- 25 Haziran 2015
- 239
- 254
- 103
- 35
Evet canım hallettim sağolasın hastaneyi aradım 2 gün sonra tekrar deneyin 182 yi dedi ama benim ayrıntılı ultrasonu bu hafta yaptırmam gerekiyor dediğimde gebemisiniz dedi evet dedim sabah 8buçukta burda olun burdan sıra vericez deyip suratıma kapattıSanırım gidip hastaneye o şekilde alınıyor.ama emin değilim bebeğinin doğum tarihi benim doğum gününde aynı çok hoş maşallah :)
Rica ederim ben doğum evinden sıra almak istedim ama ne 182 den ne internetten alınmıyordu. Randevular kapalı görünüyordu. O yüzden hastaneyi aradım gebe olduğum için ve ayrıntılının da hafta itibariyle acil yapılması gerektiği için burdan sıra vericez dedi. Benim doktorum özelde ama herşeyimi illa özelde yaptır diyen bir doktor değil tahlillerimi de hep devlette yaptırdım ona raporu götürüyorum o bakıyor. Doğum evine gittiğinde önce doktor seni görüp muayene ediyormuş o esnada ayrıntılı ultrason çektircektim deyince yönlendiriyorlarmış bi arkadaşım yaptırdı ordan biliyorum canım ben daha gitmedim perşembe gidicem nasipse tekrar yazarım sana. Kaçıncı haftandasın?Elif bilgiler icin tesekkurler arastirmada mi bakiliyor ayrintiliya kendi isteginle bakiyorlarmi ordaki doktorun yonlendirmesi gerekmiyor mu
Senin doktorun kim neden ozeli tavsiye etmiyor iyi degilmiymis.
Ben remzi eren gitmeyi düşünüyorum ama doğumu adatıpta yapmak istemiyorum gitmek mantıklı mı bılmıyorm.eylül ekim gibi konak açılınca diyorlar açılırsa beyhekimi bırakırımBicirik 2. Bi doktora gitmeye karar verdinmi bugun bir arkadasim ertan celigi onerdi biraz soguktur ama cok iyidir dedi isinde
Remzi erene giden birini daha duydum cok memnunmus bir dene istersen ona gore karar ver bende bilemedim
Adatıp ta Doğumu neden düşünmüyorsun peki özel değilse sebebini öğrenebilir mıyım? ?Ben remzi eren gitmeyi düşünüyorum ama doğumu adatıpta yapmak istemiyorum gitmek mantıklı mı bılmıyorm.eylül ekim gibi konak açılınca diyorlar açılırsa beyhekimi bırakırım
Doktorum beyhekimde Orhan Solakoğlu çok memnunum başından beri birçok şeyi ben sormadan kendisi anlattı ilgisi takibi ve ciddi tavrı hoşuma gidiyor. Şimdiye kadar bi sorun yaşamadım. Her sorduğum soruya aldığı cevapla tatmin oldum Direk cep numarasını verdi aklına takılan birşey olduğunda sorabilirsin dedi bazı doktorlar bunu yapmıyor. Doğum konusunu bile fikir edinmek için sordum gece acil sancı, doğum gibi bir durum olduğunda hastaneye gelip gelmediklerini sorduğumda bana açıkça "bu bizim hastanemizin bir sıkıntısı malesef gece olursa doktor gelmiyor ebeler oluyor" diye baştan bana söyledi. Çünkü gelirim diye söz veripte gelmeyen çok doktor oluyor duyuyorum çevremde hep. Bu arada bunları sorduğun için bilgi verme amacıyla yazıyorum. Adatıpa da giden arkadaşlarım var onlarda doktorlarından memnunlar doğum konusu onlarda nasıl bilemiyorum belki gece doktor geliyordur. Ben doktorumdan memnun olunca bu saatten sonra hastane ve doktor değiştirmek istemediğim için çok araştırmadım. Sen iyice bi araştır aklına neresi yatarsa oraya başla devam et canım. Sakaryada sağlık konusu gerçekten biraz sıkıntılı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah.Gunaydin guzel hamileler
Elif yasin benim haftam 8+5 daha varda ogreniyorum cunku sakaryada yeni sayiliriz isler nasililerliyor bilmiyorum
Doktorun kim bu arada memnun musun
Bicirik bende merak ettim canim ben adatipta yaptirmayi dusunuyorum da peki konak acilinca oradaki dr belli mi ay ne zor is bu sakarya da saglik konusu
ŞU SIRA HASTANELERDE KARIŞIK DOKTOR BULMAK SIRA ALMAK AMA ŞÜKÜR SEN HALLETMISSIND durusin merhaba ayrıntılı ultrason için sormuştun yaptırdığımda tekrar yazarım demiştim dün gittim çektirdim sana sistemi anlatayım aklında bulunsun belki ihtiyacın olur. Benim gibi hastane hastane ordan oraya dolaşmamış olursun. Burda da yazmıştım 182 den de internetten de randevu alınamıyordu ben almaya çalıştığımda ve en son araştırmayı aramıştım sabah 8 buçukta buraya gelin burdan sıra vericez demişlerdi. 8 i geçerek ordaydık kadın doğum bölümüne geçip durumu anlattığımda ordaki personel ilgisiz şekilde hıı ben buraya isminizi yazıyım doktor gelince sorucaz kabul ederse alıcak sizi dedi kaçta doktor geliyor dedim 9 9buçukta dedi. Yanıma bir bayan oturdu sohbet esnasında kadın doğumda sabah gidince sıra veriyorlar dedi. Eşimle burda beklemektense kadın doğuma geçelim dedik orda sıra verdiler doktora çıktım doktora ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini söyledim tabi bi bakalım dedi normal ultrasonla 5 - 10 saniye kontrol etti tamam dedi kağıda birşeyler yazdı yan taraftan randevu al araştırmadan sıra vericekler dedi. Saat 15:00 e sıra verdiler o saatten önce orya gittim çok yoğunluk vardı biraz gecikmeli de olsa içeri alındım aynı gün içerisinde ayrıntılı ultrasonum da çelikmiş oldu çok şükür bebeğimde herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtildi raporunu da aldım kendi doktoruma göstericem. Araştırmaya gitsen doktorun seni alıp almayacağı belli değil ama kadın doğum hemen alıyor ve araştırmadan da aynı güne randevu veriyor sana iyi ki oraya geçmişim dedim. Devlette yaptırmak isteyen arkadaşların da aklında olsun direk kadın doğuma gidin sabah erkenden.
Evet biraz zor oldu ama hallettik çok şükür. ilk defa devlete gittim hiçbir bilgim yoktu, benim gibi olanlar varsa bu adımları izlesinler diye yazayım dedim :)ŞU SIRA HASTANELERDE KARIŞIK DOKTOR BULMAK SIRA ALMAK AMA ŞÜKÜR SEN HALLETMISSIN
Çok sağol bilgiler için. Sanırım 20. Haftanın günlerine kadın doğum hastanesinden kontrol randevusu alıp giysek detaylıya da randevu verirler bende öyle yapayım en iyisiD durusin merhaba ayrıntılı ultrason için sormuştun yaptırdığımda tekrar yazarım demiştim dün gittim çektirdim sana sistemi anlatayım aklında bulunsun belki ihtiyacın olur. Benim gibi hastane hastane ordan oraya dolaşmamış olursun. Burda da yazmıştım 182 den de internetten de randevu alınamıyordu ben almaya çalıştığımda ve en son araştırmayı aramıştım sabah 8 buçukta buraya gelin burdan sıra vericez demişlerdi. 8 i geçerek ordaydık kadın doğum bölümüne geçip durumu anlattığımda ordaki personel ilgisiz şekilde hıı ben buraya isminizi yazıyım doktor gelince sorucaz kabul ederse alıcak sizi dedi kaçta doktor geliyor dedim 9 9buçukta dedi. Yanıma bir bayan oturdu sohbet esnasında kadın doğumda sabah gidince sıra veriyorlar dedi. Eşimle burda beklemektense kadın doğuma geçelim dedik orda sıra verdiler doktora çıktım doktora ayrıntılı ultrason çektirmem gerektiğini söyledim tabi bi bakalım dedi normal ultrasonla 5 - 10 saniye kontrol etti tamam dedi kağıda birşeyler yazdı yan taraftan randevu al araştırmadan sıra vericekler dedi. Saat 15:00 e sıra verdiler o saatten önce orya gittim çok yoğunluk vardı biraz gecikmeli de olsa içeri alındım aynı gün içerisinde ayrıntılı ultrasonum da çelikmiş oldu çok şükür bebeğimde herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtildi raporunu da aldım kendi doktoruma göstericem. Araştırmaya gitsen doktorun seni alıp almayacağı belli değil ama kadın doğum hemen alıyor ve araştırmadan da aynı güne randevu veriyor sana iyi ki oraya geçmişim dedim. Devlette yaptırmak isteyen arkadaşların da aklında olsun direk kadın doğuma gidin sabah erkenden.
Sağol tş.ederim darısı başınıza inş. Evet doğumevinden sıra aldım orda doktor muayene edip araştırmaya randevu verdi aynı gün için. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktorun adı yanılmıyorsam Ergun HOCAElifcim bilgiler icin cok tesekkurler kadin dogum dedigin dogum evi dimi ordaki doktor yonlendirirse daha iyi oluyor demek
Benim ablamda dr ama burda degil oda tahlillerimi universite hastaneside yaptirmamdan yana
Bebeginin saglikli olmasina cok sevindim gozun aydin darisi bizlere olur insallah
Birde bu ayrintili ultrasona hangi doktor bakti arastirmada
Ben şimdiye kadar adatıp reyhan hanımada gittim altınova filiz hanımada 2-3 gün önceden arardım istediğim güne alıyodum. iki aydır adatıp deniz hanıma gidiyorum şimdi 3. randevum onla , altınova kapandıgından beri randevular dolu oluyor , bende bidakine 10 gün önce arayayım bari. Adatıp deniz şencan varlıklıya gidiyorumEda ben genelde 10 gun onceden aldim randevularimi remzi erene gidiyorum yogun yer yokla kardilasmadim ama 2 kere gittim 3. Randevum eylulde sen hangi dr aliyorsun ki bulamadin
Özel bi sebebi yok aslında canım ama keşke konak açılsa.beyhekime de çok severek gitmiyorum ya sanki artık verim alamıyorumAdatıp ta Doğumu neden düşünmüyorsun peki özel değilse sebebini öğrenebilir mıyım? ?
Özel bişey yok canım konaktaki doktorları da araştırmak lazım tabi zor işler vallaGunaydin guzel hamileler
Elif yasin benim haftam 8+5 daha varda ogreniyorum cunku sakaryada yeni sayiliriz isler nasililerliyor bilmiyorum
Doktorun kim bu arada memnun musun
Bicirik bende merak ettim canim ben adatipta yaptirmayi dusunuyorum da peki konak acilinca oradaki dr belli mi ay ne zor is bu sakarya da saglik konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?