan sen?
ben dr.uma güveniyorum aslında.ama gititğim dr.şuan hiçbir hastanede çalışmıyor sadece kendi polikliniği var.Ama doğumunda hangi hastanede yapacağım dersen ben oraya gelebilirim dedi.Adatıpa ve bey hekimi daha rahat gelebilirim dedi.Eğer altınovayı istersen orayada gelirim ama ücreti biraz daha farklı olur dedi
bende peki normal doğum olsa pat diye gelebilecekmsiniz dedim.Senin suyun geldikten sonra doğumun 8 saat saat ile 24 saat içinde başlar bende o saate kadar rahat bir şekilde yanına gelebilirim herhalde dedi.
ama öncesinde sanırım hastaneyede karar verip gidip kayıt falan yaptırmak gerekir mi bilmiyorum.
çok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum.Bu adatıp hastanesinin doğumhanesi ile ilgili pek güzel şeyler anlatmadılar bana.Siz memnun kaldınız mı?
ben dr.uma güveniyorum aslında.ama gititğim dr.şuan hiçbir hastanede çalışmıyor sadece kendi polikliniği var.Ama doğumunda hangi hastanede yapacağım dersen ben oraya gelebilirim dedi.Adatıpa ve bey hekimi daha rahat gelebilirim dedi.Eğer altınovayı istersen orayada gelirim ama ücreti biraz daha farklı olur dedi
bende peki normal doğum olsa pat diye gelebilecekmsiniz dedim.Senin suyun geldikten sonra doğumun 8 saat saat ile 24 saat içinde başlar bende o saate kadar rahat bir şekilde yanına gelebilirim herhalde dedi.
ama öncesinde sanırım hastaneyede karar verip gidip kayıt falan yaptırmak gerekir mi bilmiyorum.
çok uzun oldu ama bişey daha sormak istiyorum.Bu adatıp hastanesinin doğumhanesi ile ilgili pek güzel şeyler anlatmadılar bana.Siz memnun kaldınız mı?
ne bileyim arkadaslar.kulaltan.dolma bilgiler.iste.gordugum bisey.degil.
aletlerin pasli ve hijyenik oadigindan falan bajsettiler.anne ve.bebek.bakimsizliktan mikrop falan kapiyormus.amaclari saglik degil para kazanmakmis falan gibi iste.
ama benim 2arkadasim orda dogum yapti ikiside memnun
Adatıp hastanesinin doğumhanesini gördüm tek kişilik odalarda sancı çekiyolardı yanında ebelerde vardı anneside yanındaydı hastane temizdi gayet ben doğum yapalı 7 sene oldu biraz bina eskimiş aletler şimdiki tekonolojiye göre değil o zaman çok lükstü fiyatlardanda belli zaten sezeryan bile 600 lira
Doktorun normal doğuma gelecekse şanslısın özel doktorlar bile gitmiyorlar normal doğuma ebeler yaptırıyorlar bi sorun olursa geliriz diyorlar evet geliyorlar ama sezeryan yaptırıp gidiyorlar normal doğuma gireceğinden emin olun derim hastane kaydı aynı gün yapılıyor sorun olmuyor normalin zaten tarihi belli değil sezeryan olacaksan hastane ile görüşürsün
tatlım ben 1000 tl ye sezeryan oldumm 3 ay önce 600 tl degıl
normal doğum konusundada cnm her drgırmıyo ama sevgı hanım gırıyo normal doğuma 7/24 daha doğumumdan önce sordum buradakı arkadaş ıcın
2 ay önce ada tıpa gittim muayne için o gün sordum 600 tl emekli sandığı sizin farklıysa fiyatıda değişir
gece geliyosa çok iyi dediğim gibi geliriz diyorlar ama sorun olunca çağrılıyor doktor benim annemde ebe sadık beyide çok iyi tanır sevgi hanımla birliktede çalıştı onuda iyi tanıyor ama normale gündüz olursa zaten hastanedeyim girerim dedi gecenin bi yarısı doğuma gelmeyeceğini açıkça söylüyorlar iyice öğrenin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?