Ben de bi remzi erene de uğramak istıyor dum aslında benim doktorum kiloya bakıyor hatta en son bayramda çok götürmüşsün dedi.ama hiç tansiyon ölçümü olmadı kafama takılan o oldu soracağım hep unutuyorum.imkan varsa özelde yapmak tabiki daha başkadır diye düşünüyorum ama şua var benim ablam ilk adatıpta 2.beyhekim de yaptı en son doğum evinde yaptı biz memnun kaldık tanıdıkların varsa etkisi olur dıye düşünüyorumBen arastirmada yapmai dusunmuyorum adatip diyordum ama dr cok isinamadim
Arkadaslar doktorunuz her gittiginde dizi tartiyor mu ya da kilo takibi yapiyor mu
Remzi eren bunu hic yapmiyor hem 18 haftaya kadar kilo alimi istemiyoruz diyor hemde takip etmiyor
sanki muayeneyi cok cabuk bitirme pesinde gibi geliyor bilemedim beyhekimemi gitsem orasida cok ters kaliyor bize Allah yardimcimiz olsun
Aranizda hic amniyosentez yaptiran varmi varsa nerede yaptirdiniz
Numarasını istemeyi bende unuttum o da tahlil sonuçlarını göstermeye geleceğim nasılsa diye düşündü sanırım. Ama onu da sormak lazımdı ya çıkınca dank etti bana.Hic tartilmadim nasil olcak diyecektim laf karisti unuttum mesela 2 hafta daha folbiol kullan dedi sonra ne kullanacagimi solemedi ya o an unutuyor insan hemen sormayi cunku bitirme pesinde gibi hissettim odaya girdigimde bile daha kac hasta var diye sordu telefon numarasini bike ben istedim aaa vermedik mi diyor beslenmeyle ilgilide solemedi ben sorunca soledi
Sami kemige gittigimde bilgilere bakar hemen tanir soru sormadan herseyi solerdi ne zor bu dr isi
Bicirik sen dr dan memnun degilmisin ya bikemiyorum arkadasin memnundu banami denk geldi ama her hastaya ayni islemler yapilmali unutulmamali yinede bir dene ersin mutlu hakkinda bilginiz var mi
AA çok ilginç özelde nasıl nöbetçi kadın doğum kalmaz kiBeklentileriniz gibi bi doktor varmı ben rastlamadım 4 4 lük ilgilenen :/
önce adatıp reyhan hanıma gidiyordum o izne ayrıldı doğum yaptıydı kendide sanırım. sonra altınova filiz dursuna şimdi adatıp deniz şencan varlıklıya gidiyorum .ben kimseye numara sormadım kimsede vermedi :)
ilk başta sadece sorun yaşadıydım reyhan hanıma gittiğim dönem adatıp ı aradıydık yapacak bişe olmadıgını gece sadece nöbetçi doktor oldugunu kadın doğumcu olmadıgını ve doğumevine gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi. Yani hamileliğiniz sıradan sorunsuz giderse hepsi iyi , mesai dışında bi sorunla karşılastınızmı adres doğumevi
Canım memnunum ama tam anlamıyla değil ne yazıkki ben sormadan açıklama yapsın ilgilensin tahlili çıkınca arasın 10dkya göndermesin plan program yapsın ben sorunca net cevaplar versin soru sormama müsade etsinler istiyorum ama tam anlamıyla bunuyapan olmadı ertan bey özelde olduğu için tabi daha ilgili ama ben sormadan da anlatsın istıyorm konak açılırsa doğumuma kadar belki oraya geçerimHic tartilmadim nasil olcak diyecektim laf karisti unuttum mesela 2 hafta daha folbiol kullan dedi sonra ne kullanacagimi solemedi ya o an unutuyor insan hemen sormayi cunku bitirme pesinde gibi hissettim odaya girdigimde bile daha kac hasta var diye sordu telefon numarasini bike ben istedim aaa vermedik mi diyor beslenmeyle ilgilide solemedi ben sorunca soledi
Sami kemige gittigimde bilgilere bakar hemen tanir soru sormadan herseyi solerdi ne zor bu dr isi
Bicirik sen dr dan memnun degilmisin ya bikemiyorum arkadasin memnundu banami denk geldi ama her hastaya ayni islemler yapilmali unutulmamali yinede bir dene ersin mutlu hakkinda bilginiz var mi
Aynen bu benim çok ilgimi çekti kanamaları oldu kasık ağrılarm oldu hep kadın doğuma gittim özelde kimse yok yani ihtiyacın olduğunda kimseye ulaşamıyorsun.kendi doktorumu aradım telefonda çok tatmin olmuyor insan bebişi göremeyince bi anlamı olmuyor her başım sıkıştığında özelde ki doktoruma değil doğum evine gittimAA çok ilginç özelde nasıl nöbetçi kadın doğum kalmaz ki
Benim kanamam olmuştu altınova yakındı bana ona gitmiştim ebe baktı iğne vurdu o kadar sonra sıkıntı olunca doğum evine gittim hepBeklentileriniz gibi bi doktor varmı ben rastlamadım 4 4 lük ilgilenen :/
önce adatıp reyhan hanıma gidiyordum o izne ayrıldı doğum yaptıydı kendide sanırım. sonra altınova filiz dursuna şimdi adatıp deniz şencan varlıklıya gidiyorum .ben kimseye numara sormadım kimsede vermedi :)
ilk başta sadece sorun yaşadıydım reyhan hanıma gittiğim dönem adatıp ı aradıydık yapacak bişe olmadıgını gece sadece nöbetçi doktor oldugunu kadın doğumcu olmadıgını ve doğumevine gitmemiz gerektiğini söylemişlerdi. Yani hamileliğiniz sıradan sorunsuz giderse hepsi iyi , mesai dışında bi sorunla karşılastınızmı adres doğumevi
Olmuyor malesef doğum evine yönlendiriyorlarAA çok ilginç özelde nasıl nöbetçi kadın doğum kalmaz ki
Benimde kanamam vardı bana direk doğumevine gitmemi söylediler o gebeliğim düşükle sonlandı zaten doğum evinde yatış verdiler kendi doktoruma gündüz ancak ulaştım. Altınovadada arkadaşım şenol beye gidiyordu gece ateşlendi hastane doktorunda numarasını veremeyeceklerini söylediler yardımcıda olmadılar oda devlet hastanesine gidip yatış yapıldı . Kısaca acil durumlar geceye rastladımı sıkıntılıBenim kanamam olmuştu altınova yakındı bana ona gitmiştim ebe baktı iğne vurdu o kadar sonra sıkıntı olunca doğum evine gittim hep
Geçmiş olsun çok.. evet bana da istanbuldan sonra garip geldi. cumartesi çalışırdı oradaki doktor mesela haftaiçi gidemeyen çalışanlar için çok iyi. Hafta içi de zaten mutlaka bi kadın doğumcu icapçı kalırdı yine iş çıkışı gelinebiliyordu rahattı yani. Bunlar farklı baya. Mesela bi kan değerimi söyleyip ilaç gerekir gerekmedigini sormak istiyorum doktor ameliyatta imiş hemşire doktor hanım telefonda tahlil degerlendirmiyor dedi. Benim ist. Deki doktor telefonla ilaç yazıp reçete noyu veriyordu kontrol süresinde sıkıntı etmiyordu hiç emen ismen hitap edio hal hatır soruyordu..Benimde kanamam vardı bana direk doğumevine gitmemi söylediler o gebeliğim düşükle sonlandı zaten doğum evinde yatış verdiler kendi doktoruma gündüz ancak ulaştım. Altınovadada arkadaşım şenol beye gidiyordu gece ateşlendi hastane doktorunda numarasını veremeyeceklerini söylediler yardımcıda olmadılar oda devlet hastanesine gidip yatış yapıldı . Kısaca acil durumlar geceye rastladımı sıkıntılıbizim burdaki özeller yeterince donanımlı değil gibi
İstanbulda memnun kalmayınca da seçenek çok ,burda seçenek az olduğu için 'hasta mecbur zaten' anlayışı var sanırım özel hastanelerde. Daha çok olsa hem bizim için seçenek olur hem halihazırda olanlar daha özenli davranmak zorunda kalır.Geçmiş olsun çok.. evet bana da istanbuldan sonra garip geldi. cumartesi çalışırdı oradaki doktor mesela haftaiçi gidemeyen çalışanlar için çok iyi. Hafta içi de zaten mutlaka bi kadın doğumcu icapçı kalırdı yine iş çıkışı gelinebiliyordu rahattı yani. Bunlar farklı baya. Mesela bi kan değerimi söyleyip ilaç gerekir gerekmedigini sormak istiyorum doktor ameliyatta imiş hemşire doktor hanım telefonda tahlil degerlendirmiyor dedi. Benim ist. Deki doktor telefonla ilaç yazıp reçete noyu veriyordu kontrol süresinde sıkıntı etmiyordu hiç emen ismen hitap edio hal hatır soruyordu..
Benim 13. Hafta. Sen rutin gebelik tahlillerini yaptırmış mıydın? 12. Haftaya kadar folik asit devam. Sonra vitamine geçiyor. Hemogram , tiroid ve idrar tahlili istedi. Bana çıkarken tahlilleri yaptır görüşelim dedi. Ayda bir çağırır herhalde öyle yapılıyor sanırım. Numara istemek lazım ben unuttum. 5 hafta normal çok sık ultrason iyi değil diyorlar.Salila bide sen kac haftaliksin yakiniz galiba ben 8. Haftaya giriyorum
Eda cok gecmis olsun. Deniz hanim nasil bilgi verir misin
Teşekkürler . Yani son iki aydır gidiyorum standart muayenemi olup çıkıyorum extra bi durum olmadıgı için şuan iyi bi şikayetim yok :)Salila bide sen kac haftaliksin yakiniz galiba ben 8. Haftaya giriyorum
Eda cok gecmis olsun. Deniz hanim nasil bilgi verir misin
Sanırım gidip hastaneye o şekilde alınıyor.ama emin değilim bebeğinin doğum tarihi benim doğum gününde aynı çok hoş maşallah :)Hanımlar günaydın
Ayrıntılı ultrason için kadın doğumdan randevu almam gerekiyor 182 de randevular kapalı görünüyor dedi tel.çıkan bayan. İnternetten almaya çalıştığımdada aradığınız kriterde alınabilecek randevu tanımlı değildir diyor. Devlette böyle randevu sıkıntısı oluyor mu? Normalde özele gidiyorum ben doktorum devlette yaptır dedi. İlk defa kadın doğuma gidicem gidenler nasıl randevu alıyor acaba bilgisi olan bi bakabilir mi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?