Sakaryada doğum yapanlar deneyimlerinizi paylaşırmısınız ...

Beyhekim de Gülten hanım var.Bana çık tavsiye eden olmuştu.memnunda kaldım.yalnız randevu almak zor.dolu oluyo.10 gün önceden almak lazım.hatta 15 gün önceden.sonrasında yardımcısıyla görüşüp aradada girebiliyosunuz müsaitse kabul ediyo.

Beyhekimde muayene ücretleri nasıl peki ? Çok yoğun doktorlara da ulaşmak zor oluyor ya o da bir sıkıntı. Bende çalışıyor olacağım denk getirmek baya zor olur öyle de.

90 tl canım ücret 10 gün içinde tekrar gidersen ücret yok
Sağol canım bilgi için teşekkür Adapazarinda daha pahalı sanırım ücretler seçenek çok olmadığı için ben istanbulda bile daha uyguna gidiyordum 53 lira oluyordu öğretmen indirimi ile.

Sağol canım bilgi için teşekkür Adapazarinda daha pahalı sanırım ücretler seçenek çok olmadığı için ben istanbulda bile daha uyguna gidiyordum 53 lira oluyordu öğretmen indirimi ile.
Aldıkları paraya göre ilgileri çok değil zaten arkadaşım istanbulda yarım saat kalıyorum bazen doktorun yanında dıyor.bizi nerde tutacaklar o kadar

Aldıkları paraya göre ilgileri çok değil zaten arkadaşım istanbulda yarım saat kalıyorum bazen doktorun yanında dıyor.bizi nerde tutacaklar o kadar
Hadi ya.. ben gayet memnundum doktorumdan nasip işte. İyi olsunlar yanlış yönlendirme olmasın da çok da önemli değil artık gerisi.

Gözünüz aydın Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin. Analı babalı büyütsün

Geçmiş olsun güzelce atlatmışsınız doğumu, bebeğinizi de sağlıkla güle güle büyütün inşaallah. Ben de beyhekimde Orhan beye gidiyorum hastane hakkında merak ettiklerim vardı çok güzel anlatmışsınız. Benim doğumuma daha çok var diye ücretlerini de sormamıştım doktoruma bunu öğrenmemde çok iyi oldu teşekkürler. İnşallah bizler de sorunsuz şekilde yavrumuzu kucağımıza alır güzelce ayrılırız hastaneden..

Araştırma hastanesine giden var mı, ben sadece sorunlu gebelikleri kabul ediyorlar diye duymuştum. doğum başladığında adatipta yer olmazsa Doğumevine gitmek istemiyorum. Araştırma Hastanesinin şartları daha iyi. Adatipta malum yoğunluk var bu sıralar.

orhan bey de çok doğru bir seçim olmuş. kendisine ufak bi kanama sıkıntısı yaşadığımda acilen gitmiştim.gülten hanım yoktu.gayet ilgiliydi.4 gün sonra kontrole gittiğimdede iyiydi.ayrıca işyerinden arkadaşım ailecek tanışırlar.oda tavsiye etmiştş bana. iyi dilekleriniz içinde teşekkürler

Gebelik sorunlu olsa dahi almıyorlar canım benim ilk hamileliğimde düşük riskim vardı kanamam başladı 29 ekime denk geldiği için özeldeki doktorum çalışmıyordu araştırmaya gittik almadılar. Doğumevinden oraya sevk etmiş olmaları gerekiyormuş almaları için. Daha sonra doğumevine gittim ama şartları biliyorsun işte kötü, ilgi alaka sıfır. Tabi iyi doktorlarda var diyorlar ama denk gelmen önemli bana bakan doktor kesen bozulmuş dedi peki ne olacak dediğimde resmen beni tersleyerek ne olucak tabiki kürtaj olucaksın demişti ve ben ilk hamileliğimde hayatımın en kötü gününü yaşadım ağlayarak çıktım ordan. İnş. hakkında hayırlısı olsun ama imkanın varsa özele git adatıpta yer olmazsa başka özel hastaneye git doğumevini hiç düşünme insan hamilelikte daha hassas oluyor doğumun güzel geçmesi kadar hastanenin ilgi alakası da çok önemli diye düşünüyorum.

Merhaba kizlar adatipta Remzi erene gidecegim nasil bir dr bilgisi olan var mi yasinin cok genc olmasindan tereddutluyum ilk doktorum Sami kemikti cok memnundum.

Merhaba kizlar adatipta Remzi erene gidecegim nasil bir dr bilgisi olan var mi yasinin cok genc olmasindan tereddutluyum ilk doktorum Sami kemikti cok memnundum.
Merhaba benim yakın arkadaşım Remzi Erene gidiyor çok memnun şuan 6. ayında hamileliğinin başından beri çok memnun olduğunu söylüyor canım. Yaşına göre düşünme çünkü çokta yeni bir doktor değil tecrübeli diye duyuyorum hep. Ayrıca ben de ilk hamileliğimde Sami beye gidiyordum çok bilgili bir doktor olduğu doğrudur fakat hamileliğimde sıkntı çıkınca beni resmen yarı yolda bıraktı sorunsuz geçen bir hamileliğin takibini her doktor yapar önemli olan herhangi bir olumsuzlukta hastanın yanında olması diye düşünüyorum. İnş.hakkında hayırlısı olsun

Bende onun eşine gitmeyi düşünüyorum öznur Eren. Ikisi de adatip ta demi ? Ultrason makinaları nasıl güzel mi görüntü ?

Sakaryada doğum yapacak olanlar doğum fotoğrafçısı düşünüyormusunuz varmı bildiğiniz ? netten biraz araştırdım çok bi seçenek bulamadım haftası ilerde olanlar bulmuştur belki diye düşünüp burdan sorayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…