- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
Ben de düşünüyorum ama henüz araştırmaya başlamadım. Her hastane kabul etmiyor diye biliyorum ama bakalım bilgisi olan var mı konuyu takipteyim :)Sakaryada doğum yapacak olanlar doğum fotoğrafçısı düşünüyormusunuz varmı bildiğiniz ? netten biraz araştırdım çok bi seçenek bulamadım haftası ilerde olanlar bulmuştur belki diye düşünüp burdan sorayım dedim :)
Bende haftaya perşembe gideceğim bende öznur Eren'e. Bakalım bende memnun kalırım inşaallah doğumu filan hep onda düşünüyorum şuan.Evet eside orda makinalar iyi ama doktorun goruntuyu okuyabilmesi onemli insallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Doğuma almasa bile öncesinde sonrasında çekimler , bebeğin ölçümleri , tartılması sırasında , anne babayla odada çekimleri yine güzel bir anı oluyor :) bende 26. Haftadayım da eger önerisi olan olursa fikir olurBen de düşünüyorum ama henüz araştırmaya başlamadım. Her hastane kabul etmiyor diye biliyorum ama bakalım bilgisi olan var mı konuyu takipteyim :)
Benim arkadaşım onda yaptı 2 doğumu da çok övmüştü benim doktorum da iyi ama daha iyisi muhakkak vardır ben daha fazla ilgilensin açıklasın istiyorumBicirik54
Evet canim Remzi erene gittim haftaya carsamba kontrole gitcem hakkinda net kararimi o zaman verecegim. Sendemi onu dusunuyorsun
Tamam canım ilk kez gideceğim inşaallah memnun kalırım. Yazarım buraya da mutlaka.Bicirik senin dr kim? Aciklamalar yapti hamileligim yeni benim giyecegim ayakkabi bile onerdi ama kilomu tartmadi tansiyonumu olcmedi bunlara takildim sanitim kalp atidini duyduktan sonra yapicak diye tahmin ediyotum haftaya yapicakmi beklemedeyim
Salila bende dogumu orda yapmayi dusunuyorum gidince dr neler yaptigini yazar misin
Ben de tansiyona takıldım açıkçası daha önce altınovaya gitmiştim sağlık ocağında da kaydım var tansiyonuma hiç bakmadılar.Bicirik senin dr kim? Aciklamalar yapti hamileligim yeni benim giyecegim ayakkabi bile onerdi ama kilomu tartmadi tansiyonumu olcmedi bunlara takildim sanitim kalp atidini duyduktan sonra yapicak diye tahmin ediyotum haftaya yapicakmi beklemedeyim
Salila bende dogumu orda yapmayi dusunuyorum gidince dr neler yaptigini yazar misin
Ertan Celigide duydum onada gitmeyi dusunuyorum bir ara. Soru sormak iyidir bende sorarim o zaman sormaya firsat vermesinler dimi amaKizlar kalp carpintisi yasay aniniz oldumu neler yaptiniz
Ben perşembe gününe randevu aldım ilk kez gideceğim inşaallah memnun kalırım. Sen gittin mi daha önce ?Öznur eren den memnun olan varmi
Ben gitmedim doktor araştırıyorum memnun kalırsan bilgi verir misinBen perşembe gününe randevu aldım ilk kez gideceğim inşaallah memnun kalırım. Sen gittin mi daha önce ?
Elbette yazarım buradanBen gitmedim doktor araştırıyorum memnun kalırsan bilgi verir misin
Hadi ya bende yarın eşine gideceğim kilo takibi yapması lazım değil mi ? Ben sormayı düşünüyorum kaç kilo almam gerekiyor, spor olrak neler yapabilirim evde merak ettiğim şeyler var inşaallah ilgilenir. Açık açık memnun kalırsam doğumu da sizinle düşünüyorum desem daha çok ilgilenir mi sizce ? Yok ben yaptırmadım amniyosentez açıkçası ne olduğunu bile bilmiyorumBen arastirmada yapmai dusunmuyorum adatip diyordum ama dr cok isinamadim
Arkadaslar doktorunuz her gittiginde dizi tartiyor mu ya da kilo takibi yapiyor mu
Remzi eren bunu hic yapmiyor hem 18 haftaya kadar kilo alimi istemiyoruz diyor hemde takip etmiyor
sanki muayeneyi cok cabuk bitirme pesinde gibi geliyor bilemedim beyhekimemi gitsem orasida cok ters kaliyor bize Allah yardimcimiz olsun
Aranizda hic amniyosentez yaptiran varmi varsa nerede yaptirdiniz
BENDE ÇOK KARARSIZIM ARAŞTIRMA YA GİDİYORUM 3 AYDIR 3 U DE FARKLI DOKTOR YANİ DOKTORA SORU SORMAZSAN SENDEN İYİSİ YOK BEYHEKIME GÜLTEN HANIMA SIRA ALDIM ÖNÜMÜZDE KI AYA BAKALIM O NASIL AMA BİLEMİYORUM YİNEDE ARAŞTIRMA MADA TAKİP İYİ GİBİ KİLO TANSİYON ÖLÇÜLÜYOR SORULAR SORULUYOR GEBE IZLEM ODASINDA TABI DOKTOR SADECE ULTRASON DA BAKIYORBen arastirmada yapmai dusunmuyorum adatip diyordum ama dr cok isinamadim
Arkadaslar doktorunuz her gittiginde dizi tartiyor mu ya da kilo takibi yapiyor mu
Remzi eren bunu hic yapmiyor hem 18 haftaya kadar kilo alimi istemiyoruz diyor hemde takip etmiyor
sanki muayeneyi cok cabuk bitirme pesinde gibi geliyor bilemedim beyhekimemi gitsem orasida cok ters kaliyor bize Allah yardimcimiz olsun
Ben de bi remzi erene de uğramak istıyor dum aslında benim doktorum kiloya bakıyor hatta en son bayramda çok götürmüşsün dedi.ama hiç tansiyon ölçümü olmadı kafama takılan o oldu soracağım hep unutuyorum.imkan varsa özelde yapmak tabiki daha başkadır diye düşünüyorum ama şua var benim ablam ilk adatıpta 2.beyhekim de yaptı en son doğum evinde yaptı biz memnun kaldık tanıdıkların varsa etkisi olur dıye düşünüyorumBen arastirmada yapmai dusunmuyorum adatip diyordum ama dr cok isinamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?